Reuniunea

Reuniunea" de William Gammill Cateva consideratii despre o carte: Reuniunea.

Sunt parti din aceasta carte care vor functiona ca o nava spatiala pentru unii dintre voi /un vehicul catre alte dimensiuni, o experienta subtila care poate aduce o eliberare sau o mutatie. Unele dintre aceste intalniri pot avea semnificatii spirituale sau chiar stiintifice / sau nimic din toate acestea. Este posibil ca singurul lor scop sa fie subminarea parerii rationale despre lume, prin mentinerea misterului. Chiar si asa, este suficient. Dar sa stiti ca aceste evenimente, petrecute in stare de veghe sau de somn, nu sunt subiective. Adica, nu sunt create de mintea mea constienta. Ele nu imi apartin in niciun fel; ele chiar mi s-au intamplat. Se pare ca nu traiesc niciodata o intalnire, ci vad una in care sunt implicat.

William Gammill - Prefata



Bill Gammill isi aminteste ce s-a intamplat in acea seara linistita de primavara: O nava spatiala uriasa cobora pe un camp unde sute de oameni asteptau si s-a trezit brusc in mijlocul unei intalniri uimitoare, surprinzatoare, intr-o alta lume / o reuniune de oameni intr-un spatiu superior. A fost oare doar un vis ori o halucinatie, sau este chiar o amintire, dat fiind ca a trait cu adevarat o experienta fantastica, dar foarte reala?

Iata ce isi aminteste: In acea noapte uimitoare, extraterestrii au povestit despre destinul si trecutul fantastic, dar adevarat, al Pamantului si al locuitorilor lui: despre originea vietii pe Pamant, despre faptul ca exista fiinte non-umane in constelatiile Pleiade si Sirius si de munca sustinuta de legendara Mare Fratie Alba. Gammill se simte si acum in legatura cu aceasta adunare misterioasa, dar solemna, de oameni si extraterestri / un gen de intalnire galactica, la nivel inalt. El a avut nevoie de luni de zile pana a inteles ceva din aceasta experienta / cuvintele, imaginile, invatamintele si natura fiintelor pe care le intalnise.

Reuniunea contine relatarea originara a acestei experiente si dezvaluirile facute despre trecutul omenirii, originile ei, posibilitatile ei actuale si un viitor posibil / inclusiv vremurile de sfarsit, apocalipsa si interactiunea noastra cu fiintele celeste. Informatiile din aceasta carte sunt un apel pentru trezirea planetei: Din ce in ce mai multi sunt chemati la reuniune, iar viitorul este acum.

MAREA MUTATIE (fragment)

In urmatoarele cateva zile, am dormit in reprize, gandindu-ma la unele aspecte sugerate de comunicarea de mai sus. Am mers in interior si mi-am consultat propriul ghid. Unele informatii pe care le-am primit m-au tulburat, iar totul m-a derutat  vreau sa spun, intregul meu sistem de credinte s-a simtit amenintat. Din nou. Noile informatii pareau sa vina de peste tot, in acelasi timp.

Folositi-va de propria capacitate de diferentiere; folositi ce functioneaza in cazul vostru, iar restul lasati pentru mai tarziu.

Nu aveam nici cea mai mica preocupare pentru inversarea polilor. Se pare ca odata cu deplasarea polilor magnetici ai Pamantului, constiinta umana va trece intr-o alta dimensiune , a patra sau a cincea in acest caz, in functie de cine sunteti si de cine ascultati. Toti sunt de acord cu faptul ca, se pare, constiinta umana se indreapta catre un loc unde nu a mai fost inainte. Iar acest eveniment este mai mult sincronistic decat cauzal. Prin asta vreau sa spun ca modificarea constiintei umane este doar o parte din ceea ce se intampla. Fiecare piatra, broasca sau copac, intreaga omenire si toate lucrurile elementare de pe Pamant se pregatesc sa primeasca o lumina mai mare, un program nou de reintoarcere la Sursa. Toate fiintele constiente vor primi acest program in cadrul familiei lor biologice ca intreg, cand si in ce masura constiinta lor individuala va fi pregatita pentru a-l accepta.

