CELE TREI OPTIUNI 2 mai 2010

Karen Bishop  CELE TREI OPTIUNI 2 mai 2010 (ii multumim Irinei)
Fiti bineveniti!   
La nivelul sufletelor noastre, ne aflam din nou la o rascruce de drumuri si, desi abia am postat un mesaj WINGS in data de 30 aprilie, dupa o vizita a prietenilor mei stelari am simtit nevoia sa va impartasesc ceva mai multe informatii despre actuala noastra situatie pe planeta. Fiecare dintre noi este puternic si intelept in adancul inimii, iar eu am simtit intotdeauna ca, daca avem propriile noastre barometre puternice si clare, si daca ne folosim inima, aceasta este intotdeauna cea mai buna cale pe care sa mergem. Astfel, toate postarile de pe website-ul meu au fost intotdeauna menite sa valideze ceea ce experimentam si faptul ca, desi ne simtim uneori singuri, in aceasta tranzitie suntem, in multe feluri, cu totii impreuna.
In ultimele cateva luni, mi s-a oferit posibilitatea de a alege sa raman aici, pe planeta, sau sa plec pentru totdeauna. Ne-am putea intreba cate bandaje ar trebui sa punem peste aceasta imensa rana planetara, inainte de a aplica un pansament urias, sau cat de multe suferinte poate indura un suflet, inainte de a se ofili si a muri. Si, cata vreme iubirea este aerul pe care il respiram in aceasta noua realitate, o putem expira cu usurinta in afara, dar inca mai avem nevoie sa o inspiram, pentru a supravietui. Ce putem face, atunci cand nu ne-a mai ramas aer de respirat? Cum putem continua sa ne sustinem pe noi insine si sa ne umplem plamanii cu acel combustibil pretios, de care avem nevoie in aceste noi taramuri de inalta vibratie, cata vreme iubirea, grija fata de ceilalti si energia inimii par o marfa foarte rara? 
Pe 29 aprilie a fost ziua mea. Pentru fiecare dintre noi, exista puncte de iesire si timpuri de plecare prestabilite in cazul fiecarui suflet, care pot fi folosite sau nu. De multe ori, zilele noastre de nastere dau semnalul unei renasteri, iar noi trebuie sa alegem daca ramanem pentru a trai noi experiente aici, sau sa optam pentru plecarea finala si renasterea intr-un alt taram. De data aceasta, am resimtit foarte puternic semnalul de plecare... era aproape coplesitor. Ultima oara cand am simtit astfel a fost atunci cand am hotarat sa elaborez un plan foarte nou si sa initiez o separare intre lumi, in septembrie 2009 (cand nu exista o energie a zilei de nastere). Ceva se terminase pentru totdeauna. Multora dintre noi li s-a dat posibilitatea de a alege daca sa mai ramana sau sa plece. Si multi au ales sa ramana, fiindca o noua lume era la indemana noastra, o lume formata din suflete care pareau dornice si pregatite de schimbare. Urma sa ni se dea un nou start si sa ne intoarcem la ceea ce stiusem dintotdeauna, dar care promitea acum o noua paleta de colori.
Descoperim acum ca aceasta creatie a noii realitati o ia din nou intr-o directie diferita. De aceasta data, noi am decis sa nu mai asteptam ca suficient de multe suflete sa fie pregatite. De aceasta data, cu toate ca multe suflete au ales sa ramana in energiile mai dense ale gandirii si fiintarii, planeta inainteaza cu un efort sporit, de una singura. Avand la indemana alegerile personale, facute de catre fiecare suflet aflat in prezent pe planeta, multi dintre noi pot experimenta aceasta schimbare, in moduri mult mai neplacute decat ar fi trebuit sa fie.
Astazi, stiind ca ar fi posibil sa-mi traiesc ultimele zile si fiind chemata acasa de familia mea din lumea non-fizica, m-am asezat si am hotarat sa port o discutie cu ei. Atunci mi-au fost date trei optiuni personale, pe care vi le impartasesc, fiindca stiu ca unii dintre voi se afla in situatii similare. 
Prima optiune:
Asteptati cu rabdare. Acest lucru inseamna ca ne putem da la fund si disparea din actuala lume, pentru un timp (pana in 2012). Postarea WINGS din 30 aprilie va ofera mult mai multe detalii despre aceasta optiune. Ni se va purta de grija in moduri ciudate si misterioase, dar vom sta linistiti cu noi insine, fara niciun program, in timp ce asteptam ca furtuna finala sa se potoleasca.
A doua optiune:
Fiti pro-activi. Pare in contradictie cu prima optiune, dar acest lucru inseamna ca noi vom da cu nasul de ceva si ne vom trezi ca experimentam modalitati ciudate si fara precedent, de folosire a noilor energii. Eu am trait timp de cateva luni acest tip de experiente centrate in inima. Ele ne ajuta sa ne simtim mult mai bine in legatura cu ceea ce apare in jurul nostru. Este cam cum se simte cineva care a trecut dincolo de realitatea 3D, doar ca noi inca avem o forma, dar traim aceleasi senzatii si constientizari.
De exemplu, saptamana trecuta, in timp ce conduceam masina de-a lungul Statelor Unite, am citit o pancarda pe care scria: “Nu exista service auto de-a lungul urmatoarelor 200 de mile”. “Cred ca glumiti”! am bodoganit eu. Imediat, sub acea propozitie a aparut inca una, care spunea: “A fost doar o gluma”. Cateva momente mai tarziu, am spus cu glas tare: “Chiar mi se face foarte foame”. Imediat, a aparut un indicator pe marginea drumului, care mentiona un restaurant numit “Calatorul infometat”. Iar cand tatal meu s-a internat in spital pentru ultima oara, am primit un mesaj de la un numar necunoscut, o reclama de la un serviciu de pompe funebre... prin care universul imi spunea ca tata era pregatit, in sfarsit, de plecare. Aceste experiente au fost nenumarate si am simtit in permanenta ca Dumnezeu imi vorbea, aducandu-mi la cunostinta faptul ca totul era in regula si exact acolo unde trebuia sa fie.
A treia optiune:
Putem sa parasim aceasta lume prin moartea formei, adica sa parasim ceea ce inseamna 3D. Ceea ce inseamna sfarsitul in aceasta lume. Sa ne resemnam. Am ajuns cat de departe a fost posibil. Nu mai avem alte posibilitati. Nu ni se mai poate oferi nimic aici. Suntem prea obositi, pentru a o lua inca o data de la capat. Am opta, mai degraba, pentru rolul de spectatori.
Niciuna dintre aceste optiuni nu este corecta sau gresita. Fiecare suflet va alege, in mod individual, cea mai buna solutie posibila pentru el. In vremurile ce vor veni, deoarece sufletele care populeaza planeta au ales metoda schimbarii prin durere si suferinta si par hotarate sa ramana in credintele de nivel scazut ale ego-ului si in dorinta de supravietuire, vom incepe sa vedem mari schimbari in ceea ce priveste energia inimii. Cu toate aceste sfarsituri si pierderi ce apar la orizont, locuitorii Pamantului vor fi pusi in situatii in care vor sti ceea ce este cu adevarat important, care sunt valorile lor reale si pentru ce anume trebuie sa fie recunoscatori in vietile lor. Si poate ca, in cele din urma, ne vom respecta si vedea unii pe altii, vom fi recunoscatori unii altora si pur si simplu ne vom bucura de ceea ce este deja aici si a fost dintotdeauna.
Ne aflam, in mod cert, in vremuri de final… in ultimele stadii ale mortii – moartea vechii realitati si a vechii lumi. Este posibil sa ne trezim purtati de amintirile unor vremuri mai bune, dorindu-ne sa retraim zilele pline de frumusete din trecut, fiindca stim, la un anumit nivel, ca totul se termina si ca niciodata nu vom mai putea trai acele experiente.
Ne-am putea dori sa fi facut lucrurile altfel, sa ne intrebam daca ne-am trait vietile asa cum trebuie si sa descoperim ca pretuim cu adevarat fiecare moment, pentru frumusetea ascunsa in el. Am putea descoperi ca oameni din trecutul nostru, ca si lucruri care nu au fost rezolvate niciodata vin acum in fata noastra, fiindca, in acest sfarsit, ne impacam cu toti cei care au trecut prin viata noastra. Acestea sunt simptome ale unei lumi in agonie, ale unei morti iminente. Dar stim si ca dupa fiecare moarte urmeaza o renastere. Un nou inceput. Iar de aceasta data, o noua realitate a inimii va renaste.
Cu multa iubire si recunostinta,

