Cadouri

Orice ne aduce bucurie  ,ne mareste nivelul energiei si nu mai avem nevoie sa furam de la altii ,asa cum se procedea in vechiul fel de a trai ,deci bucurati-va si ei fac parte din gradina cu portocalii aurii ai pasarii arc ,gradina plina de iubire .

 Cadou de la Gabi ,pentru Vlad care mi le-a dat mie ,eu n-as fii reusit in veci sa le pun aici !Ce inseamna sa ai tineri pe langa tine ? Inseamna sa mai si razi !pur ,adevarat ,vii.
 Bucurie ,hat , hat  ,hat  ,hii  hii  hii 



Comentarii

hera mariana a spus…
Iubesc pisicile, am si eu una in prezent dar astept peste 2 luni inca vre-o trei,(Romanita, pisica mea, e gravida):).
Am mai trecut pe la tine recunosc, dar nu m-am oprit si iti spun de ce: nu pot citi, desi m-ar interesa subiectul. Nu te supara , TE ROOOOOOG, dar e posibil ca si altii sa nu poata citi pe negru, si renunta, fara sa-ti spuna.
Cu respect H.M.
do re mi a spus…
Heramariana - multumesc pentru mesaj ,nu ma supar de ce sa ma supar ? Doamne fereste ! O sa incerc sa schimb fundalul dar mai am niste postari de facut in grafica asta sant niste legaturi de culoare date o parte si de softul de la pizam si o parte le-am ales eu ca si culori pentru o perioada cat scriu despre compasiune care e albastra ,am mai avut si fundal oranj la inceput cand vorbeam despre delfini, nu stiu daca ai citit atunci ,oricum periodic modific forma si structura ,culoarea text .

In alta ordine de ...pisici si prietena mea are 6 pisici una mai frumoasa ca alta ,eu am catei si din pacate nu pot sa tin si pisici ca le smotocesc dulaii astia 2 ,mi-ar fii placut sa am si o pisicuta, sincer iti spun ,pentru ca ele fac legatura cu cerul instantaneu ,cred ca sant cele mai metafizice si senzitive animale ,le ador .Si Weber a scris o droaie despre ele in Thanathonautii si Murakami le are ca personaje principale de unde porneste firul actiunii si calatoria personajelor lui ;sant convinsa ca ai multe de invatat de la ele daca le studiezi cu atentie si mai ales daca le iubesti .
Iti doresc o zi frumoasa .
hera mariana a spus…
Ma bucur ca nu te-ai suparat.
Nu intelegeam de ce ar scrie cineva pe negru... acum stiu.
Am sa te mai caut si o sa-ti trimit poze cu pisicutele mele, am avut mai multe rinduri de puisori; unul a plecat in Franta, dar a fost in vizita la mine, dupa 10 luni...purta zgarda cu cristale SW.

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012