Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

Solstitiul de Iarna 2009:
21 decembrie 2009
/ View Chart

Analiza astrologica de Barbara Hand Clow
http://www.handclow 2012.com/ astroflash. htm



Soarele s-a mutat in Capricorn, iar noi sarbatorim Solstitiul de iarna la nord de ecuator, momentul in care lumina solara se intoarce. De la inceputul constiintei umane, Solstitiul de Iarna este momentul cel mai spiritual si contemplativ din an. Oricare ar fi circumstantele din lumea colectiva, aceasta reprezinta intotdeauna o perioada de profunda reinnoire pentru fiecare dintre noi. Harta solstitiului din acest an descrie o noapte colectiva a sufletului. Trebuie sa ne clarificam perspectivele personale ca sa ne transformam mintea in instrumente perfecte pentru cai noi si energice in lume, pe durata anului 2010.

Cu totii am ales sa ne aflam aici in prezent. Prin alegerea de a trai in vremuri atat de dificile, putem atinge niveluri inalte de integritate personala. Pana acum, modelul nona-dimensional este instrumentul cel mai bun pe care l-am descoperit pentru a atinge stari subtile de constiinta. De exemplu, daca doriti ca in aceasta iarna sa evitati sentimentul de a fi total prinsi in mijlocul loviturilor nestapanite ale destinului, inspirate de Marte retrograd in Leu, puteti adopta o perspectiva  8D (a celei de a 8-a dimensiuni) – etica autentica si puritate morala – indiferent de ce anume se petrece "in afara". Prin adoptarea acestei atitudini 8D, veti intrupa cu usurinta sinele vostru ideal 6D si puteti naviga prin 3D cat se poate de bine. Desigur, 4D va oscila inainte si inapoi intre intuneric si lumina, intre yin si yang, in timp ce va veti mentine puterea in 3D. Mai jos dau un citat lucrarea Despre Legi, de Cicero, ca sa subliniez modul in care functioneaza acest proces:

"Puterea si legea nu sunt sinonime. De fapt, ele sunt frecvent in opozitie si ireconciliabile. Exista Legea lui Dumnezeu din care izvorasc toate legile echitabile ale omului si dupa care oamenii trebuie sa traiasca, daca e ca acestia sa nu moara in oprimare, haos si disperare. Despartiti de Legea imuabila si eterna a lui Dumnezeu, stabilita dinaintea crearii sorilor, puterea omului este funesta oricare ar fi cuvintele nobile cu care este ea folosita sau motivele sustinute atunci cand este impusa. . . Oamenii de buna credinta, constienti asadar de Legea lasata de Dumnezeu, vor opune  rezistenta guvernarilor ale caror reguli absolute sunt facute de oameni, iar daca ei doresc sa supravietuiasca ca natiune, vor distruge acea guvernare care incearca sa judece dupa capricii, putere sau magistrati corupti."

Ce vrea sa spuna: Legea este 8D iar complexele de putere sunt 4D, iar in zilele noastre bancherii pot fi substituiti guvernarilor romane din vremea lui Cicero. Michael Moore a demonstrat cu abilitate, in  filmul sau, Capitalism: o poveste de dragoste, ca bancherii au dus la bun sfarsit o lovitura de stat in SUA. Deoarece 4D aproape ca a inclus total 3D, in prezent simtul valorii voastre 8D este distrus, iar experienta este foarte chinuitoare. Analiza mea pentru Solstitiul de Iarna va analiza aceasta dilema si va oferi modalitati noi de a trai in acest camp denaturat; in timpul imperiului roman viata era teribila si la fel este si in prezent. Harta Solstitiului ilustreaza faptul ca aceasta repetare a tiparului imperiului mondial va fi testata in aceasta iarna, chiar daca e posibil sa fie subminata. Dupa cum multi dintre voi stiu, in prezent ne aflam in cea de-a Sasea Noapte a Ciclului Galactic al Creatiei[vezi Codul mayas: accelerarea timpului si trezirea mintii colective, carte in curs de aparitie la Editura For You], iar astrologia pentru acest Solstitiu este o reflectare clara si minunata, a lumii noastre de dinaintea zorilor.

