Ultimul mesaj Karen Bishop Finalul postărilor WINGS şi moartea a tot ceea ce este perimat

Ultimul mesaj Karen Bishop

Finalul postărilor WINGS şi moartea a tot ceea ce este perimat
14 mai 2010
Către toţi cititorii mei:
La începutul lui mai, m-am lepădat de carapacea vechiului meu sine. Asemenea unei morţi definitive şi a unei încheieri de final, timpul meu a trecut şi la fel s-a dus tot ceea ce a plecat odată cu el. După cum mi-a spus într-una familia mea stelară: “Acum, timpul tău s-a sfârşit. Ai dus la capăt ceea ce ai venit să faci şi a venit vremea să te întorci acasă”.
Aşa cum se întâmplă cu orice sfârşit, în jurul nostru se închid atât de multe uşi ce nu se vor mai deschide niciodată. Revenirea nu mai este posibilă, spaţiile nu se vor mai deschide şi nu mai avem încotro să ne ducem. De aceea, virtual, devenim invizibili şi nu mai locuim în dimensiunile pe care trebuia să le părăsim. Într-adevăr, venise vremea ca eu să fac saltul către o dimensiune cu vibraţie mai înaltă şi să am o existenţă foarte diferită de cea pe care am trăit-o până acum.
Multe dintre scrierile mele explică modul în care suntem “expulzaţi”, atunci când nu mai aparţinem vechilor noastre spaţii, care devin atât de insuportabile, încât nu le mai putem tolera energiile. Astfel, noi suntem expulzaţi şi încurajaţi să plecăm, mânaţi de comportamentul foarte neplăcut al energiilor care încă se manifestă acolo.
Pentru unii dintre noi, următorul salt dimensional este în energiile şi realitatea inimii. De aceea, dacă suntem înconjuraţi de fiinţe sau lucruri care nu emit energia inimii, putem resimţi un mare disconfort şi ne putem simţi pierduţi, înstrăinaţi, răniţi, abuzaţi şi, în cel mai bun caz, incapabili să comunicăm sau să ne conectăm cu oricine sau orice nu vine dintr-o conexiune realizată la nivelul inimii.
Chiar dacă ne-am pune o “armură”, am aborda un aer inflexibil sau chiar am folosi, în mod deliberat, anumite forme de “protecţie” pentru a supravieţui într-o lume care nu funcţionează prin energia inimii, aceasta nu ar fi, şi nu a fost niciodată pentru mine, o opţiune salvatoare. Eu am venit aici să trăiesc experienţa acestei planete ca un suflet ce sunt, şi intenţionez să continui să fac exact acest lucru.
Timpul în care trebuia să scriu postările WINGS şi cărţile electronice expirase de acum doi ani, dar mi s-a cerut, aşa cum vi s-a cerut şi multora dintre voi, să continui pentru un timp, până când direcţia planetei şi calea de urmat erau definitiv stabilite. De aceea, am continuat pentru mai mult timp decât intenţionasem vreodată, ba chiar m-am întors, în cele din urmă, pentru a-mi îndeplini acest scop. Nu voi mai reveni niciodată. Nu voi mai locui nicicând acolo unde locuiam înainte şi am renunţat definitiv la rolul meu precedent şi la tot ceea ce însemna el. Aşa cum am ales noi acum, ca planeta să ajungă într-o nouă lume, într-un mod pe care, poate, nu l-am preconizat, nici eu nu voi mai organiza Celebrări ale sufletului şi nu voi mai crea Popasul Îngerilor. Am fost deconectată din toate punctele de vedere.
În Creating the New Reality (Crearea noii realităţi), există o explicaţie privind infuzia sufletului şi felul în care ne simţim atunci când avem o formă în care sufletul a evoluat dincolo de ea. Pur şi simplu, noi nu mai suntem acolo. Aşadar, deşi putem simţi, uneori, că am trăit experienţa unei morţi definitive, fiindcă am trecut prin experienţa vremurilor Înălţării, am avut deseori opţiunea de a muri, luându-ne cu noi formele fizice. Atunci când sufletele noastre ajung în noile lor spaţii, ele revin din nou la viaţă.
