compasiune II


       Am mai primit niste mesaje frumoase ,dar asta, parca  m-a coplesit,Multumesc iubita Doamna ,asa e cu metaforele ,intotdeauna e nevoie de un pic de exagerare, ca sa poti sa spui un dram de adevar .


 A fost odata o vreme in care cativa oameni erau miraculosi .Albastrii si plini de compasiune fata de greutatile intregului Pamant ,absorbeau rautatile ,tragediile si lacrimile tuturor ,.iar la sfarsit se adunau cu totii vibrand la unison cu Universul intr-un solfegiu incantator . 
     
    Asa de mult i-a placut cerului culoare albastra si compasiunea ce se revarsa asupra celorlalti incat a hotarat sa fie amandoua ale lui . 
   Sa fie cerul albastru plin de compasiune , 
Atata doar ca el este ... putin cam prea departe 
 Ne-a ramas pasarea arc albastra  si restul Universului .
 Noapte buna Doremi. 
 
 semneaza Magdalena Busoiu ,scriitor

Comentarii

Darael a spus…
Cerul albastru plin de compasiune este langa noi, ne inconjoara. Dincolo de el, in spatiu cosmic, e doar negrul infinit (de negru)....

Da, compasiunea e mai aproape decat credem. Si fara ea nu am rezista nici macar 1 secunda pe aici.

Frumoasa poveste.
do re mi a spus…
Cred ca stii ca nu e o poveste sau sa-ti insir un panseu cum ca fiecare poveste are un dram de adevar ,nici asta nu cred ca e necesar sa reamintesc.E parerea ta ce crezi ,eu stiu ce simt .
in ce priveste compasiunea pot doar sa-ti spun ca daca am fii avut cu toti compasiune pentru tot si toate nu s-ar fii ajuns aici unde santem si cred ca pe cat de mare e inconstienta noastra care ne permite sa dormim linistiti si fara nici o mustrare de cuget pentru toate porcariile pe care i le facem zi de zi acestui pamant si vietii de pe el ,pe atat de mare e indurarea divina fata de noi care ne lasa in continuare sa facem aceleasi lucruri pentru ca ni s-a dat liber arbitru si cerul ala negru pe care il vezi tu nu-si ia promisiunile inapoi .
si sa stii ,chiar stiintific cerul nu e doar albastru sau negru .Chiar de curand Nasa a publicat niste fotografii cu o galaxie fluture care avea niste culori mirifice de topal,opaz .roz ceva miraculos uit aici imagini in caz ca le-ai pierdut http://www.antena3.ro/fotonew/nasa2.jpg
deci nici vorba doar de negru ,mai mergi un pic mai sus si o sa dai de de niste culori siderale sau niste foreme de gaz ce refleta curcubee galactice ,nu degeaba in Contact ,astrofiziciana zicea obsesiv :nu pot sa descriu ,e minu at ,trebuia sa chemati poetii ,atata splendoare se reflecta spre ea din cei 3 sori .
Si mai uita-te putin mai sus de negru,s-ar putea sa -ti revezi casa de unde ai plecat
http://www.succesulpersonal.ro/sp/index.php?p=cunoastere&art=84,
si chiar daca apare la 3000 de ani, nu conteza ,inseamna ca sparge teoria beznei .

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012