TOM KENYON: O Unda Planetara A Extazului Constient

Pe masura ce acceleratia planetara creste, (vezi relatarile precedente) dorim sa va reamintim ca in lunile si anii ce urmeaza emotiile voastre pot sa devina din ce in ce mai volatile si mai greu de stapanit. Va fi posibil sa asistati la conflicte irationale intre straini, chiar intre cei dragi voua, intre prieteni si membri ai familiei voastre.
Fiti in mod special atenti la starile de enervare, care pot repede sa ajunga sa se transforme in stari de furie necontrolata si sa genereze actiuni irationale din partea voastra. Este crucial pentru voi sa invatati cum sa navigati printre instinctele voastre primare, ca raspuns la acceleratia planetara. Este crucial, daca vreti sa supravietuiti si chiar sa prosperati in aceste timpuri.
Undele mecanice ale constiintei planetare accelerate nu vor descreste catusi de putin pe masura ce va veti indeparta in viitor, ci chiar dimpotriva, ele vor creste in intensitate.
Am mai dori sa va spunem ca responsabilitatea de a va invata sa folositi aceste energii de intensitate crescuta sta chiar in mainile voastre, atat la nivel individual, cat si colectiv.
Provocarea voastra in realitatea fizica tridimensionala consta in aceea ca tesatura care tine laolalta materialul conceptelor voastre este acum scuturata chiar din radacini. Intr-adevar, pentru unii dintre voi s-ar parea ca "acel ceva " se destrama (acel ceva care va mentine coeziunea). Aceasta "destramare" este acum experimentata pe scara larga, atat la nivel cultural, cat si social.
Aceasta "destramare" sau "canalizare a perceptiilor", (atat la nivel personal cat si la nivel colectiv) este de fapt o rezistenta la impulsul cosmic al energiei despre care-am mai pomenit in comunicarile anterioare. Intr-o exprimare realista voi acum sunteti martori unui adevarat "razboi" dus intre tendinta materiei de a rezista si de a mentine pe loc vechile structuri (vorbind din punct de vedere molecular) si tendinta energiei spirituale de a reordona structura. Aceasta inerenta tensiune dintre spirit si materie este in plina acutizare datorita energiilor cosmice care intra in galaxia voastra.
Dar acest tip de "tesatura" despre care vorbim acum nu este acel tip de amenintare care va mentine pe loc tipul vostru omenesc de civilizatie si cultura. Ne referim aici si la acel tip de "tesatura" care tine laolalta timpul si spatiul, asa cum voi il experimentati in mod curent. Intr-adevar, perceptia cresterii vitezei de scurgere a timpului este pentru multi dintre voi o experienta din ce in ce mai comuna. Va rugam sa intelegeti ca pe masura ce va miscati mai adanc inspre viitorul vostru colectiv, veti face fata din ce in ce mai pregnant unor evenimente si situatii care se manifesta in realitatea tridemensionala din ce in ce mai rapid.
Un alt aspect al acestei "tesaturi" despre care va vorbim este cel care priveste ecosistemul vostru. Stresul din interiorul biosferei voastre este atat de crescut si de intens. incat zilnic suntem martorii disparitiei unor specii de plante si de animale. Nu este nevoie decat sa consultati rapoartele care sosesc de la organizatiile stiintifice ecologiste din toata lumea. In ciuda masivei voastre negari, fie-ne permis a va reaminti ca voi faceti parte din ecosistemul Pamantului si ca, daca vor pieri prea multe plante sau animale, si voi veti disparea de pe fata Pamantului! In calitate de constiinta umana, voi trebuie sa gasiti o cale de a administra Pamantul, de a-l proteja impreuna cu viata pe care o are. Daca nu veti reusi sa va ridicati la acest nivel de maturitate spirituala, veti aluneca in uitare, asa cum s-a intamplat si cu alte culturi anterioare, care au refuzat sa asculte de semnalele de primejdie trimise de un mediu epuizat. Istoria antica a planetei voastre este plina de exemple de acest fel.