Comentarii

Ryana a spus…
Im primul rand LA MULTI ANI !

Am descoprit acest blog f. recent si imi place f. mult.
In legatura cu ce am citit , sa inteleg ca lumea a ales schimbarea fara suferinta.
Dar ma intreb, de ce trebuie sa alegem durerea si suferinta ptr.aceasta schimbare ? Nu putem evolua dacat prin suferinta ?
do re mi a spus…
HRISTOS S-A INALTAT !
ideea e ca cei care nu au ales schimbarea oricum sufera indiferent de circumstantele exterioare penru ca asa e mintea :nemultumita de orice vine sau este ,egoul este structurat sa existe numai prin dualitate si conflict ,separare
cei care au ales schimbarea trec si ei prin destule suferinte pana incepe sa se crape de ziua in sufletul lor

ar fii minunat sa nu mai suferim ,ar fii ideal ca evolutia sa se produca bland si echilibrat dar eu nu am cunoscut inca pe nimeni care pe drumul asta ,la inceput ,sa nu fii avut nopti intunecate ale sufletului ,nu am cunoscut inca pe nimeni care sa fii scapat complect de ego ,care nu se lasa deloc usor si care e atat de insidios si necesita multa multa munca de constientizare .
dar promisiune cea mare e ca la capatul acestui drum vom vedea lumina care e si acum doar ca nu santem capabili sa o vedem din cauza miilor de piedici pe care le pune egoul .totul e sa ceri ,sa bati mereu la usa cunoasterii si asa cum spune Isus, intr-o zi ti se va deschide -poate daca ai ajuns la un nivel la care suferinta nu ti se mai pare o optiune esti foarte aproape ,esti aproape de constiinta unimii cu sinele tau care vede ca ca toate acesta suferinta a fost doar un rol ,un joc spre marea constientizare ca totul e iubire si tu esti in ea si ea e parte din tine si practic nu mai ai de ce suferi ,uri ,judeca .Isus ca .tot e azi inaltarea ne-a garantat acest lucru cand a spus : indrazniti !veti face lucruri mai mari decat mine .

Iti recomand cu mare caldura sa citesti pentru elucidare complexa cartea Magister -de Ana Lexa /si Calea Magului de Chopra /ar mai fii multe de scris ,spus sau citit sau meditat dar mai bine traieste iubirea si recunostinta pentru toti si toate ,sigur te vor duce la lumina
Iti doresc o zi senina ,raze de iubire iti trimit

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012