Bineinteles ca o parte din acest proces se desfasoara deja; de fapt, se desfasoara de mai multi ani.

Insa, inainte de mutatie, este posibil sa se dezlantuie iadul pe Pamant , o perioada de haos mondial, in care sistemele sociale, politice si financiare ar putea cadea, vremea va deveni schimbatoare si dezlantuita, oamenii pot innebuni. (Riscul exista in special la oamenii normali. Daca sunteti unul dintre noi si stiti ca se desfasoara ceva extraordinar, atunci probabil ca nu veti pati nimic , este posibil sa fiti chemati sa amplificati procesul la nivelul maselor, dar veti fi in regula. Oamenii normali au tendinta de a-si lua viata prea personal.)

Este un iad bine intentionat, care va face sa renuntati la vechile obiceiuri, tipare si relatii de orice fel, care nu mai servesc scopului vostru superior. Ele vi se vor smulge direct din maini. Calatorie sprancenata! Alegerea voastra nu va fi daca, ci cum veti accepta aceasta noua paradigma. Odata ce o veti face, veti fi mai curati si mai puri decat ati fost in orice reintrupare recenta. Unora s-ar putea sa nu le placa aceasta claritate, deoarece totul va fi evident. Niciun secret, nicio minciuna, niciun subterfugiu nu va trece neobservat. Totul la vedere. Veti trai cu integritate, ori veti fi umiliti.

Dar sa nu o luati personal. Nu vi se intampla numai voua. Aceasta este o trezire globala, o cale directa spre casa; sub zarva si activitate, intreaga planeta este linistita si asculta.

In timp ce acest program de reintoarcere poate sa nu ne asigure inaltarea, ne va oferi cu siguranta un culoar spre acest eveniment, pe care nu l-am avut inainte. Si acest program este imprimat, in prezent, in structura cristalina a ADN-ului nostru, pentru a fi eliberat sub forma unei holograme vii, la momentele potrivite ale planului general, ale diagramei inaltarii. Toate acestea pentru a parasi acest taram si a intra in Noua Zi; Pamantul, dupa mutatie.

Intre timp, oare cum ne pregatim pentru un eveniment atat de catastrofal? Ei bine, nu puteti face nimic, decat sa-L lasati pe Dumnezeul Launtric sa va arate calea. Sau, ati putea sa va pregatiti mental si emotional, pentru a accepta tot ceea ce vine si sa-L lasati pe Dumnezeul Launtric sa va indrume pasii. Bineinteles ca daca sunteti genul de luptator, va veti face stoc de alimente si apa si hartie igienica pentru o perioada nedefinita. Este o optiune  dar una nerealista, dupa mine. Dupa tranzitie, totul va fi schimbat. Constiinta voastra se va schimba. Holograma in care traiti va fi alta si veti incepe sa va deplasati prin vid , nasterea noii constiinte in dimensiunea a cincea, dimensiunea constiintei Christice. Incepand cu acel moment, tot ce ati facut pentru a va pregati din punct de vedere fizic pe Pamant, nu va va mai fi de folos, tot asa cum nu v-a folosit nici cand v-ati intrupat in corpul actual.

Poate cel mai important lucru pe care-l puteti face este sa va conectati mai profund cu Dumnezeul Launtric, prin rugaciune si meditatie. Sa nu va fie teama; tineti minte ca sunteti sfinti, intregi, completi si perfecti in acest moment si tot ce aveti nevoie vi se va da. Aceasta este o ocazie, nu o povara. Meditati la corpul vostru de lumina, campul energetic al fiintei umane  camp energetic creat de toate fiintele vii, corp de lumina care ne invaluie, ne patrunde si tine galaxia la un loc.

