Începe tsunami-ul cosmic -Karen Bishop -ultimul mesaj

Începe tsunami-ul cosmic    19 martie 2010
 Fiţi bineveniţi!
Acesta este cu adevărat un timp incitant. Cât suntem de binecuvântaţi pentru că participăm la evenimentele unor vremuri rare şi cruciale, în care are loc o restructurare masivă a Pământului nostru, a noastră şi a cosmosului! Şi toate acestea pregătesc un nou mod de a trăi şi a fi, într-o foarte nouă realitate şi dimensiune.
În vremurile trecute, am reuşit, poate, să ne racordăm la multe dintre aceste moduri magice de a trăi şi a fi, de vibraţie mai înaltă, fiindcă vibraţia mai înaltă permite întotdeauna accesul la o experienţă dimensională mai înaltă, dar, ceea ce diferă acum este faptul că întreaga Planetă începe procesul acestei existenţe noi…ceea ce înseamnă că energiile care ne înconjoară acum în întregime vor susţine permanent energiile de vibraţie mai înaltă, fără niciun efort…Da, acesta este cu adevărat un timp incitant. Am ajuns, în sfârşit, iar acum desăvârşim procesul.
Asemenea majorităţii proceselor de înălţare, acest proces apare piesă cu piesă şi pas cu pas. Cu fiecare schimbare sau mişcare a Pământului, la niveluri foarte profunde, începem să experimentăm mai mult din energiile de vibraţie mai înaltă. Astfel, odată ce Pământul se restructurează, el se realiniază apoi, pentru a se alinia cu şi a primi aceste noi frecvenţe mai înalte. Totodată, tot ceea ce există în cosmos se realiniază. Pe măsură ce minunatele energii specifice cosmosului, planetele sale şi corpurile cereşti se reglează, energia şi mişcările pulsează în afară, creându-se şi consolidându-se o undă de vibraţie nouă.
Cu fiecare mişcare sau schimbare a Pământului, apar noi energii. Dar, în acelaşi timp, energiile nou venite creează mişcări ale Pământului. Atunci, cine a fost mai întâi, oul sau găina? Ca în cazul oricărei creaţii, toate se petrec în acelaşi timp şi se întâlnesc la mijloc, culminând cu o creaţie sau o mişcare şi cu schimbarea. „Toate” se petrec simultan, la timpul potrivit, când totul este pregătit şi astfel, cârma este preluată conform unui plan uriaş. Din nou, aşa are loc întotdeauna procesul de creaţie, numai că, de această dată, procesul se desfăşoară cu o avalanşă de energii, la nivel cosmic, astfel încât fiecare fiinţă, de la orice nivel al existenţei, nu are altă posibilitate decât să participe. Iată ce am aşteptat noi...şi ce mai timp de sărbătoare!
De aceea, primele valuri ale tsunami-ului cosmic încep să fie resimţite. Acestea sunt vremuri foarte rare şi interesante, fiindcă acest proces este cu adevărat uimitor. Partea interesantă constă în faptul că noi am început crearea unui nou Pământ sau a celui de-al Doilea Pământ (un strat dimensional suprapus), şi a trebuit să începem, literalmente, fără nicio fundaţie. Astfel, noi creăm bucată cu bucată, printr-un proces lent. Ceea ce înseamnă că echinocţiul din 20 martie va avea cu certitudine efectul său, care depinde de cât de mult am reuşit să creăm până atunci din acest nou Pământ. Ce înseamnă acest lucru?
Dacă ar trebui să privim cu atenţie la o expansiune a energiei şi la timpul creaţiei, am observa cu uşurinţă că, începând cu luna martie, totul pare foarte vast, linear, întinzându-se către ceea ce pare un infinit fără suişuri şi coborâşuri al creaţiei. Cu alte cuvinte, nu există noi platforme ale noii creaţii. Dar, odată cu venirea lunii iunie, totul se va schimba, iar noi vom experimenta o nouă “ancorare”, odată cu o uriaşă manifestare a noii creaţii.
Aşadar, valurile de început ale tsunami-ului cosmic se apropie, împreună cu energiile echinocţiului de la 20 martie. Chiar acum, se creează o mare cantitate de energie care se manifestă în diferite moduri. Cum ne influenţează pe noi această mişcare la nivel personal şi cum o experimentăm?
Întrucât încă nu am creat prea mult, energiile echinocţiului generează situaţii în care se mişcă multă energie care nu poate interacţiona decât cu ceea ce există acum. Ceea ce înseamnă că avem tendinţa de a face lucruri care sunt deja prezente sau care au nevoie de atenţia noastră, înainte de a ne ancora şi a merge înainte, în luna iunie. De exemplu, am putea descoperi că trebuie, dintr-o dată, să punem la punct anumite lucruri (deşi ştim că dacă ne mutăm în spaţii noi, nu mai suntem aliniaţi cu aproape nimic din vechea lume, ceea ce creează în mod frecvent situaţii în care lucrurile se destaramă sau necesită atenţie din partea noastră pentru a le restaura sau înlocui). Astfel, putem descoperi că ne consolidăm temelia, sau mai degrabă adaptăm aceste frecvenţe prin restaurare sau înlocuire, astfel încât să fim ferm pregătiţi şi acordaţi, pe măsură ce apar tot mai multe schimbări.
Ne putem simţi ca şi cum ne-am învârti în cercuri, cu un mare aflux de energie, dar care nu mai este prea mult creată. Pur şi simplu experimentăm o venire a energiilor echinocţiului cu care nu mai interacţionăm atât de mult, cu excepţia a ceea ce se află deja aici. Încă nu ne putem mişca înainte, fiindcă Pământul şi cosmosul încă se adaptează şi remodelează, astfel încât să poată primi şi cuprinde energiile de vibraţie mai înaltă care se acumulează lent şi cu fermitate.
