Luna Noua in Pesti: 15 martie 2010

Luna Noua in Pesti:  15 martie 2010 Vezi harta
De Barbara Hand Clow
http://www.handclow 2012.com/ astroflash. htm

Este Luna Noua in Pesti, perioada buna pentru a pretui accesul la lumile spirituale. Acest indemn este foarte puternic in prezent, deoarece Chiron a fost in conjunctie cu Neptun pe durata precedentei Luni Noi din Varsator; acest lucru a eliberat un val puternic de durere care i-a facut pe multi oameni sa se simta profund separati de Divinitate. Dupa un secol de razboi si scientism si dupa recenta si accelerata preluare de putere de catre tehnologie, lumile spirituale au fost in mare parte uitate. In orice caz, contactul si comunicarea spirituala sunt singura sursa a adevaratei fericiri si bucurii, unica  sursa de consolare in mijlocul tristetii si suferintei intalnite in viata. Viata e lipsita de sens, fara impartasirea bucuriei spiritului, asa ca, acum, cu aceasta Luna Noua in Pesti, trebuie sa ne trezim exact inainte ca Soarele sa intre in zodia nu-privi-inapoi a Berbecului, in timpul Echinoctiului de Primavara. Aceasta Luna Noua este deosebit de fascinanta, avand cinci planete in Pesti, patru dintre ele fiind foarte apropiate intre ele. Saturn retrograd in primele grade din Balanta face opozitie cu grupul de planete aflate in ultimele grade din Pesti, un memento ferm si inevitabil pentru cat de multa nevoie de echilibru avem in prezent.

Pe durata ciclului din Varsator de luna trecuta, Pamantul a inceput sa vibreze intr-o maniera noua. Acest proces a inceput in timpul cutremurului din 12 ianuarie din Haiti, cu cateva zile inainte de Eclipsa Solara din Capricorn. Valurile de energie s-au intensificat pe durata ciclului din Varsator, care a culminat in timpul Lunii Pline din 28 februarie, cand Jupiter era in conjunctie cu Soarele in Pesti, in opozitie cu Luna Plina in Fecioara. Chiar inainte de aceasta Luna Plina Jupiteriana, din 26 februarie, s-a inregistrat un cutremur de 7 grade in adancul zonei sudice a Marii Japoniei, iar coastele vestice canadiene, americane si sud-americane au intrat in alerte de tsunami. Pe 27 februarie, placa tectonica chiliana a declansat un mega-cutremur de magnitutide 8,8  chiar inainte de Luna Plina, pe cand Mercur se indrepta spre Chiron/Neptun, aflate la 27 de grade in Varsator. In timpul Lunii Pline, zona afectata de cutremurul de 8,8 grade la sud de Santiago s-a zvarcolit si leganat. Pe 4 martie, a fost un alt cutremur puternic in apropierea Japoniei, si un cutremur de 6,6 la nord de  Santiago, care nu a fost o replica a cutremurului de 8,8 grade. Pe 5 martie, a avut loc un cutremur de  6,5 grade in largul coastei Sumatrei, iar pe 8 martie a fost un cutremur inaintea zorilor, de  6,1 grade in estul Turciei. Abunda zvonurile cum ca proiectul american HAARP este folosit ca sa declanseze cutremure de pamant, exact in momentul in care un consortiu de geologisti teoreticieni au dat un anunt privind faptul ca nu exista o activitate tectonica mai intensa decat de obicei. [Aiureli!] Oricine sau orice ar provoca aceasta scuturaturi, specia noastra este in alerta.
Conditiile meteo violente si haotice s-au aflat si ele la buletinele de stiri pe durata lunatiei anterioare: Anglia si  Franta au suferit  viscole ingrozitoare; Marea Baltica a fost acoperita de gheata care a blocat nave; canalele din Amsterdam au inghetat, iar oamenii au patinat prin capitala; viscole nemainregistrate au facut inaccesibila partea estica a SUA si multe aeroporturi; insula Madeira a suferit inundatii catastrofice; iar trei "super- valuri" de pe Mediterana aproape ca au rasturnat un vas de croaziera. Nature trezeste planeta noastra cu noi valuri de energie, care scot la suprafata si frici subconstiente. Aceste schimbari terestre de proportii trezesc legaturile noastre cu nivelurile Divinitatii, deoarece nivelurile cele mai inalte ale emotiilor nostre sunt cele spirituale; avem nevoie sa fim in legatura cu sufletul nostru, pe durata acestor vremuri pline de provocari.