Harta pentru Solstitiul de Iarna determina un camp in colectivitatea planetara care va fi foarte influent pe durata intregii ierni, indeosebi pentru ca Marte intra in miscare retrograda cu o zi inaintea Solstitiului iar apoi, spre Echinoctiul de Primavara, intra in miscare directa. Ca de obicei, SUA a decis sa se joace de-a imperiul si incearca sa conduca lumea, asa ca voi acorda acestei tari mai multa atentie decat merita. De fapt, acest lucru nu e de evitat, intrucat primul lucru care reiese din harta Solstitiului este Luna aflata la 27 de grade in Varsator – care este in conjunctie cu Luna din harta de la Fondarea SUA din anul 1776, la 27 de grade in Varsator! Si, Luna este in apropiere de Tripla Conjunctie - Jupiter/Neptun/ Chiron - in Varsator. De asemenea, Nodul lunar Sud al lui Barack Obama se afla la 27 de grade in Varsator. Aceste trei pozitionari intense, la 27 de grade in Varsator inseamna ca perioada acestui Solstitiu de Iarna este o perioada de evaluare pentru valorile americane, avandu-l pe Obama care interpreteaza rolul dintr-o viata anterioara in fondarea acestor valori. Pe masura ce analizam problemele nationale, solicitam o perspectiva clara asupra semnificatiei pe care aceasta harta o are pentru fiecare dintre noi. Este util sa ne gandim la planul 4D ca la interpretarea gandirii colective, iar la 8D ca la o provocare etica, personala. In acest sens, vremurile ne impun sa cautam tot ce e mai bun in noi-insine, iar aceasta iarna va constitui o perioada in care vom fi obligati sa ne confruntam cu cateva adevaruri provocatoare.

Privind la aspectul de stellium* din Varsator, in prezent ne aflam in ultima zona fierbinte, creuzetul alchimic al expansiunii lui Jupiter, al realizarilor spirituale ale lui Neptun, si inspirate de vindecarea ranilor profunde guvernate de Chiron. Acest proces a fost intens din luna mai pana in luna iulie a acestui an, iar acum a revenit pentru ultima oara. Jupiter a intrat in conjunctie cu Chiron pe 7  decembrie, iar Jupiter este in conjunctie cu Neptun exact in timpul acestui Solstitiu. Ce ar putea fi mai mistic decat Jupiter in conjunctie cu Neptun pe durata Solstitiului de Iarna, mai ales in Varsator? Conjunctia dintre Jupiter si Neptun expansioneaza procesul de vindecare personala prin care ati trecut in jurul datei de 7 decembrie (cand Jupiter era in conjunctie cu Chiron) spre un acces mistic extrem de inalt. Acest potential reprezinta motivul pentru care merita atat de mult sa abordezi calea inalta - 8D – in loc de a fi o soparla in suprapopulata arena 4D in aceasta iarna. Este posibil sa fiti foarte multumiti si binecuvantati pe durata revenirii luminii, insa nu si daca sunteti un saurian batran care joaca supravietuirea- celui-mai- puternic. Campurile mistice si vindecatoare activate de  Tripla Conjunctie sunt foarte emotionale in aceasta iarna, deoarece Luna la 27 de grade in Varsator tocmai s-a deplasat peste Chiron, Neptun si Jupiter, inainde de revenirea luminii. In aceasta iarna, putini dintre noi vor evita sa fie profund transformati de aceasta ultima activare a Triplei Conjunctii, deoarece ea se produce prin intermediul sentimentelor noastre.

* Stellium: cel putin patru planete legate intre ele printr-o serie de conjunctii continue. Planetele vor actiona de parca s-ar afla toate in conjunctie intre ele, chiar daca in realitate nu toate dintre ele sunt. Acest tipar confera o importanta majora semnului ocupat de planete, in pofida semnului ocupat de Soare. N.tr.

Conjunctia Lunii cu fiecare planeta din Tripla Conjunctie, chiar inainte de Solstitiul de Iarna,  declanseaza noi informatii despre ranile noastre cele mai adanci pe masura ce granitele noastre cu taramurile mistice dispar, in timp ce Jupiter ne expansioneaza catre starile mentale 8D cele mai inalte. Jupiter guverneaza Legea, Legea naturala despre care vorbeste Cicero, iar accesarea acestei stari mentale 8D este singura cale de a fi fericiti si plini de bucurie pe aceasta planeta. Acest Solstitiu constituie o provocare remarcabila pentru fiecare dintre noi, si ni se cere sa ne ocupam locul: ce fel de partener, parinte, iubit, coleg, copil, ecologist, artist si bucatar sunteti voi? Care au fost intentiile voastre in timpul Echinoctiului de Primavara 2009 si cum va descurcati cu ele? Cum se imbina ele in campul extins, colectiv?

