Echinoctiul de Primavara 2010: sambata, 20 martie,

Barbara Hand Clow Echinoctiul de Primavara 2010: sambata, 20 martie,
/
View Chart

A sosit Echinoctiul de Primavara, inceputul anului solar in Emisfera Nordica. Este vremea sa decideti ce anume doriti sa creati in acest an, iar apoi sa folositi metode de materializare pentru a conferi putere acestor idei. Daca doriti sa aveti o viata organizata pe baza de intentie, alegeti-va proiectelele in primavara, aprofundati- le pe durata verii, apoi echilibrati aceste creatii cu celelalte aspecte din viata voastra, in timpul toamnei. De la Solstitiul de Iarna si pana in primavara, in mod natural intram intr-o stare adanca de contemplare legata de ceea ce noi cream in lume. Daca traiti in acest stil, va veti trezi ca va indrepati spre starea de armonizare cu Natura.

De la Craciunul din 2009, multi dintre voi v-ati detasat de vechile judecati si convingeri legate de ceea ce doriti sa faceti cu viata voastra. In prezent, sunteti proaspeti, sunteti ca un camp fertil pentru noi intentii. Acest lucru este cu precadere adevarat in aceasta primavara, deoarece Marte a intrat in miscare directa in Leu cu cateva saptamani inainte de intrarea Soarelui in Berbec. Acesta a scos la lumina mult lucruri ascunse, care vor fi indepartate, lasand spatiu pentru idei noi.

Atunci cand Soarele se deplaseaza in Berbec, potentialul de materializarea a realitatilor noi este intotdeauna foarte puternic. Indiferent ce intentii stabiliti in timpul Echinoctiului de Primavara, ele tind sa se realizeze cu usurinta si forta. Si, indiferent ce este in mintea voastra tinde sa se intample, fara ca macar sa intentionati acest lucru, asa ca este intelept sa fiti foarte clari in ce priveste lucrurile la care va ganditi chiar acum. Alegeti lucrurile in care v-ati dori cu adevarat sa va implicati in acest an, acum, ca iesiti din adanca contemplare de iarna. Sunteti ca niste burdufuri goale de vin, care asteapta sa fie umplute. Stramosii nostri din vechime au descoperit ca puteau crea aproape orice, folosind fortele prezente la Echinoctiul de Primavara. In vremurile moderne, iepurasul de Pasti si /sau Invierea ne indeparteaza atentia de la aceasta oportunitate. Cu toate acestea, alegerea in timpul Echinoctiului de Primavara a trei lucruri pe care doriti sa le creati functioneaza la modul real! Asadar, incepeti cu cateva zile inainte de sosirea primavarii, facandu-va o lista cu cele trei lucruri si avandu-le pregatite deja ca sa meditati asupra lor.

Cu circa 15 minute inainte ca Soarele sa intre in Berbec [pentru Romania, Echinoctiul de Primavara are loc pe 20 martie la ora 19:32 N.tr.], stati singur sau intr-un cerc impreuna cu prieteni si scoateti-va lista. Notarea din timp pe hartie a acestor dorinte  este o idee buna. Tehnica mea preferata de materializare este descrisa in detaliu in cartea Alchimia celor noua dimensiuni [carte in curs de aparitie la Editura For You]. Iata un scurt sumar: incepand cu prima intentie pe care va ganditi ca va doriti sa o creati, cititi-o, apoi inchideti ochii si imaginati-va ca avand-o deja implinita; simtiti cum ar fi acest lucru. Apoi, spuneti-va voua insiva, "Daca as putea-o avea, as accepta-o?" S-ar putea sa fiti surprinsi sa descoperiti ca uneori nu va doriti ceva, in timp ce cunoasterea lucrurilor pe care vi le doriti, va limpezeste mintea. Daca puteti raspunde cu onestitate ‘Da’ la materializarea acelei dorinte, atunci continuati si materializati- o. Altminteri, renuntati la idee.

