2011

[maya-ra] 2011 


Un mail superb de la un om iluminat


  iata ca incepem un nou an pe spirala timpului si, conform traditiei :), impartasesc cu voi cateva dintre semnele pe care le consider prevestitoare a ceea ce se va petrece.Anul trecut, 2010, vedeam ca semnatura principala faptul ca lumea va incepe sa isi dea seama ca nu mai merge asa. Intr-adevar, multi au inceput sa puna sub semnul intrebarii "priceperea" autoritatilor si insusi "infailibilul" sistem capitalist, al competitiei si economiei de piata. Ce-i drept, unii au inceput sa priveasca cu nostalgie spre comunism in loc sa vada dincolo de tot ceea ce s-a implementat pana acum in experimentul umanitatii.Anul 2011, toate semnele arata asa, va fi unul de schimbari accelerate, probabil peste tot ceea ce s-a intamplat in 2010. Foarte probabil, miscarile telurice insemnate vor continua, vremea va deveni din ce in ce mai imprevizibila, ceea ce va afecta si mai mult recoltele si pretul alimentelor. Pretul combustibililor va creste, ceea ce va duce la cresteri cam in toate zonele de consum. De aceea este de repetat aici indemnul de a diminua cat mai mult dependenta de sistemul actual. Simplificarea vietii, hrana numai atat cat este necesar, conform a ceea ce isi doreste corpul (si nu emotiile).In fapt, simptomul cresterii preturilor este semnul clar al unui sistem economic falimentar, care s-a propagat prin exploatarea fara discernamant a resurselor planetare si prin extragerea abundentei de la membrii "de rand" ai societatii, concentrand-o in mainile catorva.Sistemul economic, asa cum am mai spus si in alte mesaje, este ca un boxer inghesuit in coltul ringului. A "incasat" cat a putut si in 2010 dar starea sa reala a fost ascunsa populatiei. Au fost injectati bani fara acoperire, s-au falsificat statistici si multe altele.In 2011 insa, marja de manevra s-a micsorat foarte mult. Vor fi probabil fluctuatii semnificative ale valutelor, iar aspecte ale razboiului economic din spatele usilor inchise vor iesi la iveala.Secretele vor deveni din ce in ce mai greu de tinut si "scurgeri" de genul wikileaks au potentialul de a isi spori magnitudinea, atingand zone si mai sensibile. Energiile adevarului se vor manifesta in toate felurile, se vor pierde stick-uri de memorie, laptopuri cu date confidentiale, posibil si hackerii sa isi faca de cap.Daca ar fi sa dau o tonalitate dinamicilor energetice in 2011, aceasta ar fi exprimata cel mai bine de cuvantul fluctuatii.

Fluctuatiile vremii, economiei, sanatatii fizice,emotionale si mentale umane vor atinge cote inalte.

Un fenomen special pe masura ce ne apropiem de 2012 este reprezentat de fluctuatiile campului electromagnetic planetar, cu influente de domino in toate domeniile. Exista bineinteles si activitati umane ascunse ce se suprapun fluctuatiilor EM, dar aceasta este o alta poveste. Pasarile cad din cer, pestii se ridica morti din adancuri (semnatura lor energetica a rezonat cu anumite fluctuatii electromagnetice, care influenteaza si vremea), ce mai, traim vremuri de mari schimbari.

Romania este privita cu reticenta sa fie primita in "spatiul" Shengen, dar, cum viata are si aspecte de comedie, nu ar trebui sa mire pe nimeni daca in anii imediat urmatori vom avea refugiati din occident dornici sa vina in Spatiul Mioritic (si in Bulgaria).

Rusia este iarasi un focar de instabilitate si, daca as fi in locul autoritatilor romane, as fi foarte atent la ceea ce se intampla acolo pe plan economic si social.

In mijlocul tuturor acestor turbulente, in inima fiecarui om exista o Lumina care da Pace, Armonie si Siguranta, Calauzire Divina spre o Noua Lume intr-o vibratie mai inalta a Spiritului. Acolo vom gasi ceea ce avem nevoie pentru a trece cu bine prin furtuna spre un cer senin si o apa cristalina. O:)

Adrian

__._,_.___

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012