Luna Noua in Sagetator: 16 decembrie, 2009

Analiza astrologica de Barbara Hand Clow,
http://www.handclow 2012.com/ astroflash. htm Luna Noua in Sagetator: 16 decembrie, 2009 View Chart
Ne aflam in momentul Lunii Noi din Sagetator, vremea potrivita pentru a analiza credintele noastre fundamentale prin prisma a ceea ce se petrece in lume. Traim de asemenea in timpul primelor zile din Noaptea a Sasea din Ciclul Galactic, intunericul de dinaintea zorilor. In acest an, tema lunara a Sagetatorului ne provoaca sa revedem actiunile importante pe care fiecare dintre noi le-am intreprins in decursul Zilei a Sasea, care s-a incheiat pe 6 noiembrie. Ati identificat urmatorii vostri pasi noi si evolutionari, asa cum v-am incurajat sa o faceti in timpul Lunii Noi din Balanta? Daca ati facut acest lucru, acum e momentul sa va uitati cu atentie la modul in care acesti pasi se potrivesc sau nu in realitatea voastra 3D. Sunteti prea avangardisti? Stiu ca eu sunt asa, deoarece ori de cate ori vad fotografii ale luptelor din Afganistan si Irak, ma simt de parca vad reluari ale luptelor dinozaurilor uriasi care deja s-au desfasurat in timpul Noptii a Sasea din Ciclul Mamifer al Creatiei. Noaptea a Sasea s-a incheiat cu disparitia dinozaurilor, fapt ce a creat spatiu favorabil pentru mamiferele empatice din Ziua a Saptea. [Vezi cartea Barbarei Hand Clow, care va aparea la Editura FOR YOU - Codul mayas: Accelerarea timpului si trezirea mintii colective.] Razboiul ajunge in prezent la un punct culminant dement si sangeros, astfel incat sa creeze spatiu pentru oamenii care sunt pasnici. Campul haosului din realitate se transforma in mod considerabil pe masura ce temele 6D si 8D se deplaseaza, in prezent, in 3D. Constiinta voastra este pluta voastra salvatoare, asa cum a fost dintotdeauna, asa ca ce anume credeti? Haideti sa fim bine intelesi, ceea ce se petrece in prezent cu razboaiele din lume este cu totul disfunctional si nebunesc, si nimeni dintre cei care participa la ele, indiferent la ce nivel, se indreapta in jos, pe calea involutiei care se incheie prin disparitia speciei.
In acest an Luna Noua in Sagetator este in stransa conjunctie cu Centrul Galactic al Caii Lactee, la 27 de grade in Sagetator. Luna intra in conjunctie exacta cu Centrul Galactic la 4 ore dupa Luna Noua, fiind urmata de Soare, pe 18 decembrie. Aspectele galactice ale acestei Luni Noi incep in momentul de Luna Noua si se intensifica de-a lungul a doua zile, fiind  o etapa importanta de pregatire pentru energia inalta care va veni la Solstitiul de Iarna. In acest an Solstitiul o sa fie foarte mistic. Am simtit vibratii premergatoare puternice ale Solstitiului de Iarna atunci cand Uranus a  venit direct pe 1 decembrie, chiar inainte de Luna Plina in Gemeni. Intervalul de timp de la aceasta Luna Noua pana la Solstitiul de Iarna are un caracter foarte mistic si vindecator, intrucat Jupiter face conjunctie cu Chiron pentru ultima oara pe 7 decembrie si Jupiter face conjunctie cu Neptunul pentru ultima oara chiar inainte de Solstitiu. Uranus care vine direct si ultimele conjunctii ale lui Jupiter cu Chiron si cu Neptun atrag valuri masive de forte ale constiintei mai inalte din 6D si 8D jos in 4D si in 3D.
Realitatea este foarte polarizata intre intuneric si lumina in mintea colectiva, pe masura ce indivizii fac eforturi ca sa-si clarifice idealurile si  credintele, in ciuda a ceea ce se intampla pe arenele politice. De exemplu, totul este realmente ciudat acolo, cu Presedintele Obama care intareste angajamentul Statelor Unite in directia a si mai mult razboi in Orientul Mijlociu - si acest lucru chiar inainte de a se indrepta cu pasi de vals ca sa-si ia Premiul Nobel pentru Pace! Poate ca se petrece altceva de fapt, intrucat pe cerul Norvegiei si-a facut aparitia o spirala rotitoare cu 20 de ore inaintea decernarii Premiului pentru Pace - si exact in momentul in care s-a decernat Premiul pentru Pace, Marte in Leu era in trigon cu Soarele in Sagetator. Intre timp, fortele insurgente irakiene au bombardat birourile guvernului central (pentru care au platit SUA), la fel cum trupele americane si proviziile se deplaseaza in afara cat de rapid posibil.  Pe planurile spirituale, sunt trasate linii din momentul acestei Luni Noi pana in momentul  Solstitiului. Nimeni nu o sa poata trece peste aceste linii, atunci cand consecintele actiunilor fiecarei persoane vin la suprafata in timpul tranzitelor cardinale din 2010-Uranus in Berbec, Saturn in Balanta, Pluton in Capricorn. Aspectele cu Centrul Galactic din timpul acestei Luni Noi ne cer sa intelegem implicatiile mai mari pe care le are viata noastra, sau sa fim pierduti si zapaciti anul viitor, in momentul in care puii (sau soparlele) vin acasa ca sa se odihneasca.