Avand dorinta in minte, vizualizati trei scene care ilustreaza modul in care aceasta creatie are loc efectiv in viata voastra. Nu includeti niciodata oameni care ar putea indeplini acest lucru pentru voi, deoarece ar insemna sa-i influentati pe altii sau sa faceti magie neagra. Mai intai de toate, acest lucru nu functioneaza, iar in al doilea rand, interferati cu altii. Pe masura ce vizualizati fiecare scena, vedeti fiecare imagine in fata celui de-al treilea ochi. Odata ce imaginea este clar vizibila in al treilea ochi, transferati- o in spatele cutiei craniene, chiar deasupra coloanei vertebrale (medulla oblongata), si vedeti aceasta medulla ca pe un ecran de televizor, transferand imaginea pe acest ecran. Vedeti imaginea pe cat de clar posibil, faceti-o sa vibreze, iar apoi treceti si lucrati cu urmatoarea scena. Odata ce ati vizualizat toate cele trei scene, spuneti, "Asa sa fie!" Apoi folositi acelasi proces de vizualizare pentru celelalte doua dorinte de pe lista voastra. Pastrati-va undeva lista si consultati-o in timpul anului. Eu am o cutie speciala pentru astfel de liste.

S-ar putea sa va doriti sa aveti cu voi harta Echinoctiului de Primavara si aceasta analiza pe durata meditatiei de la Echinoctiu. Pentru unii oameni, intelegerea calitatii energiei care exista, le amplifica puterile de materializare. Harta Echinoctiului de Primavara descrie un camp de energie care va avea o influenta importanta pe durata urmatoarelor trei luni, pana la Solstitiul de Vara. Mai intai, la Echinoctiu, este stabilit un camp creational in cadrul planetei, care apoi continua sa se dezvolte si sa recalibreze, pe durata celor trei Luni Noi ce urmeaza. Natura inventeaza lumi noi pe durata primaverii, asa ca, prin materializarea lucrurilor in aceasta perioada, va puneti “comanda” voastra pe lista fierbinte, ca sa spunem asa. Mare parte din oamenii care folosesc aceasta tehnica de cativa ani sunt socati de cat succes are. Asadar, aveti grija la ce anume cereti!

Echinoctiul de Primavara din acest an este foarte formativ, deoarece Mercur/Soare in Berbec fac conjunctie cu Uranus in Pesti si opozitie cu Saturn in Balanta. Iar Pluton in Capricorn formeaza capul unei cuadraturi in T fata de aceasta opozitie intensa de patru planete. Intensitatea energiei este maxima intre opozitia apropiata a Soarelui Echinoctiului fata de Saturn, in gradul 1 Balanta. Saturn retrograd in Balanta se indeparteaza de cuadratura exacta cu Pluton din 31 ianuarie si ultimul lui patrar va fi pe 21 august. Exista si o cuadratura foarte apropiata fata de Pluton a lui Mercur in Berbec, care limiteaza intensitatea acestei cuadraturi in T si care accentueaza dezvoltarile inspirate de marile cuadraturi Saturn/Pluton.

Acest lucru inseamna ca primavara 2010 va fi o perioada agitata, combativa, indreptata spre schimbare, care va transforma multe realitati adanc inradacinate. Voi discuta cateva chestiuni specifice care au aparut dintr-o data la lumina, in momentul in care Marte a intrat in miscare directa. In analiza mea anterioara pentru Luna Noua in Pesti (15 martie) [vezi Newsletterul editurii din data de 18 martie n. ed.], am notat ca schimbarile terestre recente vor determina ca specia noastra sa inceteze sa risipeasca resurse pretioase pe razboaie, deoarece atat de multi oameni de pe planeta trec prin calamitati naturale. Ei bine, aceasta cuadratura in T a Echinoctiului va actiona in mod implacabil, in vederea incetarii acestei risipe cumplite.

