Arta de a sari liniile timpului

Partea a II-a


Arta de a sari liniile timpului

Un mesaj planetar din partea Hathorilor
transmis prin Tom Kenyon
Haideti sa revenim acum la linia temporala colectiva. 

Dupa cum am spus mai devreme, nodurile temporale sunt puncte de jonctiune in care converg multiple linii ale timpului, iar voi puteti sari din una intr-alta, daca intelegeti cum se face acest lucru. Tocmai am explicat principiul fundamental, asa cum se aplica la liniile temporale individuale. Acum, haideti sa vorbim despre modul in care puteti sari intr-o linie temporala diferita, alta decat cea a unei colectivitati anume.

Oricat de paradoxal ar putea parea, e foarte posibil sa traiesti intr-o linie temporala distincta, avand o experienta de viata diferita, fata de cei din preajma ta.

Haideti sa spunem asta intr-un mod diferit. E posibil sa traiesti in rai, in timp ce altii traiesc in chinuri. La nivelul cel mai profund al constiintei, e vorba doar de o simpla alegere.

Recunoastem faptul ca ati fost, si continuati sa fiti, manipulati de forte ce doresc sa va tina intemnitati. Insa, alegerea noastra din cadrul acestui mesaj este sa va dam chei pentru a sari din acea incarcerare, pentru a nu mai starui asupra istoriei ei, sau a identitatii celor implicati. Pentru ca, in realitate, adevaratii Controlori nu sunt vazuti de voi*. Ei sunt Marii Papusari.

[* Explicatii mai ample despre Controlori - natura acestora si dimensiunea din care opereaza - sunt relatate pe larg de Barbara Hand Clow in cartea Alchimia celor noua dimensiuni, profetiile despre 2011/2012 si cercurile din lanuri, in curs de aparitie la Editura For You. N.tr.]

Pe masura ce evenimentele haotice se intensifica, veti avea multe oportunitati de a sari liniile timpului. Sugestia noastra e sa va amintiti de pasii despre care am vorbit mai devreme. Ati putea face experimente cu aceasta metoda, alegand sa conduceti un experiment. Alegeti realitatea pe care ati vrea sa o vedeti desfasurandu- se in viata voastra si, urmand pasii despre care v-am spus, vedeti ce puteti crea.

Supravietuirea fizica si spirituala
Motivul esential al impartasirii acestui mesaj implica ceva ce are mult mai multa importanta decat crearea dorintelor personale. Acest “ceva” are literlamente de a face cu supravietuirea voastra, atat din punct de vedere fizic cat si spiritual.

Pe masura ce se intetesc evenimentele haotice, puterea intuitiei voastre va fi mai importanta decat oricand.

Unii oameni o numesc “presimtiri”. Fara sa stiti cum de stiti ceva, stiti dintr-odata ce sa faceti intr-o situatie data.

Asa lucreaza intuitia. In aceste momente de intuitie, va aflati intr-un punct de jonctiune – un nod temporal – in care puteti sari intr-o linie temporala diferita si ajunge la un rezultat diferit.

Aceasta amplificare a receptivitatii intuitive constituie unul dintre semnele inaltarii personale, sau a deplasarii in sus a constiintei. O intuitie mai dezvoltata are beneficii clare asupra supravietuirii fizice.

Am spus mai inainte ceva ce unora li s-ar putea parea  paradoxal. Am spus ca aptitudinea de a sari liniile timpului are beneficii privind atat supravietuirea fizica, cat si cea spirituala.

Prin asta, am vrut sa spunem ca aptitudinea de a sari o linie a timpului, intr-un rezultat diferit, poate duce, in unele situatii, la supravietuire fizica. Prin supravietuire spirituala, vrem sa spunem ca exista amenintari la adresa trezirii voastre spirituale. Daca pierdeti legatura cu propriul adevar, daca pierdeti cele doua comori inerente naturii voastre – vointa suverana si capacitatea de a simti – atunci, la nivel spiritual, sunteti in pericol. Nu pierdeti din vedere aceste comori ale voastre. Pe masura ce se intensifica evenimentele haotice – caci acestea se vor intensifica, intrucat se produce nasterea unei noi lumi – Controlorii isi vor spori eforturile. Fiti constienti de manipularea mintii si de orice forma mentala ce va ingradeste vointa suverana sau aptitudinea de a simti, oricare ar fi sursele acestora – chiar daca ele provin din religiile voastre “sacre”.

