A patra piertricica asteptati-va la schimbari si binecuvantatile

TOBIAS
Sunt schimbari care apar in voi, in cele mai profunde nivele ale fiintei voastre. Acestea sunt mai profunde decat ADN-ul vostru, mai profunde decat modelele energiei magnetice, mai pro­funde decat vibratiile interioare.

Cand erati in Imparatie, va aflati in starea ,,Unimii", intr-o stare singulara. Dupa ce ati traversat Zidul de Foc, ati preluat atributele dualitatii. Aceasta a constituit experienta lui Jack. Acest lucru a vrut Jack sa simta si sa experimenteze. Si a si facut-o. A facut-o intr-adevar!

Cand ati parasit Imparatia, ati preluat insusirile dualitatii sau polaritatii. Nu a mai fost vorba de ,,Unime", ci de ,,doi". Erau lumina si intunericul, pozitivul si negativul, oricum ati vrea sa le denumiti. A existat tot timpul un bilant al dualitatii energiilor, cu proportiile aproximative de 2/3 §i 1/3.

Imaginati-va aceste energii duale sub forma a doua pietricele - una alba si una neagra. Acum, imaginati-va inca o pietricica transparenta. In functie de experienta pe care o alegeti, pietricica transparenta va prelua insusjrile fie a celei luminoase, fie a celei intunecoase. Pietricica transparenta se va transforma si, pentru un timp, va prelua insusirile celei albe. Si atunci, in fiinta voastra veti avea un bilant energetic format din doua parti albe si una neagra. Veti trece printr-o serie de experiente cu acest bilant energetic care sa va ofere un ,,conflict", care sa va ofere provocari adecvate, pen­tru a face ca experienta voastra sa fie datatoare de satisfactii.

In timp ce treceti prin ciclurile vietii voastre, sunt momente cand pietricica transparenta care si-a schimbat culoarea - cea care s-a facut alba - sa devina din nou transparenta, pentru o scurta perioada de timp. A, si atunci veti simp ce inseamna echilibrul in viata voastra - pentru acel interval scurt! Intre timp, pietricica trans­parenta va trece de cealalta parte si va lua insusirile pietricelei negre. Pietricica transparenta va avea acum insusirile energetice ale pietricelei negre. §i atunci veti traversa experiente ale vietii avand bilantul energetic format din doua parti negre si una alba.

In general, pietricica alba ramane alba si cea neagra ramane neagra. Cea transparenta se schimba, miscandu-se inainte si inapoi, intre cea alba si cea neagra. Totusi, au existat unele interva­le de timp in care pietricelele alba si neagra si-au inversat polaritatile, pentru ca ele sunt, evident, oglinzi una pentru cealalta. Cea neagra a devenit alba si cea alba a devenit neagra. si asta creeaza mari confuzii pentru cea transparenta!

Aceste schimbari de polaritate nu se intampla des - poate o data la cateva mii de ani. Se intampla nu numai in interiorul fiintei voastre individuale, ci si in constiinta generala a intregii planete. In trecut, aceasta deplasare de polaritate de la lumina la intuneric sj de la intuneric la lumina ar fi luat sute de ani pentru a fi realizata si s-ar fi intamplat doar o data la fiecare cateva mii de ani.

Ceea ce se intampla acum, dragi prieteni, este faptul ca deplasarea polaritatii intre lumina si intuneric are loc foarte rapid. Nu mai are loc la cateva mii de ani o data. Voi vedeti aceasta deplasare de polaritate chiar acum - cand pietricelele alba si neagra isi inverseaza insusirile - si asta la fiecare cativa ani o data. E un proces care are loc foarte rapid. Pietricica transparenta tinde sa ia insusi­rile fie ale luminii, fie ale intunericului - dar nu mai intelege deloc care ce este!

Exista putini oameni care poarta in ei insusirile speciale pietricelei transparente. In cazul lor, pietricica transparenta nu ia niciodata modelul nici uneia dintre cele doua pietricele. Ea ramane intr-o stare ,,cenusie". Acesti oameni nu aleg sa aiba bilantul ener­getic tipic de 2/3 cu 1/3. Purtatorii acestor energii ajuta la schimbarea structurii dinamice interne a energiei in interiorul intregii umanitati.

