intrarea planetei uranus in berbec, (vineri, 27 mai) unde va sta 7 ani, dupa 7 ani de sedere in pesti.

Asta am primit si eu si va dau si voua.
Poate voi va pricepeti mai bine si imi spuneti si mie.


un comentariu despre intrarea planetei uranus in berbec, (vineri, 27 mai) unde va sta 7 ani, dupa 7 ani de sedere in pesti.


________________________________________________________________________
2b. Re: despre disparitia lumii vechi si nasterea unei noi lumi
    Posted by: "Adrian Haiduc"
  

La asemenea ispitiri (cum ca am fi ocupati cu alte treburi) normal ca nu rezist sa imi dau cu parerea.

Pentru a face o analiza cat de cat acceptabila (pentru mine) musai trebuie sa fac tot felul de salturi in timp.

In incercarea de a-mi imagina ce poate face Uranus in Berbec mai intai m-am gandit ce a facut in Pesti. Fiind planeta originalitatii, timpul de 7 ani de promenada din martie 2003 pana acum au adus o gama imensa de informatii spirituale din cele mai diverse, direct pe taraba si la TV. Carti, reviste, brosuri, emisiuni care mai de care, toate ne-au adus in fata noastra lumea spirituala, sub diversele ei aspecte.

Daca mai mergem inca 7 ani inapoi, din ianuarie 1996 pana in 2003 Uranus a fost in domiciliu, in Varsator; in aceasta perioada astrologia a renascut ca si stiinta, intocmai ca pasarea Phoenix, dezvoltandu-se treptat si fiind intregita cu informatii spirituale suplimentare; la ora actuala este o stiinta cu destula "vechime" in constienta noastra.

Deci timp de 15 ani am primit bogate si variate informatii din care fiecare a preluat dupa puteri. Eu cred ca perioada de "training" tocmai se incheie si urmeaza o perioada de actiuni care trebuie sa fie originale, spectaculoase. Cine nu s-a pregatit pana la ora asta nu stiu daca mai are timp dupa (da' poate mai are...).

Observand precedenta intrare a lui Uranusul in Berbec, ea s-a petrecut prima data in 1927. Facand abstractie de criza mondiala din '29-'33, s-a dat startul unei ere in care tehnologia s-a dezvoltat enorm; precedenta intrare a lui Uranus in Berbec, cu 85 ani inainte (1844), s-a suprapus peste revolutiile sociale din jurul anului 1848, dar motoarele cu abur, electricitatea, filmul si toate celelalte inventiile au inceput sa dea un puternic impuls dezvoltarii materiale a omenirii.

Atat dupa 1848 cat si dupa 1928 s-a dat startul nasterii de noi state si guverne care pana la maturitate au avut de infruntat - prin razboaie - vechile obiceiuri si conceptii.

Avand aceste imagini a ce s-a petrecut in cele doua cicluri uraniene precedente ma gandesc la un "upgrade" tehnologic nemaivazut. Probabil vor fi emise idei si se vor face descoperiri materiale care nici nu credeam ca ne putem imagina. Si toate se vor intampla pe fondul unei noi crize sociale generate de trecerea lui Pluton prin Capricorn, eventual si un razboi.

Cum Pluton abia a intrat in Capricorn, va sta acolo suficient de mult ca sa "stearga" din mentalul colectiv tot ceea ce este vechi si prafuit cu privire la conceptul de  organizare si functionare sociala a statului. Probabil ca Uranus nu mai asteapta invitatii speciale si da un "ajutor" pentru realizarea unor schimbari radicale. Si daca este ca statul actual sa dea faliment ce va fi in loc? de fapt, trebuie sa fie ceva in loc?

Unele tari din Vest s-au apucat sa isi taie miliardele cuprinse in buget pentru cheltuieli care dintr-o data nu mai prezinta interes sau logica si se constata ca se poate administra bugetul de cheltuieli si fara ele. Cum statul roman nu da semne de flexibilitate datorita unor obiceiuri negative ce tin de ani buni, s-ar putea ca acest colaps sa se manifeste mai rapid. Ca e organizat din afara sau din interior, totul are la baza lacomia, avaritia si egoismul exacerbat de care dau dovada marea majoritate.

Cum nimeni nu doreste sa se schimbe inlauntru, cum nimeni nu intelege nevoile celuilalt si nu isi serveste aproapele decat in masura in care are un beneficiu imediat, e clar ca ceva se va intampla.

In plus, pe la inceputul lui 2012 intra si Neptun in Pesti; precedenta intrare s-a petrecut la 1847. Cam pe atunci au inceput sa se manifeste capacitatile extrasenzoriale ale multor oameni, mediumuri, clarvazatori, etc. E de asteptat ca, pe fondul crizei actuale, acesti oameni cu capacitati deosebite sa re-apara.

Dar, vorba poetului,
Vreme trece,  vreme vine,
Toate-s vechi si noua toate;
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate;
Nu spera si nu ai teama,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamna, de te cheama,
Tu ramâi la toate rece.

Eu zic ca aceasta poezie este mereu de actualitate si reprezinta o cale clara de initiere. Trebuie sa mergem mai departe, fie ce-o fi....


Adrian Haiduc
www.waldorf-oradea.blogspot.com
http://educatie-pentru-libertate.blogspot.com/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012