Ar trebui evitata orice forma mentala, oricat de dichisita ar fi ea, in vesmante sacre sau corectitudine politica, dar care v-ar limita vointa suverana de a face alegeri sau capacitatea de a simti. Aceasta e o cerinta vitala pentru aceia dintre voi care vor sa dainuiasca pe plan spiritual si sa ramana intacti in urma acestei calatorii.

Convergenta liniilor timpului si modificarea probabilitatilor

Haideti sa ne indreptam atentia asupra motivului principal al acestui mesaj. Tot ce am spus pana in acest moment reprezinta contextul general si sugestii de antrenare a propriei voastre constiinte, pentru a sari liniile timpului.

Insa acum, ne indreptam atentia asupra liniilor timpului deosebit de semnificative, ce exista independent de creatia voastra. Ele fac parte dintr-o ordine diferita a existentei. Ele nu sunt create in urma alegerii voastre personale. Si ele sunt diametral opuse.

Voi existati, dupa cum am spus in nenumarate ocazii, in mod simultan, in multiple linii ale timpului si probabilitati. Una dintre liniile timpului in care voi si omenirea traiti in acest moment, constituie o implinire a profetiilor privind judecata de apoi si distrugerea la nivel planetar. Aceasta e o linie a timpului foarte reala. Insa, aceasta e doar o linie temporala posibila. Va aflati intr-un punct de convergenta, intr-un nod temporal, in care e posibil sa faceti saltul - din probabilitatile judecatii de apoi, intr-un nou tip de Pamant si o noua ordine de viata.

Aceasta linie a timpului, pe care noi o numim Noul Pamant, constituie o dimensiune foarte diferita de traire a vietii, fata de realitatea voastra prezenta. In aceasta linie a timpului, Pamantul e profund respectat si se bucura de recunostinta intregii omeniri, care intelege si pretuieste adevarul ca intreaga viata este interconectata.

In aceasta linie a timpului, Pamantul nu e distrus si exploatat de dragul profitului – in detrimentul propriului lui ecosistem. Tehnologiile au fost transformate, prin inaltarea constiintei umane. Nu mai exista tehnologiile care ameninta viata si mentalitatile daunatoare vietii, ce caracterizeaza epoca voastra actuala. Razboaiele sunt o amintire. Controlorii care au actionat distructiv asupra destinului vostru, prin manipularea desfasurata in cadrul religiei, economiei si afacerilor internationale, au abdicat de la putere. Viata in sine e pretuita ca fiind sacra, iar omenirea adopta un nou mod de intelegere asupra sacralitatii materiei. In aceasta noua lume nu exista nici un fel de razboi intre Cer si Pamant.

Sunt mai multe lucruri pe care le-am putea spune despre aceasta linie a timpului, insa simtiti si voi, speram noi, diferenta dintre aceasta linie a timpului si celalalta, care conduce, intr-un tarziu, la osanda si distrugere.

Mai e un lucru pe care dorim sa vi-l spunem despre aceasta linie temporala pentru Noul Pamant. Este o calitate pe care noi o apreciem in mod deosebit. In aceasta noua linie a timpului, valurile dintre lumi sunt transparente, existand o interactiune mai mare intre oameni si fiintele intergalactice – cum am fi noi insine – si cu ceea ce ati numi voi taramurile devic si spirituale.

Trebuie sa spunem aici ca intentia noastra nu este sa va influentam, caci noi credem in non-interventionism . Nu vom interfera cu liberul vostru arbitru. Totusi, avem libertatea de a va indica lucrurile pe care noi le vedem.

In Egiptul antic exista o zeita numita Maàt, care avea un cantar, iar la moartea unui Initiat, inima acestuia era pusa pe un taler al cantarului, iar pe celalalt taler era asezata o pana. Daca inima era la fel de usoara ca pana, Initiatul era primit in lumile ceresti – insemnand stari mai inalte de constiinta. Insa, daca inima era incarcata de negativitate, regrete si suparare, atunci Initiatul trebuia sa se intoarca in lumile mai joase.