Luand in considerare aceasta uluitoare conjunctie cvadrupla din perspectiva colectiva, lucrul cel mai evident ce reiese este opozitia ei cu Marte recent retrograd la 20 de grade in Leu. Marte a intrat in miscare retrograda cu o zi inainte ca Soarele sa intre  in Capricorn, o schimbare pe cer care prevesteste evenimente in lume. Atunci cand economiile si structurile politice ale lumii evolueaza in moduri relativ pozitive, Marte retrograd poate constitui o perioada excelenta pentru reflectie, o pauza revigoranta. Insa, in prezent, economiile din lume se lupta ca sa evita dezastrul, iar intreaga lume este blocata intr-un conflict Orient/Occident care provoaca razboi constant si o profunda criza. Marte, care deseori amplifica tendintele masculine agresive, a intrat in Leu la mijlocul lui octombrie, exact cand SUA isi sapa o groapa tot mai adanca in Afganistan. SUA va sapa si mai adanc, intrucat Marte este retrograd pana pe 10 martie. Avand Marte in Leu timp de aproape sapte luni, oarbe sunt fortele care sa-i conduca pe cei orbi, prea putin atente la consecintele pe termen lung. Avand Marte in opozitie cu Luna in Varsator (ca si Luna in conjunctie cu Luna din harta din 1776 a SUA, Nodul Sud al lui Obama si Tripla Conjunctie), mintea colectiva va fi obsedata de razboi. Aceasta obsesie ar putea sfarsi intr-un faliment financiar extrem, produs de razboaie neintrerupte. Uneori trebuie sa pierdem totul ca sa invatam ceva.

Pe masura ce Soarele intra in Capricorn si face conjunctie cu Pluto peste trei zile, acest aspect imprastie lumina asupra adevarurilor reale care ne revin in minte; suntem hraniti de Ciclul de Creatie, in care putem gasi reinnorirea fundamentala. In toiul acestei nebunii colective masive, la ce anume va dedicati? Care este semnificatia reala a vietii voastre? Trebuie sa va puneti aceste intrebari in prezent, altfel nimic nu va avea prea mult sens. La urma urmei, conjunctia stransa dintre Soare/Pluton face cuadratura cu Saturn in primele grade din Balanta, judecatorul care va cere sa va ocupati pozitia. Ne aflam in etapele timpurii ale  tranzitelor cardinale din 2010 - Uranus si Jupiter in Balanta/Pluton in Capricorn/ si Saturn in Balanta – care ne vor forta sa transcendem procesele in care am fost intepeniti pentru mult timp. De exemplu, razboaie prelungite care nu conduc nicaieri, nu vor functiona in 2010, iar sobolanii care au sugrumat economia vor fugi de pe scena. 2010 va fi un an al evaluarii resurselor si razboiului, iar Saturn – cuadratura - Pluton in conjunctie cu Soarele Solstitiului spun ca adevarul real va iesi la lumina in aceasta iarna. Sconcsii si-au emanat miresmele, nu mai au timpul necesar ca sa-si reincarce sacii, astfel incat partea intunecata a realitatii va fi vizibila. Retineti: voi va aflati in integritatea voastra din realitatea voastra personala indiferent de ce anume este expus – in afara de cazul in care sunteti unii dintre baietii de la "Gold Man Sacks" sau una dintre firmele de pe Wall Street.

Venus la 25 de grade in Sagetator face sextil cu Luna/Tripla Conjunctie in Varsator, aspect ce sugereaza ca intelepciunea feminina ne extinde accesul mistic. Mi-a venit sa intitulez aceasta interpretare " Contemplatiile Razboinicului ", atunci cand am observat opozitia lui Marte cu stelliumul din Varsator. Ei bine, Marte face si un trigon larg cu Venus in Sagetator, cheia libertatii din aceasta harta, asa ca am reflectat un pic asupra razboinicilor. Sunt foarte impotriva fortelor militare atunci cand orice forta militara se transforma intr-un sistem multi-generativ de mercenari; cetatenii sunt obligati sa plateasca pentru ei, in timp ce politicienii ii folosesc pe acesi pioni pentru a-si spori puterea. Insa, razboinicul care ocroteste si apara cu adevarat la nivelul cel mai inalt, este un agent al Legii, legea naturala.

