16 noiembrie 2009 - luna noua din scorpion - adevaruri revelate

Analiza astrologica realizata de Barbara Hand Clow
http://www.handclow 2012.com/ astroflash. htm

Luna Noua din Scorpion:  16 noiembrie 2009
View Chart
Astrograma Lunii Noi in Scorpion din 2009 este deosebit de complexa si solicitanta la nivel individual, un moment autentic de "fiti reali si adevarati". Mai intai de toate, astrograma pune accentul pe vindecarea emotiilor noastre, deoarece Jupiter (expansiunea personala), Chiron (vindecarea) si Neptun (accesul spiritual) se afla acum exact in Varsator, iar Luna Noua este in cuadratura cu ele. Acest aspect blocheaza tendinta naturala a Scorpionului de a fi secretos, astfel incat putem avea revelatii. In mod evocator, Uranus in Pesti face trigon cu lunatia (durata dintre doua Luni Noi), astfel incat cauta solutii spirituale la problemele noastre si cele colective. Noaptea a Sasea din Ciclul Galactic (1999-2011) tocmai a inceput pe 8 noiembrie, fapt care vesteste intunericul dinaintea Noilor Zori. Asadar, aceasta Luna Noua reprezinta  inceputul noptii intunecare a sufletului. Avandu-l pe Obama la conducerea S.U.A. in timpul ultimelor zile din Ciclul Galactic, nu-i asa ca e fascinant ca Marte (razboi si agresiune) din astrograma Lunii Noi se afla in conjunctie cu Soarele lui natal (integritate personala)? Cum se va simtiti Presedinte Obama, cu Premiul Nobel pe care l-ati primit?
Interpretarea acestei Luni Noi sugereaza ca noi suntem sagetile din arcurile pregatite sa se avante in spatiul cosmic. Asa ca trebuie sa incepem cu o scurta recapitulare a Celei de-a Sasea Zile din Ciclul Galactic, care s-a incheiat pe  7 noiembrie 2009. Apoi trebuie sa privim la efectele probabile ale intrarii in A Sasea Noapte, incepand din 8 noiembrie 2009, intrucat harta pentru Luna Noua in  Scorpion nu are prea multa logica, daca nu o privim in contextul calendarului mayas. Tlahuizcalpantecuht li, Domnul dinaintea Zorilor reprezinta zeitatea Noptii a Sasea, forta arhetipala a reinnoirii cosmicel. Yohualticitl, zeita nasterii, era guvernatoarea Zilei a Sasea, asa ca in prezent traim intr-o lume in care caile vechi dispar cu rapiditate. Cei aflati la putere vor face tot posibilul ca lucrurile sa para neschimbate, insa ele nu sunt asa. Milioane de oameni care trec prin procesul de accelerare a timpului deja s-au schimbat foarte mult. Asadar, ce anume ati creat voi , pe durata Zilei a Sasea - 15 noiembrie 2009 - 8 noiembrie 2009?
In timpul acestei perioade, fiecare dintre voi a facut schimbari extraordinare si simtiti ca nu va veti intoarce niciodata la nivelurile anterioare. Asadar, ce progrese ati realizat? Trebuie sa identificati saltul personal pe care l-ati facut in acest an, deoarece va fi calauza voastra in decursul Noptii a Sasea. Acest salt va fi barca voastra de salvare si vad cat de naiv poate parea urmatorul vostru pas. De exemplu, un cursant mi-a spus ca cea mai mare realizare a lui a fost sa invete cum sa dea lovitura usoara din golf! Acest lucru ar parea ca este nesemnificativ, insa aveti in vedere urmatorul lucru: jocul de golf este un joc de baza multidimensional, iar motivul pentru care majoritatea oamenilor nu pot trimite mingea in gaura este acela ca reusita scoate la suprafata blocajele psihologice din copilarie. In ceea ce ma priveste, am descoperit cum sa ma relaxez, ceea ce pentru mine reprezinta o adevarata realizare! In ceea ce va priveste, poate ca asemenea leului din filmul Cronicile din Narnia: Leul, vrajitoarea si dulapul ati reusit sa dominati fortele raufacatoare?
Pe durata Zilelor a Sasea din Ciclurile anterioare, noi am facut salturi evolutive decisive - cum ar fi ridicarea in picioare a umanoizilor si despartirea de cimpanzei si maimute, in urma cu 6-9 milioane de ani, in decursul Ciclului Familial (in urma cu 41 de milioane de ani, pana in 2011 e.n.); sau mamiferele care si-au dezvoltat un creier bi-lateral, in urma cu 190 de milioane de ani, atunci cand Pangaea s-a scindat in continente, pe durata Ciclului Mamifer (in urma cu 820 de milioane de ani, pana in 2011 e.n.). [Vezi filmul meu video, Evolutie exponentiala, pentru mai multe informatii despre Ziua a Sasea de-a lungul timpului] Asadar, acum, ca tocmai am incheiat Ziua a Sasea Galactica, care a fost saltul vostru decisiv? In timpul Noptii a Sasea, haosul va guverna in taramurile fractale si veti avea nevoie sa continuati sa va pastrati progresul pe care l-ati realizat. Apoi veti fi pregatiti sa ajungeti la marea realizare alchimica, din timpul celei de-A Saptea Zi a Ciclului Galactic - 3 noiembrie 2010 - 28 octombrie 2011). De exemplu, din prima incercare, jucatorul de golf ar putea trimite mingea intr-o gaura de pe terenul de golf, iar eu as putea accesa cu usurinta cele noua dimensiuni, doar prin meditatie. (nota editurii: cartile Barbarei Hand Clow, ALCHIMIA CELOR NOUA DIMENSIUNI si Codul Mayas, vor fi publicate in curand de EDITURA For You)
