BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 22 noiembrie 2011

Ce mai faci ,pe unde ai fost?

Salut tuturor .

 Ma tot intreaba lumea pe unde sant sau am fost in ultimul timp . 
  Am fost prinsa de iubire ,rupta de blog ,in terapii si citiri de campuri ,in picturi vindecatoate ,in fericire si tristete, in divorturi si noi inceputuri, in initieri complexe,in cursuri  in scoli rusesti ,romanesti si americane ,in excursii cu grupul ,cu fetele,cu familia  si iubitul la munte ,la mare si pe alte taramuri, in nasteri de pui vii si ingrijire a lor ,in vindecari si rascoliri, in bucurii si angoase ,in locuri ,sau mai bine zis, in toate locurile sacre ,in analize sofisticate ,traite si simtite  pe propria-mi piele .in descoperiri senzationale,in revelatii ,in meditatii ,sincronicitati, in regasirea increderii in mine si in descoperirea unor noi capacitati ,in psihologie ,in apa si in pamant ,in carne simtind fioruri adanci si redescoperirea feminitatii pierdute ,in vis si in cosmar ,in echilibru ,in exces ,in lipsa ,pe sus si pe jos ,in inalt si in adanc si in lung  si in lat ,in cantec ,in dans ,in vaz si in miros ,in atingeri si in extaz de fericire ,in dureri ,in plans si in liniste in tot ce poate trai un om intr-o viata :toate doar  in 4 luni  
      intr-un cuvant am trait tot si am fost peste tot   
Eu sant
Cu bine .

miercuri, 6 iulie 2011

ANUNT

 Probabil ca au trecut multe vieti in slujba semenilor mei ,probabil ca am terminat o mica parte din pregatirea mea evolutiva ,spirituala ,metafizica sau cum vreti sa-i spuneti ,probabil ca am reusit sa-mi termin de luat o parte din diplomele pamantesti de care aveam nevoie ca sa pot sa fac un asemenea anunt ,dar astazi a venit si clipa sa-l fac
 Cu deosebita bucurie va pot anunta ca incepand de astazi sant in masura sa va ofer tratamente bioenergie si scanari de camp si ceea ce e cel mai important  citiri in aura si campul energetic.

                        Va astept cu drag .
 Pentru relatii ,programari si alte informatii puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail
 mirey_pasarea_arc@yahoo.com
 Este inutil sa spun acele cuvinte  sablon - apelati cu incredere ,in lumea mea nu lucrez cu alte unelte  de masura in afara de integritate .

