Trezirea spirituala

Multi dintre noi au pornit pe calea spiritualitatii ,dar acest drum nu este deloc usor ... Ni se pot intampla lucruri pe care nu le intelegem ,insa raspunsurile vor veni incet ,incet ,dar sigur ; atata timp cat pastram  Calea spre Lumina!
    Iata unele manifestari Ale trezirii spirituale ,care manifesta desteptarea si ascensiunea energiei Kundalini :

 1. Schimbarea obiciurilor de somn ,neliniste ,picioare fierbinti ,treziri de 2-3 ori pe noapte .Te simti obosit la trezire si somnoros peste zi .Vei simti valuri mari de energie in corp dinspre crestetul capului .
Corpul vostru se va adapta noului model de somn .
 2. Activitate in zona crestetului capului ,senzatii de furnicaturi ,mancarimi ,intepaturi si altele de acest gen in scalp sau pe sira spinarii .Senzatie de energie vibrand in mijlocul cspului ,ca si cum ar erupe ceva de acolo si s-ar scurge asemeni unui dus pe corp ,senzatii ca ,capul ar fii prins intr-o mengina .Este deschiderea Chakrei din varful caspului pentru a primi energia divina .
3 Plangeti din senin .Santeti nervosi sau suparati din senin ,deprimati ,apoi fericiti .O presiune in zona chakrei inimii .Concentrati-va asupra chakrei inimii ,respirati adanc din stomac ,in sus spre piept .va faceti curatenie in trecut .Daca aveti nevoie de ajutor ,spuneti cu voce tare ca intentionati sa eliberati toate aceste probleme vechi si cereti puterii superioare sa va ajute .
 4 Probleme vachi par sa se intoarca ,iar oamenii cu care le avem de rezolvat ne apar in viata .Resursele sau oamenii de care aveti nevoie pentru a rezolva aceste probleme vor incepe sa apara in viata voastra .
 5 . Cresterea greutatii corporale !!! Ne ingrasam de multe ori din csuza fricilor pe care le-am reprimat si care acum ies la suprafata pentru a fii vindecate .... incercam sa ne fixam .sa ne crestem masa de rezistenta in fata frecventelor crescute din corp .Faceti miscare .
6. Schimbari in obiceiurile alimentare ,pofte neobisnuite si alegeri ciudate .Unii vor manca mai mult ,altii mai putin .
 7.Intoleranta la mancare ,alergii pe care nu le-ati mai avut ,deveniti sensibil la tot ce va inconjoara .Corpul nu mai tolereaza ,indeparteaza ceea ce nu-i trebuie .Va curatati de toxine .
 8 Amplificarea simturilor .Vedere intetosata ,obiectele par sa tremure .Vedem particule stralucitoare ,aura oamenilor ,plantelor ,animalelor .obiectelor .Cand inchideti ochii nu mai vedeti intuneric ci rosu .Se pot vedea cu ochii inchisi forme geometrice ,culori puternice sau imagini .Culorile par mult mai puternice .Deseori sunt vizibile retele care strabat solul .Pe masura ce deveniti mai sensibili puteti vedea forme sau contururi in aer .Cu ochii inchisi sau deschisi putem vedea cu coada ochiului forme albe .Acestia va sant ghizii .
Vederea intetosata poate fii indepartata prin cascat .
 Auzul se poate imbunatati sau poate slabi .Auzi zgomote in cap ,tonuri ,muzica .Urechile voastre se adapteaza noilor frecvente . 
Gust ,miros ,pipait .Veti simti mai mult decat inainte gustul mancarurilor .S-ar putea sa simtiti miros de flori din cand in cand .
 9 Eruptii pe piele : mancarimi ,acnee ,urticarie ,xzona zoster .Supararea poate produce eruptii in jurul gurii si pe barbie .Eliminati toxine si aduceti emotile la suprafata . 
10 .Episoade de energie intensa : ceea ce va face sa sariti din pat direct in actiune .Perioadele acestea vor fii urmate de unele de letargie si oboseala .Oboseala urmeaza de obicei schimbarilor majore . 
11 Schimbari in rugaciuni sau meditatie .Aveti dificultati in concentrare .Intrati mult mai rapid in contact cu spiritul si senzatia perceputa este alta .Perioadele de meditatie se vor scurta .
 12 Supraincarcari .Simtiti caldura din crestet pana in talpi .Altii se vor simti reci .Se scurg valuri de energie prin voi .Daca nu va simtiti bine ,cereti Sursei sa coboare sau sa creasca temperatura . 
13. Manifestari fizice - dureri de cap ,de spate ,de gat ,simptome asemanatoare gripei [ se numeste gripa vibrationala] ,probleme digestive ,crampe musculare ,accelerarea ritmului inimii ,dureri in  piept ,amorteala sau dureri in membre ,miscari neasteptate ,boli vechi din copilarie .
14 Aratati mai tineri .Pe masura ce clarificati problemele emotionale si va eliberati limitele credintei si scapati de bagajul greu din trecut ,sunteti mai usori .Frecventa voastra este mai inalta ,va iubiti pe voi si viata mai mult . 15 Vise pline de viata .Va veti aminti ceea ce este important sa va amintiti .Nu fortati nimic si nu va speriati !
  16 Evenimete care va schimba viata major : moarte ,divort ,schimbarea locului de munca ,a statutului la locul de munca ,pierderea caminului ,boala ,catastrofe .Forte pe care nu le puteti ignora .Care va fac sa renuntati la atasamente .Forte care va trezesc sentimentul de dragoste ,de compasiune fata de tot ceea ce va inconjoara . 