Care este motivul din care incep cu Teoria Haosului? Fiecare dintre noi trebuie sa ne identificam realizarile obtinute in Ziua a Sasea si sa le mentinem in cadrul campului planetar, in mod intentionat. In timpul Noptii a Sasea, acest camp va fi intr-o continua stare de flux, pe masura ce se inalta ca sa creeze un spatiu nou pentru agenda creativa a Zilei A Saptea, care reprezinta roadele Ciclului Galactic. De exemplu, daca nu va concentrati atentia asupra progreselor realizate, ati putea fi foarte tulburati atunci cand mergeti sa vizionati filmul apocaliptic, 2012. Va esti frica ca Planeta X, Steaua Intunecata sau Nibiru o se se ciocneasca cu Pamantul, sau ca polii se vor inversa? Nu este nici o indoiala ca "baietii mari" joaca un joc foarte dezgustator, insa voi va puteti mentine linistea, prin faptul ca nu sunteti subjugati de frica! Harta pentru aceasta Luna Noua din  Scorpion va arata cum sa realizati acest lucru, asa ca o voi interpreta ca sa aflam cum ne putem mentine pe calea noastra adevarata, pe durata Noptii a Sasea.
Inainte de a interpreta aceasta harta, am de facut cateva comentarii cu privire la evenimentele din timpul perioadelor precedente din Noaptea a Sasea, deoarece ele ofera experiente trecute, care pot reaparea in prezent, pana in 2 noiembrie 2010. Trebuie sa ne intoarcem la Ziua a Sasea a Ciclului Regional (in urma cu 103.000 de ani, pana in 2011); aceasta perioada de timp s-a desfasurat in uma cu 21.700 pana la 13.800 de ani si  a fost perioada in care stramosii nostri au trait in Civilizatia Maritima Mondiala, cunoscuta in memoria colectiva ca civilizatia Atlantidei. Mai tarziu, cand a inceput Noaptea a Sasea, in urma cu 13.800 de ani, schimbari climatice si terestre au condus la distrugerea Atlantidei. [Vezi cartea Catastrofobia (2001).] Faza cea mai critica din cataclismele multiple ce s-au petrecut a avut loc in urma cu 11.500 de ani, moment in care Pamantul a fost aproape distrus, iar filme precum 2012 vor reinvia acele amintiri in sufletele oamenilor. In timpul Noptii a Sasea (1225-1617 e.n.) din perioada de 5.125 de ani a Ciclului National, mongolii au navalit in Europa, dupa esecul Cruciadelor, iar Europa Occidentala din acea perioada era foarte nesigura, in timp ce puterea Orientului era in crestere. [Vezi cartea Codul mayas: accelerarea timpului si trezirea mintii colective.]
Cu alte cuvinte, perioadele de Noaptea a Sasea ale Ciclurilor Nationale si Regionale au reprezentat caraclisme la nivel fizic, astfel ca psihicul occidental se va teme in acest an de invazii si schimbari ale scoartei terestre. Intelegand ca toate acestea reprezinta amintiri trecute, oamenii pot elibera aspectele emotionale ale acestor cataclisme fizice, in timpul Noptii a Sasea a Ciclului Galactic (din 8 noiembrie  2009, pana in 2 noiembrie 2010). Rezonanta probabila cu dezastrele din trecut este foarte importanta, din doua motive: 1) fundamentalistii apocaliptici vor incerca sa va inspaimante de moarte cu lucruri de genul filmului 2012; si 2) va exista o tendinta din partea civilizatiilor de a se auto-distruge, pe durata anului viitor. Inainte sa devenim surescitati cu totii, haideti sa ne amintim ca agenda Ciclului Galactic este de a distruge structurile Ciclurilor Planetare si Nationale, in timp ce ne recuperam amintirile pierdute din perioada Ciclului Regional. Acest proces va crea spatiul propice, astfel ca noi sa putem face saltul la iluminare, in timpul Ciclului Universal din anul 2011!
Asadar, ce vreau sa spun cu adevarat? Spun ca, asemenea supravietuitorilor Atlantidei, care s-au tinut cu fermitate de resturile plutitoare care i-au dus pana la tarm in urma cataclismului, la fel si voi trebuie sa folositi fragmentele realizarilor obtinute in Ziua a Sasea, asemenea unei barci de salvare. Da, Noaptea a Sasea va fi perceputa de multi oameni asemenea scufundarii Atlantidei, asa ca, pur si simplu, lasati-o sa se scufunde, eliberandu-va de emotiile blocate si de frica! Trebuie sa ne lasam in voia acestui proces de eliberare, astfel incat creierul Regional sa poata fi accesat din nou.