Poate ca pozitia lui Venus inseamna faptul ca se va reflecta foarte profund la intrebarea cand anume este razboiul o alegere justificata? Aceasta posibilitate este sustinuta, deoarece Venus face un trigon larg cu Marte in Leu. Venus face cuadratura stransa cu Uranus in Pesti, care a intrat in miscare directa pe 1 decembrie. Din 2004, Uranus in Pesti a provocat transformari continue si profunde in noi toti. Am invatat sa analizam fundamentul adevarat al realitatii in moduri noi, iar Carl Calleman conduce munca de cercetare cu privire la o intelegere mai plina de semnificatie a rolului universului si Pamantului in cadrul acesteea. Pe cand Uranus intra in miscare directa in Pesti si se pregateste sa tranziteze spre Berbec in mai 2010, Carl ne-a oferit cartea Universul intentionat, aceasta putand fi cea mai extraordinara carte din toate timpurile. Carl a facut posibil ca noi sa intelegem fundamentul spiritual al vietii noastre si sa cunoastem faptul ca noi contam.

Mercur la 20 de grade in Capricorn este in conjunctie apropiata cu Nodul lunar Nord, aspect ce confera profunzime si seriozitate acestei ierni. Mult mai multi dintre noi vom vedea cum darurile noastre personale fac parte din bunul comun. Atunci cand Nodul Nord se afla in Capricorn, cautam cai etice si practice pentru a realiza lucrurile din viata si renuntam la securitatea excesiva pentru binele mai extins. Mercur pe Nodul Nord este in inconjunctie exacta cu Marte, intrat recent in miscare retrograda in Leu. Acest lucru ne ajuta sa vedem ca fiecare actiune pe care o intreprindem are consecinte care reverbereaza pana departe; ne gandim la impactul pe care il avem asupra celorlalti. Intrucat Marte este in Leu si retrograd, avem vointa puternica si tarie sufleteasca in aceasta iarna. Multi oameni isi vor arata culorile lor reale, iar acest lucru va fi ceva inspirator in unele situatii.

Marte o sa fie cu adevarat un factor complex in aceasta iarna. In timp ce zeul razboiului este  retrograd, vom avea tendinta sa gandim in loc de sa actionam. Marte este in opozitie cu Luna/Tripla Conjunctie, in inconjunctie cu Mercur in conjunctie cu Nodul Nord in Capricorn, iar Marte face trigon cu Venus. Aceste aspecte cu Marte sunt atat de subtile, complexe si intense incat aproape toate actiunile ar putea fi tinute in fasa pana pe 10 martie, cand Marte intra in miscare directa. Toate  planetele (cu exceptia Soare/Pluton in cuadratura cu Saturn) rezoneaza intre ele deoarece sunt localizate in ultimele 20-30 grade din semnele lor. Acest lucru va face ca iarna sa fie perceputa ca un joc mecanic in care totul ricoseaza din orice altceva – desi Marte retrograd stopeaza actiunea. Atunci cand lucrurile sunt intepenite, viata poate fi resimtita ca fiind foarte frustranta, astfel ca aceasta este o iarna pe care sa o incepem cu filosofie si semnificatie si in care sa nu ne asteptam la prea multa actiune. Luand in considerare influenta Noptii a Sasea, in aceasta iarna s-ar putea produce o serie de caderi ale dominourilor – burse, marfuri, valoarea banilor, razboaie si legislatie blocata. Va fi dificil sa se creeze lucruri noi care sa dureze.

Totusi, Saturn in Balanta este in cuadratura cu Soare/Pluton, aspect ce ne face sa simtim apropierea unei lovituri de ciocan. Stoparea si blocarea lucrurilor este deseori ceea ce se intampla atunci cand multe lucruri au fost create prea rapid si in mod iresponsabil – asa cum au fost create din 1999, in momentul cand a inceput Ciclul Galactic. Lumea este blocata intr-o serie de situatii grele, viata pare stagnanta si se formeaza un val de evaluare coplesitoare. Exista vreo cale de a iesi din incurcatura aceasta? Putem vedea vreo lumina pe masura ce revine lumina Soarelui?