Luna Noua si Venus, amandoua in Sagetator, sunt in sextil apropiat cu Tripla Conjunctie-Chiron/ Jupiter/Neptun in Varsator - exact cand aceasta conjunctie influenta ajunge sa fie la fel de stransa pe cat a fost pe durata verii. In mai-iulie 2009, Jupiter si Chiron ne-au provocat sa accesam rani adanci si stravechi, timp in care Jupiter si Neptun ne-au extins intr-un mod atat de minunat granitele spirituale, incat multi dintre noi ne-am simtit alienati. Acum, pe decursul acestei lunatii, Conjunctia Tripla ne provoaca sa simtim rezonanta noastra cu ordinele mai inalte, cu dimensiunile mai inalte. Nu putem scapa, doar pentru ca stim adevarul. Daca suntem lenesi si incorecti fata de Pamant acum, vor fi create lucruri in lumea noastra 3D, care nu vor fi deloc placute. Daca avem respect fata de progresul nostru personal, evenimente marete in 3D ne vor oferi si mai multe informatii. Marte in Leu face trigon amplu cu Luna Noua si Venus, lucru ce ne va ajuta sa ne evaluam esecurile si limitarile.
Acest decembrie va fi o luna in care 4D este extrrem de polarizat si la niveluri semnificative, de parca Titanii s-ar intoarce in 3D, ca sa ne insface de aripi. Din 1 decembrie pana pe 19, nu exista planete retrograde, dupa care, pe 20 decembrie, Marte devine retrograd. Insa Titanii traiesc in 4D si ne manipuleaza, astfel incat noi sa le jucam jocurile in 3 D. Oamenii sunt obsedati de scandalul cu Tiger Wood deoarece simt ca este un exemplu perfect pentru legi mai bune. Tiger s-a considerat a fi un titan, si tocmai a descoperit ca este doar un om. Tiger spune ca nu ii plac ziarele de scandal, insa functia lor este sa-i expuna pe cei care actioneaza asemenea titanilor in 3D! Se pare ca desfranata teribila e din nou libera, in special pentru ca Venus este in conjunctie mare cu Luna Noua! Pleiadienii au chicotit mult in ultimul timp - Noua Cicluri ale Creatiei, Noua dimensiuni, Noua Gauri si acum cele noua femei ale lui Tiger!
Luand in considerare faptul ca agenda acestei Luni Noi este vindecarea aspectului feminin si accesul spiritual, cine joaca acum rolul zeitei? Uranus, desigur, care face o cuadratura stransa cu Luna Noua si Venus in Sagetator. Iar atunci cand ordinul dat de enegia masculina este atat de ferm incat schimbarea se opreste, zeita se transforma in Kali. Daca baietii nu se vor transforma si chiar vor continua sa "bombardeze" si sa se uite toata ziua la fotbal, atunci Kali va lucra cu miscarile colective mai largi.

