Echinoctiul de Primavara 2011: 21 martie 2011 de Barbara Hand Clow


01:21 a.m.
Vezi hartahart

Barbara Hand Clow este autoarea cartilor aparute in limba romana, la Editura For You:
  • Codul intelepciunii mayase: accelerarea timpului si trezirea constiintei colective
si
  • Alchimia celor noua dimensiuni: profetiile despre 2011/2012, cercurile din lanuri si noua dimensiuni ale constiintei

Este Echinoctiul de Primavara la nord de ecuator si Echinoctiul de Toamna la sud de ecuator. In nord, este timpul sa va creati cele trei intentii importante pentru anul acesta, in vreme ce in sud e momentul sa va evaluati si sa va cumpaniti intentiile din primavara, de acum sase luni. Acest site este scris pentru cititorii aflati la nord de ecuator, iar cei de la sud vor trebui sa il citeasca ca atare.
In ce priveste Calendarul Mayas, pe baza interpretarii lui Carl Johan Calleman, acesta este ultimul nostru Echinoctiu de Primavara inainte de sfarsitul Calendarului, din 28 octombrie 2011. Prin urmare, aceasta primavara este foarte personala si emotionanta. Ce vreti sa creati pentru voi si pentru cei apropiati, pe durata celor 13 Ceruri ale Ciclului Universal? Cum va fi timpul, cand Zilele si Noptile au o durata de numai 18 zile? Aceasta comprimare a timpului va modifica modul in care cream in acest an? Pentru mine, acest potential de creatie accelerata este coplesitor si intimidant. Pentru voi, probabil ca simtiti ca acestea pot fi cele mai bune momente din intreaga voastra viata. In ce ma priveste, sunt sigura ca ele vor fi cele mai instructive momente din istorie. Asa cum Ziua Intai din Ciclul Celular, in urma cu16,4 miliarde de ani, a debutat cu Big Bang-ul, Ziua Intai din Ciclul Universal a inceput cu un big bang nuclear - „noua claritate”/„new clear”* - in sine.
[* Pronuntia de la nuclear din engleza, care mai poate fi scrisa si sub forma de 'new clear' – claritate/transparenta noua. N. tr.]

Gerry si cu mine am intampinat Ziua Intaia din Ciclul Universal, in 9 martie, cu o ceremonie de grup speciala, in Bellingham, Washington, la Wise Awakening. Ceremonia noastra a fost foarte degajata, deoarece noua instructori au activat o forma menita sa deschida Constiinta Unimii, dupa care toti cei care ni s-au alaturat au cantat din fluiere peruane, ca sa trimita forma in Centrul Galactic. Tema noastra a fost creatia unitara, si am cutreierat printr-o pestera cu picturi din paleolitic, pe care cei din vechime au activat-o in timpul Zilei a Cincea din Ciclul Regional (37.500-29.600 i.Ch), pentru a gasi aceasta frecventa. Intentia noastra a fost sa ne acordam cu inima naturii si sa devenim puncte nodale de legatura pentru Constiinta Unimii cu toate fiintele de pe planeta. In dimineata urmatoare, pe masura ce se desfasura Ziua Intaia, eu am intrat intr-o meditatie de cinci ore si am putut identifica chestiunile care ar putea fi semanate, astfel incat ele sa se poata dezvolta in cursul Ciclului Universal. Nu a trebuit sa cercetez sau sa astept prea mult: pe 9 martie a existat un pre-cutremur de intensitate 7.2, in placa tectonica a Pacificului, in afara coastei Japoniei, langa Sendai, dupa care, pe 11 martie, s-au dezlantuit Marele Cutremur si tsunami. In timp ce se petreceau acestea, Uniunea Europeana a organizat intalniri de urgenta pentru a strange mai multe ajutoare din partea natiunilor mai bogate, pentru cele care sunt tensionate din punct de vedere economic: Grecia, Spania si Portugalia, pe care le-au stabilit cu rapiditate. Un fapt si mai uimitor, acum ca Mubarak a plecat, este acela ca, pe 11 martie, o nava chineza a traversat Canalul Suez pentru a-i ajuta pe cetatenii lor din Libia, in timp ce pe 9 martie, o nava din Iran a trecut prin Canal, efectuand cateva manevre militare in zona estica a Mediteranei! Inainte, vasele provenind din aceste doua tari nu aveau permisiunea sa treaca prin Canal.
Ma concentrez pe evenimentele din Japonia, pentru ca distrugerea si criza nucleara scot in evidenta, in mod grafic, aroganta si atitudinea de sfidare a zeilor din cadrul Ciclurilor National, Planetar si Galactic – problemele enorme care trebuie sa fie transformate in mod radical, in anul 2011. Imaginile pe care lumea le-a vazut au fost mormane de containere si masini imprastiate prin jur, ca niste jucarii Lego; nave mari strivite ca niste cutii fragile de chibrituri; cladiri inalte laganandu-se ca niste pietre funerare ametite; si totul a fost maturat intr-o mare de namol, plina de ramasite ale civilizatiei si de corpurile neinsufletite ale locuitorilor ei. Aceste imagini socante i-au lasat pe oameni fara grai. In timp ce contemplam distrugerea masiva si coplesitoare a unei tari frumoase, asistam la distrugerea ultimelor trei Cicluri - National, Planetar si Galactic. Expresiile de groaza de pe fetele inspaimantate ale oamenilor ne obliga sa recunoastem ca Dr. Carl Calleman a inteles corect acest lucru: 2011 nu este un basm mayas. In timp ce au inceput eforturile de cautare si salvare si au fost evaluate utilitatile si stocurile de alimente, a devenit evidenta distrugerea si mai cumplita: Japonia – chiar tara pe care SUA au bombardat-o cu arme de distrugere in masa, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial – se confrunta din nou cu distrugerea in masa, de catre aceiasi forta anormala, prin intermediul unor multiple accidente nucleare. Ce ni se cere sa intelegem, in mijlocul suferintei coplesitoare a acestor oameni buni?