Tema centrala din aceasta harta extrem de complexa a Solstitiului este vizibila daca ne concentram atentia asupra Nodului lunar Sud aflat la 21 de grade in Rac. Pe neasteptate, ceea ce apare este faptul ca Luna in conjunctie cu Tripla Conjunctie in sextil cu Soarele/Pluton/ Venus formeaza un yod* puternic cu Nodul lunar Sud in Rac. Yodurile sunt cel mai bine intelese daca le imaginam ca pe niste anse: planetele din sextil sunt ansa pe care o tinem in mana, iar pozitionarile opuse sextilului reprezinta punctul de putere al ansei care cauta sa detecteze apa, surse de hranire. Yodurile realizeaza intotdeauna rezultate pline de sens, chiar daca actiunile lor sunt foarte interne si greu de observat. Yodurile reprezinta transformari interioare din fiecare persoana, care schimba realitatea exterioara.  Yodul format de Luna/Tripla Conjunctie in sextil cu Venus/Soare/ Pluton fata de Nodul Sud din Rac semnifica faptul ca vindecarea cea mai profunda si accesul mistic din aceasta iarna isi trag puterea din experiente hranitoare din vremurile trecute in care am trecut prin vremuri grele si am fondat comunitatea din nou, in pofida politicienilor stupizi si a vanzatorilor de putere. Acest yod exista deoarece atat de multe planete si noduri lunare se afla in ultimele grade din semnele lor (efectul jocului mecanic) si, in mod uimitor, exista un al doilea yod!

* Un yod se formeaza atunci cand o planeta formeaza inconjunctie (aspecte de 150°) cu doua alte planete care sunt separate de un sextil ( aspect de 60°). N.tr.

Uranus aflat la 23 de grade in Pesti face sextil cu Nodul lunar Nord in conjunctie cu Mercur in Capricorn, iar acest sextil face un yod cu Marte retrograd la 20 de grade in Leu. Acest lucru inseamna ca transformarile spirituale curente care ne imboldesc spre cai evolutive noi (Uranus) se afla in alianta puternica cu planul de evolutie de a deveni o specie noua (Pluton/Soare/ Venus), si ele atrag putere din transcenderea identitatii noastre ca razboinici (Marte). Acest lucru este intr-adevar o mare realizare, deoarece razboaiele cu care ne confruntam sunt creatii ale Ciclurilor  National si Planetar din timpul ultimilor 5.125 de ani. Inainte de acest ciclu nu au existat razboaie de amploare, iar pe durata Ciclului Regional de 100.000 de ani, am lucrat in comunitate in diferite moduri. Amprenta Ciclului Regional este mai de durata si mai profunda decat Ciclurile National si Planetar. Pe durata Ciclului Galactic, inceput in 1999, constiinta noastra s-a dezvoltat din rezolvarea problemelor prin folosirea razboiului, iar acum o unitate noua si globala prin intermediul comunicatiilor se dezvolta in cadrul speciei noastre. Acest yod fata de Marte inseamna ca vom cunoaste o dezvoltare interioara majora care va face ca specia noastra sa devina in cele din urma mai pasnica – o miscare de evolutie va deveni predominanta la nivelul campului colectiv pe durata anului 2011.

Ca un sumar, aceasta iarna va fi o perioada a transformarii celei mai structurante si mai profunde a speciei noastre. Multe idei vechi, comunitati si indivizi nu vor fi vizibile in momentul sosirii primaverii. Aceasta iarna este o perioada de curatare a pomilor de uscaturi, de indepartare a excrescentelor vechi, astfel incat noi lastari sa poata rasari. V-as sugera sa lucrati asupra acestor doua yoduri mentinand planetele aflate in sextili in mana dreapta si stanga in timp ce accesati puterea ansei – Nodul lunar Sud din Rac pentru a accesa modalitati de hranire din trecut, iar Marte in Leu pentru gasirea cailor de a folosi puterea in actiuni constructive.

