timp en-gross si en -detail

Iertati-ma marite Timp ,nu am avut substanta necesara ca sa creez ce vroiati de la mine ,spun eu supusa vremurilor si timpirilor  
-Ba ,ai avut rasuna vocea spargand barierele spatiului  

-Dar ... nu am avut nici timp deajuns pana acum ,marite Timp ,indurare !
  
- Il vei avea ,iti dau tot timpul disponibil pe care il am si substanta necesara ca sa creezi odata ce ai de creeat ,iti ajunge asta?  


 -O da ,marite Timp, e mai mult decat suficient ,mai ramane sa gasesc ideea ... sper sa -mi ramana putin timp dupa ce o voi gasi ca sa o si materializez  
-Daca nici cu asta nu esti multumita nu-mi ramane decat sa-ti ofer eternitatea  
-Dar in eternitate locuiesc si creeaza doar zeii ! ma infiorati  
-Fato ,tine minte ,toti oamenii care lasa ceva in urma lor,care schimba ceva in viata lor sau a altora ,care iubesc tot ,inclusiv timpul  nemilos ce le sta impotriva , ies din mine si se muta in Tatal meu ,spuse vocea pierzandu-se in departare .... tine minte ... nu pierde timpul aiurea ci fa ce-ti doresti cu adevarat ,ca sa iesi din suferinta si entropie , implineste-ti misiunea !Pune Pasiune in ceea ce faci si o sa ai tot felul de timp la indemana ; linear ,circular ,dilatat,comprimat ,nici nu o sa mai stii cand trec pe la tine, asa de tare o sa arzi pentru  visul tau !

 -Multumesc pentru timpul acordat Marite Timp ,asta voi face cu Darul tau ,multumesc nespus . 

 
sursa foto ,muzeul Luvru ,Paris ,Franta

Comentarii

DOAR NOI a spus…
Visează şi luptă cu toate forţele pentru visele tale!
Îndeplinească-se toate, cât mai curând!
do re mi a spus…
@DoarEu
sa lupt ?am obosit ,acum sant in faza de capitulare ,de fac ce mi se da de facut de viata ,de ce pachete de energie imi vin de desfacut pentru fiecare zi in parte ,cat timp hotaram eu si bateam din picior vreau asta sau asta mergea greu cu hopuri ,acum ma las dusa de Viata si de ce crede ea de cuviinta ca am de facut in aceasta valtoare din ce in ce mai accelerata .

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012