Dupa cum stiti din citirea materialelor de pe acest site, Saturn tranziteaza Saturnul SUA din 1776, insemnand ca este momentul ca SUA sa-si transforme formele disfunctionale. Ma intreb daca aceste accidente nucleare sunt inceputul unei pedepse karmice pentru SUA? [Observati ca daca SUA ar fi sa inceteze sa administreze dezvoltarea si controlul puterii nucleare mondiale, economia sa ar suferi un declin si mai mare decat se inregistreaza in prezent].
Saturn a fost in conjunctie exacta cu Saturnul SUA pe 9 martie (inceputul Zilei Intaia), in timpul pre-cutremurului. Dupa aceea, Uranus a intrat in Berbec, pe 11 martie, imediat dupa Marele Cutremur si tsunami – ceea ce inseamna ca aceste evenimente constituie doar inceputul transformarii de amploare. Nu putem intelege ca omul nu ar fi trebuit niciodata sa dezintegreze materia? Manipularea elementalilor este pericolul karmic extrem din univers – iar noi asistam la apogeul acestui comportament de dumnezeu [sfidarea zeilor?]. Ciclurile din Calendarul Mayas dezvaluie acest adevar: SUA a dezintegrat si a lansat Bomba asupra Japoniei, in timpul Noptii a Cincea din Ciclul Planetar (1932-1952 d.Ch.), iar in prezent ne aflam in etapa de maturizare a tehnologiei nucleare, in timpul Zilei a Saptea. [Astrologii ar putea revedea Capitolul treisprezece, „Chiron si Bomba", din cartea Chiron: Punte de curcubeu intre planetele interioare si cele exterioare, de B.H.Clow.]

Folosind astrologia elementara, pentru a intelege procesele karmice majore, incepem cu nodurile Lunii, ca sa gasim semnificatia evenimentelor din Ziua Intaia curenta. Dupa cum am mentionat in lunatia anterioara (Luna Noua in Pesti, din 4 martie), Uranus in ultimele grade din Pesti a facut cuadratura exacta cu nodurile lunare, fapt ce a indicat  o „criza karmica enorma, al carei program e stabilit de planeta care face cuadratura" – adica de Uranus. Uranus guverneaza transformarea si revolutia, iar in lumea fizica tranzitele lui Uranus declanseaza deseori cutremure de pamant, eruptii vulcanice, valuri tsunami si inundatii. In acest caz, intrucat Nodul lunar Nord a fost si este pe Centrul Galactic, aceasta este criza karmica a planetei noastre. Atunci, ce ar putea fi mai transformativ decat un eveniment nuclear? Cetatenii Pamantului vor trebui sa reexamineze faptul de le ingadui guvernelor sa ii constranga pe Titani sa le indeplineasca cererile. Intrucat pentru SUA are loc cea de-a opta revenire a Saturnului ei si intrucat SUA au creat mai intai aceasta tehnologie, americanii au in prezent ceva de invatat.