vineri, 3 iunie 2011

Luna Noua in Gemeni: 2 iunie 2011

Luna Noua in Gemeni: 2 iunie 2011    Vezi harta 

Ora Rom 00:00
Analiza astrologica de Barbara Hand Clow
Autoarea cartilor aparute in limba romana, la Editura For You:
 •  Codul intelepciunii mayase: accelerarea timpului si trezirea constiintei colective
si
 • Alchimia celor noua dimensiuni: profetiile despre 2011/2012, cercurile din lanuri si noua dimensiuni ale constiintei Moon: J
Luna Noua a sosit in Gemeni! Este momentul sa ne insufletim si sa impartasim lucrurile inedite si importante, pe care le-am semanat in timpul Echinoctiului de Primavara. In aceasta primavara, pe masura ce ne apropiem de acest moment de activare, planurile noastre de munca sunt atat de incarcate! Si asta, deoarece Ciclul Universal ne conduce cu rapiditate in Constiinta Unimii, de vreme ce Zilele si Noptile Ciclului Universal au o durata de numai optsprezece zile. Pozitiile planetelor din timpul acestei Luni Noi ne arata cum putem valorifica aceasta forta extraordinara. In timpul celor doua luni anterioare, ale Lunii Noi in Berbec si in Taur, cinci planete (de multe ori chiar sase) s-au aflat in Berbec – activatorul cel mai puternic dintre cele douasprezece zodii. Aceasta faza a transformat realitatea intr-o maniera grandioasa, chiar in ziua de Luna Noua, din 3 aprilie, cand Marte (guvernat de Berbec) i s-a alaturat lui Uranus - intrat recent in Berbec. Acum, aceasta Luna Noua in Gemeni este o eclipsa de Soare, astfel incat legaturile cu nivelurile cosmice sunt foarte puternice, facandu-i pe multi sa acceseze stari mai elevate de constiinta. Pana la eclipsa de Luna din 15 iunie - care este in aliniere stransa cu Centrul Galactic - se va amplifica legatura cu taramurile multidimensionale. In timpul acestor accelerari ale timpului foarte intense si extraordinare, asteptati-va la multe momente vesele si creative; pur si simplu, abandonati-va si curgeti.
Numarul mare de planete din Berbec a fost perfect pentru a semana si a germina programul de evolutie al Ciclului Universal, din timpul primelor doua Zile si Nopti. Uau! Acest lucru se petrece in mod inconstestabil. Acum, ne aflam in etapa de inmugurire din Ziua a Treia (20 mai – 6 iunie), care deja isi implineste promisiunea. In timpul Zilei si Noptii a Treia (7-24 iunie), au loc trei eclipse; ultima eclipsa de Soare are loc la 1 iulie, in timpul Zilei a Patra (25 iunie – 12 iulie). Aceste eclipse ne vor deschide mintea si sentimentele fata de cunoasterea cosmica. Acest proces de inmugurire, din Ziua a Treia, poate fi considerat ca o perioada in care fiecare persoana – incepand de la rege/presedinte si pana la simplul muncitor – isi organizeaza bine lucrurile. Cei mai multi dintre voi trec prin evenimente uimitoare si greu de inteles. In ceea ce priveste lumea, chiar si analistii de marca din mass-media spun frecvent ca nu pot crede cat de multe lucruri se petrec in momentul de fata. Lucrurile se desfasoara atat de rapid, incat stirile sunt destul de nefiltrate, dat fiind ca nici chiar elita mondiala nu mai poate tine pasul cu evenimentele. Majoritatea omenirii stie ce se petrece in lume, datorita mass-media internationala, care transmite instantaneu stirile; de exemplu, relatarile miscatoare despre inundatii, tornade si transformarile politice majore din Orientul Mijlociu. Sunt foarte recunoscatoare pentru aceasta panorama vizuala si audio, cu toate ca este extrem de greu sa urmaresti toate aceste evenimente.
Observarea, in mod inteligent, a evenimentelor din lume, in timp ce ele se desfasoara cu atata rapiditate, ii obliga pe multi oameni sa vada ca se apropie Punctul Omega – cele Noua Cicluri, care se incheie simultan, intr-un orgasm evolutiv. Voi incepe cu un scurt rezumat al celor trei teme majore, care au fost semanate incepand din 9 martie, cand a debutat Ziua Intaia a Ciclului Universal. Apoi le voi urmari, pe masura ce ele se desfasoara in timpul primelor doua Zile si Nopti, iar noi le putem vedea inmugurind, in mod spectaculos, in Ziua a Treia. In Ciclul Universal, conditiile climatice - cutremurele, valurile tsunami, tornadele, inundatiile si eruptiile vulcanice – au fost foarte provocatoare, pana in prezent, insa, daca le-as include si pe ele, ar fi prea multe detalii. Starea vremii exprima sentimentele tuturor lucrurilor vii - iar in ceea ce ii priveste pe oameni, ea face parte din barometrul nostru emotional; vremea poate fi extatica, deprimata sau rea (exact ca noi). Asadar, observati cum va simtiti in timpul evenimentelor locale sau globale, ce au de-a face cu starea vremii. Cat priveste evenimentele semanate in timpul Zilei Intaia, urmaresc: criza mondiala legata de puterea nucleara, care a inceput cu cutremurul/ tsunamiul din Japonia; lupta pentru libertate din Orientul Mijlociu - „Primavara araba”; declinul si falimentul financiar mondial, care distruge structurile Ciclurilor National, Planetar si Galactic, creand un spatiu nou, pentru moduri viabile de viata.
