La Multi Ani




“O comoara nu reprezinta de fapt o adunatura de metale ci un grup de prieteni adevarati care iti doresc tot binele. Ma bucur ca facem parte din acelasi grup si iti doresc cele mai calde ganduri si multe succese. La multi ani!”

“Iti doresc ca in fiecare zi sa ai parte de cate o bucurie, indiferent cat de banala si de mica, dar daca ti-a furat un zambet, sa-ti aduci aminte ca e darul meu pentru tine. La multi ani!”

“De ziua ta nu o sa-ti trimit flori pentru ca nu sunt vesnice ci un gand egoist: sa te am mereu aproape si sa fii la fel pentru ca asa esti perfecta. La multi ani!”

  
Este un sentiment placut sa stii ca exista o persoana care se gandeste la tine, una care tine la tine si una care are nevoie de tine, dar este de-a dreptul inaltator cand toate trei se reunsesc intr-una singura iar aceasta vrea sa-ti ureze "La multi ani!" "

"Ai taiat prajitura, ai dat muzica la maxim si ai turnat vinul in pahare? Pefect! Inseamna ca putem veni sa-ti spunem "La multi ani!" "
Astazi mi-am amintit ca ziua ta onomastica se apropie si ca sa nu fac o gafa ca anul trecut cand am uitat complet, mi-am zis sa te urez de azi. Asadar...La multi ani! in avans.(Intentia conteaza, da?)"

  
Azi este ziua in care zambetul tau poate cuceri pe oricine, ziua in care sper ca sufletul ti-e plin de fericire! E ziua in care toti cei care te iubesc sunt aproape de tine urandu-ti La Multi Ani!"

"Fie ca numele pe care il porti sa te protejeze si sa iti aduca numai bucurii, impliniri si fericire! La Multi Ani, draga Maria!"

"Cele mai frumoase flori ale lumii adunate intr-un buchet, cele mai calde urari de sanatate si fericire si cele mai multe imbratisari prietenesti! La Multi Ani!
" "

"De ziua ta, sa te bucuri de soare, de dragoste, de impliniri, de viata... De fiecare zambet pe care il vezi in jurul tau, de fiecare clipa in care bunatatea si fericirea iti umplu inima. La multi ani!"

"As vrea sa pot sa alunga din ochii tai orice grija, sa am puterea sa te fac mereu fericita, sa te pastrez mereu langa mine asa cum esti tu, calda si senina! La multi ani Maria!"

"Cand simti ceva cu intensitate, cuvintele nu pot exprima niciodata indeajuns de bine acel sentiment profund care iti incalzeste inima. Asa ca nu o sa-ti spun decat ca te imbratisez cu drag si-ti urez din toata inima, la multi ani!" 



 Le-am primit pe mail  ,mi-au placut mult si cu toate ca nu ma cheama Maria ,mi se potrivesc ,pentru ca toata lumea confunda ziua mea de nastere cu cea de nume ,dar ce conteaza ?importanta e intentia asta conteaza si va conta intotdeauna ,multumesc celui care a avut aceasta intentie de a ne felicita la calup pe toate Mariile din lume si pentru ca mai sant 2 zile pana atunci eu simt ca trebuie sa ma felicit de acum ,ca sa tina petrecerea 3 zile si trei nopti ,ca in povesti ,nu de alta dar merit cu adevarat dupa tot ce am avut anul asta de tras,sa ma felicit ca exist ca  sant vie ,intreaga sau reintregita si in putere sa fac orice,respectand niste pasi ,sau acum daca asa am chef
 La muilti ani draga mea Doremi  ,
si cred ca mi se potrivesc  perfect  cuvintele lui Louise Hay  :

 Ma iubesc ,de aceea ma port si gandesc cu dragoste despre toti ,pentru ca stiu ca ce dau de la mine , 
mi se intoarce inzecit inapoi ,
 Atrag numai oameni iubitori in lumea mea ,pentru ca ei sant oglinda la ce sant eu .
Ma iubesc : de aceea las sa se duca tot trecutul si toate experientele sale ;si ma eliberez ,


 Ma iubesc de aceea traiesc cu totul in prezent ,
traind fiecare moment ca fiind bin ,si stiind ca viitorul este mai luminos ,vesel si stabil ,
 pentru ca sant un copil iubit al Universului ,si  
 Universul are grija de mine cu dragoste ,acum ,
 si pentru totdeauna , 
 TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA . 

 va imbratisez si distractie placuta  ,plec si eu putin sa haladuiesc pe munti . 

Comentarii

DOAR NOI a spus…
LA MULTI ANI, PRIETENA MINUNATA!
Spre rusinea mea, eu stiam ca maine este ziua ta!

Sa traisti frumos si multi ani fericiti. Sa fii sanatoasa si puternica, sa ajuti cand poti, cum poti pe cei slabi si care au tendinta de a abandona drumul.

Multumesc soartei Divine ca te-am intalnit!

Imbratisari si pupici aromati!
Anonim a spus…
Si ziua mea e tot pe 13 august. :) La multi ani luminosi!!!

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012