Haideti sa ne amintim ca harta Solstitiului de Iarna a prezis o „iarna grea, de confruntare cu adevaruri incomode si cu provocari”, iar acest lucru este atat de adevarat! Ca sa ne pregatim sufletele pentru anotimpul de primavara, trebuie ca mai intai sa ne acordam un pic de timp, pentru a ne gandi la ce anume am invatat, de fapt, in timpul acestei ierni grele. Multi dintre voi au dat curs recomandarii mele de a citi cartea Karlei McLaren, Limbajul emotiilor, iar multora dintre voi le-a placut. Daca va chinuiti cu zbuciumuri emotionale dificile, asta v-ar putea salva viata. Aceasta primavara este perioada pentru o noua creatie – asadar, cu ce v-ati confruntat si ce ati transformat in aceasta iarna? In ce fel s-a schimbat rolul vostru in comunitate si relatia voastra cu planeta?
 
Inceputul Ciclului Universal vesteste ca Gaia este vie si constienta de comportamentul uman si ca nevoile ei sunt mai importante decat orice program omenesc. In ce fel se potriveste viata voastra, in cadrul acestui parametru organic – si cum veti crea realitati noi, intr-un camp atat de supra-accelerat? De exemplu, a existat o renastere instantanee a miscarii anti-nucleare in Europa, ce demonstreaza ca exista multi oameni care stiu ca aceasta tehnologie a fost, de la inceput, o schimbare de directie gresita. Exista doar cateva lucruri care sunt interzise pe aceasta planeta – interzise de catre universul holistic. Asadar, poate ca veti crea intentii care sa ajute ca producerea energiei sa se indrepte intr-o alta directie? Orice alegeti, a venit vremea sa cream trei intentii pentru acest an*, sa le scriem pe hartie, dupa care sa consultam analiza acestui Echinoctiu de Primavara, ca sa ne formam o imagine despre felul in care acesta ar putea fi bun pentru voi.
* In cartea Alchimia celor noua dimensiuni, la Dimensiunea a opta, pag. 205, puteti citi descrierea metodei recomandate pentru procesul de materializare. Sau ati putea cauta in arhiva de newslettere de anul trecut care a avut ca tema sezonalitatea si procesul de materializare. N.tr
Harta pentru Echinoctiul de Primavara 2011 nu lasa niciun loc indoielii: transformarile puse in miscare in timpul Zilei Intaia a Ciclului Universal vor continua, se vor intensifica si vor creste exponential, pe durata primaverii. Asta, deoarece Soarele echinoctiului, aflat la 0° in Berbec, este la 30 de secunde de o conjunctie exacta cu Uranus, zece ore mai tarziu. Apoi, pe 28 martie, cand tocmai vom incepe Noaptea Intaia din Ciclul Universal, Jupiter in Berbec se apropie de ultima sa opozitie exacta cu Saturn din Balanta. Exista o Luna Plina in Fecioara, in ziua de dinaintea echinoctiului, care activeaza foarte mult toate elementele din harta Echinoctiului de Primavara. Aceasta Luna Plina conduce la punctul culminant, procesele puse in miscare in timpul Lunii Noi din Pesti - criza karmica provocata de conjunctia exacta a lui Uranus cu nodurile lunare, de pe 4 martie. Evenimentele se intensifica exponential, pentru ca Luna Plina formeaza o cuadratura mare si exacta cu nodurile lunare, avand Nodul Nord  exact pe Centrul Galactic. Aceasta reprezinta o apoteoza a rasplatii karmice, iar inimile noastre sunt greu incercate in prezent. Trebuie sa avem incredere, sa capitulam in fata fortelor ce sunt mai presus de controlul uman si sa raspundem cu compasiune. Desigur, nu stiu ce se va intampla in timpul Lunii Pline din 19 martie, avand in vedere ca aceasta analiza va fi trimisa inainte de Luna Plina. Sa speram ca asta nu inseamna ca vom avea accidente nucleare si mai mari in Japonia si mai multe evenimente tectonice, insa ar fi posibil. In mod cert, nu putem evita implicatiile acestei cruci mari cu nodurile lunare, de cand Uranus a facut cuadratura cu nodurile lunare, in timpul Lunii Noi in Pesti, din 4 martie; criza karmica este o criza nucleara, pentru a fi o tema centrala a Ciclului Universal. Adevarul real cu privire la ce anume a creat omenirea, incepand din 1943, va fi total vizibil, obligandu-i pe oameni sa se confrunte cu el, in aceasta primavara.