Aceste niveluri mai mari pot fi vazute de asemenea in pozitiile pe care le au Saturn si Marte: Saturn este intepenit intr-o cuadratura apropiata cu Pluton, iar Marte, care stationeaza in Leu, e in trigon cu Venus in Sagetator si cu Luna Noua si in opozitie cu Tripla Conjunctie. Marte va deveni retrograd in Leu, exact inaintea Solstitiului de Iarna, lucru ce inseamna ca el va sta in egocentricul si ostentativul Leu, timp de mai mult de sapte luni. Deoarece Marte este stationar pe cer, el imprastie furie intensa in timpul acestei opozitii cu Tripla Conjunctie; Marte ne inteapa ca sa ne revendicam dreptul nostru omenesc la vindecare si la acces spiritual. De ce? Marte stie ca, in prezent, 3D si 4D sunt profund strapunse de dimensiunile mai inalte, asa ca el isi cere din rasputeri ultimele batalii. El tipa in cer pentru scalpurile celor care sunt intepeniti in linii evolutive care se incheie in prezent. Observati faptul ca dinozaurii, odata disparuti, nu au mai revenit niciodata. Marte in trigon cu Luna Noua, pe masura ce ea intra in conjunctie cu Venus, ii aminteste lui Marte ca solutia se afla in energia zeitei. Apoi intra Uranus, planeta transformarii, care-si foloseste energiile masculine, ca sa le sustina pe cele feminine.
Uranus a venit direct la 1 decembrie, iar acum isi ia viteza pentru ultimul lui tranzit in Pesti, inainte de a se deplasa in Berbec, in luna iulie. Uranus va fi retrograd in Pesti inca o data, in 2010, astfel ca acest tranzit prin Pesti (pana in mai 2010) evidentiaza nevoi spirituale cruciale, care necesita mai multa schimbare si transformare. Uranus este in cuadratura cu Luna Noua si Venus in inconjunctie cu Marte stationar, o colectie foarte dinamica. Cu alte cuvinte, pe masura ce Marte devine retrograd, Uranus se deplaseaza direct, in timp ce sunt in inconjunctie. Cu alte cuvinte, acest lucru inseamna ca temele martiale vor fi curmate de progresul spiritual. Aspiratii mai inalte vor fi exprimate de razboinici, in timp ce crima nechibzuita atrage dezaprobari si ajunge la epuizare - modul in care se sfarsesc intotdeauna razboaiele.
Ne uitam la Mercur ca sa vedem cum ar putea fi etalate aceste vibratii subtile, iar singurul aspect major al lui Mercur in Capricorn este acela ca e in inconjunctie cu Marte. Mercur in Capricorn doreste sa se impace bine cu viata, sa-si incheie lucrarea, astfel incat acest aspect sugereaza faptul ca oamenii isi vor concentra atentia asupra pretului financiar si psihologic al razboiului, in special atunci cand vad ca medicina-de- dragul-profitulu i o sa-i coste ceva. De fapt, acest aspect ar putea semnala frustrare care vine exact din interiorul soldatului ce a fost folosit la maxim ca un mercenar, in timp ce societatea americana este dezorientata.

Saturn si Pluton sunt inca in cuadratura stransa, iar Saturn devine retrograd pe 13 ianuarie si face cuadratura  din nou cu Pluton, pe 31 ianuarie. Aceasta inclesterare stransa dintre tatal si zeii lumii de dincolo sugereaza faptul ca revolutia este singura solutie. In decursul acestei lunatii si a Solstitiului, si continuand mai departe in timpul iernii, lupta pentru cine sa controleze 3D va fi din ce in ce mai vizibila. Nu este o intamplare faptul ca impuscaturi violente - cum ar fi crimele de la Fort Hood si numeroasele asasinari ale ofiterilor de politie - s-au petrecut exact la inceputul Noptii a Sasea. Este foarte trist ca armele par sa fie singura forma de exprimare pe care multi americani o pot gasi.  Acest lucru va continua, pana ce puterile care controleaza 3D isi schimba directia in lume si in camin. Aceasta cuadratura lunga si stransa dintre  Saturn si Pluton va exprima forte infuriate, care par sa nu aiba debuseuri - cum ar fi diferite factiuni din Irak, care distrug infrastructura tarii. Pe 19 decembrie, Venus face cuadratura cu Uranus, asa ca se poate ca fortele feminine vor inlatura aceste blocaje. 

Perioada dintre Luna Noua in Sagetator si Solstitiul de Iarna este vremea potrivita in care sa intri in contemplatie adanca, o vreme in care sa-ti cercetezi idealurile si modul in care au fost ele exprimate in lume. De multe ori, nu puteti schimba foarte mult lumea din afara, insa in mod sigur va puteti schimba pe voi insiva si va faceti curatenie in propria voastra minte.  Gandurile voastre cu privire la aceasta reluare a jocului Imperiului Roman influenteaza evenimentele intr-o masura cu mult mai mare decat va puteti imagina. Acesta reprezinta un timp potrivit pentru urmarirea a ceea se intampla in mod real in lume si tragerea unor concluzii ferme.Dezaprobarea din ochii vostri si increderea din inima voastra sunt mai puternice decat mofturile titanilor care cauta puterea. Fortele de Lumina din cosmos, care vin pe Pamant in timpul Solstitiului de iarna, sunt mai marete decat capriciile idiotilor, corciturilor si nebunilor. Plutiti pe pluta voastra de salvare, cu incredere, pentru a crea acesata viata. Campurile mai inalte se pun in miscare si transmuta realitatea, iar in curand, in timpul Zilei a Saptea, care debuteaza la sfarsitul lui octombrie 2010, aceste schimbari vor fi vizibile. Amintiti-va sa va acordati cu interpretarea Solstitiului de iarna, ca sa vedeti cum temele acestei Luni Noi influenteaza anotimpul care vine.  


Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012