Saturn in cuadratura cu Pluton au fost foarte aproape impreuna, din noiembrie pana in prezent si se despart pentru scurt timp, in aceasta primavara. Cuadratura in T, care implica cinci planete (Mercur/Soare/ Uranus/Saturn/ Pluton), limiteaza influenta cuadraturii dintre Saturn si Pluton, pe durata intregii primaveri. Saturn in Balanta (octombrie 2009 - octombrie 2012) stimuleaza lupta lui Pluton din Capricorn, de a transforma structurile economice si sociale, intr-un mod care sa aduca echilibru. Fara a tine seama de efortul lui Saturn pentru armonie, Soarele la 0 grade in Berbec ne solicita ca aceasta lucrare sa fie facuta. Echinoctiul urmeaza sa fie caracterizat de o rasunatoare chemare la actiune, la schimbare profunda si gasirea unor cai noi, o tranzitie care incepuse deja din 10 martie, cand Marte a intrat in miscare directa. Acest proces a inceput, de fapt, in momentul in care Pluton a intrat in Capricorn, in 2008, si apoi s-a adancit pe durata primei cuadraturi Saturn/Pluton, din noiembrie 2009. Sisteme care s-au clatinat urmeaza sa se prabuseasca, cum ar fi Biserica Catolica, aflata sub presiunea scandalurilor sexuale ale clericilor, si numeroasele tari care sunt amenintate de crize economice. Mercur in Berbec inaintea Soarelui de la Echinoctiu sugereaza ca multi oameni stiu cu exactitate ce anume se intampla si incurajeaza aceste prabusiri, deoarece cauta noi cai pentru a crea ceea ce doresc in lumea noastra. Uranus in ultimele grade din Pesti, chiar inainte de Soarele in Berbec indica faptul ca trezirea spirituala adusa de Uranus in Pesti (2003-2011) culmineaza in aceasta primavara. Imaginati-va numai modul in care se vor deschide cai noi si spirituale, atunci cand Uranus va intra in Berbec, pe durata Echinoctiului de Primavara din 2011!

Aceasta importanta cuadratura in T vesteste o mare criza in constiinta, care poate zgudui sisteme disfunctionale. Accelerarea timpului din Ciclul Galactic (1999-2011) a demascat multe dintre sistemele abuzive ce au fost folosite pentru a-i manipula pe oameni, cum ar fi medicina-de–dragul-banilor. Biserica Romano-Catolica i-a manipulat pe oameni, timp de doua mii de ani, insa in prezent scandalurile preotesti legate de abuzurile sexuale patrund in Vatican si clatina scaunul papal. Scandalurile clerice legate de abuzul sexual si despagubirile uriase platite victimelor au slabit Biserica americana Catolica, timp de peste douazeci de ani. In anii recenti, Irlanda a fost zguduita de un numar de 15.000 de plangeri legate de abuz. In Germania, Vaticanul a fost in defensiva, de cand 170 de fosti studenti din scolile catolice au facut reclamatii despre abuz in scolile si orfelinatele conduse de Biserica.

Episcopul Giuseppi Versaldi, de la Universitatea Gregoriana Pontificala din Roma, a anuntat ca Papa a fost un "pastor vigilent al turmei sale, denuntand cu hotarare dezmatul din cadrul preotimii." In mod ciudat, pe 13 martie, chiar dupa ce Marte a intrat in miscare directa, arhiepiscopia din Munchen a relatat ca, pe vremea cand era Cardinal, Arhiepiscop de Munchen, Joseph Ratzinger (acum numit Benedict) a aprobat terapia pentru un preot cunoscut pentru abuzurile facute in anii ‘80. Apoi, Ratzinger l-a transferat pe pedofil in Bavaria de Sus, unde a fost in curand condamnat pentru abuzare de minori. Ratzinger stia ca acest preot abuza copii, si totusi i-a ingaduit sa ramana in cadrul clerului. Cativa scriitori, cum ar fi John Clooney, deja spun ca functia lui Ratzinger ca Pontif Suprem ar putea deveni discutabila. Aceste tranzite intorc pe dos institutii care au controlat accesul oamenilor la constiinta Divina de prea mult timp.