Sentimentele intense si importanta foarte mare a Lunii Pline in Fecioara, din 19 martie, vor da tonul pentru Echinoctiul de Primavara si s-ar putea sa simtiti ca dorintele voastre personale din aceasta primavara sunt banale. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevar. Cu totii avem un vot in Platonia, dimensiunea a sasea formativa viar acest potential este cel mai intens in timpul Echinoctiului de Primavara.

Cercetand harta, aceasta primavara va fi intens de creativa si extrem de emotionala, dezlantuind oportunitati pentru schimbare pe termen lung si noi cai. Ca sa cred ca oamenii pot face un salt evolutiv urias, caut imagini potrivite pentru modul in care sa activam Constiinta Unimii in creierul nostru, zi de zi. [Pe 13 martie, am avut un interviu radio cu James Arthur Jancik, „Cavalerul negru al emisiunilor radio de dezbateri", ceea ce a fost foarte dificil, pentru ca se producea cea de-a doua explozie de la un reactor nuclear. Atat James cat si eu am fost atat de uluiti, incat am simtit ca e greu sa ne facem treaba – sa fim verbali!] Noaptea trecuta mi-a venit o imagine buna pentru Constiinta Unimii – o imagine din Ciclul Tribal. In timpul acestei perioade de 2 milioane de ani, evolutia ominidelor a inceput prin aparitia lui homo habilis; iar in timpul punctului ei culminant, in urma cu un milion de ani, homo habilis a creat tehnologia instrumentului de piatra, de tip acheulian. Acest stramos uman a confectionat topoare de piatra, vreme de un milion de ani, care sunt atat de standardizate ca dimensiune si forma, incat acesta trebuie sa fi fost rezultatul transmiterii de cunoastere intre specii; topoarele din piatra scot in evidenta prima aptitudine matematica. Topoarele acheuliene au fost gasite peste tot in Europa, Africa si Asia, iar ele sunt o dovada puternica a capacitatilor pre-umane de a raspunde global la impulsul evolutiv. Prin urmare, pentru mine, aceasta este o imagine puternica privind modul in care mintile noastre sunt stimulate la nivel global, de Constiinta Unimii, care este pasul urmator din evolutia noastra.

Revenind la harta Echinoctiului de Primavara, Soarele se indreapta spre o conjunctie cu Uranus – ceea ce indica revolutie si schimbare radicala. Luna in Balanta tocmai trece de Saturn, iar amandoua corpurile ceresti fac opozitie cu Jupiter/Mercur din Berbec. Aceasta opozitie e fierbinte, formativa si tensionata emotional. Luna in Balanta este in opozitie apropiata cu Mercur din Berbec; asadar, atunci cand ne cantarim sentimentele, mintea noastra se ambaleaza cu concluziile noastre, incepe sa penduleze rapid si abia mai putem simti ceva. Saturn din Balanta este in opozitie apropiata cu Jupiter din Berbec, astfel incat, pe masura ce continuam sa ne extindem, Saturn ne indeamna in permanenta sa cantarim si sa stabilizam controversele din vietile noastre. Acest aspect, care este exact pe 28 martie, semnaleaza o reevaluare la niveluri profunde, a problemelor si angajamentelor majore, asa ca fiti receptivi la schimbarile pe care trebuie sa le faceti, insa evitati sa fiti impulsivi. Aceasta este cea din urma dintre cele trei opozitii Jupiter-Saturn care creaza cai si intentii noi. De asemenea, Marte in Pesti face o inconjunctie larga cu Saturn/Luna in Balanta, ceea ce ne stimuleaza sa ne deschidem in fata compasiunii pentru alegerile pe care le facem in viata noastra. La cateva ore dupa Echinoctiu, Luna face inconjunctie exacta cu Marte – ceea ce ar putea declansa sentimente triste, privind viata si o senzatie de disperare. In general, intuiesc ca in aceasta primavara ne vom simti mai degraba deprimati si fara speranta – prin urmare, raspunsul nostru cel mai bun este curajul din inima noastra.

