Delfini -un catharsis ciudat

In urma cu vreo doua saptamani am deschis acest blog dupa ce o noapte intreaga am visat culoarea portocaliu ,culoarea creativitatii ,era musai sa-l fac altfel simteam ca-mi explodeaza sufletul .Habar n-am daca e citit sau cum e perceput,asta are mai putina importanta ,important e ca mi-am auzit chemarea sufletului ,de a exprima putin din preaplin, chiar si sub forma asta hulita de multi .
Alaltaieri, in timpul unei meditatii complexe, mi-au aparut in imaginatie delfini ,nu m-am gandit la delfini de ani de zile si cred ca ultima oara cand i-am vazut a fost in urma cu 5 ani la Constanta .Inaintea viziunii cu el ,ca era doar un delfin, am primit saptamana asta cadou un acvariu cu un pestisor crap auriu si acum realizez ca sincronicitatile au fost totusi prezente, doar eu nu am fost constienta de ele :am visat o hala de peste in urma cu vreo 2 saptamani si tot asa ,tot acum realizez ,ca i-am cumparat baiatului meu de ziua lui un triclou splendid pentru ca imi placuse culoarea violet cu portocaliu, pe care surpriza: astazi cand l-am spalat am realizat ca scrie- nautilius ;imi pare ca iarasi se intampla niste intalniri de grad I in viata mea si ca sant cam multe coincidente intr-un timp asa scurt . una dintre profesoarele  mele de mertafizica cand i-am spus de viziunea  cu delfinii, mi-a zis :super ,stii ca sant pastratorii cunoasterii universale si ca apa este cel mai puternic camp informational? habar n-aveam ,eu stiam doar ca sant foarte inteligenti si super prietenosi . Imi zice: uite cauta sa citesti" delfini ,et si ingeri "o sa te lamurasti cu multe ,.inca una? zic eu ,am 20 de citit odata ! nu-i nimic ,asta e pachetul de energie pe care l-ai primit azi ,citeste-o ! ok ,fug la Dalles ,o gasesc cu greu si de 2 zile citesc la ea si traiesc povesti despre si cu delfini ,mai am sa-mi pun ''Abis ''sa vad si fiintele de lumina si gata,poate ma transform intr-o cetacee .Cartea e splendida si nu-mi revin din uimire, e o lume fascinanta, pe care o descoperi la fiecare pagina ,e absolut  miraculoasa ,o recomand oricui are o minima si recenta sincronicitate legata de delfini .
 Dar ceea ce m-a frapat, la un moment dat, referitor la darul pe care delfini il dau catorva oameni ,care sant relativ constienti este urmatorul paragraf din carte si care mi se potriveste pe deplin  si pe care aproape imi vine sa-l decupez, sa-l lipesc la capatul patului sau sa-l inramez ca pe un tablou ,asa ca sa-l vad mereu si sa nu uit esenta :
'' Personal am incredere ... ca exista o astfel de lucrare [ o anumita lucrare necesara pentru un maret scop Cosmic ] si ca exista oameni care o inteleg intr-un mod care evident ,Nu Este Vizibil La Suprafata ,.Asta inseamna ca ,intr-adevar pe Pamant exista o Viata Dubla .Una este viata vizibila externa ,la care trebuie sa partcipam cu totii ,iar cealalta este o viata invizibila ,in care putem sa participam ,daca alegem sa o facem .Intr-un fel ,am putea spune ca prima viata este o viata cauzala ; adica ,in acea viata ,cauzele care exista in trecut produc rezultate care sunt experimentate in prezent si care vor fii duse mai departe ,in viitor ....
 Desigur ,ea are denumiri precum '' sansara'' si '' roata vietii '' si asa mai departe ,,dar intr-un fel foarte simplu ,este viata obisnuita pe care o traim cu totii .
         
        Cealalta viata ,cea de-a doua ,este non -cauzala ,ceea ce inseamna ca ea exista numai in masura in care este creata .ESTE VIATA CREATIVITATII .Fiecare act creator executat corect este un mijloc de a participa la viata aceea .Iar cautarea creatiei este cautarea acestei vieti .
          Aceasta se intelege prin cuvantul Lucrare ,iar cand vorbim despre '' lucrare '' sau despre '' Marea Lucrare '',aceste cuvinte se refera la lumea invizibila care trebuie creata continuu ,pentru ca ea sa fie .Pentru aceasta suntem chemati ,daca ne este menita o implinire accelerata .Pentru a patrunde in acea lume ,Trebuie Sa Avem Dreptul Sa Fim In Ea,iar pentru asta trebuie sa aducem in ea ceva ce am facut noi insine .Primul si cel mai simplu lucru pe care putem sa-l aducem este propria noastra capacitate de a transforma energia si ca urmare ,de a participa la Creatie .


 ps cartea am luat-o ieri ,cine scria saptamana trecuta :ma transform ?
pps  extras din Delfini .Et si ingeri de Timothy Wyllie -an aparitie 1974 ,republicata la For you in 2007

Comentarii

Darael a spus…
Eh... o sa vin in adancul oceanului sa te vizitez ? De ce nu ? Eu aduc ceaiul. Tu te ocupi de biscuitii cu ciocolata :)
do re mi a spus…
si platim cu ... meduze create de delfini din material biologic numite ... dolarei ,stiai ca exista meduze numite dolarei ? e moneda lor de plati de marfuri .
mai am pana ajung in ocean ,tu poate poti, eu de abia acum invat sa ma descurc intr-un mic acvariu ca un mic crap auriu ce am devenit de 2 zile !da o sa rog un prieten delfin sa ne ajute sa bem ceaiul si sa stam de vorba la un biscuit in timp ce baga niste oxigen de constiinta inalta
Darael a spus…
Doar sa spui cand e disponibil prietenul tau delfinul.
do re mi a spus…
@ darael Hmm si asta trebuie sa invat sa-i ciesc gandurile si intentiile telepatic, e cam mult de munca ,ai si tu rabdare .

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012