Luna la Echinoctiu ne ofera o imagine privind starea mintii colective. Luna la 26 de grade in Taur este intr-o cuadratura stransa cu Chiron/Neptun. Indiferenta Luna in Taurus ne spune ca aceasta criza a noastra de vindecare spirituala, inspirata de conjunctiile de durata lunga din Varsator, Chiron/Neptun, ajunge intr-un stadiu decisiv, in aceasta primavara. Marele taur intelept are profunzimea si rabdarea de a striga "Ajunge!" In prezent, masele de oameni nu vor fi rabdatoare cu platitudinile si tergiversarile; ele vor cere schimbarea sefilor. Luna in Taur, in trigon cu Saturn in Balanta spune ca sentimentele nostre vor fi puternice si pline de incredere in aceasta primavara. Spus mai simplu, publicul va fi insistent si iritat si-i va indeparta pe opresori.

Noul Marte in Leu, in miscare directa, este cheia adevarata a acestei primaveri, deoarece el aspecteaza atat de multe planete, asemenea unui muzician care se joaca cu toate octavele. Marte face trigon apropiat cu Soarele care intra in Berbec, o influenta foarte benefica in aceasta primavara. Pe masura ce fiecare dintre noi ne straduim sa facem lucrurile in moduri noi, Marte in trigon cu Soarele Ecinoctiului ne va da putere si vointa, un simt clar al directiei si capacitatea de a demara noi insine actiunea. Saturn in Balanta face sextil apropiat cu Marte in Leu, asa ca vom avea sprijin structural armonios, atunci cand ne folosim vointa ca sa obtinem ceea ce dorim. Marte in Leu face sextil si cu Luna inTaur, care inseamna ca vom fi echilibrati la nivel emotional, in timp ce intreprindem aceste lucruri dificile. Pluton in Capricorn este in inconjunctie (aspect de 150 de grade) cu Marte in Leu, pe durata Echinoctiului. Aceasta inconjunctie intre un semn de foc si unul de pamant este exacta la mijlocul lui aprilie, iar apoi Pluton intra in miscare retrograda pana la mijlocul lui septembrie, chiar inaintea Echinoctiului de Toamna. In timp ce avem in vedere schimbarile structurale profunde, inspirate de Pluton, Marte in Leu na va inghionti si ne va impinge sa ne implicam in aceste procese. Oamenii vor tinde sa o tot amane, in ciuda tuturor obstacolelor, deoarece Pluton retrograd la inceputul Capricornului le va aminti continuu ca este timpul de a schimba.

Atunci cand Marte a intrat in miscare directa, pe 10 martie, toate tipurile de procese blocate au inceput sa fie eliberate, cum ar fi impasul dintre arabi/israeliti. Chiar in momentul in care vice-presedintele Joe Biden si-a incheiat convorbirile cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas, Israelul a anuntat construirea a inca 1600 de case pentru evrei, in estul Ierusalimului, pe teritoriul palestinian. Aceasta a fost o ofensa adusa politicii americane oficiale si, de asemenea, un act de o totala lipsa de maniere. Biden a raspuns la acest comportament ofensator, prin faptul ca a intarziat nouazeci de minute la un dineu de stat cu premierul Netanyahu - un mod radical de a-si arata nemultumirea fata de Orientul Mijlociu. Pe cand scriu aceasta analiza, Hillary Clinton este foarte protestatara cu privire la aceasta insulta adusa Statelor Unite, in timp ce mass-media numeste acest eveniment "Noua raceala". Ei bine, daca Statele Unite isi schimba politica fata de israelieni, acest lucru va influenta intreaga politica din Orientul Mijlociu; acest Echinoctiu de Primavara prezice asemenea schimbari de amploare.