Intr-un mod foarte real, omenirea se afla pe punctul de a se intalni cu Maàt. Orice persoana care crede in linia temporala a judecatii de apoi, a distrugerii si groazei, va contribui la aceasta realitate. Orice persoana care considera ca fiind reala linia temporala a Noului Pamant, va contribui la aceasta realitate.

In aceasta situatie, voi nu sunteti neputinciosi. Detineti in insasi natura voastra puterea schimbarii radicale, pentru voi insiva si pentru planeta – in special pentru omenire. Daca simtiti ca rezonati cu aceasta linie temporala a Noului Pamant si daca alegeti sa traiti in aceasta noua stare de Fiintare, veti contribui, cu greutatea voastra, ca sa spunem asa, si veti ajuta la inclinarea balantei.

Dorim sa spunem ceva ce am spus mai devreme, pentru ca e de o importanta vitala. E posibil sa traiti in rai, in timp ce altii din preajma voastra, traiesc in chinuri. Acest lucru are prea putin de-a face cu locatia voastra in timp si spatiu, insa are mult de-a face cu starea voastra vibrationala.

Daca simtiti adevarul a ceea ce va spunem si alegeti sa va aliniati cu acest Nou Pamant, va intampinam cu bucurie, intr-o noua linie a timpului si intr-un nou destin.

Sugestia noastra e sa revedeti pasii cu privire la sarirea liniilor timpului, pe care vi i-am dat mai devreme si sa incepeti marele experiment. Patrundeti in linia temporala a Noului Pamant si pregatiti-va pentru ceva sublim.

In final – lasati Pamantul sa va vorbeasca. Lasati-l sa va mangaie si sa va transmita cunoasterea si intelepciunea lui cea mai adanca. El va fi un aliat puternic pentru voi, in schimbarile ce urmeaza.

Va vom oferi mai multe informatii despre sarirea liniilor timpului si Noul Pamant, in mesajele urmatoare. Insa, deocamdata, speram ca intelegeti lucrurile de baza cu privire la modul in care sa procedati.

Ca intotdeauna, chiar si in mijlocul unor greutati atat de mari ca cele cu care va confruntati, mentinem o viziune mai inalta pentru voi, familia umana. Va vedem maretia ascunsa, chiar daca voi insiva s-ar putea sa nu o vedeti. Mentinem o lumina, in acest vremuri de intunecime. Si acesta e doar un memento despre lumina mareata pe care o detineti inlauntrul vostru. E momentul sa eliberati aceasta lumina din voi. Generatiile viitoare vor fi binecuvantate de inaltarea voastra. Asa sa fie.

Hathorii 
3 august 2010

Gandurile si remarcile lui Tom

Au fost cateva lucruri care mi-au retinut atentia in acest mesaj. Mai intai de toate, ei au folosit un cuvant, trans-istoric, pe care nu l-am mai auzit pana acum. Atunci cand i-am intrebat despre acest termen, mi-au spus ca el descrie un mod de a examina anumite tipuri de influente intergalactice, ce  transcend timpul liniar. Prin urmare, influentele despre care vorbeau ei erau generate in afara timpului, asa cum il intelegem noi, insa, au aparut apoi in linia noastra temporala, din epoca preistorica pana in momentul de fata. Nu inteleg pe deplin tot ce spun ei aici. Eu doar transmit mai departe, mesajul lor.

Intrucat ei au subliniat importanta nodurilor temporale, de atat de multe ori, si au insistat asupra modului in care sa sarim dintr-o linie a timpului in alta, i-am intrebat care era durata nodului temporal actual. Potrivit spuselor lor, acest nod temporal e deosebit de important, deoarece el contine convergente multiple de linii temporale posibile/probabile, ce vor afecta planeta noastra si destinul nostru la nivel de specie. Doua dintre liniile timpului pe care le-au mentionat in mod specific au fost linia timpului ce implineste profetiile de distrugere si purificare a planetei, ce se desfasoara impreuna cu o linie a timpului care conduce spre un viitor nou si mai favorabil, o linie temporala pe care ei o numesc Noul Pamant.

Asadar, cand a inceput acest nod temporal si cand se va incheia? Potrivit Hathorilor, acest nod temporal particular, de destine opuse si polare, a aparut in realitatea noastra 3D in luna iulie a acestui an si va continua, in permutari variate, pana in iulie 2013.