In timpul Zilei a Doua (14 aprilie – 1 mai, etapa de „germinare"), a fost data in vileag gravitatea daunei de la reactoarele de la Fukushima: inginerii japonezi s-au temut de un accident nuclear partial. In zona de radiatie ce se extindea, au crescut numarul de evacuari din cadrul comunitatilor distruse de cutremure si de tsunami. In aceste orase fantoma nucleare, trupurile lipsite de viata ale rudelor nu vor fi gasite niciodata. De asemenea, in timpul Zilei a Doua, Germania si multe alte tari au anuntat reducerea numarului de uzine nucleare. In timpul Noptii a Doua (2-19 mai, etapa de „reactie"), situatia din Japonia a continuat sa se agraveze, iar inginerii au reperat alte uzine ce se impunea a fi inchise. Sub presiunea intensa, venita din partea maselor de oameni ce luau atitudine impotriva energiei nucleare, Germania a anuntat ca, pana in 2023, va incheia treptat producerea de energie nucleara - un exemplu excelent de cale de mijloc, ce preia conducerea in cadrul transformarilor din Ciclul Universal. La sfarsitul Noptii a Doua, inginerii japonezi au spus ca Fukushima 2 se confrunta cu un accident nuclear radical, intrucat nivelul radiatiilor din mare depaseau limita admisibila, de 6500 de ori. Accidentul nuclear nu a fost prezentat in mod adecvat in mass-media din SUA (de exemplu, General Electric este proprietarul lui NBC), intrucat aceasta situatie cumplita il putea provoca pe publicul american sa puna intrebari despre siguranta energiei nucleare. In ultima zi din Noaptea a Doua, Union of Concerned Scientists a dat publicitatii un memoriu (scris cu ani in urma) al lui Anthony Sarrak - inginerul nuclear care a tras semnalul de alarma - adresat catre Nuclear Regulatory Commission (Comisia de Reglementare in domeniul Nuclear). In acel memoriu se spunea ca sistemele de aerisire ale acestor uzine de la GE (General Electric) sunt vulnerabile la „chiar accidentele – inclusiv cutremurele - pentru care erau construite sa le faca fata." Sistemul de ventilatie de la Fukushima, care a cedat, se intalneste in uzine similare, proiectate in SUA de General Electric (New York Times, 19 mai 2011).
Urmarirea Primaverii arabe este mult mai complexa, datorita faptului ca exista tari care distribuie jetoane de pocher, pe baza nevoilor economice ale societatii, a programelor religioase si a politicii lor. De exemplu, unele tari din Orientul Mijlociu sunt producatoare de petrol, cum ar fi Arabia Saudita, iar altele sunt consumatoare de petrol, cum ar fi Egiptul, astfel ca aceasta diferentiere este o problema mare. Neil MacFarquhar, de la New York Times, a relatat, pe 27 mai 2011: „Arabia Saudita isi etaleaza puterea financiara si diplomatica in Orientul Mijlociu printr-o oferta variata, pentru a limita curentul schimbarii, pentru a-i apara pe confratii monarhi de nemultumirea poporului si pentru a impiedica rasturnarea altor lideri, care se lupta sa stapaneasca republicile turbulente." Natura jocului din Orientul Mijlociu s-a schimbat in mod radical, in momentul in care a inceput Ziua a Saptea din Ciclul Galactic - la inceputul lui noiembrie 2010. Revolta a lovit mai intai Tunisia (aflata exact pe linia de mijloc), apoi s-a starnit in Egipt, dupa care SUA si NATO au intrat intr-un razboi tribal, in Libia. Pe 2 mai, cand a inceput Noaptea a Doua (etapa de reactie), trupa de comando de la American Navy Seals l-a ucis pe Osama Ben Laden in Pakistan, fara a avea permisiunea Pakistanului de a intra in tara.
In ultima zi din Noaptea a Doua (19 mai), in prim plan s-a aflat controlorul comutatoarelor de comanda din Orientul Mijlociu - Israelul. Pe 19 mai, Obama si-a tinut discursul despre Orientul Mijlociu, concentrandu-se pe schimbarile din Tunisia si Egipt si spunand, in incheierea discursului, ca Israelul trebuie sa negocieze cu palestinienii, pe baza frontierelor care existau inainte de razboiul din 1967. [Imboldul pentru partea israeliana, din discursul lui Obama a fost, de fapt, o tactica de a-i impiedica pe palestinieni sa aiba un vot pentru crearea propriului lor stat, la Natiunile Unite, in septembrie.] Apoi, pe 21 mai, Netanyahu l-a criticat public pe Obama, dupa o intalnire particulara de doua ore la Casa Alba, insa „criticile publice la adresa presedintelui american au provocat totodata o oarecare scindare in randul americanilor evrei." (Wall Street Journal, 21-22 mai 2011). De exemplu, pe 29 mai, autorul de editoriale de la New York Times, Tom Friedman, a spus in emisiunea de la CNN, „GPS cu Fareed Zakaria", ca Netanyahu ar fi trebuit sa faca exact contrariul. El ar fi trebuit sa spuna: „Da, vom face asta." Pe 25 mai, Netanyahu s-a referit la o intrunire comuna a Congresului american, spunand ca Israel va vorbi despre pace, doar daca presedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, il repudiaza pe Hamas si admite in mod explicit Israelul, ca stat evreu – ceea ce pentru Abbas constituie o incalcare a intelegerii. Intre timp, pe cand Netanyahu se referea la Congresul american, Obama a plecat rapid la Palatul Buckingham, pentru o cina cu familia regala si pentru a tine un discurs in fata Parlamentului Britanic, in ziua urmatoare! Pe 28 mai, la mijlocul Zilei a Treia, Egiptul a deschis granita spre Gaza, in scopuri umanitare, in pofida obiectiilor puternice ale Israelului si SUA. Daca aveti vreo indoiala despre accelerarea timpului, cascada aceasta de evenimente ar trebui sa va convinga ca ipoteza lui Calleman cu privire la Calendarul Mayas este revelatorie. Odata cu inceperea Zilei a Treia, tabla internationala de joc a devenit transparenta, iar in cursul Zilelor si Noptilor ramase pana in 28 octombrie 2011, vom vedea dezvoltarea acestor teme.