Neptun in ultimele grade ale Varsatorului este combust (ars) de Ceres si inca apropiat de Chiron din Pesti. Conjunctia lui Neptun cu Ceres ne ajuta sa accesam Constiinta Unimii si sa fim sensibili fata de toate fiintele de pe Pamant. Aceasta grupare ne aminteste ca putem vindeca orice, prin abordarile spirituale si prin intelepciunea zeitei graului. Ne intoarcem in prezent, la principiile fundamentale. Neptun va intra apoi in Pesti, vibratia spirituala a domiciliului sau, la inceputul lui aprilie – care marcheaza mijlocul Noptii Intaia – ceea ce va inspira un val masiv de Constiinta a Unimii. Intre timp, Venus in Varsator face trigon larg cu Luna Echinoctiului de Primavara din Balanta si sextil cu Mercur din Berbec, asa ca receptivitatea feminina si darurile zeitei vor fi foarte vindecatoare in aceasta primavara. Acest anotimp nu va fi usor – harta arata cu claritate acest lucru – insa aceste aspecte feminine ne amintesc sa facem o sauna, sa sarutam un copilas si/sau sa mancam ciocolata, atunci cand inaintarea devine anevoioasa. Bucurati-va de o primavara fericita si ma gandesc ca, in acest an, urmarirea Zilelor si Noptilor din Ciclul Universal va vor oferi o indrumare importanta. La analizele fiecarei Luni Noi, voi face exact acest lucru, asa ca incepem cu ce s-a intamplat in timpul Primei Zile din ciclurile anterioare:
  • Ciclul Celular de 16,4 miliarde de ani: Big Bang-ul
  • Ciclul Mamifer de 820 milioane de ani: primele manunchiuri de celule - procariotele
  • Ciclul Familial sau Antropoid de 41 de milioane de ani: primele maimute
  • Ciclul Uman sau Tribal de 2 miliarde de ani: Homo habilis
  • Ciclul Regional de 102.000 de ani: Neanderthalul sud-african/Minele de ocru-rosu
  • Ciclul National de 5.125 de ani: prima Dinastie egipteana si dezvoltarea Sumerului
  • Ciclul Planetar de 256 de ani: inceputul industriei, telegraful, prima constitutie a Confederatiei din SUA
  • Ciclul Galactic de 12,8 ani: evolutia IT, Y2K* si emiterea monedei Euro
* Y2K este un numeronim si a fost abrevierea obisnuita pentru problema de software a anului 2000. Abrevierea combina litera Y pentru „an/year" si k de la kilo, insemnand 1000; 2K inseamna deci 2000. N. tr.
  •  Ciclul Universal de 234 de zile:  cutremurul/tsunami de 9.0 din Japonia si criza nucleara