17 O dorinta de a iesi din tiparele obisnuite -slujbe care va secatuiesc ,oameni sau situatii toxice ,doriti sa aflati scopul vietii voastre .Veti fii atrasi de arte si natura .
18 Confuzie si emotii .Simtiti ca trebiue sa va puneti viata in ordine . 
19 Introspectie ,singuratate .
 20 Expozie de creativitate : primiti imagini ,idei ,muzica si alte inspiratii creatoare  
21. Timpul este mai accelerat .Numarul schimbarilor poate sa fie in crestere .
 22 Sentimentul ca ceva este in aer ,ca ceva urmeaza sa se intample .
 23 Nerabdare  
24 .O dorinta adanca de a gasi interesul ,scopul ,conectarea spirituala si revelatia .Lumea materiala nu va poate satisface aceasta pofta . 
25 Sentimentul ca santeti intr-un fel diferiti ,un sentiment nelinistitor ca totul in viata voastra este nou si modificat . 
26 Apar peste tot profesori care sa va ajute pe calea spirituala ,oameni ,carti ,filme ,evenimente .Profesorii pot aparea fie pozitivi ,fie negativi . Fiecare provocare ne da ocazia sa ne aratam maiestria in felul in care o depasim .
27 Gasiti o cale spirituala care are rost pentru voi .Aveti o sete acuta de cunoastere .Cititi ,impartasiti cu ceilalti ,puneti intrebari din ce in ce mai adanc despre aflarea adevarului cu privire la cine santeti si de ce va aflati aici .
 28 Treceti prin experienta invatarii si probleme personale intr-un ritm rapid ,toate  sant pregatite  pentru a fii rezolvate rapid .
 29 Prezente invizibile .Unii simt ca trupul sau patul vibreaza .
 Vibratiile sant provocate de modificarile energetice care au loc dupa purificarea emotionala .
 30 Prevestiri : viziuni ,iluzii ,numere si simboluri .Vedeti lucruri care au o importanta spirituala pentru voi .Observati cum anumte numere va apar in mod repetat ,zile ,luni intregi . 
31 Integritate crescuta .Veti spune adevarul ,nu mai puteti pastra secrete .Cinstea devine importanta in toate relatiile voastre .
 32 Ascultati-va inima ! Daca intentia voastra va spune sa nu faceti ceva ,luati atitudine .Spuneti Nu !
 33 Armonia cu anotimpurile si ciclurile .Deveniti mai constienti de locul vostru in lumea naturala .Sunteti mai puternic conectati cu Pamantul . 
34 Defectiuni electrice si mecanice : becurile palpaie ,computerul se blocheaza ,radioul are paraziti .
 35 Cresterea numarului de coincidente ,de mici miracole .Faceti alegeri corecte .Spiritul comunica cu voi . 
36 Cresterea capacitatilor intuitive si stari modificate de experiente extracorporale ,senzitivitate sporita si conectarea la Chaneling cu ingeri si cu energii ale Constiintei Cristice .
 37 Comunicare cu Spiritul ,conectare cu ingerii ,spirite ,ghizi.Va simtiti inspirati in scris ,pictura ,idei ,comunicare .
 39 Momente de fericire si beatitudine ,pace .Nu santeti singur ! 
40 Integrare .Deveniti mai puternici si mai calmi .Va aliniati cu Sinele Suprem  
41 Traiti cu un scop ! Apar noi calitati si daruri legate de vindecare .
 42 Va simtiti mai aproape de animale 
 43 Vedeti fiinte din alte dimensiuni .Nu trebiue sa va fie frica . 
44 Vedeti adevarata forma a unei persoane sau ii vedeti pe cei dragi cu alta fata - o viata trecuta sau paralela .
 45 Manifestare fizica mult mai rapida si eficenta . 
46 Intrebuintarea emisferei stangi : abilitati paranormale : intuite ,compasiune ,viziuni ,pornesc din emisfera dreapta a creierului .Pentru ca cea dreapta sa se dezvolte pe deplin ,cea stanga isi reduce putin activitatea .Cea stanga este responsabila de ordine ,organizare ,structura ,analiza ,evaluare ,precizie ,concentrare .Rezulta pierderi de memorie ,asezarea gresita a cuvintelor in fraza ,incapacitatea de a citi un timp mai indelungart ,lipsa de concentrare ,uitarea a ce ai de spus -  nerabdare -sentiment de distantare ,de imprastiere ,pierderea interesului in cercetare .
 47 Ameteala - se intampla atunci cand nu santeti conectati .Poate tocmai ati lamurit o mare problema emotionala si corpul se ajusteaza la o stare mai usoara .Ameliorarti-va  mancand proteine
 48 Caderi ,mici accidente ,rupturi de oase ,corpul nu este ancorat sau viata voastra este dezechilibrata .Stati cu picioarele goale pe pamant ,iesiti in natura .Invaluiti-va in lumina albastra cand santeti nesiguri .
 49 Palpitatii - inima se deschide ,se reechilibreaza dupa o eliberare emotionala .
 50 Cresterea rapida a parului ,a unghiilor . 
51 O dorinta de a ne gasi sufletul pereche sau geaman .Trebuie sa ne iubim pe noi si locul in care ne aflam .
 52 Amintirile ies la suprafata ,imagini ale vietilor anterioare .Cereti ajutorul ghizilor vostri .




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012