Poate ca femei ca Hillary Clinton vor putea produce schimbare in aceasta primavara. Venus la 16 grade in Berbec face cuadratura cu Nodul lunat Nord, la 18 grade in Capricorn si Nodul lunar Sud, la 18 grade in Rac. Atunci cand nodurile se afla in Capricorn/Rac (din august 2009 pana in martie 2011), suntem inspirati sa edificam structuri si sisteme noi care ne slujesc, renuntand la modurile vechi de siguranta si ingrijire. Ne aflam in mijlocul acestui proces, iar Venus in Berbec, in cuadratura cu nodurile lunare, sugereaza o criza karmica in aceasta primavara, asupra rolului femeilor si puterii in societate. Pe masura ce ne apropiem de sfarsitul calendarului mayas si pe masura ce structurile aferente Ciclurilor National si Planetar se prabusesc, patriarhatul care le-a creat trebuie si el sa plece, chiar daca multi barbati pur si simplu nu stiu cum sa se schimbe. Femeile trebuie sa-si asume mai multa putere in aceasta primavara, ca sa actioneze in calitate de ghizi, in timp ce se prabusesc aceste structuri.

Jupiter in Pesti nu este aspectat pe durata Echinoctiului de Primavara, ceea ce inseamna ca forta lui spirituala si tectonica este slaba in aceasta primavara. Poate - si fac doar o speculatie - tensiunile religioase se vor linisti in aceasta primavara si cu siguranta ca factorul tectonic are nevoie de linistire. Am scris foarte multe despre intensitatea crescuta a cutremurelor de pamant, in analiza Lunii Noi in Pesti, iar cutremurele au continuat cu un altul de 6,6 in Japonia, pe 13 martie. Sunt foarte preocupata de aceste cutremure si sunt convinsa ca si voi sunteti. Asadar, as dori sa inchei aceasta analiza cu un comentariu foarte amuzant, legat de subiectul meu favorit, sexul.

Pe 10 martie, in British Medical Journal a fost dat publicitatii un raport despre sex si inaintarea in varsta, chiar atunci cand Marte a intrat in miscare directa, asa ca informatiile din acest raport sunt foarte relevante. Tin sa relatez despre acest lucru aici, deoarece mass-media condusa de elita mondiala va fi probabil hotarata sa nu discute pe marginea acestui subiect. Raportul contine cateva informatii foarte daunatoare despre folosirea medicamentelor de stimulare sexuala, cum ar fi Viagra si Cialis. Acest raport mi-a atras atentia, deoarece nu a existat aproape nici o discutie despre ce se intampla cu adevarat cu aceste medicamente, de cand au fost  ele introduse, in 1998 (stimulentele din Ciclul Galactic!). Cu toate acestea, acestor medicamente li se face o puternica reclama in moduri seducatoare, determinandu- i pe medici sa le trateze ca pe dropsuri, chiar daca nu exista studii publice referitoare la modul in care ele afecteaza sanatatea.

Cercetatorii au descoperit ca barbatii tind sa fie activi din punct de vedere sexual, pana la atingerea varstei de 70 de ani, iar femeile pana la 66 de ani. In privinta acelor femei care au fost sexual active pana la varste de 75-85 de ani, doar jumatate dintre ele au relatat ca viata lor sexuala a fost "buna", pe cand la barbati au existat mai multe relatari favorabile. In mod evident, exista multe moduri de a interpreta aceste rezultate, insa sunt cateva lucruri care mi-au aparut in minte. Mai intai de toate, multe femei ajung sa fie singure dupa varsta de 60 de ani, pentru ca-si pierd partenerii prin deces. Pe de alta parte, multi barbati doresc sa se mentina activi sexual, in special daca au partenere mai tinere. Medicamentele pentru disfunctia erectila (DE) au schimbat cu adevarat lucrurile, din anul 1998, prin crearea unei renasteri sexuale pe durata Ciclului Galactic. Ura!