Va rog sa retineti faptul ca ei nu spun ca linia temporala a Noului Pamant a aparut in timpul acestui nod temporal. De fapt, potrivit lor, aceasta linie temporala favorabila se desfasoara de destul de mult timp. Insa liniile temporale opuse si polare - de distrugere planetara, versus renastere planetara - se apropie mult una de cealalta, in prezent (aspectul de nod temporal). Asadar, daca stii cum sa sari liniile temporale, e mult mai usor sa faci acest lucru, atunci cand linia temporala pe care o doresti e atat de apropiata de cea in care te afli.

Semnificatia acestui nod temporal e aceea ca omenirea se afla intr-un moment de alegere privind care dintre liniile timpului o va trai ca realitate colectiva. Si, potrivit Hathorilor, realitatea care va prevala este ancorata prin alegerile pe care le facem in prezent - atat ca indivizi, cat si ca un colectiv.

In acest mesaj, Hathorii au impartasit o metoda elementara pentru sarirea liniilor temporale, care, asa cum au aratat ei, constituie, inainte de toate, informatii pentru aceia dintre noi care aleg sa traiasca intr-o realitate diferita si mai favorabila decat realitatea tot mai supra-realista si care neaga viata, in care omenirea traieste la ora actuala.

Partea de Antrenare si pregatire din mesajul lor poate fi cu siguranta folosita pentru procese de materializare la nivel personal. Intr-adevar, cei care aveti experienta in aceste treburi veti considera foarte potrivit aceste informatii ca fiind un Curs introductiv in Materializare (Manifesting 101). Insa simplitatea metodei ii ascunde profunzimea pe care o are. Hathorii sunt maestri in simplificarea conceptelor si tehnicilor complexe, iar cea de fata nu face exceptie. In orice caz, motivul pentru care ei impartasesc aceasta metoda de baza, nu il reprezinta materializarea dorintelor, desi ea va fi eficienta in acest scop; mai degraba, motivul lor e sa ne prezinte o metoda ce ne va permite sa transformam radical realitatile la nivel de planeta – daca nu pentru marea colectivitate a  familiei noastre umane, atunci, macar pentru noi insine.

Mi-a placut metafora pe care au ales-o ca sa infatiseze situatia noastra actuala – o nava oceanica. Intr-adevar, situatia noastra imi aminteste de ce s-a intamplat pe Titanic, in timp ce acesta se scufunda. Vasul se ciocnise de un iceberg, iar nivelurile de jos ale navei erau inundate cu apa. La inceput, au incercat sa tainuiasca prezenta pericolului fata de cei de pe puntile superioare. Asa ca petrecerea a continuat, sustinuta de orchestra, pana ce deznodamantul a devenit evident.

In mass-media manipulata si excesiva din cultura noastra obsedata de consum, putini sunt cei care atrag atentia asupra faptului ca vasul nostru, Civilizatia Occidentala se inclina serios intr-o parte, sau ca se afla periculos de adanc in apa.

Hathorii cred ca daca un numar suficient de oameni sar liniile temporale, parasind linia temporala de distrugere planetara si intrand in realitatea mai favorabila, care afirma viata, si pe care ei o numesc Noul Pamant, multe din profetiile funeste cu privire la planeta noastra nu se vor implini.

Insa totodata, ei spun clar ca daca colectivitatea nu face tranzitia la un destin mai inalt, ceva remarcabil se va intampla pentru aceia dintre noi care avem curajul sa traim intr-o realitate diferita fata de cea care ne e bagata in cap de cultura noastra curenta. “E posibil sa traiti in rai, in timp ce ceilalti din preajma voastra traiesc in chinuri”.

Mai exista ceva in acest mesaj, pe care eu il consider a fi de o importanta vitala – in special pentru aceia dintre noi care vom incerca, cu adevarat, sa sara liniile timpului. Iar acest “ceva” are de-a face cu capacitatea noastra omeneasca de “gandire magica”. In cazul in care nu sunteti constienti de acest termen, gandirea magica e o tulburare de gandire, in care persoana crede ca doar prin simplul fapt de a gandi ceva, acel lucru e deja real sau poate fi determinat sa fie real, fara ca persoana sa faca vreun efort.

