UN MESAJ PLANETAR DIN PARTEA HATORILOR, TRANSMIS PRIN TOM KENYON Oportunităţi de evoluţie în interiorul Nodului de Haos


UN MESAJ PLANETAR DIN PARTEA HATORILOR, TRANSMIS PRIN TOM KENYON

Oportunităţi de evoluţie în interiorul Nodului de Haos

În acest mesaj planetar, ne referim la dimensiunea tot mai mare a Nodului de Haos în care aţi intrat.

Comunicarea noastră se concentrează asupra efectelor subtile şi mai puţin subtile asupra conştiinţei, ca rezultat a schimbărilor care se petrec la nivel planetar. După cum am spus în comunicarea noastră anterioară, este tot mai dificil de previzionat cu precizie evenimentele seismice şi vulcanice, fiindcă aţi intrat într-o etapă extreme de volatilă.

În luna octombrie a anului trecut, noi prevedeam că urma să întraţi într-un Nod de Haos, care ar fi creat niveluri tot mai mari de haos, iar conducerile şi instituţiile vor avea mari dificultăţi în lupta cu aceste niveluri ridicate de haos. Şi, într-adevăr, acest lucru se petrece, de la tipare ale vremii extreme şi aberante, peste tot în lume, la o intensificare acută a activităţii seismice sau actuala erupţie a vulcanului islandez. Aceste manifestări diferite ale Nodului de Haos vor continua să se înteţească şi să interacţioneze în moduri creative şi impredictibile.

Mesajul nostru nu se referă la provocările de natură fizică cu care vă veţi confrunta, pe măsură ce Nodul de Haos devine tot mai mare, ci mai degrabă, la oportunităţile evoluţioniste care vă aşteaptă, dacă sunteţi pregătiţi să le revendicaţi.

În primul rând, haideţi să presupunem o idée care poate fi nouă pentru unii dintre voi, dar cunoscută de mult de către alţii.

Dacă aruncăm o privire de ansamblu asupra Pământului, vedem că el este asemenea vouă, o figură geometrică de lumină în formă de ou. Ca şi voi, Pământul are canale pentru energia subtilă. În corpul vostru, aceste canale pentru energia subtilă sunt cunoscute sub denumirea de meridiane, fiind legate de forţa vieţii organelor voastre vitale, sau sub numele de nadis-uri, un sistem mai complex şi mai subtil de canale energetice legate de chakre.

Pământul dispune de propria sa reţea de canale de energie subtilă. Unele dintre acestea se numesc linii Ley. Acestea sunt canale pentru curgerea energiei subtile prin corpul Pământului, similar canalelor voastre de energie subtilă. Însă, desigur,  energiile care se mişcă prin interiorul Pământului sunt mult mai masive decât cele care se mişcă în interiorul corpului vostru. Dar, de bună seamă, există o strînsă legătură între meridianele/nadis-urile voastre şi liniile Ley ale Planetei.

Planeta voastră intră într-o nouă fază a procesului său de înălţare, fapt semnalat de mulţi factori, dintre care pe unii îi puteţi detecta, iar pe alţii nu. Doi dintre aceşti factori au de a face cu mişcările tectonice şi activitatea vulcanică.

Înaintea unui cutremur sau a unei erupţii vulcanice, are loc o mişcare masivă a energiei subtile care circulă prin liniile Ley ale Pământului (în preajma unui eveniment seismic). Această mişcare a energiilor subtile are loc înainte de apariţia mişcărilor tectonice. Mişcările tectonice sunt cele care generează activitatea seismică, după cum a stabilit în mod clar ştiinţa voastră. Însă, afluxul de energie subtilă de-a lungul meridianelor (liniilor Ley), înaintea unui cutremur, se realizează cu ore, zile şi chiar săptămâni înainte de producerea cutremurului sau a erupţiei vulcanice în sine. El este vestitorul evenimentului fizic. Iar noi ne referim la aspectul energetic al activităţii seismice şi vulcanice, fiindcă aceste fluctuaţii de la nivelul meridianelor Pământului, sau al liniilor Lay, sunt cele care vă afectează în mod direct.