Aducand in discutie tema accelerarii timpului, ar trebui sa nu fim surprinsi de faptul ca schimbarile terestre se intensifica chiar acum. Iata-ne in a Sasea Noapte din Ciclul Galactic (7 noiembrie 2009 – 2 noiembrie 2010). Momentul nostru prezent corespunde cu Noaptea a Sasea din Ciclul Regional (anii 13.800 -  5.900 i.e.n.), o perioada de cataclisme continui, ce au atins apogeul in anul 9.500 i.Ch. Povestea reala a ultimilor 100.000 de ani a fost, in mod straniu, ascunsa publicului, astfel ca aceste amintiri ascunse scot la suprafata fricile profunde si subconstiente din mintea noastra. [Vezi cartea Catastrofobia si paginile 76-80 din cartea Codul intelepciunii mayase, de Clow, publicata recent de Editura For You.] Multi oameni sufera de o spaima launtrica, hidoasa si fara nume, chiar in prezent, de parca ar putea auzi scartaitul podelei de lemn sub picioarele unui criminal infiorator, care sta la panda in subsol. Insa, in prezent suntem diferiti, iar schimbarile actuale ne ofera noi lucruri de invatat. Cred ca suntem stimulati sa consideram din nou ca prioritar modul in care gestionam durerea, care ar putea in cele din urma determina specia noastra sa inteleaga ca este o nerusinare sa te angajezi in razboi, in toiul dezastrelor naturale de proportii. Victimele si ranitii coplesesc numeric sistemele de ingrijire medicala, iar societati intregi nici macar nu pot acorda ingrijiri pentru proprii lor cetateni, pentru ca resursele se indreapta spre razboi.

Aceasta Luna Noua din Pesti vesteste o mare criza spirituala pentru specia noastra, iar schimbarile terestre sunt un  semn despre ce urmeaza sa vina. Intreaga lunatie din Varsator, cu Chiron in conjunctie cu Neptun, a deschis multe rani adanci ce au stat ascunse in interiorul umbrei noastre pe care o negam; multi oameni se intreaba daca chiar isi doresc sa mai fie in viata. Eu ma indrept spre o noua viziune privind modul in care putem trai in bucurie si incredere, asa cum James Cameron a facut pentru noi, in filmul Avatar. Trebuie sa ne amintim de trecutul nostru traumatic, in vederea indepartarii carantinei in care se afla planeta noastra, fata de restul universului.

Este posibil sa se planifice modul de gestionare a acestor mari schimbari; si, pe masura ce acestea se amplifica tot mai mult, vom face acest lucru. Politicieni mediocri, care stau pe ganduri toata ziua, asteptand sa vina ora cocktailului, ii dezgusta pe toti, acum ca ne aflam in vremuri nemaipomenite. De exemplu, conditiile meteo de la latitudinile nordice ar putea arata ca acesti curenti oceanici calzi, care tempereaza partea estica a S.U.A. si Europa de Vest se diminueaza si sunt pe punctul de a se opri. Insa, tot ce auzim este ca El Niño si/sau incalzirea globala sunt cauza, timp in care milionarii noilor taxe de poluare cresc vanzarile. Aceste chestiuni apar acum, deoarece: 1) harta Lunii Noi si Noaptea a Sasea ne cer sa le acordam atentie si 2) deoarece perioada cea mai intensa de bilant va fi in intervalul mai/iunie 2010, date ce corespund punctului culminant al cataclismelor din Ciclul Regional. Trebuie sa continuam sa sustinem incetarea razboiului si, de asemenea, redirectionarea folosirii energiei si cultivarea planificarii; altminteri, nu vom avea energia sau resursele necesare sa facem fata dezastrelor naturale.

Este vremea sa clarificati si sa priviti in fata fricile pe care le-ati simtit.Oare frica si spaima provin din amintirile stravechi care se trezesc in mintea voastra, sau exista ceva la care trebuie sa fiti atenti chiar acum? Gasiti acel loc in voi care va cere cu insistenta dreptul vostru la conducere responsabila – in loc sa-i suportati pe prosti si scuzele lor cusute cu ata alba. Mentineti-va atentia asupra a ceea ce fac conducatorii, cum ar fi faptul de a observa cat de repede s-a dus influenta lui Obama, de cand si-a pierdut viziunea. Nu uitati niciodata sa cereti sprijin Divin, interventie Divina, chiar daca conducatorii au uitat acest lucru. Iar eu va invit sa vedem ce ne poate spune harta Lunii Noi, despre ce se intampla in aceasta luna.