Cu tot ceea ce se intampla in voi si in jurul vostru in acest moment - cu lumina care se schimba in intuneric, intunericul in lumina, partea transparenta ne mai stiind care ce este - se petrece ceva nou. si anume, dragi prieteni, isi face aparitia o a patra pietri­cica. Aceasta are claritatea unui cristal. Aceasta pietricica este extrem de pura si de stralucitoare, diferita de celelalte trei pietricele. Ea este activatorul energiei Christice care exista deja in voi. Aceasta a patra pietricica vine acum sa activeze energia Christica, sa o aduca la viata.

Atunci cand cea de-a patra pietricica apare in fiinta voastra, celelalte trei - cea alba, cea neagra §i cea transparenta - incearca sa o scoata afara! Ele o considera o energie straina, care nu e bine venita in vechea energie a dualitatii lor. Ele nu inteleg de unde a venit si se produce un mare vacarm in voi! Sj va mai mirati de ce spatele si umerii va dor atat de mult! Va mirati de ce exista atatea framantari emofionale in fiinta voastra, tocmai atunci cand credeati ca viata va va fi echilibrata. Preluati insuirile celei de a patra pietricele. Cele­lalte trei pietricele sunt foarte tulburate in aceste momente, pentru ca nu au avut niciodata acest al patrulea element. V-am vorbit mai inainte de importanta numarului patru. Acesta este fondul problemei. Aceasta este esenta echilibrului lui ,,patru" de care am vorbit.

Ce se intampla la nivelele cele mai profunde ale fiintei voas­tre fizice, emotionale si mentale? Cea de-a patra pietricica intervine in aranjamentul vostru energetic. Ea comunica impreuna cu celelalte pietricele. Le asigura ca §i ea face parte din Noua lor Energie. Cand cele trei pietricele originare invata sa o accepte pe cea de-a patra pietricica, atunci cand ele vor ajunge sa inteleaga energia ei diferita, distincta, atunci vor inceta sa o atace. Vor inceta sa mai incerce sa o arunce afara pe cea de a patra pietricica. Vor obosi foarte tare. Cea de-a patra pietricica este putemica - mai puternica decat toate celelalte la un loc. El vor incepe sa o asculte pe cea de a patra pietricica. Vor incepe sa simta vibratia celei de a patra.

Si atunci se va intampla ceva, dragi prieteni. Pietricica alba isi va pierde insusjrile de alba. Pietricica neagra isi va pierde insusirile de neagra. Cea transparenta va deveni curata. Si toate cele patru pietricele vor incepe sa radieze o noua culoare multidimensionala. Ele vor straluci si vor radia si vor canta si vor dansa una cu alta. Nu vor avea o singura culoare, ci vor contine toate culorile, intr-o claritate perfecta. Vor fi in unitate.

Acesta este momentul in care veti depasi dualitatea pe care o cunoasteti. Veti trece la nivelul urmator. Dar nu este vorba despre ceea ce considerati voi drept dimensiunea a cincea, sau a sasea, sau a saptea. Acelea sunt lineare. Aceasta este exponentiala. Schimba­rile pietricelelor au loc in interiorul vostru. Privim la acest grup §i vedem cat de dificil si de plin de provocari a fost nivelul de acceptare al celui de al patrulea element.

In trecut v-am indemnat sa acceptati lucrurile asa cum sunt. V-am indemnat sa ,,consimtiti" - mai degraba decat sa faceti ,,eforturi". Am comunicat cu voi pe diferite nivele. V-am comunicat ca era timpul ca polaritatea sa-si inceteze jocul. V-am comunicat ca este vremea ca vechiul bilant de 2/3 §i 1/3 sa inceteze. In trecut v-am indemnat sa luati pauze, sa ,,nu faceti NIMIC", sa va situati intr-un spatiu al linistii. In tot acest timp, cele trei pietricele au invatat sa permita Si sa accepte prezenta celei de-a patra pietricele.

Acest proces prin care treceti este foarte dificil. Structura voastra biologica, mai ales, nu s-a adaptat inca la acest al patrulea element. In mod sigur, emotiile voastre nu s-au adaptat. Sunteti obisnuiti sa lucrati in dualitate - bun sau rau, corect sau gresit - in functie de ziua in care va aflati si in functie de ce culoare a luat pie­tricica transparenta.


LECTIILE LUI TOBIAS - SERIA CREATORULUI

Dragi prieteni, draga Shaumbra, va indemnam sa va asteptati la schimbari in viata voastra si sa binecuvantati aceste schimbari.

