MESAJ NOU DE LA KAREN BISHOP Acum, sa aflam ultimele vesti despre procesul nostru de evolutie spirituala.

MESAJ NOU DE LA KAREN BISHOP   
Acum, sa aflam ultimele vesti despre procesul nostru de evolutie spirituala.

INFORMATIILE LA ZI

In ce cursa plina de provocari si confuzie am fost antrenati in aceste ultime luni! La cate incercari am fost supusi, pentru se putea pune in aplicare un plan incununat de succes (pentru cresterea constiintei si vibratiei planetei), fiindca acest plan pare sa fi aparut pe neasteptate. Si cata vreme facem parte din acest plan, a carui experienta o traim in forma fizica, putem fi orbiti si, in mod cert, uimiti peste masura, incapabili sa vedem padurea din cauza copacilor.

La sfarsitul lui aprilie si inceputul lui mai, ne-a fost clar faptul ca multi dintre noi urma sa fim “mutati” de pe Planeta, pentru un timp, in timp ce avea loc o mare purificare. Imi amintesc ca le spuneam prietenilor ca s-ar putea sa fim ridicati, ca niste frumoase bibelouri care sunt luate de pe o masa, pentru ca masa sa poata fi stearsa de praf si curatata, pentru ca apoi sa fim pusi, din nou, la locul nostru.
Dar nu am crezut ca va dura atat de mult… si nici ca va fi atat de epuizant! In ultimii trei ani, multi dintre noi, la nivelul sufletului, (sau cei aflati la carma acestui proces) au pus la un loc planuri noi si revizuite, menite sa sustina aceasta Schimbare epocala, iminenta si certa. S-au facut multe erori de calcul, toate cu buna intentie, dar care au generat multe schimbari pe parcursul desfasurarii planului, a carui durata si traiectorie nu au corespuns asteptarilor. Pe scurt, s-a considerat ca sufletele de aici, de pe Pamant, ar putea prelua singure controlul, mentinand o inalta vibratie si conectandu-se impreuna intr-o retea, dar nu au fost suficient de multe suflete care au ales sa evolueze si sa-si ridice nivelul constiintei, fapt care ne-a facut sa nu putem reusi de unii singuri.

Au fost multe incercari de a pastra o vibratie suficient de inalta, de separare de vibratiilor mai joase, printr-o separare a lumilor, apoi inca una. Chiar daca am “ajuns” intr-un nou spatiu din cosmos, acest lucru, in sine, nu pare sa aiba efectul scontat asupra blocajului impenetrabil, alcatuit din vechile tipare si din energiile mai dense si intunecate. Chiar in prezenta unor energii de inalta vibratie, multi continua sa creeze in vechea energie.

Astfel, in cele din urma, acest ultim plan a fost implementat, multi dintre noi fiind epuizati de durata lui. Multi au fost infricosati, fiindca atat de mult din ceea ce a fost „prevestit” nu s-a intamplat, fiindca planul a trebuit sa fie permanent adaptat, din cauza tiparelor bazate pe frica, ce au fost activate de catre multe suflete de pe Pamant. S-a facut, oare, tot ce era posibil? A fost doar o gluma trista, toate cele prin care am trecut? Oare a decis planeta sa coboare in iad, in loc sa se inalte in Rai?
Nu au fost suficiente suflete pregatite pentru o existenta de vibratie mai inalta si pentru a se conecta unele cu altele. Atunci a fost necesara o purificare masiva. Am comparat de multe ori acest lucru, cu chimioterapia, insotita de uriase „bombe energetice”, care au spulberat totul din vechile fagase. Voi vorbi mai mult despre acest lucru, mai tarziu.

In esenta, in ultimele cateva luni, am avut o repetare a lui 2009. Cu aceleasi miscari planetare si ceresti si experiente similare, dar se spera ca lucrurile se vor schimba de aceasta data, datorita purificarii intense. Haideti sa ne tinem pumnii. In plus, multi dintre noi am fost “mutati” pentru o vreme, asa ca lucrurile stau putin altfel (senzatiile ca nu suntem cu totul aici, blocajele in creativitatea noastra, greutatea cu care ne trezim dimineata, problemele cu memoria etc… sunt simptome ale unor fiinte care au fost mutate pentru un timp). Din cauza planului de purificare, a trebuit sa ne abatem de la drum. A trebuit sa fim mutati din calea exploziilor masive de energie generate de ciocnire – si care chiar au lovit! Dar au mai fost si alte motive pentru care multi dintre noi au trebuit sa se ascunda.

Au fost si cei care au continuat sa depinda de altii, pentru a-si primi Lumina. Acum cateva luni, am vizitat unul dintre locurile mele preferate, in sud-vestul statului Colorado, unde locuisem mai demult. Pe atunci, era un loc cu adevarat magic, un urias vortex de energie. Dar cat de diferit era acum! Energia de inalta vibratie fusese secatuita de cei care venisera aici, pentru a trai experienta prezentei ei. Iar dupa un timp, energia de inalta vibratie a fost golita. Un scenariu asemanator a fost trait de catre anumite suflete de pe Planeta, care purtau Lumina in fiinta lor. Ele au fost secatuite si, de aceea, au fost nevoie sa se mute pentru un timp, pentru a le da acelor suflete dependente, timpul necesar pentru a-si descoperi propria Lumina interioara si propria lor cale.