Acum, analizand harta Lunii Noi, aspectele legate de Soare/Luna aflate la 25 de grade in Scorpion sunt captivante. In ceea ce priveste planetele Jupiter, Chiron si Neptun, toate in Varsator, ele au fost la 25-26 de grade in Varsator, din mai pana in iulie 2009 si sunt convinsa ca va amintiti de acea perioada. Ne-am trezit scufundati in ranile interioare profunde (Chiron), rastimp in care limitele nostre exterioare cu taramurile spirituale ne unificau identitatea (Neptun) si am continuat sa ne extindem mintea si sentimentele (Jupiter). Multi oameni au fost fragmentati in aceasta vara, de parca ar fi avut o cadere in schizofrenie (a se vedea numarul mare de oameni depresivi, din ultima vreme. nota editurii), desi de fapt ei pur si simplu dardaiau ca se afla pe muchia periculoasa a iluminarii. Aceasta urgenta de a evolua va reveni intens pe durata lunii decembrie, cand cresterea noastra spirituala se va intensifica si mai mult, ca sa ne pregateasca pentru conjunctiile dintre Chiron si Neptun, din  2010. Aceasta Luna Noua in Scorpion, care ne impinge spre partea cea mai intunecata si mai fecunda a constiintei noastre, este in cuadratura cu trei planete, fiind astfel un sunet de trambita, pentru atingerea iluminarii personale.
Specia noastra evolueaza pentru a primi constiinta cosmica a Pamantului, astfel ca, in aceasta lunatie importanta, mucalitul cosmic de Uranus este gata sa danseze pe terenul de joc. Uranus in Pesti face trigon cu Luna Noua, sondand cu usurinta adancurile intunecate la Scorpionului. Nu gasiti uimitor faptul ca recenta carte a lui Dan Brown Simbolul pierdut , citita de oameni chiar in aceasta perioada, ca si filmul apocaliptic 2012, ajung sa-i infricoseze pe oameni, in prima Vineri de pe data de 13, din Noaptea a Sasea? [In Codul mayas, am spus ca cea mai usoara cale de a ne imagina modul in care Elita mondiala a putut regiza evenimentul de la 11 septembrie este sa citim cartea lui Dan Brown, numita Ingeri si demoni. Acum, ca am citit cartea Simbolul pierdut, as spune ca el sugereaza faptul ca Elita mondiala cunoaste totul despre calendarul mayas. Ei bine, orice posibilitate ca apropierea anului 2012 va baga sub covor descoperirea lui Calleman tocmai s-a spulberat, odata cu publicarea celei mai recente carti a lui, intitulata Universul semnificativ: modul in care teoria cuantica si cosmologia mayasa explica originea si evolutia vietii. Este o carte extraordinara, un salt cuantic dincolo de lucrarile lui anterioare, pe care trebuie sa o cititi neintarziat. ]
In ceea ce ma priveste, nu am aflat nimic nou despre modul in care Elita foloseste oasele stravechi, simbolurile pierdute si penele invechite, ca sa controloze lumea. Insa fac prinsoare ca publicul obisnuit va fi surprins sa vada in ce sunt investiti dolarii proveniti din impozite in Washington, DC. Felicitari, Dan Brown! Continui sa te respect ca pe un mare scriitor care dezvaluie maselor de oameni, secretele ascunse pe durata Ciclului Galactic. Multi oameni vor intelege cu usurinta ca sincronizarea realizata de cei de la Hollywood pentru lansarea filmului 2012 demonstreaza ca aceste soparle sclipitoare joaca de asemenea jocuri cu oase vechi si simboluri. Dan Brown a omis un singur lucru, in cartea Simbolul pierdut: Simbolul de pe bancnota dolarului american reprezinta piramida cu 13 etaje a Ciclului Planetar (1755-2011 e.n.) avand Ochiul lui Dumnezeu in varful ei, iar ultima ei treapta easte datata cu anul 1776. Baietii Mari au incercat dintotdeauna sa devieze atentia oamenilor de la data reala de sfarsit a calendarului mayas, care este 28 octombrie 2011. In prezent ei incearca sa o faca prin filmul 2012, Bypass-ul Iluminarii.