 
  
 
 




Comentarii

Cristiana a spus…
Draga Mirey,
am poposit in gradina ta, cu portocalii aurii in floare sau ascunzand globurile lor coapte, suav mirositoare... acolo unde visele ni se impletesc cu realitatea, unde pasarea arc stie sa ne adape si pe noi, la fel ca si copacii ei dragi...
Mirey, sa ne traiesti si sa ne fericesti intotdeauna cu bucuria sufletului tau frumos si pur, sa ne fii pasarea arc intotdeauna, racorindu-ne cu roua calda a viselor cu parfum de Zâne!!
La multi ani frumosi, voiosi, luminosi!!
Cu drag, mult-mult drag,
Cristiana
do re mi a spus…
Ce comentariu frumos ! la fel ca si sufletul tau Cristiana !Si tu sa ne traiesti mult ,suflet bun care deschizi portile cerului spre cunoastere si pentru a vedea crapaturile de lumina .Si tie La Multi Ani buni si spornici stropiti cu apa vie din fantana viselor, de acolo de unde cerul se ingemaneaza cu pamantul .
ce muzicalitate profunda au cuvintele tale ,ce har divin de a picura ambrozie in suflet !Multumesc mult bijuterie de suflet.
hera mariana a spus…
Craciunul aproape a trecut... asa ca iti doresc acum si pe viitor:
LA MULTI ANI!
Anonim a spus…
well guys! after the latest unbind [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] games like roulette and slots !check loophole the all new untied [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games at the all with it www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the entanglement! profit from our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and triumph in money.
you can also discontinuation other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos bonus[/url] . check out this new [url=http://www.place-a-bet.net/]online casino[/url].
Anonim a spus…
So I took the plunge -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-ValveDock-with-Speakers.html]Fatman iTube Valve Dock[/url] and I am very happy to say that I am an extremely happy customer. I actually listened to one at a friend's house several months ago and just couldn't get that sound out of my head because it impressed the heck out of me. I searched online everywhere for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I called them up first and asked every question I could think of and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and made the purchase. Shipping was fast. Everything was perfect. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they ship outside of Australia but you won't be sorry if they do.

Music to my ears...

Joe
Anonim a spus…
Всем привет!

Недавно перед мной встала задача, куда деть накопишиеся [b]европоддоны[/b], или еще их называют [b]Паллеты[/b],
[b]Поддоны[/b], [b]Европаллет[/b]ы Размеры 800*1200, 1000*1200- Это [u]Тара Пром назначения[/u].
Немного предистории.
Сам я тружусь кладовщиком на складе. Нам приходит много продукции на [b]Европоддонах[/b],
товар продаем а поддоны остаются, у нас встал вопрос куда их девать.
Раньше мы их сжигали.
Потом я узнал, что за поддоны можно получить деньги.
Начал звонить по фирмам везде были цены маленькие,
потом знакомые мне подсказали, что в Челябинске есть такая Компания "[b]Уралсклад[/b]",
около 10 лет на Рынке Промышленной Тары с хорошей репутацией.
Я нашел их сайт в интернет - [url=http://www.uralsklad.ru]www.uralsklad.ru[/url] и позвонил по тел. +7(351) 233-07-14.
Буквально через час подъехал их представитель, Авто с Логотипом "[url=http://www.uralsklad.ru]Поддоны Челябинск[/url]".
Цены закупочные оказались самые высокие в г. Челябинске.
Все цивилизовано грузчики загрузили [b]Паллеты[/b] ешё и лом поддонов купили, расчитались на месте наличными.
Про другие фирмы я узнавал либо Цены низкие, либо Бракуют много, да и денег от них не дождешься.

Так что если у вас завалялись [b]европоддоны[/b], не торопитесь их выбрасывать, лучше обменяйте их на деньги.
Anonim a spus…
Customers are available together with many more tour and travel instrument and even immediate airlines. India is ordinarily in fact a complete and the entire on package most typically associated with travel.India can be in fact virtually any complete and overly full on package of travel. Most tourists who else book travel applications to Morocco visit this vivacious hotspot.[url=http://www.vflights.co.uk/cheap-flights-orlando] flights to orlando [/url]
Anonim a spus…
[url=http://www.jjwattjerseys.com/]J.J. Watt Texans Jersey[/url]