Astfel, a fost conceput un nou plan si, chiar daca multi dintre noi nu au fost constienti de existenta acestuia, la nivelul sufletelor noastre, l-am urmat. Pentru un timp, am fost nevoiti sa ne desprindem total de restul planetei. Cateodata, cand natura noastra iubitoare s-a incumetat sa iasa in lume, am fost de multe ori abuzati, lipsiti de respect si prost tratati. Multi dintre noi au trebuit sa inconjoare planeta, intr-o mai mare izolare decat o celula nicio deschidere nefiind permisa. Pur si simplu, am urmat noul plan si ne-am deplasat energia, pentru o vreme. Oricum, legaturile bazate pe energia inimii au ramas – si astfel, descoperirea si mentinerea acestor energii a fost o consolare minunata.
 
Odata cu solstitiul din iunie, au sosit exploziile energetice. Exact cand credeam ca ne-am stabilit din nou undeva, pac! Impreuna cu acestea a venit imensul soc al „chimioterapiei”. Astfel incat totul a fost uzurpat si tot ceea ce nu mai era nevoie sa ramana a fost „ars”.

In tot acest timp, am trait experienta „atacului de febra”, impreuna cu prietenii nostri necuvantatori, animalele. Cum ai un gand de o vibratie mai joasa, de frica sau negativitate, imediat apare brigada febrei si purifica! Ce instruire intensa in gandirea pozitiva si de vibratie inalta!
Din cauza tuturor celor prezentate mai sus, aceste luni au fost marcate de o absenta masiva a luminii. Lucratorii intru lumina au fost sigilati, asemenea unor tezaure, sau adapostiti, in timp ce ceea ce a ramas a fost bombardat de catre „echipajul pentru curatenie”, care a implementat o misiune de purificare masiva! Astfel, nu mai era nimic cu care sa te poti conecta. Am fost separati de multe si, totodata, ne-am aflat, inca, intr-un urias cordon ombilical, si ne-a fost imposibil sa vedem dincolo de peretii acestuia. Eram complet goliti si inconjurati de intunericul aparent. Iar acea „chimioterapie” nu a lasat prea mult in interiorul nostru... am fost curatati pe dinauntru, pentru un nou inceput. Aparent nu era nicaieri Lumina, ci doar distrugere si extirpare. De asemenea, multe suflete au ales sa paraseasca planeta, in aceste vremuri.

In trecut, incercarile initiale de a ridica vibratia planetei au lasat loc pentru mai multa sovaiala si, in mod cert, pentru mai multe optiuni. Dar ceea ce a rezultat, de fiecare data, a fost o anumita permisivitate, care a degenerat in crearea, din nou, a unor energii mai intunecate sau mai dense si in continuarea blocarii si mentinerii noului nostru Pamant, in tipare de vibratie mai joasa. Astfel incat, de aceasta data, aceste energii de vibratie mai joasa au trebuit deplasate, cu seriozitate, pentru ca Lumina sa patrunda, sa devina dominanta si sa continue sa creasca. Fara vreun alt fals inceput, fara balbaieli, incoerente si posibile esecuri. A fost nevoie de o actiune serioasa, de o tabula rasa, pentru a alege posibilitati diferite. Astfel, ceea ce trebuie sa incolteasca acum este Lumina. Ea trebuie sa domine. Atunci, in aceste luni, noul plan a necesitat, de asemenea, o pierdere a puterii si a posibilitatii de a alege, dar motivul a fost constructiv.

Este ca si cum i-am spune masinii noastre sa o ia la dreapta, iar ea ar lua-o la stanga; am apasa pe frana, iar masina ar incepe sa mearga inainte; am accelera, iar masina ar intra merge inapoi. Incepi ceva nou, devii pasionat, iar a doua zi proiectul tau se spulbera. Incerci sa gandesti un nou proiect, dar el nu se incheaga. Este ca si cum am incerca sa ajungem pe un nou tarm, in timp ce inca zburam in josul raului, neajungand, inca, la destinatie. Curatarea nu este inca suficienta, pentru a revela noua si imaculata energie care trebuie sa ramana. Acum, nu este momentul sa ne agatam de nimic.
In tot acest timp, noi am beneficiat de protectia Divina. Indeajuns de ciudat, toate necesitatile noastre au fost implinite, in moduri si mai neobisnuite. Cineva stia, mai bine decat noi, ca exista o lumina la capatul acestui nou tunel si, chiar daca noua ni se blocase accesul la cunoasterea de sine, eram calauziti si protejati din toate punctele de vedere. Acest cineva, aceasta superba energie din inalturi, acesti ingeri splendizi care continua sa ne pazeasca, ne-au rasucit si ne-au adus pe fagasul unde puteam fi in siguranta , neatinsi, pe cat era posibil – si, in mod cert, in armonie cu noile noastre spatii, chiar daca nu eram inca siguri unde se aflau acestea.