Netinand cont de avantul sau de intentiile stapanilor jocului, leul a iesit din cusca sa. La sfarsitul Noptii a Doua, era limpede ca, intr-un fel sau altul, primavara araba urma sa transforme total Orientul Mijlociu. Acesta e motivul pentru care urmaresc cu atentie conflictul arab/israelian, in timpul Zilei a Treia. Din 1948, cand in interiorul teritoriului palestinian, Israelul a fost creat ca stat evreu, aceste lupte au mentinut Orientul Mijlociu, intr-un temporizator. Conflictul original isi are sursa in religii ce descind de la Avraam si Patriarhi. Aceste religii, inventate de preotii si regii din Ciclul National – ciclu cu o durata de 5.125 de ani - sunt folosite de puterile existente, pentru a divide si a cuceri popoarele. Ele isi au obarsia in scripturile folosite ca fundament al istoriei iudeo-crestine-islamice. Intre timp, mai multi adepti se impotrivesc acestei dominari si separari inerente, pentru ca ei vor sa traiasca in Orientul Mijlociu, ca surori si frati respectuosi. In timpul acestei lupte tensionate si formidabile, feriti-va sa fiti incitati la violenta, din cauza vreunei dogme a religiilor patriarhale din Ciclul National. In loc de asta, cautati libertatea si dreptatea pentru toti oamenii.
In final, criza financiara continua sa se amplifice, in timp ce toti participantii incearca sa evite inevitabilul. Economiile internationale – creatiile Ciclurilor National, Planetar si Galactic – isi pierd importanta si intra in declin, pentru ca ele sunt ierarhice si ii asmut pe cei puternici impotriva celor slabi. Lupta cea mai vizibila poate fi observata in zona europeana, in Grecia, Portugalia, Spania si Irlanda, zona in care se incearca echilibrarea economiilor puternice, cu cele slabe - insa situatia este foarte incordata. In timp ce il urmaream pe Obama, zbenguindu-se cu familia regala din Anglia – tara in care moneda euro nu a fost adoptata – m-am intrebat daca ei planuiau (in spatele usilor inchise) sa salveze dolarul si lira, pe seama monedei euro. Intre timp, Statele Unite se afunda in datorii, mai mult decat orice tara din zona europeana, cu toate ca, pana in prezent, ele au reusit sa se sustraga de la o evaluare, din cauza marimii si puterii lor. La inceputul Zilei a Doua, Standard & Poor a avertizat ca isi va scadea cotatia bonurilor de tezaur ale SUA, daca SUA nu isi reglementeaza datoriile. In timpul Noptii a Treia, asteptati-va la o oarecare incordare si evaluare pentru SUA. Daca survine o devalorizare substantiala a dolarului, atunci, SUA ar putea sa nu-si indeplineasca obligatiile financiare, in timpul Noptii a Cincea (18 august – 4 septembrie, adica etapa de „distrugere"). In plan individual, faceti tot ce puteti ca sa iesiti din datorii. Achitati-va creditele, vindeti-va actiunile, ca sa va platiti imprumutul ipotecar, ramaneti cu o singura masina, daca este necesar. Remarcati care au fost persoanele care au avut de suferit in 2007/2008: oamenii care erau inglodati in datorii.
Intentia mea e sa urmaresc procesele de transformare profunda, ce au fost semanate in timpul Zilei Intai, pana la sfarsitul Ciclului Universal, din 28 octombrie 2011, cand vom constata ca traim intr-o lume foarte diferita. Scopul meu este sa descriu, in mod progresiv, aceasta tranzitie formidabila a campului - Punctul Omega – si apoi sa aplic astrologia, ca pe un instrument de a facilita acomodarea si de a fi mai productivi. Cat priveste Luna Noua din Gemeni, chiar daca eclipsele aduc pe Pamant un potential cosmic si deschid planuri multidimensionale, aceasta Luna Noua are o dinamica astrologica mai usoara. Asa cum am mentionat la inceput, numarul mare de planete aflate in Berbec a facut ca cele 2 luni precedente sa fie foarte stresante si accelerate, pentru ca Berbecul isi are propriul sau stil; Berbecul se straduie sa angreneze totul, dupa care accelereaza mai departe. Poate ca acesta era genul de energie de care aveam nevoie, la inceputul Ciclului Universal - insa recunosc faptul ca sunt gata pentru o pauza scurta de odihna!
Luna Noua, aflata la 11° Gemeni, ne incurajeaza sa ne inseninam si sa avem un pic de distractie - mai ales distractie creativa si intelectuala; Gemenii iubesc varietatea, sub toate formele ei. Aceasta Luna Noua in Gemeni face un trigon exact si armonic cu Saturn din Balanta - un aspect incantator pentru a incheia cateva sarcini grele si a intelege mai bine felul in care se naruie structurile Ciclului National si Planetar. Saturn revine la miscarea directa, pe 12 iunie, cand vor creste revendicarile pentru schimbare structurala si bineinteles ca aceasta va ajuta ca lucrurile sa continue sa avanseze in lume. Aceasta Luna Noua este o perioada excelenta pentru a identifica modul in care vi se schimba realitatea si de a stabili schimbarile pe care trebuie sa le faceti in acest sens. Acesta e motivul pentru care m-am straduit atat de mult sa fac rezumatul proceselor majore de schimbare, din planul colectiv. Va incurajez sa faceti acelasi lucru, cu orice transformari personale sau colective importante.