Insa, exista o latura ascunsa in toata aceasta distractie – atacurile de inima pentru barbatii mai in varsta, ca sa nu mai pomenesc de drumurile la chiropractician! In Elvetia, o tara care tinde sa-si asume responsabilitatea pentru cetatenii ei, caselor de prostitutie li se cere sa le instruiasca pe prostituate in folosirea defibrilatoarelor, ca sa previna decesul clientilor lor, aflati in convulsiile pasiunii! Ei bine, iata chestiunea mea: practicienilor de medicina alternativa le este interzisa prescrierea multor substante si folosirea tehnicilor alternative, pentru ca cineva ar putea avea de suferit. Si totusi, adevarul despre pericolele reale ale medicamentelor de disfunctie erectila este ascuns. Cati barbati au atacuri de inima, atunci cand folosesc aceste medicamente? Intrucat acest lucru este stanjenitor pentru familii, barbatul in varsta pur si simplu este trimis, in liniste, la pompe funebre. Marea Afacere Farmaceutica nu doreste sa piarda profituri si poate ca unii batranei chiare xagereaza? Problema este ca barbatii si femeile care ar putea beneficia de medicamentele pentru disfunctii erectile nu au nici o modalitate de a le evalua siguranta si nu ar trebui sa le foloseasca, pana cand nu este dezvaluit adevarul. Poate ca nimeni nu acorda atentie  acestui lucru, de vreme ce, in prezent, ele sunt singura cale legala de a comite o sinucidere? Cu acest gand, dati-mi voie sa va doresc o primavara fericita!

Procesul de materializare (text existent si in Newsletterul de ieri)

Extrase din cartea Alchimia celor noua dimensiuni, de Barbara Hand Clow, in curs de aparitie la Editura FOR YOU.

Datorită simplului fapt de a fi născuţi pe Gaia, aveţi dreptul să creaţi realităţile pe care vi le doriţi. Lumina emană energie astfel ca fiecare fiinţă să poată cunoaşte viaţa. Cred că soluţia la dilema noastră curentă este ca fiecare dintre noi să înţelegem că avem dreptul la un vot şi să folosim acest vot. Acum, că sunt computerizate, sistemele de numărare a voturilor din Statele Unite sunt programate de Elită.
Dacă doriţi să vă recuperaţi locul, ca o persoană care trăieşte aşa cum îşi doreşte, practicaţi această tehnică şi urmăriţi ce se întâmplă. Din nou, luaţi-vă caiet şi creion şi mergeţi într-un loc liniştit unde să nu fiţi deranjaţi. Faceţi o listă cu trei până la nouă lucruri pe care doriţi să le aveţi sau să le creaţi şi stabiliţi clar durata de timp şi circumstanţele cu privire la aceste dorinţe. De pildă, dacă cereţi să găsiţi o menajeră, asiguraţi-vă că aţi stabilit o limită de salariu, cât de repede ar trebui să apară această persoană şi dacă vreţi sau nu să-i asiguraţi transportul. Fiţi foarte exacţi, căci altfel s-ar putea să găsiţi o persoană pe care să trebuiască să o conduceţi cu maşina mulţi kilometri!     
Este nepotrivit să folosiţi asemenea tehnici din dimensiunile mai înalte ca să materializaţi lucruri neesenţiale cum ar fi un Cadillac, haine de blană şi diamante. Însă, dacă aveţi nevoie de o maşină sau de o haină ca să mergeţi la serviciu, folosiţi-o! Nu puteţi cere să atrageţi o persoană anume, ci doar un partener, şi puteţi specifica sexul acestuia. Nu puteţi materializa lucruri care-i manipulează pe alţi oameni, întrucât îi privaţi de dreptul de a alege. Odată ce aţi încheiat lista, folosiţi următoarea tehnică pentru fiecare punct cuprins în ea:
 