Dupa parerea mea, exista un element deosebit de nociv in gandirea New Age, care incurajeaza negarea ca pe un mijloc de a face fata anumitor greutati din viata (adica, gandirea magica). Si, intr-adevar, multora dintre noi le este tot mai greu sa faca fata la nebunia curenta, ce se extinde in lumea noastra. Insa, daca cineva care citeste aceste randuri considera ca negarea este o metoda acceptabila de a face fata realitatilor din linia noastra temporala curenta, doresc sa va atrag atentia asupra faptului ca Hathorii spun exact contrariul.

O parte din arta saririi liniilor temporale este sa mentinem viziunea si amprenta vibrationala a liniei temporale pe care dorim sa o traim. Insa, in acelasi timp, trebuie sa fim atenti la realitatile concrete din linia temporala in care ne aflam. Acest lucru inseamna sa traiesti intre lumi, iar acesta e genul de maiestrie la care ne invita Hathorii. 

Banuiesc ca multi dintre noi, care aleg sa sara liniile timpului (inclusiv eu) vor intalni o curba a invatarii, in care nu vor reusi sa fie in stare sa sara in noua linie temporala si/sau nu vor reusi sa o sustina. Acest lucru e absolut normal, atunci cand inveti o deprindere noua – si da, aceasta este in mod fundamental o noua deprindere, chiar una extraordinara. Asadar, sfatul meu pentru noi toti, saritori neofiti ai liniilor temporale, este sa fim blanzi cu noi insine, sa lasam deoparte judecata de sine si sa patrundem in acest gen de experienta de invatare, cu un simt al umorului dezvoltat. La urma urmei, cel putin dintr-o perspectiva, toata treaba asta este o mare gluma cosmica.

Modul in care navigam prin realitatile unei civilizatii in curs de transformare (unii ar spune muribunde), in timp ce inima si mintea noastra se concentreaza asupra liniei temporale in care dorim sa traim, vor deveni indubitabil o forma de arta.

Si astfel … confratilor mei, Artisti ai Misterului Viu, acelora dintre voi care indragesc aceasta viziune si care au cutezanta de a sari, inchin cupa in cinstea voastra.

Va dau onorul, voua si maretei actiuni in care urmeaza sa ne angajam, care nu e altceva decat inaltarea spre calitatile noastre cele mai inalte, ca fiinte spirituale ce traiesc o experienta umana.
Binecuvantari, voua si celor iubiti,
Tom Kenyon
© 2010 Tom Kenyon All Rights Reserved
Aveti acceptul sa faceti copii dupa acest mesaj si sa le distribuiti, atata timp cat nu-l modificati in nici un fel, nu luati bani pentru el si includeti aceasta notita de copyright.
Ca sa cititi mesajele anterioare de la Hathori accesati: http://tomkenyon. com/hathors- archives Ca sa ascultati si sa descarcati inregistrari gratuite accesati: http://tomkenyon. com/sound- gifts

Comentarii

Anonim a spus…
Sunt aproape șocat. Am citit cele două însemnări despre mesajul acelor Hathori și mă declar profund șocat. Astăzi este prima oară când aud de ei și de liniile lor temporale, însă de până ieri mă frământa o idee... anume liniile temporale și posibilitatea de a le schimba. Ieri mi-am luat inima în dinți și am făcut o serie de presupuneri și ipoteze despre acest lucru. Spre surprinderea mea am ajuns la concluzia că este posibil și că implică un efort conștient, un act volițional și unul intențional. Articolul îl voi publica în scurt timp pe blogul meu.

Ceea ce m-a șocat astăzi, nu a fost natura informațiilor pe care acești Hathori au transmis-o, care mi se pare perfect logică, ci mai degrabă coincidența fantastică ce a avut loc. Mai exact, fix în aceeași zi în care am dat frâu liber ideilor și teoriilor mele am descoperit și acest blog al tău, și aceste noțiuni de linii temporale care par să confirme complet ideile mele. Am descoperit abia aseară blogul acesta, dar nu am avut timp să citesc decât titlul.
Acum am citit ambele însemnări și trebuie să spun... sunt puțin tulburat.

Voi publica în scurt timp și lucrarea mea despre liniile temporale.

Numai bine.

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012