Cineva s-ar putea intreba ce legatura am eu cu energia nucleara sau cu luptele din Orientul Mijlociu, chiar daca toata lumea stie ca „banii conteaza”. Ei bine, criza energiei nucleare ii va obliga pe toti oamenii de pe planeta sa inteleaga ca trebuie sa devina echitabili – sa ii dea Pamantului la fel de mult, pe cat iau de la el. Razboiul constant este generat de basmele religioase pe care oamenii isi bazeaza viata, pentru ca ei au fost invatati ca aceste povesti constituie fundamentul culturii lor. Ei bine, acest tipar dispare, pentru ca evolutia si reinnoirea sunt fundamentele culturii umane. Este interesant ca Neptun/Chiron din Pesti fac cuadratura cu Luna Noua - aspect ce indica ca trebuie sa ne trezim din visul confuz ca putem avea tot ce dorim. Ecologistul/preotul, Thomas Berry, a numit acest vis, Tara Minunilor - o lume in care oamenii folosesc Pamantul, pentru a-si implini poftele. Cuadratura cu Neptun/Chiron ne avertizeaza ca iluzia nu poate continua la infinit si, in plus, Chiron se afla in apropierea lui Neptun, iar asta inseamna ca ne putem vindeca, daca ne trezim din acest vis infantil, tipic filmelor lui Disney.
Mercur, aflat la 28° in Taur, face cuadratura stransa cu Neptun/Chiron din Pesti, care ne poate da posibilitate sa ne trezim din visul din Tara Minunilor, insa numai daca intelegem ceata. De exemplu, cercetati adevarul real despre criza nucleara din Japonia, intrucat mass-media este absolut iresponsabila. Sau ganditi-va sa observati evenimentele din Orientul Mijlociu, fara a avea prejudecati religioase. De pilda, atunci cand il auziti pe Obama spunand ca noi suntem sustinatorii cei mai puternici ai Israelului, pentru ca „am impartit valori", inlocuiti aceste cuvinte cu: „noi adoram acelasi Dumnezeu." Mercur in Taur este incet si inainteaza greu, insa el e profund si foarte meticulos. Mercur in Taur ne ingaduie sa stapanim un volum mai mare si mai vast de informatii; vedem cum se potrivesc detaliile intre ele. De exemplu, referitor la religiile lui Avraam, tuturor le este caracteristic un legamant uman cu Dumnezeu, de a folosi Pamantul - legamant care a dus la pradarea planetei noastre.
La aceasta Luna Noua, Uranus din Berbec ii trezeste creativitatea lui Mercur, facand cu el un aspect de sextil. Mercur formeaza in Taur un mic grup, cu Venus si Marte, aspect care aduce consideratie intre barbati si femei. Venus si Marte, laolalta in Taur, indica fsptul ca, in aceasta primavara, multi oameni simt ca au vitalitate si ca sunt reinnoiti; suntem incantati de corpul si de mintea noastra. Venus, in apropierea lui Marte, in Taur, sarbatoreste primavara, iar aceste aspecte din Taur vor face ca Primavara araba sa progreseze. Cuvantul cheie pentru aceasta combinatie receptiva si impamantatoare este fermitatea!
Jupiter, aflat la 29° in Berbec, intra in Taur pe 4 iunie, imediat dupa aceasta eclipsa. Intrarea lui Jupiter in Taur va impamanta si va aprofunda realizarile aduse de Mercur, Venus si Marte in Taur. Sextilul dintre Jupiter si Neptun/Chiron este un aspect foarte favorabil imaginatiei si vindecarii. In timpul acestei intense accelerari a timpului, planetele din Taur stimuleaza stabilizarea, impamantarea si cresterea in cadrul noilor tipare, pe masura ce lumea veche se destrama. Avem nevoie cu totii de tot ajutorul pe care il putem obtine. Pentru mine, distrugerea cumplita, adusa de tornadele din Joplin, Missouri, a fost ca o a doua apocalipsa din Ciclul Universal, care mi-a evocat distrugerea naucitoare din Japonia. Este pur si simplu coplesitor sa vezi cum sunt distruse caminele oamenilor, vehiculele, drumurile, podurile si familiile. Mare parte din acest dezastru este o expresie a cuadraturii continue in T, din aceasta primavara: Uranus, la 4° in Berbec (haos intens), este intr-o opozitie larga cu Saturn, la 11° in Balanta (un nou echilibru structural), iar ei sunt atrasi intr-o legatura mai puternica, de cuadratura in T cu Pluton, aflat la 7° in Capricorn (transformarea totala a realitatii). La inceputul lui iulie, Uranus va intra in miscare retrograda, pe 12 iunie, Saturn va intra in miscare directa, iar Pluton a intrat in miscare retrograda, din 9 aprilie. Aceste schimbari de directie ale planetelor energizeaza aceasta cuadratura in T, care urmareste sa ne restructureze compet lumea. Asa cum am spus in analizele anterioare, in perioada 2012-2015, vor fi sapte cuadraturi intre Pluton si Uranus - un aspect puternic, care se repeta si care va structura noua lume ce vine. Influenta acestei cuadraturi in T dureaza in jur de o luna, astfel ca vom intelege mai multe elemente despre ceea ce trebuie sa apara.
In sfarsit, asteroidul Ceres, aflat la 23° in Pesti (nu apare pe astrograma), este chiar zeita agriculturii, ceea ce inseamna ca ea isi are originea mult in trecut, in vremurile neolitice, cand specia noastra a inceput sa are pamantul si sa-si cultive hrana. Acum incetam sa folosim resursele Pamantului, fara a-i oferi nimic in schimb, iar cuadratura lui Ceres cu nodurile lunare ne spune ca tema aceasta va apare in timpul acestei lunatii. Asadar, cum se dezvolta gradina voastra? Ne vom putea compara insemnarile, atunci cand va voi impartasi analiza pentru Solstitiul de Vara din iunie. Cuadratura in T a lui Ceres cu nodurile lunare, la 23° in Sagetator/Gemeni, este un aspect deosebit de fascinant.
De Barbara Hand Clow

