MESAJ DE LA KAREN BISHOP

MESAJ DE LA KAREN BISHOP

11 noiembrie 2010

Salutari tuturor!

Iata despre ce este vorba:

In ultimul meu e-mail, am mentionat ca, incepand cu sfarsitul lui august si pe parcursul lunii septembrie, am avut cu totii parte de o imensa eliberare.
Am trecut printr-un intens proces de purificare al verii (care ne-a lasat pe multi dintre noi complet epuizati, ca si cum am fi fost supusi unor sedinte de chimioterapie, asteptand sa scapam de energia mai intunecata si mai densa).

De aceea, dupa ce am incheiat acest proces lung si epuizant (in care ne-am simtit ca si cum lumina ar fi disparut de tot), am fost eliberati intr-o gama de energii noua si proaspat purificata. Dupa ce am fost eliberati, era planuit ca noua conectare sa fie facuta in conformitate cu vibratia atinsa de catre fiecare dintre noi. Astfel, ar fi trebuit sa fim atrasi de acele persoane, situatii, evenimente potrivite cu vibratia fiecaruia dintre noi.
Imediat ce am fost eliberati, lucrurile au fost percepute ca fiind, din nou, minunate, gratie noilor energii purificate si reinnoite. Dar, incetul cu incetul, energiile au inceput sa acumuleze, din nou, mai multa densitate. Atunci, pe 10/10/10, o energie uriasa ne-a impins inainte, pentru a participa la noul inceput.
Aceste valuri imense de energie se manifesta, adesea, ca palpitatii rapide ale inimii, respiratie accelerata, tensiune, anxietate, agitatie s.a.m.d.

De asemenea, in acest tipar de timp, a inceput miscarea valurilor de energie, ceea ce inseamna ca energiile au fost inalte, pentru o vreme, iar apoi, exterem de joase. In faza de cadere, a fost ca si cum totul ar fi stagnat, sau nu ar mai fi fost niciun pic de vant la pupa. Apoi, energiile au crescut din nou, iar noi ne-am simtit din nou ridicati. Acest lucru s-a datorat conexiunilor pe care le-am facut, din pacate, atat de incet. Sus, jos, sus, jos. In tot acest timp, lucrurile nu au parut chiar in ordine in ceea ce priveste revenirea la normal (dar, desi nu vom mai reveni niciodata la normal, cel putin ne miscam, din nou, in lumina).

Apoi, in martea de 2 noiembrie, am resimtit o afluenta  si masiva de energie feminina. In acea zi, trebuie sa ne fi simtit cum am fi actionat cu multa energie, incontinuu…primind un aflux nesfarsit de energie si fara nicio urma de oboseala. Precis am simtit din plin energia feminina in ziua urmatoare. Probabil ca aceasta s-a manifestat ca un timp pentru odihna sau un timp destinat grijii de sine. Ea a aparut ca o incercare de a face lucrurile sa se miste in privinta noilor conexiuni. Ea a stagnat putin, apoi lucrurile au inceput sa revina la vechile obisnuinte.

De asemenea, aceasta energie feminina poate fi perceputa ca o recunoastere subita a faptului ca vechea energie masculina a plecat acum si nu mai are putere.
Daca sunteti femei, probabil ca ati simtit nevoia stringenta de a va relua legaturile cu vechi prietene…energia “prietenelor” a fost foarte puternica. S-ar putea sa fi avut o aversiune subita fata de barbati (nu va simtiti jigniti, dragi barbati…stim ca puteti face in asa fel incat energia voastra masculina sa evolueze alaturi de cea feminina!). Implicarea energiei feminine a fost evidenta in toate aspectele.

Acest nou val de energie feminina a facut ceea ce face energia feminina.
A oferit sprijin, multa iubire, grija si multa simtire la nivelul inimii. Dar, cel mai important lucru este faptul ca ea a oferit o mare incredere in privinta relatiilor, fiindca energiei feminine ii place sa uneasca oamenii, in majoritatea cazurilor, si stie, in mod instinctiv, cum sa faca acest lucru. S-a resimtit ca si cum venise primavara, cu noi inceputuri, cu totul stralucind in lumina, cu cristale stralucitoare si praf magic, sau, pur si simplu, ca si cum lucrurile s-au schimbat si vor fi, din nou, asa cum trebuie.