Uranus in Pesti, in trigon cu Luna Noua in momentul lansarii acesui film, arata ca stabii din industria divertismentului au mers pre departe, de data aceasta. Apoi, remarcati ca Uranus in Pesti se afla intr-un Mare Trigon - Luna Noua in trigon cu Nodul lunar Sud, la 23 de grade in Rac, in trigon cu Uranus. Nodul Sud dezvaluie intotdeauna influentele trecute care au impact asupra momentului curent, astfel incat putem fi siguri ca Hollywoodul slujeste arhetipuri mucegaite, invechite. Ei bine, cele mai importante progrese in materie de ezoterism s-au inregistrat in perioada Ciclului Planetar, cand Elita a folosit simbolurile stravechi ale Ciclului National de 5.125 de ani, ca sa controleze lumea. Elita mondiala foloseste ritualuri secrete, astrologia, derapajele  sexuale si violenta ca sa va controleze, in timp ce demitizeaza toate aceste tehnici in mass-media. Membrii ei pastreaza doar pentru ei aceste unelte care dovedesc, cu succes, aspectul sincronicitatii. Culmea ironiei este ca nu aveti nevoie de cranii si oase sau de magie, ci doar sa tineti cont de accelerarea timpului din modelul lui Calleman [este vorba derspre cartea CALENDARUL MAYAS, publicata de Editura For You http://www.editura- foryou.ro/ index.php? p=publicatii&autor=84 ]! Aceasta luna va fi o perioada extraordinara de a accesa mareata claritate pe care o gasim in natura si de a va deschide inimile. Radeti sanatos de Baietii Mari de pe tabla de joc, cum dispar fara urma in apocalipsa pe care si-au creat-o cu mana lor. De exemplu, cum vor explica ei masacrul militar de la Fort Hood, oamenilor din serviciile fortelor armate?
Saturn in Balanta face cuadratura cu Pluton in Capricorn, asa ca a venit timpul sa va folositi constiinta, pentru a va deplasa dincolo de cutia din 3D. Recapituland ciclul curent Saturn/Pluton, care a inceput in 1982/1983 cand Saturn a intrat in conjunctie cu Pluton in Balanta, economia mondiala tocmai se redresa  in uma unei puternice recesiuni. Luase sfarsit o perioada de limitari si eforturi si incepuse o perioada prospera, care a durat nouasprezece, pana la douazeci de ani. Saturn din Varsatorul anterior a intrat in primele cuadraturi cu Pluton din Scorpion in anii 1993-1994, moment in care s-au produs conjunctiile importante dintre Uranus si Neptun, care au reprezentat inceputul unui ciclu nou de trezire spirituala. Dezvoltarea a inceput sa se manifeste mai mult in planul spiritual, iar multi oameni au simtit cu adevarat ca lumea se transforma in bine. In orice caz, cu opozitia lui Saturn in Gemeni cu Pluto in Sagetator din 2001/2002, forta acestui proces de dezvoltare a fost diminuata de evenimentele de la  9 septembrie, iar optimismul a inceput sa se clatine. In timpul acestor aspecte de opozitie, un pesimism sumbru si plin de teama a pus stapanire pe natiunea americana, astfel incat Bush-ii au prostit Statele Unite sa intre in lupta dintre Est si Vest.