Mulţi dintre voi simţiţi reacţii rezonante în corpurile voastre; când energia subtilă legată de un viitor cutremur sau de o viitoare erupţie vulcanică se mişcă printr-una dintre liniile Ley ale Pământului, poate apărea o mişcare corespunzătoare în sistemul vostru de meridiane. Este ca şi cum aţi deveni un barometru pentru ceea ce urmează să se petreacă. Unele persoane sunt mai sensibile decât altele, şi, de aceea, efectele vor fi mult mai pronunţate la acestea dintâi. Persoanele sensibile pot reacţiona la energetica subtilă a schimbărilor Pământului, de la o distanţă de mii de mile faţă de evenimentul în sine. Dar, chiar şi aceia care sunt mai puţin sensibili pot resimţi efectele. Întrucât activitatea seismică şi vulcanică se intensifică, mulţi dintre voi resimt o creştere a acestor reacţii rezonante bizare în corpurile voastre. Şi la aceste aspecte ne vom referi acum.

Noi înţelegem şi recunoaştem consecinţele cumplite ale activităţii seismice şi vulcanice din realitatea voastră tridimensională, dar am dori să ştiţi că aceleaţi evenimente creează deschideri energetice, portaluri evoluţioniste în care puteţi pătrunde.

Ele vestesc nu numai schimbările de la nivelul scoarţei Pământului fizic; ele sunt vestitorii transformării conştiinţei umane şi planetare.

Vom descrie, în continuare, unele dintre efectele la nivel fizic şi emoţional pe care le produc aceste energii subtile legate de activitatea seismică. Amintiţi-vă că, atunci când un cutremur sau o erupţie vulcanică sunt iminente, are loc o curgere de energie subtilă prin meridianele sau liniile Ley ale Pământului, în perioada premergătoare producerii acestor evenimente. Simultan, au loc reacţii rezonante în corpurile voastre fizice, mai ales în cazul acelor persoane sensibile la astfel de fenomene. Atunci când are loc o mişcare a acestei energii subtile prin propriul vostru sistem de meridiane, se pot manifesta tot felul de fenomene caudate.

Acestea includ, dar nu se limitează la: intensificarea unor probleme legate de memoria pe termen scurt, episoade de bufeuri şi frisoane temporare, disconforf fiyic inexplicabil şi chiar dureri care par să apară fără motiv, iar, apoi, dispar.

De asemenea, puteţi avea momente în care vi se perindă prin minte toate problemele. Iar episoadele de scădere subită a nivelului energetic se vor înmulţi. În aceste stări energetice ciudate vă veţi simţi ca şi cum sunteţi brusc lipsiţi de energie. Am vorbit despre aceste stări şi în mesajul precedent, dar tot mai mulţi oameni se vor plânge de oboseală, epuizare, şi, totodată, de incapacitatea de a avea un somn odihnitor. De asemenea, se vor înmulţi stările de somnolenţă. Dacă vă aflaţi în locuri în care vă puteţi întinde sau, puteţi, cel puţin, să închideţi ochii, aceasta este cea mai bună modalitate de a trece peste aceste fenomene specifice. Când aceste stări se manifestă des, dar nu continuu, poate fi vorba de un efect al fluxului de energie subtilă din sistemul energetic al Pământului.

Acestea sunt timpuri în care Pământul însuşi îşi transformă nivelurile de conştiinţă planetară, iar voi vă puteţi atârna de pulpana lui, ca să zicem aşa. Câtă vreme Pământul însuşi îşi transformă conştiinţa, şi voi puteţi intra în stări profunde de conştiinţă, în aceste momente. Sfatul nostru este să vă detaşaţi de lume şi să vă abandonaţi experienţei de a vă cufunda în lumea voastră lăuntrică. Unii vor reuşi să pătrundă în realitatea lumii lăuntrice, proces care are imense efecte vindecătoare şi dătătoare de putere. Alţii nu vor simţi decât că sunt “scoşi din circuit”  şi nu-şi vor mai aminti ce anume se întâmplă. Dar, în aceste momente, dacă vă puteţi permite să vă odihniţi, chiar în mijlocul activităţilor voastre zilnice, veţi beneficia foarte mult.