Aşadar, oare cum ar trebui să ne simţim şi să experimentăm această situaţie ciudată, despre care tocmai aţi citit?  Oare cum îi afectează toate aceste schimbări şi mişcări pe cei mai mulţi dintre noi?
Pe măsură ce Pământul şi cosmosul se realiniază şi se adaptează, acelaşi lucru îl facem şi noi, pentru că suntem cu toţii unul. Durerile corporale şi vechile dureri de picioare, atât de familiare, sunt încă prezente. Aceste senzaţii incomode la nivelul extremităţilor inferioare vor mai apărea un timp, din când în când,...pur şi simplu fiindcă noua realitate are mult de a face cu împământarea în Noul Pământ şi reprezintă moştenirea noastră adevărată şi legitimă. Aveţi răbdare până la solstiţiul din iunie!
Transpiraţia şi bufeurile încă mai apar la mulţi oameni. Noi ardem orice energie de vibraţie mai joasă din noi, pe măsură ce ne adaptăm. Dacă am avut vreodată gânduri de vibraţie mai joasă, în care mă blamam sau nu manifestam respectul de sine, sau dacă am simţit teamă sau am avut gânduri negative, toate acestea nu mai pot exista în această realitate; imediat ce ele apar, eu devin extrem de fierbinte şi încep să transpir. Cel puţin, aceste transpiraţii şi bufeuri sunt barometre şi instrumente valoroase de învăţare!
Atunci când ne aflăm între lumi, sau mai degrabă când nu prea avem încă în ce să ne ancorăm, devenim vulnerabili. Această situaţie se manifestă sub forma unor probleme legate de limitări (nemaiştiind, deocamdată, cărui loc îi aparţinem), având energii neplăcute în spaţiile noastre şi simţindu-ne ca şi când am fi despuiaţi şi am sta atârnaţi acolo, pentru a fi preluaţi. Acest scenariu special îi poate face pe unii dintre noi să nu fie întru totul acolo, “în afară”. Dacă vă număraţi printre cei în general sensibili la lumea nevăzută, aţi putea primi vizitatori nedoriţi în spaţiul vostru, care nu vă sunt pe plac. Conform spuselor unuia dintre cititorii mei, mulţi oameni trăiesc experienţe cu figuri învăluite în mantii care se holbează noaptea la ei! Şi eu am trăit o astfel de experienţă în trecut, când am observat nişte vizitatori interesanţi în casa mea, care se uitau curioşi, interesaţi de musafirii mei. Aceste experienţe sunt trecătoare. Eu pur şi simplu le spun acestor vizitatori să „dispară”, îi ignor şi nu le acord niciun pic de atenţie.
Cu atât de multă energie în mişcare, ne putem simţi ca şi cum am fi hiperventilaţi şi nu putem sta liniştiţi. Putem resimţi un fel de energie nervoasă, ca şi cum ar trebui să facem tot timpul câte ceva, incapabili să ne liniştim. Adăugaţi la toate acestea o poftă ciudată de a mânca porcării şi dulciuri şi veţi obţine reţeta perfectă pentru tensiunea nervoasă care trebuie eliberată.
Odată ce ne mutăm într-o locaţie permanentă din tărâmurile noii realităţi de înaltă vibraţie, începem să ne bucurăm şi încep să se întâmple lucruri minunate. Creating the New Reality (Crearea noii realităţi) explică o mulţime de astfel de experienţe care par să apară de la sine. Acum, noi creăm foarte rapid  şi un simplu gând obişnuit poate aduce ceva în spaţiul nostru, într-un timp record. În plus, odată ce începem să locuim în această dimensiune nouă, de vibraţie mai înaltă, ajungem să realizăm cu multă uşurinţă că absolut totul este, în mod fundamental, conectat şi sprijină un întreg. Astfel, ne vom trezi, în mod foarte natural, în stări de recunoştinţă şi mare iubire.
Alte evenimente caracteristice acestui timp sunt legate de energia personală. Putem conştientiza cu uşurinţă cum ne gestionăm energiile, când le dezechilibrăm sau nu le folosim corespunzător, chiar şi atunci când facem ceea ce facem crezând că este foarte potrivit. Cu cât avem o vibraţie mai înaltă, cu atât avem mai mult posibilitatea de a “vedea” de sus şi a şti că am făcut tot ce puteam mai bine în experienţa din dimensiunea noastră de vibraţie mai joasă; dar, acesta nu este modul în care se petrec lucrurile în tărâmurile mai înalte. Este timpul să ne schimbăm comportamentul, odată ce începem să înţelegem ce anume trebuie schimbat.
Altă dată, putem simţi că energia noastră scade brusc, aparent fără niciun motiv şi că ne simţim deprimaţi, inutili şi înspăimântaţi; dar, după doar câteva ore sau odată cu venirea unei zile noi, putem zbura din nou în înălţimi, conectaţi cu noile energii şi experimentând bucuria şi aventura sosirii într-o nouă realitate. Cu cât progresăm în ceea ce priveşte ancorarea şi crearea noii realităţi, cu atât mai mult vom continua să experimentăm bucuria întregului proces, în timp ce astfel de căderi vor apărea tot mai rar, până ce vor înceta să mai existe.
Una peste alta, vom continua să ne balansăm pe calea noastră către vibraţiile mai înalte, odată cu întregul cosmos şi, ca întotdeauna, vom realiza că totul este şi a fost mereu într-o perfectă ordine divină.
Cu multă iubire şi recunoştinţă,

 Karen Bishop

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012