Lectia a Numarul Cinci - Asteptati-va la schimbari si binecu-vantati-le. Voi ati cerut sa fiti aceia care sa invatati, sa evoluati si sa experimentati. Voi sunteti aceia care ati cerut sa treceti in urmatoarea viata de pe Pamant .Voi sunteti aceia care ati spus ca veti trece peste dualitate, in cea mai noua dintre Noile Energii. Nu vi se pare logic sa apara schimbari in viata voastra si, in anumite cazuri, sa para ca toate lucrurile va sunt smulse de langa voi? Voi deschideti calea pentru Noua Energie.

Acelora dintre voi care indura cele mai dificile perioade va intindem mana si dragostea noastra, pentru ca stim prin ce treceti acum. Dar o faceti dintr-un anumit motiv. O faceti cu un anumit scop. Va indemnam pe fiecare dintre voi, sa lasati, pur si simplu, ca aceste lucruri sa aiba loc. Poate sa vi se para ca vechiul sine se face farame. Poata sa vi se para ca toate visurile si aspiratiile pe care le-ati nutrit vreodata v-au fost smulse. Si, intr-un fel, aveti dreptate. Voi deschideti calea. Cel de-al patrulea element isi face acum aparitia. Pentru ca acesta sa functioneze, multe lucruri din viata voas­tra trebuie sa se schimbe.

Dragi prieteni si Shaumbra, asteptati-va la schimbari in via­ta voastra si binecuvantati-le. Atunci cand va pierdeti slujba, binecu­vantati acest lucru. Atunci cand corpul vostru de imbolnaveste, dupa ce il puneti in Cuptorul Gratiei, si voi va intrebati de ce se intam­pla asta, binecuvantati schimbarile. Stim ca nu la asta va asteptati, pentru ca v-ati fi asteptat sa va insanatositi imediat. Ati sperat ca veti reveni imediat intr-o stare de echilibru. Uneori, schimbarile sunt mai profunde. Uneori, este nevoie de o revenire totala si de o reinnoire. Uneori, vechile fundatii trebuie sa fie daramate. Aceste schimbari prin care treceti sunt cu adevarat sacre. Nu intrati in panica din cauza lor. Nu fiti nelinistiti. Acum pana si Cauldre ne ia peste picior cand spunem asta. El zice ca noua ne este usor sa vorbim, pentru ca nu noi trecem prin schimbarile astea! (chicoteste) Si va intelegem ca asa este.

De aici, de unde suntem, putem vedea ceea ce se intampla cu voi, cu viata voastra. Schimbarile care au loc sunt, de fapt, o purificare. Putem vedea ca aceasta face loc intrarii celui de-al patrulea

element. Poate vor fi zile in care va trebui sa ramaneti la pat, bolnavi si nu va veti putea deplasa.

Nu va impotriviti acestor situati Binecuvantati-le. Binecu­vantati-le si asta le va furniza o noua energie.

Ceea ce se intampla, de fapt, este ca pietricelele originare incearca sa o arunce afara pe cea de-a patra. Ele o considera o amenintare venita din exterior. Este una din primele dati in care cele trei pietricele originare se pun de acord una cu cealalta! (chicoteste) Sunt derutate de cel de al patrulea element. II pun la incercare pe acest al patrulea element. Ele cred ca este un impostor. Ele cred ca provine dintr-un loc care nu ajuta la binele suprem al fiintei voastre. Ele incearca sa apere ceva din interior, care a fost foarte pretios pentru ele - existenta lor in dualitate. Cu ,,consimtamantul" vostru, cel de al patrulea element va f i in stare sa se integreze mai repede si mai usor. Vorbiti fiintei voastre interioare si determinati-1 pe Sinele vostru sa inteleaga ca cel de al patrulea element e parte din procesul vostru. Aceasta va face ca tranzitia sa se desfasoare mai lin.

Dati voie pietricelelor alba si neagra si transparenta sa vina mai aproape de cel de al patrulea element. Dati-le voie sa simta dragostea , sa simta acceptarea existente in cel de al patrulea element, si sa simta claritatea care se manifests odata cu venirea lui. In acel moment, veti sti ca este real si ca este adevarat. Dar intre timp, dragi prieteni, in timp ce are loc noul dans in interiorul fiintei voas­tre, asteptati-va la schimbari in viata voastra si binecuvantati-le. Binecuvantati-le, pentru ca ele deschid calea pentru ceva care este profund si sacru. Binecuvantati aceste schimbari din viata voastra.