Uneori, unii dintre voi aţi putea avea reacţii opuse acestora. Aţi putea simţi cum corpul vostru intră într-o stare de agitaţie, aparent fără niciun motiv, ca şi când metabolismul s-ar accelera. Dacă veţi fi conştienţi de energiile subtile, veţi observa că aceste stări sunt generate de corpul vostru subtil de energie (cum este KA), ce vibrează cu mai multă intensitate decât de obicei. Această senzaţie de accelerare vibraţională pot dura puţin sau pot continua timp de câteva ore. În aceste stări accelerate de conştiinţă puteţi experimenta o descărcare de informaţii cosmice şi/sau de Lumină spirituală. De asemenea, aţi putea simţi că se deschid, în mod spontan, noi canale de energie subtilă în corpurile voastre, fapt care determină amplificarea fluxurilor de energie subtilă ce trec prin aceste canale. Oricât de ciudate ar părea aceste stări ale corpului şi minţii, ele sunt adevărate linii de start către evoluţie. Din păcate pentru ritmurile voastre biologice pe parcursul zilei, aceste stări unice apar adesea în momente nepotrivite. Dacă le puteţi înţelege şi ştiţi că ele sunt daruri pentru evoluţie, puteţi beneficia enorm de pe urma lor.

În timp ce Holonul Echilibrului şi Holonul Înălţării - transmise în comunicările anterioare – vă pot fi de folos în mod cert (şi pot fi activate spre binele vostru), nu există nicio posibilitate de a scăpa de efectele fizice ale acestor evenimente seismice asupra corpului şi conştiinţei voastre. Aşadar, recomandarea noastră este să le îmbrăţişaţi, în loc să le opuneţi rezistenţă. Acceptaţile aşa cum sunt, nişte oportunităţi de evoluţie.

Prin intermediul acestei comunicări, vă oferim Acordajul Dimensional al Inimii. La sfârşitul acestui mesaj, veţi găsi un link cu această meditaţie cu ajutorul sunetelor. Acesta este un acordaj special, fiindcă el vine din viitor şi reprezintă o energetică a Pământului încă inexistentă în prezent.

Vă sugerăm să ascultaţi în acelaşi mod ca în cazul Acordajului Dimensional al Glandei Pineale. În timp ce ascultaţi, fixaţi-vă atenţia în chakra inimii şi imaginaţi-vă că sunetele vin în afară din centrul energetic al inimii. Acest cod al Înălţării vă va ajuta la stabilizarea inimii şi la atingerea unei stări de alinare şi confort, dintr-un aspect viitor al Pământului vostru. Scopul său este să vă susţină în timpul evenimentelor  haotice şi volatile care se desfăşoară în faţa voastră.  Sunetele sunt esenţa vibratorie a noului Pământ, a unui Pământ înălţat. Este promisiunea unei noi lumi, iar voi purtaţi seminţele acelei lumi în profunzimea inimilor voastre.

Indiferent de locul în care vă aflaţi pe Pământ, de condiţia voastră în viaţă sau de circumstanţele cu care vă confruntaţi, dacă veţi îmbrăţişa ceea ce se dezvăluie în faţa voastră ca pe un dar pentru evoluţie, nivelul vostru de conştiinţă va creşte şi veţi trece, cu graţie şi umor, prin portalul care este Nodul de Haos.

Hatorii
15 aprilie 2010


Gndurile şi observaţiile lui Tom

După puternicul cutremur din Haiti, Hatorii mi-au spus că vor fi mai multe cutremure mari, consecutive, de-a lungul Cercului de Foc (vedeţi Mesajul Planetar intitulat Haiti şi Nodul de Haos, 13 ianuarie 2010). După cum spun ei, aceste mişcări tectonice ar trebui să apară într-o apropiere relativă unele faţă de celelalte şi să semnaleze o schimbare energetică importantă în procesul de Înălţare a Pământului însuşi. (Notă: apropierea relativă este mai mult decât un termen relativ, atunci când avem de a face cu fiinţe din afara percepţiei noastre asupra spaţiului şi timpului şi câtă vreme ale chiar nu au un simţ al timpului linear din accepţiunea noastră). Dar, spunând acest lucru, Hatorii mi-au indicat că acel cutremur din Chile, de 8,8 grade (27 februarie 2009) a fost unul dintre aceste cutremure consecutive.

De asemenea, ei au spus că recentul cutremur de 7,2 grade din Baja California (16 martie 2009), care a afectat o mare suprafaţă, inclusive L.A.-ul, a fost un alt cutremur dintre cele consecutive, care indică, după cum spun ei, o importantă schimbare energetică a Pământului aflat în curs de Înălţare.