joi, 19 mai 2011

20 Mai 2011 despartirea de vechi urmata de Un exceptional inceput

Un exceptional inceput

20 mai  -  8 Cauac ( Furtuna ) este uniunea sacra intre  Ik ( Vint ) si Muluc ( Apa), incununata cu promisiunea unui nou inceput, ce poarta potentialitatea fertila de crestere in urma vechiului desfiintat de respiratia Vietii si energia  proaspata a Jadului albastru – verde al Lunii.  Viata este azi sub semnul lui Pluto care simbolizeaza transformarea instantanee a tot ce este material in spiritual si cum Pluto este simbolul Iluminarii , al relevarii tainelor acestui Univers, putem fi in plin process de transformare si sublimare a energiilor, de transfigurare si in deplina conexiune cu vointa Divina. Aceasta transformare spontana este posibila, numai daca devenim relee de manifestare a vointei Divine.
 calendarul mayas si calendarul vietii mele

joi, 21 aprilie 2011

Dar de multumire

Se apropie sarbatoarea Luminii ,bine pentru unii e in fiecare clipa ,asta e alta poveste ,pentru altii e doar o data pe an de Paste si mai ales la Inviere .E alegerea fiecaruia in parte cand sau cum o sarbatoreste :singur ,dar raspandind lumina in tot universul sau alaturi de cativa oameni dragi dar daruind cu masura ,calculat ca la contabilitate cine ce mi-a dat ,cui sa-i dau si eu ,e, nu asta a fost intentia Mantuitorului care ne-a spus clar sa dam inzecit si nu numai celor ce ne iubesc ci mai dihai sa dam celor ce ne urasc ,prigonesc ca doar asa vom fii copii binecuvantati ai Celui Preainalt si doar asa vom putea sa ne numim fii de dumnezeu .E o treaba destul de complicata ce poate sa dureze intreaga viata, pana ii prinzi intelesul, dar o data prinsa simtirea asta -ca nu prea are de a face cu gandirea, ci e pura simtire  garantat nu o  mai pierzi niciodata ,nici in veacul asta ,nici in cel ce vine .Si cum ma gandeam eu zilele trecute, in timp ce aveam un vis lucid in care un aspect multidimensional din mine era in extaz in fata bucuriei depline a vietii si in adoratie fata de frumusetea unui peste si a miracolului vietii ,ma gandeam ca ce-as putea sa daruiesc eu, de Paste cititorilor mei si uite ca acum mi-a venit si raspunsul: apreciere ,pentru toti cei ce vazuti ,simtiti sau tacuti au trecut pe aici si mi-au calcat pragul casei mele virtuale ,celor care cred in mine si celor care apreciaza ce fac eu din cand in cand pe aici si nu  doar asta ,ca ar fii prea asa bombastic si ar insemna ca trag spuza tot pe turta mea, ci apreciere pentru multele mii de oameni care au si alte preocupari :cele adevarate, cele care ii fac sa-si inalte constiinta ,apreciere pentru toti cei care cauta si alte forme de cunoastere si care ,chiar daca au alte intelegeri ,opinii sau conceptii fata de ale mele, au totusi un ceva fin :mult mai mic ca boaba spumii ,cum zicea Eminescu ,care ne uneste si uite asa ajunsei sa demonstrez -daca mai era cazul pentru inteligentiii mei cititori ca indiferent de diferente santem cu toti unul si cum se simte unul ii afecteaza pe toti .Va multumesc si pentru toti o adanca plecaciune si o imbratisare de lumina instantanee .Paste fericit !                                                                         Mai jos un articol un pic mai vechi, dar extrem de actual pentru acum ,vreau sa-l am si eu sa nu-l mai caut prin arhive mereu ,este din partea Hatorilor si este despre .... apreciere .In final este cea mai frumoasa rugaciune pe care am primit-o de Paste si ascultand-o am realizat cat de multe motive de apreciere am ,v-o dau in dar ,cu bine    

Călătorie printre vânturile transformării


Hathorii, 20 iulie 2008
Insula Paros, Grecia

Dorim sa discutam despre cateva aspecte ale reactiei psihologice umane, la schimbarile planetare si interdimensionale care au loc acum. Indivizii sensibili sunt cei mai predispusi la aceste tipuri de reactii, insa ele apar si la cei care sunt inconstienti in plan spiritual si care sunt focalizati, in principal, asupra realitatii materiale.

Ceea ce descriem este o senzatie globala de deznadejde, ce se apropie de disperare, in cazul unora; o senzatie ca nu poate fi facut nimic pentru a schimba cursul evenimentelor. Pentru unii, ea duce la un gen de depresie, o lipsa de motivare; iar ceea ce inainte ii conferea vietii importanta, scop si bucurie, pare acum lipsit de sens.

Pentru altii, e o senzatie de a fi extrem de separati de viata lor, ca si cand ar urmari un film. Ei mimeaza ca-si traiesc viata, insa inimile lor nu iau parte la ea. Acelora care sunt conectati constient la reteaua vietii, le este dificil sa faca fata disparitiei de specii, distrugerii ecosistemului. Acelora care sunt concentrati, in primul rand, asupra realitatii lor materiale – viata din 3D pe care o traiesc – aceste vremuri le provoaca o neliniste crescanda, din cauza ca problemele financiare, pe care le-am prezis in urma cu ceva timp, se abat acum asupra lor, iar ele se vor agrava.

In plus, undele de evolute si catalitice venite din spatiul cosmic si despre care am pomenit, continua sa se intensifice. Cei care incearca sa va controleze, prin intermediul economiei, politicii si religiei, constata ca le este tot mai greu sa o faca, cu toate ca isi maresc eforturile, iar unii indivizi constienti de aceste situatii incordate se simt prinsi la mijloc.

Pentru ca, intr-adevar, din perspectiva timpului si spatiului, sunteti prinsi la mijloc. Spiritual vorbind, sunteti prinsi in mijlocul tensiunilor dintre evolutie si involutie. Sunteti in punctul central al timpului si spatiului. In plan energetic, pentru voi el este un loc intens, iar din perspectiva sufletului, sau a scanteii de constiinta care sunteti — realitatea voastra interdimensionala, sau indiferent cum doriti sa ii spuneti — acestea sunt vremuri intense, impresionante.

Din perspectiva noastra, individul nu poate face nimic ca sa impiedice destramarea a ceea ce trebuie sa fie desfiintat. Schimbarile planetare se abat asupra voastra. Daca puteti sa intreprindeti actiuni colective sau individuale, unele dintre formele cele mai puternice ale schimbarii distructive pot fi temperate sau reduse. Insa unele dintre ele nu pot fi oprite – sau, ca sa fim mai exacti, am spune ca acest lucru este improbabil.

Oportunitatea voastra in calitate de suflet – ca fiinta spirituala care traieste o viata umana – este de a trece prin schimbari, in moduri care sa va intareasca si sa va inalte, chiar daca cei din jurul vostru par sa decada in negativitate, in disperare si sa actioneze din dorinta de a se auto-distruge. In timp ce urmariti omenirea si vedeti auto-distrugerea, incapatanarea ei de a nu se schimba, tendinta spre prostie, priviti si la voi insiva, caci aceste seminte exista si in voi.