Netinand cont de cine anume a provocat, de fapt, evenimentul de la 9 septembrie, neo-conservatorii l-au folosit ca sa creeze un program general de infricosare, prin care sa controleze vointa oamenilor. Ei chiar au inventat un nou cabinet bazat strict pe frica, "Securitatea Nationala", de factura neo-nazista. Acest cod temporal bazat pe frica nu va disparea, pana cand criminalii nu vor fi demascati, astfel incat Statele Unite s-au innecat intr-o stranie stagnare in timpul Ciclului Galactic, in timp ce lumea merge inainte. Cuadratura  dintre Saturn si Pluton, in primele grade ale Balantei/Capricorn, din ziua premergatoare a acestei Lunii Noi va declansa dezvaluirea principiilor acestui ciclu intreg: falimentarea SUA de catre afacerea razboiului care a fost inventata in 1982/1983, pentru a domina Estul, astfel incat lumea sa fie sub control. Acest conflict vechi dintre Est si Vest a fost reinviat total, iar aceasta turnura ciudata a evenimentelor nu are nici un sens, daca nu sunt luate in calcul analizele istorice realizate de Calleman. In timpul Ciclului National de 5.125 de ani, natiunile au fost atrase in conflicte dintre Est si Vest, care sunt generate de linia mediana de la 12 grade longitudine estica, linia de putere a Arborelui Lumii. [Vezi Calendarul mayas: Transformarea constiintei, de Calleman.] Ei bine, adevarul real despre conflictul dintre Est si Vest va fi dezvaluit in decursul primei cuadraturi dintre Saturn si Pluton ,in Balanta/Capricorn si in timpul urmatoarelor doua cuadraturi din ianuarie si august 2010.