Mutatia insasi este organica si va trece fara a fi observata , putini vor fi constienti de ea. Ca si cand sistemul meu de credinte nu era deja solicitat, mi s-a spus: In momentul mutatiei, campul magnetic al Pamantului va scadea la zero, iar lumina superioara va deveni atat de puternica si de compacta, incat va bloca lumina Soarelui. Biosfera Pamantului se va comprima atat de mult, incat se va intuneca si va ramane asa trei zile, timp in care toate fiintele de pretutindeni vor intra intr-un fel de hibernare. Aceia dintre voi care aveti menirea de a stoca informatii, veti intra in stare theta si veti crea un camp magnetic, care va face posibila inregistrarea si pastrarea amintirilor pentru intreaga specie. Asta, in timp ce restul planetei va dormi, pe timpul fazei de corectie a inversarii polilor. La capatul acestei perioade, lumea se va trezi intr-o noua holograma  una cu o banca de memorie diferita si noi cai de a trai in lume. Cei mai multi dintre voi nu-si vor aminti nimic iesit din comun.

Nici o tensiune. Nici o trauma. Va veti trezi, pur si simplu, din ceea ce va parea sa fie o noapte plina de vise si va veti continua viata. Dar viata va fi alta.

Ce inseamna toate astea, n-am nici o idee. Pur si simplu, va spun ce am auzit.

Si cand se va intampla asta?

Nu stiu nici asta. De unde as putea sa stiu? De unde ar putea sti cineva? Nu doresc sa stiu. Prea mult timp pierdut facandu-va griji despre viitor va impiedica evolutia spirituala. Acest gen de cunoastere  cum ar fi cunoasterea momentului exact al mortii  intervine in indeplinirea menirii voastre pe Pamant. Ramaneti in clipa prezenta; doar in momentul de acum putem face schimbari semnificative. Exista dovezi ca va urma o inversare a polilor  de fapt, poate are loc chiar acum. (Sau a avut deja loc si noi incepem sa ne amintim?) Pregatiti-va in forul vostru interior, in aceasta perioada.

Daca va ganditi ca cel mai grav lucru care s-ar putea intampla este sa muriti voi, sau o persoana draga, uitati de asta. Trebuie sa intelegeti ca acesta este motivul pentru care va aflati aici. Scopul vietii in aceasta perioada de evolutie este trecerea constienta in urmatoarea lume, dimensiunea a cincea, dimensiunea constiintei Christice. Bineinteles ca sunt mai multe cai pentru a realiza asta. Ati putea muri. Moartea ... este ceva legat de traditie, dar inca mai functioneaza. Singura diferenta este ca, atunci cand mureati in trecut, ramaneati mort o vreme si apoi reveneati pentru a va continua misiunea pe Pamant. Insa acum, la sfarsitul zilei karmice, dinamica se modifica. Veti muri probabil, apoi veti fi reprogramati si recalibrati si trimisi inapoi sa va continuati misiunea, dar veti avansa rapid la un nou nivel de constiinta, pentru a fi in armonie cu restul constiintei Pamantului.

Sau puteti alege sa inviati. Invierea. In acest caz, tot muriti, dar va reconstruiti constient corpul dupa moarte, calibrandu-l in asa fel incat sa fie in armonie cu revenirea voastra. Cele mai potrivite cuvinte pentru asta sunt: reconstruire constienta. Dar rezultatele sunt aceleasi.

Bineinteles ca puteti alege inaltarea , caz in care nu muriti, ci mai degraba treceti constient in urmatoarea dimensiune si va luati corpul cu voi. Voi si corpul vostru dispar, pur si simplu, din aceasta lume, treceti prin vid si reapareti in urmatoarea lume. Practic, nimeni nu va observa.

Diferenta esentiala intre aceste alegeri este nivelul de constiinta pe care-l luati cu voi. Dar toti ajungem in acelasi loc, sub forma aceluiasi lucru. Totul este acelasi spirit/Spirit.

Atunci, de ce sa alegem o cale in favoarea celeilalte?

Pentru ca putem. Pentru ca avem liber arbitru, iar scopul nostru este sa traim toate experientele pe care ni le ofera viata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012