Cei interesaţi în seismologie pot găsi un comentariu interesant pe care mi l-au transmis Hatorii imediat după cutremurul din Baja. Conform celor spuse de ei, acest cutremur a fost de fapt punctul de mijloc al unei schimbări tectonice care urmăreşte, în decursul istoriei, Imperial Valley şi un cutremur care a avut loc acolo în anul 1979 (dar şi de-a lungul graniţei SUA/Mexic). Acel cutremur a avut o intensitate de 6,5 grade, după cum a arătat US Geological Survey. Hatorii mi-au spus că punctul de mijloc al acestei schimbări tectonice indică o intensificare (nu o diminuare) a  activităţii seismice în regiune. (Luaţi în considerare faptul că eu redau ceea ce mi-au spus ei. Nu pretind că înţeleg legătura pe care o fac ei între cutremurul din 1979, din Imperial Valley şi recentul cutremur din Baja).

Ei au mai spus să ne aşteptăm în continuare la cutremur de mare intensitate, nu numai în această zonă, ci în întreaga lume, cu precădere în Cercul de Foc (o zonă seismică fierbinte, care trece prin Asia, Indonezia, Australia, Noua Zeelandă, până pe coasta de vest a Americii de Nord şi de Sud).

Imediat după prima erupţie recentă a vulcanului din Islanda, Hatorii mi-au spus  că fenomenul va lua amploare. Şi într-adevăr, după cum am scris, au avut loc erupţii ulterioare, cea mai recentă paralizând zborul avioanelor într-o mare parte din Europa, datorită cantităţii uriaşe de cenuşă vulcanică din aer, care poate avaria în mod serios mtoarele avioanelor, care se pot prăbuşi.

Este clar, cel puţin în mintea mea, că suntem în mijlocul Nodului de Haos pe care Hatorii l-au prevestit în octombrie, anul trecut (vedeţi Mesajul Planetar intitulat Nodurile de Haos şi Acordajele Dimensionale, 8 octombrie 2009, în Arhiva Hatorilor).

Conform Hatorilor, atât evenimentele seismice/vulcanice actuale, cât şi cele ce vor urma vor conduce la o accelerare a procesului de Înălţare.

Nu am înţeles exact ce înţeleg ei prin aceasta, dar îmi este din ce în ce mai clar că Hatorii privesc activitatea seismică şi vulcanică nu doar prin prisma  efectelor fizice evidente, ci şi a unor efecte mai subtile şi mai puţin vizibile asupra conştiinţei umane şi planetare.
Atât eu, cât şi prietenii şi partenerii mei, putem confirma aberaţiile stranii despre care vorbesc Hatorii în acest Mesaj Planetar, care include teribilele neplăceri fizice temporare la nivelul corpului, tulburările de somn, problemele cu memoria pe termen scurt şi ceea ce eu numesc sindromul creierului beat – o alterare temporară a modului obişnuit de gândire, dar şi a capacităţilor de ordonare şi soluţionare a problemelor. În aceste episoade ciudate şi, din fericire, de scurtă durată, eu, personal, simt ca şi cum IQ-ul îmi scade cu zeci de puncte, apoi, revine, în mod inexplicabil, la normal.

Şi mai sunt şi căderile bruşte ale nivelului de energie. În acest caz, ne simţim ca şi când tocmai am fost scoşi din priză. Eu mă simt epuizat şi/sau moleşit. Dacă trebuie să îndeplinesc o sarcină, pot trece peste nevoia de a mă odihni, dar dacă nu am ceva important de făcut, îmi ascult dorinţa de a mă culca şi a lăsa ceea ce se manifestă să se rostogolească prin mine.

Considerente medicale

Dacă resimţiţi astfel de neplăceri fizice despre care vorbesc Hatorii în acest mesaj, este posibil să aveţi de a face cu reacţii rezonante la nivelul corpului, pe care le-am descries anterior. Sau, poate aveţi o problemă sănătate. Dacă simţiţi mai mult durere decât disconfort, iar durerea persistă, în loc să se disipeze de la sine, atunci, v-aş sugera să vă consultaţi practicianul în domeniul vindecării, pentru a fi siguri.