Problema consta, desigur, in ceea ce puteti voi face in fata unei probleme atat de serioase si de dificile?
Problemele cele mai potrivite pentru mediul social si politic le lasam in seama voastra, pentru ca acestea sunt responsabilitatile voastre si nu ale noastre.
Totusi, este responsabilitatea noastra sa va facem unele sugestii de actiune, despre care credem ca ar avea valoare pentru voi si destinul vostru.
V-am sugera ca voi sa va priviti pe voi insiva de la un nivel mult superior pentru a fi in stare sa gasiti raspunsuri la aceasta provocare. Mai clar, ar fi bine sa incercati sa priviti la solutionarea problemelor voastre, dintr-o perspectiva situata in afara problemei cu care va confruntati. Incercarea de a rezolva o problema la nivelul ei de dificultate, este mai putin eficienta decat a incerca s-o rezolvi dintr-o perspectiva mai extinsa.
In comunicarile noastre precedente, noi am mentionat nevoia de stari de constiinta extatice, ca un mijloc de a intra intr-un „cuib" mai mare de energii - si aici am dori sa specificam faptul ca facem referire mai ales la acele „cuiburi" ce au de a face cu energiile extatice care au la baza energiile Pamantului, ale galaxiei si cele care au la baza energiile intergalactice. Prin trezirea fata de aceste mari sfere de energii, voi veti castiga o intelegere care va va ajuta sa va transcendeti constiinta egotico-suficienta, bazata pe material. Cu alte cuvinte, voi veti vedea cu alti ochi lumea si pozitia voastra in aceasta lume.
Trebuie sa va fie clar in minte faptul ca, in univers, sunt forte care nu doresc catusi de putin ca voi sa ajungeti sa fiti capabili sa vedeti lumea in modul in care v-am sfatuit s-o faceti. Ele au investit multa energie ca sa determine o inghetare a situatiei in forma in care se prezenta ea acum. Ele vad evolutia voastra drept o amenintare la adresa puterii lor, ceea ce, din anumite puncte de vedere, chiar este. Dar ele nu inteleg faptul ca, daca nu reusesc sa ajunga la o noua intelegere a culturii si civilizatiei umane - mai ales in relatie cu spiritul si cu evolutia constiintei - aceste forte vor pierde tot ceea ce au aparat cu atata disperare. Evolutia spirituala opereaza cu legi care sunt in afara normelor obisnuite. In cazul nefericit in care constiinta umana colectiva esueaza in intentia sa de a se ridica la un nivel superior de maturitate si responsabilitate, atunci situatia globala pe Pamant se va deteriora rapid si dramatic. Dar viitorul poate fi mult diferit pentru aceia care au reusit sa se adaposteasca in "cuibul" protector al extazului si sa transceada starea de constienta bazata exclusiv pe energiile pamantene, sau galactice, sau chiar intergalactice, consecinte dintre cele mai benefice la scara intregii omeniri. Aceste lucruri se vor intampla, la inceput, prin comunitatile spirituale care vor lua nastere peste tot pe planeta. Insa aceste comunitati nu vor arata chiar asa cum va asteptati voi sa arate. Principiul fundamental nu consta in CUM opereaza o anumita comunitate spirituala, ci, mai degraba, in campul vibrational pe care il creeaza si il sustine. Un astfel de camp vibrational de "energie coerenta, sustinatoare a vietii" are un caracter protector dar si un efect benefic asupra mediului local.
Acest caracter al campurilor vibrationale se aplica nu numai comunitatilor, dar si indivizilor luati separat. Din nou va sugeram ca voi sa dobanditi abilitatea de a intra in stari de constiinta extatice, folosindu-va de unele dintre metodele pe care vi le-am dat in mesajele precedente. Gasiti diverse cai ca sa traiti in bucurie si gasiti mijloace prin care sa evitati manipularile care se exercita asupra voastra, prin frica si prin dezinformare. Un alt mare beneficiu pe care-l puteti castiga traind si creand in extaz si bucurie, este faptul ca veti putea sa contrabalansati astfel emotiile negative ale acestor timpuri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012