Pe masura ce pietricelele alba si cea neagra si cea transparenta se obisnuiesc cu cel de al patrulea element, cumva, se vor adapta lui. Ele vor prelua caracteristicile celei de-a patra pietricele. Pe masura ce o vor face, ele vor pierde caracteristicile electromagnetice ale dualitatii, pe care le detineau de atata timp. Vor pierde caracteristicile evidente de lumina, de intuneric si de transparenta. Se vor trezi intr-o buna zi si vor vedea ca nu mai sunt imbracate in vechile lor pelerine. Nu vor mai avea caracteristicile dualitatii.

Nu vorbim despre ceva care va avea loc in voi, intr-un viitor indepartat. Are loc in voi, chiar acum. Intre timp, asteptati-va la schimbari in fiinta voastra - de tip fizic, emotional si mental.

Apoi, luati aminte la lucrurile noi care se petrec in viata voastra.

Cand veti incepe sa lucrati cu alti oameni, invatandu-i cum sa se vindece singuri, veti incepe sa intelegeti procesul intentionat si uneori lent al acestor lectii. Veti intelege ceea ce are loc in fiinta lor, eliminarea vechiului, acceptarea noului. Cand va veti uita la ,,chakra lor unica" si la campurile lor energetice, veti vedea ca incep sa se adapteze la cel de al patrulea element. §i atunci veti sti cum sa lucrati cu ei.

Voi parcurgeti primii aceste lectii, pentru a va dezvolta compasiunea de care aveti nevoie ca profesori. O experimentati  direct pe voi. O experimentati  probabil mai profund si mai puternic decat o vor face cei carora le veti preda. Sunteti printre primii care integrati cel de al patrulea element in fiinta voastra. Si de asta va iubim atat de mult. De asta va multumim si va cinstim pentru serviciul pe care v-ati oferit sa-1 intreprindeti. Ne uimeste sa vedem sufletele si fiintele de aici, sa va vedem surasurile de pe fete, sa va auzim rasetele. Ne uimeste, pentru ca stim cat de dificila este calatoria. In orice clipa puteti spune: ,,Draga Spirit, nu mai pot alege sa continui pe aceasta carare dificila, sa continui aceasta calatorie."

Stim ca, in orice moment, puteti spune: ,,gata!", dar totusi va intoarceti inapoi aici, de fiecare data! Va intoarceti inapoi in dragoste. Consimtiti sa va folositi corpul drept loc unde se incearca lucruri noi si se integreaza lucruri noi. Consimtiti ca emotiile voastre sa fie teren de invatare, nu numai pentru voi, ci si pentru altii.

O, v-am mai spus-o si inainte - cu adevarat, acum nu mai e vorba de voi insiva. Intelegeti? Voi ati incheiat socotelile. Experientele pe care le faceti acum sunt facute din dragoste pentru Spirit/ Dumnezeu si pentru altii care vor urma dupa voi. Suferintele si incercarile prin care treceti acum nu mai sunt, de fapt, ale voastre. Le acceptati de dragul lui Tot Ceea Ce Este. In acest moment, acceptati integrarea acestui al patrulea element, stiind ca acest lucru este dificil pentru fiinta voastra fizica, stiind ca este dificil pentru fiinta voastra omeneasca.

De aceea va cinstim. De aceea Yeshua Ben Joseph v-a rugat sa-L lasati sa vi se alature. I-a rugat pe ceilalti ingeri sa priveasca de la distanta. A cerut ca sa petreaca acest timp cu voi, in familie,

cu fiecare in parte. A fost aici tot timpul - stiati asta - lucrand cu voi, trimitandu-va vibratiile cele mai potrivite. Atunci cand cititi aceste cuvinte, acest mare Maestru va atinge intr-un fel foarte deosebit. Acum, El multumeste pentru aceasta ocazie de a fi impreuna cu voi, de a impartasi aceste momente atat de pretioase, de a impartasi dezvaluirea acestor noi informatii.

Aceste informatii, dragi prieteni, vor schimba mult din vechiul mod de gandire.

Am numit acest lucru ,,matematica quadratica". Ea este o parte din ceea ce voi numiti saltul quantumic. El leaga acest mo­ment de anul 2012 (despre care u-am spus ca probabil va fi mai curand).

Va impartasim aceasta, deoarece probabil ca veti fi printre primii care il veti integra in fiinta voastra. De aceea treceti prin ceea ce treceti acum.

Va iubim mult, dragi prieteni.

Cu toate schimbarile prin care treceti in interiorul vostru, sa stiti ca nu sunteti niciodata singuri.


Si asa este, precum va spun.


Tobias ,Geoffrey Hoppe,seria creatorului 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012