In mesajele anterioare, v-am facut cunoscute punctele noastre de vedere, privind desfasurarea viitorului vostru apropiat si nu le vom mai prezenta din nou. Daca sunteti interesati, le puteti gasi in arhive. Ceea ce simtim ca este lucrul cel mai important pe care sa vi-l transmitem in acest moment este modul in care trebuie sa gasiti curajul spiritual de a va inalta, dat fiind ca multi din jurul vostru par sa cada. Prin cadere, ne referim in mod exact la intrarea in stari inferioare de natura spirituala. Cum va orientati viata pe un ocean care este plin de frica, ostilitate, paranoia, constrangere, minciuni si manipulare?

Calatoria unui Initiat – care reprezinta un drum al inaltarii in constiinta, indiferent de descendenta spirituala sau de modul in care e descrisa – inseamna pur si simplu a trece prin urechea unui ac, sau prin ochiul uraganului.

Permiteti-ne sa folosim metafora cu uraganele sau cicloanele – caci ele vor creste in numar si intensitate. Daca stati la marginea furtunii, sunteti expusi la fortele distructive ale vantului si ale apei. Dar daca sunteti in ochiul furtunii, in mod paradoxal, acolo e liniste. Puteti vedea la orizont, marginea furtunii intr-un cerc, insa in centrul ei totul e linistit si calm.

Din perspectiva noastra, acest punct central al furtunii este ceea ce trebuie sa gasiti in voi insiva. Acesta este drumul Initiatului, al Maestrului Spiritual. Nimeni nu va poate invata acest lucru. Nimeni nu va poate salva din furtunile ce se abat asupra voastra – si avem in vedere furtunile exterioare din natura, din politica si economie, precum si schimbarile terestre, insa ne mai referim si la furtunile interioare, conflictele voastre mentale si emotionale, in timp ce traiti intr-o lume care se dizolva intr-o noua lume, care inca nu a prins forma. Exista foarte putin teren stabil in acest proces, iar astfel de stari de recunoastere ii provoaca neliniste, majoritatii oamenilor.

Mare parte dintre voi nu ati invatat cum sa dansati cu haosul, intr-o maniera gratioasa – dar nu va faceti griji. Pentru ca veti avea in curand multe lectii de dans si oportunitati de a fi in relatii de pace cu partenerul haosului, adica cu incertitudinea ametitoare.

In aceste timpuri, va fi mai lesne sa va abandonati spiralei descendente, decat sa traiti o viata inaltatoare. Si totusi, ratiunea pentru care traiti aici, in aceste timpuri, este aceea de a va inalta in constiinta – din perspectiva noastra.

Pe Pamant se duce o lupta pentru insusi spiritul vostru, pentru inima si mintea voastra. Am discutat in mesajele anterioare, despre natura acestei manipulari, asa ca nu mai e necesar sa o discutam aici. Va indrumam din nou sa consultati arhivele, daca sunteti atat de interesati. Ideea fundamentala pe care vrem sa o subliniem aici este ca aceasta constituie o perioada in care sa va inaltati in voi insiva, sa alegeti baza spirituala superioara, sa descoperiti in voi insiva curajul spiritual de a nu ceda ispitei de a aluneca pe spirala descendenta, sa gasiti o cale de a trai inaltator in voi insiva – chiar si in mijlocul haosului, a greutatilor si a asa-ziselor dezastre, din ce in ce mai mari.

Spunem asa-zise dezastre, pentru ca, sub aspect interdimensional, evenimentele care au loc in viata voastra, cum ar fi catastrofele, furtunile, foametea, pierderea locurilor de munca etc., sunt de natura multidimensionala. Cu siguranta ca, din locul limitat in care fiinta voastra este prinsa in timp si spatiu – sinele vostru intrupat – e dificil sa faci fata acestor evenimente, ele fiind catastrofe de proportii variabile. Insa, din perspectiva sinelui vostru interdimensional – sufletul vostru, scanteia de constiinta, oricum doriti sa o numiti – aceste evenimente constituie oportunitati extraordinare de crestere si de accelerare a evolutiei spirituale.

Nu situatia in care va aflati este cea care va limiteaza, ci felul in care o priviti este cel care va leaga in lanturi, sau care va elibereaza.

Astfel ca, indiferent de situatiile in care v-ati putea afla in anii urmatori, va spunem ca exista multe cai de acces, ce va conduc la libertatea de constiinta. Unele dintre aceste cai vor implica sa interactionati in moduri noi, cu cei din jurul vostru – parasind perceptiile limitate, care v-au fost vandute.

Unele dintre aceste cai de acces pot implica gasirea unui teren comun cu cei pe care i-ati putea numi dusmanii vostri. Unele sunt cai personale – ele constituind, pur si simplu, spatiul unei noi relatii intre voi si realitatile voastre interdimensionale. Unele dintre aceste cai va vor conduce la interactiunea cu problemele acestui Pamant, ale omenirii, la descoperirea a noi moduri de solutionare a problemelor, ce exista in afara constrangerilor gandirii voastre actuale, iar unele dintre ele va vor conduce dincolo de Pamant, in alte realitati spirituale. Caile de acces pe care le alegeti va conduc spre noi destine.

Daca continuati sa folositi caile de acces care v-au fost date de cultura voastra, prin intermediul minciunilor si manipularii, veti lua parte la o catastrofa uriasa. Dorim totusi sa intelegeti bine un fenomen de creatie. Usile pe care le deschideti va vor conduce spre un destin unic – chiar daca multi din jurul vostru patrund prin alte cai de acces. Cu alte cuvinte, nu aderati la hipnoza de masa, in legatura cu usa anume pe care ar trebui sa o deschideti si pe care sa intrati.