Eu chiar am trăit o experienţă a morţii în toată regula, o trecere în revistă a întregii mele vieţi, un ultim bun rămas şi un sfârşit etern. Unul dintre punctele mele de ieşire a fost activat. După ce primele etape ale procesului au început să se rostogolească, m-am trezit într-un anumit stadiu, în care am ales să îmi păstrez forma mea aici, pe Pământ, în energia inimii, fiindcă inima supravieţuieşte oricărei morţi. Familia mea stelară mi-a oferit accesul permanent acasă, m-a încurajat să fac vizite dese şi mi-a spus că sunt liberă să vin şi să plec după placul meu. Acum, am timp să mă refac şi să învăţ lucruri noi despre noul meu spaţiu de aici, de pe planetă, la care am tânjit atât de mult, şi am încredere că, de această dată, dorinţele mele se vor împlini.
Imediat ce am ştiut cu certitudine că nu voi mai mai scrie niciodată vreo postare WINGS, am anulat toate înscrierile cu plată automată, fiindcă nu îmi place să accept bani pentru ceva ce nu mai pot oferi. De aceea, unii dintre voi aţi primit o notificare a conturilor voastre PayPal. În cazul în care am omis pe cineva, vă rog să accesaţi secţiunea history a contului vostru PayPal şi anulaţi-vă înregistrarea. Dacă întâmpinaţi vreo problemă, nu ezitaţi să mă contactaţi şi voi rezolva eu problema voastră. Celor care au făcut donaţii în mod constant, chiar dacă v-am mulţumit de fiecare dată, vă mulţumesc din nou…Nu am cuvinte să-mi exprim recunoştinţa  pentru că m-aţi ajutat să merg mai departe. Le adresez mulţumiri şi celor care mi-au trimis scrisori minunate de recunoştinţă. Ele au fost, de fiecare dată, un adevărat combustibil pentru sufletul meu.
În vremurile care urmează, noul meu spaţiu de la TheHeartoftheNight.com va fi disponibil pentru cei care doresc să experimenteze energia inimii, deşi, în prezent, site-ul nu este finalizat şi nu se află nici măcar într-un stadiu incipient…Mă aflu, încă, într-o “custodie protectoare”, desăvârşindu-mi procesul, pentru încă o vreme. În acest nou spaţiu al The Heart of the Night (NT: Inimii Nopţii), nu există planificări, intenţii, scopuri, lecţii, şi nici informaţii despre energia “Noii Ere” sau despre energii cu vibraţii mai înalte. Este un spaţiu al centrării şi calmului, plin de momente obişnuite şi de început, care ne sunt accesibile acum, când aşteptăm ca Mama Pământ să-şi lase în urmă trecutul, în toate privinţele. Este, de asemenea, un spaţiu care reflectă perfect cine sunt eu…energia imaculată, subtilă şi simplă a sinelui meu adevărat şi autentic. (pentru cei interesaţi, dacă sunteţi înscrişi pe lista the Emerging Earth Angels sau doriţi să vă înscrieţi acum, veţi fi anunţaţi atunci când The Heart of the Night va fi gata).
Web-site-ul The Emerging Earth Angels va rămâne în funcţiune pentru oricine doreşte să acceseze informaţii sau să comande cărţile electronice, fiindcă sunt încă mulţi oameni care vor să afle despre paşii care urmează. Totul va rămâne aşa cum este acum, dar fără informaţii noi, adăugate în mod constant.
În ultima postare WINGS, din 2 mai (pentru cei care vor să ştie, din anumite motive, această postare nu a fost trecută pe lista electronică), modalităţile de un nivel mai înalt de a trăi şi a fi nu s-au manifestat, încă, pe scară largă, la nivelul planetei. Odată ce mi-am lăsat în urmă vechiul spaţiu, m-am trezit, imediat, îmbrăţişată de un grup incredibil de îngeri umani, care manifestau toate aceste calităţi, moduri de a fi şi mult mai multe însuşiri minunate. Nu m-aş fi aşteptat niciodată să-i găsesc pe aceşti îngeri în acel loc. Acum, dacă privesc în urmă, abia dacă-mi mai pot aminti persoana care eram eu. Iar noul meu spaţiu, The Heart of the Night, îmi va da posibilitatea să mă aflu în cel mai bun loc, dispunând de cele mai bune oferte pe care le-am experimentat vreodată. Pentru mine, noul meu început şi renaşterea mea vor fi, raportate la vremurile trecute,…cu mult peste tot ceea ce mintea mea şi-ar fi putut imagina vreodată despre mine însămi.
În ultima postare WINGS, am scris despre trei opţiuni posibile pe care le puteam alege. În cele din urmă, eu le-am ales pe toate trei…Voi ce veţi alege?
Cu multă iubire, recunoştinţă şi un sincer bun rămas, 

Karen Bishop

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012