Dacă experimentaţi pierderi de conştiinţă (ca în cazul stărilor serioase de ameţeală sau somnolenţă), atunci aţi putea avea o problemă serioasă de sănătate, inclusiv o apnee a somnului. Pentru a fi cât mai clar, tipul de scădere a nivelului energetic despre care vorbesc Hatorii este o senzaţie subită de moleşeală şi/sau o dorinţă de a dormi. Impulsul poate fi destul de puternic, dar starea este controlabilă. Cu alte cuvinte, puteţi “continua să continuaţi”, în ciuda dorinţei puternice de a vă odihni sau de a moţăi.

Încetinirea ritmului şi arta de a vă abandona

Am ajuns să recunosc că, în ceea ce mă priveşte, nu are niciun rost să lupt împotriva acestor momente de diminuare subită a energiei. Iar dacă îmi pot permite să mă întind jos şisă intru într-o pană personală de energie, simt adesea că intru într-o ciudată stare de somn sau de semi-conştienţă. Uneori, în timpul acestor episoade de diminuare a energiei, mă prăbuşesc în spaţiul lăuntric al minţii mele, acesta fiind un fenomen foarte ciudat.

Am descoperit că, dacă nu fac nimic altceva decât să îl urmez, căderea mă duce în alte tărâmuri ale fiinţei mele, unde sunt hrănit şi întregit. Aceste lumi interioare ale conştiinţei mele îmi apar sub forma unor vise pline de viaţă, iar unele dintre acestea sunt extraordinar de fortifiante.

Sunt şi momente în care intru într-o profundă stare de semi-conştienţă, din care ies fără niciun fel de amintire a ceea ce s-a întâmplat. Toate acestea îmi amintesc de o zicală atribuită poporului Hopi, despre sfârşitul timpului: “atunci când lucrurile se precipită, las-o mai încet”.

Hatorii spun că, în timpul acestor stări de lipsă de energie, noi suntem adesea influenţaţi de activitatea seismică şi/sau vulcanică ce se manifestă undeva, pe glob şi că o uşă se deschide temporar, în spatele voalurilor care se ridică. Este, de bună seamă, o alegere personală dacă să păşim sau nu prin aceste uşi şi ce vom face cu ceea ce descoperim acolo.

Atunci când privesc o stare subită de diminuare a energiei ca pe o oportunitate neaşteptată de evoluţie, chiar dacă este o stare foarte ciudată, mă opun cât mai puţin.

Eu, dar şi unii dintre prietenii şi colegii mei, am trăit şi stări de agitaţie fizică şi mentală la care se referă Hatorii. De fapt, acum, când scriu aceste Gânduri şi Observaţii, este ora 4:46 dimineaţa. Am fost trezit de una dintre acele senzaţii că sunt la turaţie maximă, şi m-am hotărât să lucrez puţin. Cu toate acestea, uneori, aceste stări de hiperactivitate fac imposibilă orice fel de muncă practică. Ele pot fi destul de intense, şi, în astfel de cazuri, tot ce pot face este să mă las dus de valurile acestei energii.


Uneori, aceste stări de alertă par să declanşeze curgerea energiei subtile din interiorul meu. Câteodată, sunt trezit dintr-un somn profund de o manifestare subită de luminozitate în nadis-urile mele (canalele de energie subtilă legate de chakre). Iar uneori, simt, aşa cum au arătat Hatorii, o descărcare de informaţii cosmice şi/sau Lumină spirituală. În cazul meu, această descărcare are loc prin chakra coroană sau chakra inimii, dar alţii au observat că informaţiile vin pe alte căi.

Noi suntem fiinţe unice şi, de aceea, o descărcare cosmică (cum o numesc eu) are loc în moduri diferite. În cele din urmă, eu mă abandonez acestor stări de hiperactivitate a corpului şi a minţii, simţindu-mă adesea întregit de ritmul crescut al vibraţiei corpurilor mele subtile. Cel mai bun lucru, ca şi în cazul diminuării energiei, este să acceptăm aceste stări ca pe nişte catalizatori, abandonându-ne fenomenului, şi să mergem odată cu fluxul.