Conflictul dintre Est/Vest, cu precadere perpetuat de catre Vest (dupa cum se poate vedea din cine pe cine a invadat teritorial) a reprezentat forta de pustiire a Ciclului National, timp de 5.125 de ani. Intrucat cuadraturile de sus si finale dintre Saturn/Pluto  au toate loc in timpul Noptii a Sasea a Ciclului Galactic, putem fi siguri ca acest conflict puternic va implica moarte, mutilare si flageluri. Noaptea a Sasea a Ciclului National (1225-1617 d. Ch.) a inceput cu sfarsitul Cruciadelor si invaziile mongole si a fost caracterizata de Inchizitie si mari razboaie si flageluri. Puterile Occidentale au adoptat, in mod constant, razboiul ca pe un mijloc de aparare, desi nu este, in nici un caz, aparare. Acest lucru poate fi vazut dupa ceea ce s-a intamplat la Fort Hood, cand Saturn intra in cuadratura cu Pluton. In harta de la Luna Noua, Mercur in primele grade ale inteleptului Sagetator este in sextil cu Saturn in Balanta, ceea ce semnifica ca apare multa claritate si inteligenta de o factura noua, care slabesc aceste conflicte vechi.
Marte si Venus in cuadratura stransa sunt un aspect interesant in timpul acestei lunatii. Marte in Leu isi asuma riscuri si doreste concentrare pentru a invinge, in timp ce Venus in Scorpion favorizeaza eclipsarea profunda a energiei feminine. Venus in Scorpion manifesta o vointa puternica, atunci cand se confrunta cu mandria lui Marte in Leu, astfel incat acest aspect sugereaza conflicte personale intre parteneri de sex feminin si masculin si o tendinta catre agresivitate pe scena lumii. Insa, Venus in Scorpion semnifica ca adevarul va iesi la lumina, ca istoria ii va consemna, de aceasta data, pe cei care castiga si pierd cu adevarat. Retineti ca fortele din Est tind sa domine Vestul in timpul Noptilor din cadrul Ciclurilor, astfel ca Venus in Scorpion, in cuadratura cu Marte in Leu ar putea insemna ca Vestul se retrage in mod spectaculos, pe durata acestei lunatii. Totusi, Marte in Leu este intr-o mare opozitie cu Jupiter in Varsator, care sugereaza exces si grandoare pe scena lumii. Cea mai evidenta interpretare a acestor aspecte ar fi ca, in curand, Vestul va trebui sa accepte realitatea asa cum este, lucru care a fost evitat de o lunga perioada de timp. Saturn in cuadratura cu Pluton anunta o evaluare economica, astfel ca prabusirea sistemului financiar al Occidentului este probabil lucrul care va pune capat razboaielor. Poate ca Luna Noua din Marte in conjunctie cu Soarele, din harta natala a lui Obama, este un semn despre cum se vor desfasura lucrurile?
Aspectul cheie este ca sunteti suverani in prezent, deoarece suntem intr-un camp al haosului. Pastrati-va adevarul si integritatea, in timp ce Cavalerii isi epuizeaza jocurile pe tabla lor de sah.
 






Comentarii

Darael a spus…
Sa-mi aduci aminte sa sarbatorim cu o inghetata de lamaie cu ciocolata anul 2020.

Nu incetez sa ma mir cum oamenii cumpara aceste carti / brosuri / ziare.

Stii ce se va intampla in 2012 ? Realitatea-reala ? Uite aici: Cei care au cumparat aceste carti o sa aibe bani mai putini in cont, iar autorii, si editurile o sa aibe acele sume in buzunarele proprii.....

Poate odata ne intalnim undeva sa povestim despre lume si viata, de cicluri, de iubire si zambete.... cine stie ?

Oricum, eu zambesc. E seara. Si e minunat.

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012