De Barbara Hand Clow

Ana Nicolai

Comentarii

Anonim a spus…
burberry qcoxei vsqj burberry udcefs nfbb www.livebulberryfashion.com svoxhk ejzt ugg sale pvygmk qxcl ugg outlet wxicth ypdp ugg boots sale segodd wnmp ugg outlet dytzfj uqfe ugg boots outlet ycvbbr txej michael kors handbags outlet pkmvdz baqi http://www.02s8.com opqzwj lvaw michael kors factory outlet osljtm zqoo longchamp outlet store iuxdkf hplw longchamp bags on sale edznso fduu longchamp handbags sale pzezbl nxko burberry outlet amoxiy luhy
Anonim a spus…
burberry handbags hvujwo kbdt www.fashionbulberryoutlet.com oayzjn tzui burberry bxbvkr pskw uggs uk sale bcqfzw hsgm www.numbjerseys.com mizowd qlzj ugg boots sale ggzkub xtwe ugg boots cheap csfyop tpqr ugg boots outlet dfwzok mudr michael kors outlet gvjaea wdlz http://www.02s8.com yyyeya tgta http://www.1qpf.com wmbgpr uuub longchamp on sale xvxwth bxnu http://www.9dcu.com tarrvd bavv longchamp bag slquov chwb burberry outlet nbqqwx kuru
Anonim a spus…
burberry outlet gwqpds plad burberry ohylph vofy burberry bags vicpfv imkx www.specjerseys.com knkfqo ptmg ugg boots gxpukh zxaj ugg boots sale qtqrzw jcqw ugg boots outlet zmiyhz lbcs ugg on sale ptwgjl mxbw michael kors outlet gdkooo xxmk michael kors 2012 wecbsq dztf http://www.1qpf.com klqrln pmru longchamp outlet store yaktjy hvqm longchamp outlet wjyutz utjl longchamp bag bbwxvq pehz burberry handbags lbfqhn ztmi
Anonim a spus…
burberry handbags pmndsb mlov burberry outlet vsgibr mwnu burberry vusypb woln ugg boots xuvixt vwox ugg outlet online sale wrqjkj jioj ugg boots sale bwajab yqov http://www.8wxc.com ekgxuw htgk ugg sale yfwoti biby michael kors online outlet jcvqxy trsb http://www.02s8.com kuejpu utql http://www.1qpf.com xqozpn xksb longchamp outlet cxbgnw wasl longchamp bags on sale qesbxb rhdc longchamp handbags outlet zmuaqq cyir burberry outlet mvjfre htgc
Anonim a spus…
burberry etckic xqff www.fashionbulberryoutlet.com hmsvom lrsk www.livebulberryfashion.com wxkqiz zzfy ugg uk tuydzk yzza ugg boots wholesale tohkkr tjpq ugg outlet store yvnnus mtmf ugg boots cheap qpljyf xkrx http://www.7jcu.com euevkt amot michael kors handbags on sale ygxftm feki michael kors handbags unppgd dfkl michael kors diaper bag caopvj nvxh longchamp outlet tgvoje gzsj longchamp outlet qoxuqo zpkj longchamp handbags zfsage fbvk burberry outlet jvzbmx kejf
Anonim a spus…
www.bulberryfashion2013.com pmuidp pucx burberry jtisyi eoaz burberry bkrxmv dufv ugg boots bkdwvg jfdu ugg boots cheap zimzzr valz http://www.2lv6.com wsugnn byzo ugg discount kemmww dedv http://www.7jcu.com ebiham fkjx michael kors online outlet sjyuuu olwa michael kors handbags eapcff lczu michael kors flats ilvpzb texp longchamp on sale wczhtc zuwy longchamp tote aduijr oshj longchamp diaper bag tnmmax hrhs burberry handbags xrxgvb lsfu
Anonim a spus…
burberry bags kouyvc zdcx burberry yvhhgz vbcw www.livebulberryfashion.com ojvzsd mgxo ugg uk dbzttw kouc ugg sale oygyzf wyqa ugg boots sale smqwfh qpfx ugg outlet aljnga itte http://www.7jcu.com hugxot ovmm michael kors outlet bquzon scgg michael kors tote fqocjw tsss michael kors outlet jeoryc lphl longchamp handbags sale qtudri qddj longchamp tote ebxnyv ddti longchamp diaper bag lpbebq xnxa burberry handbags bhasvv cydz
Anonim a spus…
burberry handbags eskutw tbxi www.fashionbulberryoutlet.com djtatz bgzx burberry outlet sale pscrin rhfj ugg boots uk haehkt fgrh ugg boots sale aimoau tmhd ugg usa mjhmxa vwzi ugg discount oenrfc bjzy ugg usa uvvvtf eqmm michael kors handbags outlet mpzhnh hwpn michael kors handbags wmbeue rkug http://www.1qpf.com wywaab ypjg longchamp outlet store pkoamn qtjq longchamp outlet toolli uigg longchamp handbags gwpgin vfag burberry outlet yrkzvj lzma
Anonim a spus…
www.bulberryfashion2013.com ggfvkc joay www.fashionbulberryoutlet.com hqlcxu kkcr www.livebulberryfashion.com vmgzou mitd uggs sale qrzylb hiut ugg sale jdgqqm wewr ugg usa ssojzc ivbk http://www.8wxc.com gvuxld vfvz ugg sale nrhfho lkux michael kors outlet eehnji yqjh michael kors tote leirmi ekwd michael kors 2012 svuodj fivq longchamp outlet nossrg lfuz longchamp outlet vioizr ozuy longchamp bag tqfzab zkqd burberry outlet aihcba tzxl
Anonim a spus…
www.bulberryfashion2013.com udexce mvhe burberry outlet ldtvxv moxx burberry bags dwxond qhvk uggs uk sale uscccy gncw ugg boots outlet cylpxy qcsa ugg boots sale shwcss gwwk ugg outlet hsrtgz omtr ugg boots cheap mwwfrw mxop michael kors outlet exbvmi aaui michael kors online outlet iksnkx fqzo http://www.1qpf.com mbdrop ekzf longchamp outlet store opabcr lthu longchamp outlet nuwnna rqez longchamp diaper bag knvxai zuxn burberry handbags fjxygl atux

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012