O mare parte din ceea ce experimentăm în această viaţă este cu adevărat influenţat de modul în care percepem în minţile noastre aceste experienţe.
În cazul meu, aleg ca atât lipsa, cât şi excesul de energie să devină, tot mai multare, nişte daruri energetice care ridică voalurile care separă lumile.


Acordajul Dimensional al Inimii

Acest subiect referitor la ceea ce sălăşuieşte dincolo de voaluri mă duce la Acordajul Dimensional al Inimii, menţionat în acest Mesaj, şi la acea poveste ciudată şi amuzantă despre modul în care i-au  dat Hatorii viaţă.

Atunci când Hatorii m-au informat că doreau ca eu să înregistrez Acordajul Dimensional al Inimii, mi-au spus că acele coduri de sunete îmi vor fi aduse din viitor. Şi că aceste coduri speciale de sunete îl vor conecta pe ascultător cu un Pământ din viitor, nu cu Pământul de acum.

Şi mi-au mai spus că ei ar aduce aceste sunete înainte, aşa cum s-a întâmplat cu sunetele transmise în ultima vreme, pe la 3 dimineaţa, ca să fiu cât mai exact.

Aşadar, câteva zile mai târziu, ei m-au trezit la ora 3 şi au început să descarce tiparele de sunete în studioul meu. Înregistrarea a durat vreo 5 zile, iar fiecare sesiune se încheia odată cu ivirea zorilor.

Lucrul cel mai ciudat, pe lângă insistenţa lor că aceste coduri de sunete vin din viitor, a fost faptul că şase dintre cei treisprezece Hatori care formează grupul meu au fost prezenţi (îi percepeam prin clarvedere) atât la înregistare, cât şi la mixajul sunetelor în forma lor finală. Acest lucru nu se mai întâmplase înainte.

Astfel, am creat acest Acordaj urmând instrucţiunile lor precise. Ei au spus că lansarea acestui cod special de sunete pentru Înălţare va corespunde unei energetici planetare majore, care îi va ajuta pe cei care îl ascultă  să se acordeze la un nou Pământ şi la un nou tipar de vibraţie a vieţii.

Atunci când ascult acest Acordaj Dimensional al Inimii special, cu atenţia focalizată în chakra inimii, simt, adesea, o geometrie complexă care se roteşte în centrul inimii. Un portal asemănător unei găuri săpate de un vierme în spaţiu şi timp se deschide adesea înaintea mea, şi simt că un nou Pământ pluteşte în spaţiu. Adeseori sunt puternic influenţat de sunetele emise de balene, care sunt o parte intimă a acestui Acordaj; uneori, simt cum răsuflarea lor pătrunde în inima mea larg deschisă. Alteori, simt cum sunetele emise de ele mă conectează cu o linie energetică ce aparţine atât Pământului, cât şi spaţiilor de dincolo de el.

Îmi imaginez că cei care îl vor asculta vor experimenta aceste sunete în moduri unice pentru ei, fiindcă percepţia este un atribut al celui care percepe.

Personal, eu am ascultat Acordajul Dimensional al Inimii în tandem cu Acordajul Dimensional al Glandei Pineale. Această combinaţie (am ascultat Acordajul Inimii, urmat de Acordajul Glandei Pineale) este extreme de puternic. Dar trebuie să fiţi conştienţi că, dacă ascultaţi mult timp aceste Acordaje, este posibil să experimentaţi ceea ce eu numesc o detoxifiere psiho-spirituală, care este, în esenţă, o curăţare de forme-gând limitative, de emoţii negative şi, în unele cazuri, o eliberare a amintirilor reprimate. Recent, am terminat un articol pe tema purificării psiho-spirituale, pe care l-am postat la secţiunea Articole a website-ului nostru. Titlul său este: Detoxifierea : Gânduri şi Observaţii.

Atât Acordajul Pineal, cât şi cel al Inimii vă sunt oferite gratuit, pe website-ul nostru……

Gânduri de final

Doar timpul va spune dacă suntem cu advărat într-un process de Înălţare planetară, aşa cum cred Hatorii. În prezent, atâta “caca” se vîntură, încât este greu să spui unde anume ne aflăm în cadrul procesului de Înălţare, sau dacă ne înălţăm în vreun fel.

Oricine poate ghici ce se va întâmpla atunci când întreaga lume se va trezi.


Tom Kenyon
Orcas Island, Washington




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012