Acum, odata ce energia feminina a sosit, cotele inalte se sustin mult mai mult pe ele insele. Se intampla din nou lucruri bune, ajutorul ne este la indemana, si se zareste, in sfarsit, lumina de la capatul tunelului…sau, mai degraba, lumina este Aici si Acum. Aceste conexiuni si aceasta noua retea ne vor permite sa mergem inainte si sa ne cream o noua realitate. Acum, noua retea este fixata in locul ei (daca nu cumva ceva neprevazut o insoteste, lucru care s-a intamplat adeseori in trecut, dar sa tinem pumnii, cu speranta ca, in sfarsit, ne aflam unde trebuie).
11/11/10 a creat un portal de intrare intr-o noua sustinere. Fiindca acest portal a deschis accesul catre ceea ce este nou, el a activat un timp al parerilor de rau pentru ceea ce a fost. Probabil ca v-ati simtit tristi si ati plans, fara vreun motiv anume, sau poate, dintr-o cauza stiuta. Odata cu venirea energiei feminine de saptamana trecuta, cu energia 10/10/10, care ne impinge in fata unui nou inceput, iar acum, cu portalul 11/11/11 si noile conexiuni, stam, in sfarsit, destul de bine.

Daca, recent, v-ati facut curat prin dulapuri sau v-ati eliberat din situatii care nu se mai potrivesc cu cei ce sunteti voi acum, sunteti, in mod cert, pregatiti pentru un nou inceput, intr-un spatiu nou, si de aceea va scriu astazi…pentru a va spune despre noul meu spatiu si de ce am intarziat putin cu noua mea carte.

La inceputul lui octombrie, in viata mea au aparut o serie de evenimente, care mi-au dovedit, din plin, ca venise vremea sa imi vand casa, care nu mai corespundea scopului initial.

Se intelege de la sine ca am fost surprinsa si, sincer vorbind, am fost, practic, impinsa de la spate. Era clar ca nu eram pregatita sa ma mut din nou. Practic, am fost alungata de energiile care ma impingeau in afara, in termeni fara echivoc. In acest context, chiar nu aveam de ales si stiam ca imi va fi mult mai bine daca plec.

De atunci, pregatirea pentru vanzare si tot ce tine de ea mi-au ocupat tot timpul, ne mai avand vreme pentru scris sau pentru a fi in acel spatiu special…deci, iata motivul intarzierii. Dar, sinele meu cel mai inalt stie ca urmeaza sa fac pasul urmator, catre noul meu spatiu, si totul vizeaza reinnoirea. Dupa ce am trait experienta unei pierderi uriase si a despartirii de trecut, pasul nostru urmator este reinnoirea, inainte de ne muta, si mai plenar, in Paradisul nostru de pe Pamant. De aceea, eu ma voi reaseza in energia feminina a vestului Carolinei de Nord, printre cascade, spirite ale naturii din belsug, si chipurile zambitoare ale copiilor nostri minunati. Ma entuziasmeaza noul meu pas, fiindca este in armonie cu procesul nostru de schimbare, iar de acolo, eu voi putea contribui mult mai usor la intregul proces. N-am visat niciodata ca acela va fi locul unde voi ajunge in aceasta ultima etapa. Dar, dupa incheierea procesului de schimbare si rearanjare, totul capata sens.

Cu toate ca “planul” nu s-a desfasurat niciodata asa cum s-a intentionat in urma cu un an, acum, rezultatul este acelasi, doar ca intr-un alt mod si cu scenarii diferite, care ni se potrivesc mult mai bine.

Noua carte este despre experienta unei pierderi immense, durere, suferinta, pierderea identitatii si explica de ce toate acestea fac parte din proces, ca un stadiu intermediar, inainte de a junge in Paradisul nostru de pe Pamint. Este vorba despre un tipar si un proces care se repeta in toate domeniile vietii noastre, inainte de a patrunde in noul spatiu, iar toate acestea sunt explicate in carte, impreuna cu mult mai multe aspecte.
De-a lungul drumului, daca stim ce sa cautam si cum sa descoprim ceea ce cautam, putem vedea ca am fost calauziti in mod divin, observati din ceruri si protejati, pe tot parcursul calatoriei noastre.
 
Pentru cei neobisnuit de sensibili si sufletisti, acest an a fost aproape insuportabil si resimtit, probabil, ca si cand planeta Pamant devenise de nelocuit. Indurarea acestor energii si climatul in care au trait acestia au generat un exod al multora dintre ei, deoarece era mult prea mult (si eu am fost chemata acasa, de trei ori). Pentru aceia dintre noi care am ramas pe aici, este timpul pentru o imensa imbratisare in grup.

Dorindu-va sa aveti Raiul in inimi, lumina stelelor in suflete si miracole in vietile voastre, in timpul acestor vremuri miraculoase,
Karen Bishopwww.emergingearthangels.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012