Cheile succesului 
 Fii precaut ... analizeaza-i pe cei din jur !
 
 
            In cursul ascensiunii tale spre succes ,vei intalni tot felul de adversari si victime .Daca separi corect aceste categorii ,vei avea succes fara sa fii silit sa faci prea mult rau nici uneia .Pe de alta parte in cazul in care te comporti orbeste cu oricine iti iese in cale ,te asteapta o viata plina de necazuri ,chiar presupunand ca ai reusi sa supravietuiesti .
 
 Capacitatea de a citi oamenii ,de a percepe repede cine ,ce si cum este ,constituie unul dintre elementele esentiale in dobandirea si pastrarea succesului . 
 
In absenta ei esti orb -risti nu numai sa dai in cine nu trebuie ,ci si sa iti alegi gresit  tintele .Inainte de orice ,analizeaza-ti victima sau adversarul ,strudiaza    s l a b i c i u n i l e    lor ,investigheaza -le doza de orgoliu si cea de nesiguranta de sine .In evaluarea adversarului ,nu trebuie niciodata sa mizezi pe ceea ce iti spune instinctul .Daca te lasi influentat de instinct vei comite cele mai grave erori .Observa-ti si urmareste-ti adversarul cat mai atent ,indiferent cat de mult timp consumi ,facand pe spionul .Deasemenea, nu te lua niciodata dupa aparente .Oricine isi poate ascunde rautatea  sub masca abilitatii ,invata sa patrunzi dincolo de fatada si sa sesizezi contradictiile . 
Oamenii sunt foarte diferiti si nu trebuie sa crezi ca reactiile lor ar fii identice .Unii dintre cei pe care ii inseli ori ii manipulezi nu se vor lasa pana cand nu se vor razbuna .
 Alege-ti  cu grija victimele sau adversarii ,nu comite gresala de a jigni sau de a incerca sa induci in eroare pe cine nu trebuie .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012