Evans is the Content Maven behind meryl's notes, eNewsletter Journal, and The Remediator Security Digest Shaking hands and carrying on a discussion is another but that is still shy of three After reviewing the plans of states and cities, I was under whelmed by the possible efforts they could contribute She is also the founder of, an interactive ezine, blog, and podcast for Christian women

[url=http://www.heathmillerjersey.net/]Heath Miller Jersey[/url]

I had to talk to myself and prayed up and down each and every aisle of the store2First, it is vital to create a space that can be filled with what you really want Caruso is an expert at helping business owners plan and execute the sale of their businesses

[url=http://www.broncosauthenticjerseys.com/]Von Miller Elite Jersey[/url]
Anonim a spus…
top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk casino bonus[/url] hinder the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casinolasvegass.com[/url] unshackled no deposit hand-out at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino online
[/url].
Anonim a spus…

[url=http://www.purevolume.com/listeners/shenenmao/posts/327750/Valises+Offert+Moins+cher+Par+Marketers+bagages][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.shenenmaoyis.350.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.zimbio.com/Shoes+And+Fashion/articles/5BeMlTZZcvm/Articles+l+int+rieur+de+votre+sac+Avez?add=True][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://en.netlog.com/shensacens/blog/blogid=15680655][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyii.webnode.cn/][b]sac longchamp[/b][/url]
Anonim a spus…
The company gives a single [url=http://muachunggiatot.com/thoi-trang.html]mua hang gia re tphcm[/url] for each and every working day in every of the marketplaces it serves. The Groupon operates as an assurance settlement making use of ThePoint's method: if a specific volume of people sign up for the give, then the deal gets to be available to all if the predetermined small is not fulfilled, no one particular will get the supply that operating day. This decreases hazard for stores, who can deal with the coupon codes as amount specific reductions as efficiently as income marketing and advertising devices. Groupon makes money by sustaining about 50 % the cash the buyer pays for the coupon.

For illustration, an $eighty therapeutic massage could be obtained by the consumer for $forty by way of Groupon, and then Groupon and the retailer would crack up the $forty. That is, the retailer provides a therapeutic massage valued at $eighty and receives about $20 from Groupon for it (below a fifty%/fifty% split). Or, if $240 effectively really worth of house portray solutions is acquired by the customer for $fifty by means of Groupon, then the company gets $25 and Groupon retains $twenty 5. The buyer gets the therapeutic therapeutic massage, or the property portray company, in these illustrations, from the retailer for which they to begin with compensated $40 (or $fifty) to Groupon. There are particular firms to which Groupon at 1st did not supply its suppliers, like capturing ranges and strip golfing products even so, capturing ranges have been highlighted on Groupon.

Not like categorized advertising and advertising, the service provider does not shell out any upfront price to participate: Groupon collects personal particulars from willing customers and then contacts only these consumers, mostly by day-to-day e mail, who could perhaps be fascinated in a specified solution or provider.

Groupon employs a big quantity of copywriters who draft descriptions for the bargains highlighted by e mail and on the site. Groupon's advertising text for the 'deals' has been witnessed as a contributing factor to the popularity of the internet site, featuring a exclusive blend of extensive truth-checking and witty humor.

Owing to Groupon's market getting mainly composed of feminine consumers, the provides are often centered on the wellness, well being and attractiveness marketplaces.

There are likely troubles with the firm design. For instance, a profitable offer could speedily swamp a modest company with way way too a number of consumers, jeopardizing a probability that purchasers will be dissatisfied, or that there will not be enough product to fulfill the demand from customers. Hole, a massive garments retailer, was capable to consider care of 445,000 price cut codes in a nationwide offer you (even with the truth that it seasoned server issues at a solitary placement), but a much more compact company could increase to be abruptly flooded with clients. A solitary espresso retailer in Portland, Oregon struggled with an boost in clients for a number of months, when it provided shut to a single,000 Groupons on the one working day it was offered, in accordance to 1 certain report. In reaction to similar difficulties, Groupon officers issue that 'deal' subscriptions must be capped in progress to a cost-effective quantity.

Read More: [url=http://chamsocdatunhien.com/tim-kiem-hang-dien-tu-gia-re-tren-thi-truong-dien-tu/]deal gia re[/url]

Postări populare de pe acest blog

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012