Alaturarea Lunii Noi la Mercur/Uranus/ Soare, in pozitie exacta de stellium* in Pesti, ridica valurile ce ne despart de lumile spiritului. In februarie, Luna Noua a fost in conjunctie cu Chiron/Neptun, scotand la lumina ranile noastre launtrice, ce obstructioneaza exprimarea spiritului. In prezent, aveti coduri de acces in corpul / mintea voastra, care pot intra in legatura cu constiinta cosmica. Forte spirituale avansate se pot pune in miscare in corpul/mintea voastra, atunci cand Luna Noua inlatura valurile ce ascund lumea spiritului. Acest proces va fi foarte subtil si probabil nu se va manifesta decat la o ora dupa Luna Noua; mentalul vostru inferior si cel superior se vor reuni, atunci cand Mercur face conjunctie exacta cu Uranus in Pesti. Apoi, la cateva ore dupa ce Mercur i se alatura lui Uranus, Luna se indreapta spre Mercur/Uranus, iar acest lucru va va deschide catre fuzionarea dintre mentalul inferior si cel superior. Soarele face conjunctie exacta cu Uranus, la o zi de la Luna Noua, atunci cand intreaga voastra fiinta va fi inundata cu aceste vibratii mai inalte.
 
[* stellium este oconjunctie a mai multor planete - trei sau patru - in acelasi semn sau casa, la o distanta intre 0-5 grade. n.tr.]

Soarele a fost in conjunctie cu Jupiter pe durata Lunii Pline din 28 februarie, cand Luna s-a aflat foarte aproape de Pamant. Aceasta ar putea fi ceea ce a dus la producerea cutremurelor. Pe durata Lunii Noi in Pesti, Jupiter se afla la 13 grade in Pesti, impartind rezonanta caracteristica Pestilor cu stelliumul, insa Jupiter nu este aspectat. Acest lucru sugereaza faptul ca vom procesa paguba adusa de cutremurele ce s-au produs deja, intrucat Jupiter este atat de des implicat in cutremure. Intre timp, Saturn retrograd este intr-o opozitie larga fata de stellium. Atunci cand Soarele face opozitie exacta fata de Saturn, imediat dupa Echinoctiul de Primavara, structurile se vor prabusi, insa nu neaparat din cauza schimbarilor terestre. De exemplu, structurile financiare ar putea fi zdruncinate, intrucat ne intremam pentru opozitia din iulie dintre Saturn in Balanta si Uranus in Berbec. Aspectul de opozitie dintre Saturn si stellium este tensionat, compact si  hotarat. Cu o lume atat de nenorocita in timpul Noptii a Sasea, am fost uluita sa vad conducatori care toaca banii si refuza sa se schimbe. Ei bine, aceasta Luna Noua ar putea schimba aceasta situatie. Saturn face cuadratura cu Pluton, asa ca nevoia de schimbare structurala profunda,continua.

Marte in Leu a intrat in miscare directa pe 10 martie; iar pe durata Lunii Noi, Marte este in aspect favorabil fata de multe planete. Marte face trigon cu stelliumul format din Luna Noua/Mercur/ Uranus/Soarele in ultimele grade din Pesti, lucru ce-ar putea insemna ca urmeaza sa vedem aparand mult curaj pe aceasta planeta. Marte face trigon exact cu Soarele la Echinoctiul de Primavara, care indica cresterea curajului pe toata primavara. Marte a fost slab cat timp a fost retrograd in Leu, insa acum el se indreapta inainte ca sa se faca treaba.Marte in sextil cu Saturn in Balanta aduce rabdare si o tendinta spre actiune inteleapta, in loc de nerozie pripita. Marte formeaza o inconjunctie cu Chiron/Neptun, ce dezvolta nevoia pentru conducere spirituala. Marte in conjunctie cu Pluton in Capricorn favorizeaza pornirea spre cearta si agresivitatea fatisa, iar acest aspect de durata (octombrie 2009 si pana in aprilie 2010) nu a fost benefic pentru obtinerea pacii. Venus a trecut de cuadratura cu Pluto, insa influenta este inca resimtita, asa ca femeile sunt incurajate sa trezeasca lumea.

In general, acesta este un camp energetic dens si mistic, asemenea unui shaman care lucreaza zile la rand asupra unui punct de putere activat. In ceea ce ma priveste, severitatea ranilor vechi de pe durata fazei lunare din Varsator a fost ceva cam prea intens de indurat. Poate ca ridicarea valurilor din timpul Lunii Noi din Pesti va fi resimtita ca o alinare binevenita. Echinoctiul de Primavara vine peste cateva zile, atunci cand noul camp de durata mai lunga va intra in scena, asa ca fiti pe faza pentru acea analiza de peste doar cateva zile!

multumiri
 Ana Nicolai

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012