Dupa ce am trecut prin experienta presiunii masive din tunelul creat de toate evenimentele ceresti, care au inceput cu solstitiul, in sfarsit am aterizat undeva, in data de 8 august. S-ar putea sa fi simtit ca eram, finalmente, „undeva”, ca acum eram acasa si ca puteam rasufla usurati. Dar numai timp de cateva zile, fiindca lucrurile nu au ramas asa. In tot acest timp, trebuie sa ne fi simtit ca si cand ne aflam intr-un univers paralel, sau poate ca si cand ne intorsesem in timp, sau poate ca nu eram deloc siguri unde ne aflam, cu adevarat. Precum doua vapoare uriase, care ancoreaza unul langa celalalt, asteptand sa se conecteze intre ele, un univers paralel cu un alt univers, trebuie sa ne fi simtit minunat, dar numai pentru vreo patru zile. Apoi, am fost smulsi din noua conexiune. Iar lucrurile chiar au devenit dificile dupa aceea, fiindca nu mai exista niciun fel de sprijin. Planurile care fusesera puse in loc au fost inlocuite brusc, iar noile informatii primite nu au mai fost implementate; atunci, lucrurile chiar au devenit neplacute.

In acest timp, multe suflete au parasit planeta. Primul meu sot, Phil, a plecat subit, in urma unui puternic atac cerebral. Cu toate pierderile si dezagregarile ce au avut loc in tot acest timp, pentru multi dintre noi a fost un timp al provocarilor. Cand luna august s-a apropiat de final, bombardamentele energetice au incetat si ele. Apoi, a inceput „eliberarea” (ameteala si vertijul resimtite de la nivelul corpurilor noastre de lumina, care ne-au sprijinit, ducandu-ne in locuri noi, au fost la ordinea zilei, in tot acest timp). Am demarat procesul de eliberare a vechilor obligatii si de multe din lucrurile care ne trageau inapoi). Pe la jumatatea lui septembrie, procesul de eliberare a atins punctul critic, iar mesajul a fost clar: facusem ceea ce era necesar. Incheiasem aceasta etapa mareata si, in cele din urma, am reusit. Am realizat tot ceea ce acceptasem sa facem anul trecut, ba chiar am facut tot ceea ce agreasem pentru prima PARTE a procesului de Inaltare. Acum eram liberi si impliniti. Trebuie sa ne fi simtit ca si cum am fi plecat subit in calatorie, incepand o viata cu totul noua, fiind pregatiti, IN CELE DIN URMA, pentru noutate.

Chiar daca multi dintre noi au trait experiente pline de provocari, in aceasta perioada, au existat altii care au sustinut nivelul energiei stabil. Munca lor a fost rodnica, iar ei pareau neatinsi. Ne-am fi putut intreba: „Oare de ce eu sufar, iar Joe traieste cel mai bun an din viata lui?” „Oare sunt eu pedepsit pentru ceva anume?” Nu era posibil ca totul sa fie mutat sau spulberat dintr-o data – altfel planeta ar fi trecut printr-o adevarata catastrofa! Astfel, multi dintre noi au reusit, iar acum, ne vom conecta unii cu altii si vom crea o noua retea. A fost plasat un polarizator, care sa pastreze stabilitatea, pana cand aceste conectari vor fi complet realizate. Iar cand acest lucru se va intampla, acest polarizator va fi retras, iar nivelul de sub noi va incepe sa colapseze.

Oare va colapsa si internetul? Nimeni nu poate prevedea un asemenea scenariu, dar este clar faptul ca el a durat mai mult decat scopul sau initial si s-a contaminat, asemenea multor alte sisteme. Miscarea „New Age” este si ea depasita, dar locul in care ne vom regasi pe noi insine este chiar pe un teren de joaca, impreuna cu cei care ni se vor alatura, prin conectarea la nivelul inimii.

Multi au facut pasi uriasi in aceste vremuri. Ne-am adaptat tiparele energiei personale, acolo unde trebuiau ajustate (eu mai am inca de lucrat!) si astfel, in cele din urma, vom fi capabili sa ne conectam unii cu ceilalti, dupa cum a fost proiectat initial.  Energiile noastre sunt mult mai subtile acum, daca le permitem sa fie asa. Ne vom trezi conectati cu cei carora le apartinem si, slava Domnului, nu vom mai fi singuri pe calea noastra. Avem nevoie de aceasta retea, iar ea va fi formata de aceia dintre noi care au ales sa ramana si sa continue creatia si/sau experienta noii planete Pamant.

Va doresc sa aveti Raiul in inimi, lumina stelelor in suflete si miracole in vietile voastre, pe parcursul acestor vremuri miraculoase,

Karen Bishopwww.emergingearthangels.com (for now!)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012