1. Vizualizaţi mental imaginea a ceea ce vă doriţi şi asiguraţi-vă că timpul, circumstanţele şi schimbările probabile din viaţa voastră sunt clar stabilite. Odată ce ajungeţi la o vizualizare fermă, imaginaţi-vă că acel lucru deja există în viaţa voastră, iar apoi întrebaţi-vă: “Dacă aş putea avea acest lucru, l-aş accepta?” Aţi putea fi surprinşi să descoperiţi că uneori nu vă doriţi un anumit lucru. În momentul în care ştiţi ce nu vă doriţi, mintea voastră este curăţată de reziduurile care vă împiedică să ştiţi ceea ce vă doriţi cu adevărat. Atunci când mintea vă este încărcată de dorinţe, Lumina nu poate descoperi iluziile.

2. Menţinându-vă dorinţa în minte, vizualizaţi trei scene care înfăţişează că dorinţa voastră se materializează. De exemplu, vizualizaţi cum menajera vă bate la uşă, face curat prin toată casa, plină de bucurie, şi pleacă după ce-şi primeşte banii cuveniţi. Nu vizualizaţi niciodată această persoană ca fiind cineva anume, pentru că atunci aţi influenţa mental o altă persoană. Acest lucru e împotriva legilor karmei, oricum nu funcţionează şi realmente vă poate încurca; acest lucru înseamnă să invocaţi spiritele.
Atunci când simţiţi vizualizarea potrivită pentru fiecare scenă, închideţi ochii şi vedeţi prima imagine prin al treilea ochi (locul dintre sprâncene şi uşor deasupra lor). Odată ce imaginea este clară în al treilea ochi, transferaţi-o în spatele craniului, în locul unde ceafa se uneşte cu craniul (medulla oblongata) şi vedeţi-vă medulla ca pe un ecran de televizor.15 Menţineţi această imagine pe ecran şi consolidaţi-o vizual cât de mult puteţi, faceţi-o să zbârnâie, apoi treceţi la următoarea scenă şi repetaţi procesul.
După ce aţi vizualizat toate cele trei scene, spuneţi “Aşa să fie!” Repetaţi aceeaşi tehnică cu celelalte dorinţe, apoi încheiaţi sesiunea şi uitaţi cu totul de ea, însă păstraţi-vă lista. După câteva luni sau un an verificaţi-vă lista şi veţi fi uluiţi să constataţi cât de des se produc lucrurile în intervalul de timp stabilit de voi. Folosiţi din nou această tehnică atunci când simţiţi că lucrurile stagnează în viaţa voastră, când vă simţiţi blocaţi.
Cu cât mai mult vă creaţi viaţa folosind această tehnică simplă de materializare, cu atât mai mult învăţaţi despre puterea voastră mentală şi simţiţi magia divină a lui Dumnezeu. Puteţi realmente crea aproape orice. Mintea Divină nu vă ajută decât dacă cereţi. Poate că lucrurile nu se vor materializa în modul în care gândiţi că ar trebui, întrucât fiinţele din 8D folosesc planul 3D într-un mod care funcţionează dintr-o perspectivă mult mai largă. De exemplu, îmi amintesc de o tânără (nu una dintre cursantele mele) care a materializat iubirea vieţii ei. În loc de un bărbat, ea a primit o fiică, fiind necăsătorită. Acea fetiţă s-a dovedit a fi iubirea vieţii ei. S-ar putea să nu realizaţi că aţi creat cu adevărat lucruri, decât după mulţi ani, când începeţi să observaţi felul magic în care lucrurile se îndreaptă spre voi. De multe ori, modul în care lucrurile se leagă între ele este miraculos. 


(ii multumim Anei Nicolai)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012