Prin usa referitoare la hipnoza de masa ne referim la faptul ca cei care doresc sa va controleze prin intermediul economiei, politicii si religiei, realizeaza acest lucru prin sugestii subtile si mai putin subtile. Nu noi trebuie sa va spunem pe care dintre usi ar trebui sa o deschideti, caci aceasta e sarcina voastra ca maestru spiritual – insa ceea ce noi va putem spune este: deschideti usa care va ,,cheama spre ea".

Fiecare usa duce spre o destinatie sau un destin unic, iar voi puteti alege usi care va dau acces la bucurie si fericire, chiar daca altii aleg usi ce ii conduc la disperare si tristete. Repetam, nu situatia este cea care va limiteaza, ci perceptia voastra despre situatie.

Haideti sa fim un pic mai expliciti. Sa spunem ca v-ati pierdut serviciul, sursa voastra de venit. Situatia aceasta este foarte grea si va provoaca neliniste. Panica e una dintre usile care va sunt accesibile. Invinuirea este o alta usa care e mereu accesibila. Dorinta de a sti ce ar putea aparea mai departe este si ea o usa care va e la indemana. Daca alegeti usa curiozitatii, deveniti receptivi la noi posibilitati. Iar atunci nu v-ati fi decuplat constiinta, coborand in vibratiile joase ale panicii, maniei si invinuirii. S-ar putea ca, din cand in cand, acestea sa iasa la suprafata – dar daca va mentineti atentia asupra dorintei de a sti ce vă va aduce, in continuare, haosul, puteti descoperi mult mai repede solutii noi la problemele voastre.

Constiinta umana are tendinta de a repeta sabloanele vechi; acest lucru se bazeaza pe asteptari, care sunt o forma de memorie inradacinata in iluzia timpului, asa cum il percepti voi. Exista posibilitatea de a trece peste perceptia voastra asupra timpului si de a accelera aparitia solutiilor la probleme, mai repede decat ar putea aparea ele, insa acest lucru se face cu ajutorul usii constiintei, pe care doar voi o puteti deschide. Se face prin intermediul intentiei si actiunii personale, in egala masura.

Referitor la cei care citesc aceste randuri, ne dam seama ca exista multe niveluri de intelegere. Dezideratul nostru este sa transmitem ceva care sa le fie de folos tuturor celor care citesc mesajul. Unii dintre voi stiu deja, cu exactitate, despre ce vorbim, stiind ca exista in interiorul lor usi pe care le pot deschide si care ii vor conduce la destine mai inalte, la solutionari rapide ale problemelor – fara a se impotmoli, asa cum fac multi dintre cei din jurul lor.

Unii dintre voi gandesc si simt ca nu au dreptul la fericire sau la libertatea mintii si a inimii, atata timp cat altii sufera si sunt limitati. Noi va spunem insa ca cel mai mare serviciu pe care il puteti aduce semenilor vostri e sa va eliberati din inchisoarea constiintei limitate, pentru ca atunci puteti interactiona cu altii in moduri noi – iar datorita acestor interactiuni se pot dezvalui noi usi.

Asa ca, atunci cand va simtiti demoralizati, deziluzionati, deconectati si fara nicio dorinta pentru viata voastra, intelegeti ca, pur si simplu, ati hoinarit printr-una dintre usile constiintei voastre si ca exista forte care sarbatoresc starea voastra de apatie, pentru ca, in acel moment, sunteti mai usor de controlati. In acele clipe de recunoastere a faptului ca va aflati intr-o expresie de vibratie mai joasa a potentialului vostru, traiti clipa, retrageti-va de acolo si accesati alta usa.

Greutatile prin care unii dintre voi poate ca treceti, ar putea ca, in mod aparent, sa excluda posibilitatea oricarei alegeri in realitatea voastra exterioara; noi va spunem insa, ca puterea de a alege exista in interiorul vostru, oricare ar fi circumstantele in care va aflati. In clipele cele mai grele, atunci cand toate usile par ca va sunt inchise, cand, dupa cate s-ar parea, nu exista optiuni la indemana, avem o sugestie simpla. Ar putea parea banala si prea simplista, insa ea este doar un punct de parghie. Pentru ca tot ce va trebuie ca sa schimbati o situatie este o mica miscare in constiinta, dupa care, pe masura ce amplificati aceasta miscare, sunt puse in libertate forte vaste din interiorul vostru. Insa, pana cand in interiorul vostru nu are loc vreo miscare, nimic nu se poate schimba.

Asadar, aceasta e sugestia noastra, privind modul in care sa creati o mica miscare in interiorul vostru, atunci cand orice altceva a esuat. Chiar si atunci cand treceti prin necazuri personale, prin greutati exterioare – orice lucru care constituie pentru voi o problema – gasiti ceva de apreciat.

Ar putea fi la fel de simplu ca si faptul ca puteti respira sau, daca respiratia va este stanjenita, in clipa in care puteti respira liber, apreciati respiratia. Ar mai putea fi aprecierea unei culori de pe cer, sau a ceva care v-a facut sa radeti. Lucrul important este ca, atunci cand toate optiunile sunt blocate, daca gasiti ceva – oricat de mic – pentru care sa simtiti apreciere, ati creat o mica miscare in constiinta si, pornind de la aceasta miscare, pot aparea lucruri extraordinare.

Intuim ca unii dintre voi vor calatori prin aceste furtuni ce se abat asupra voastra – vanturile transformarii – cu mai multa gratie decat altii. Insa chiar si voi, cei care va considerati a fi evoluati spiritual, ati putea fi pusi la incercare din cand in cand, in timp ce vechea lume se preschimba in ceva nou. Si mai intuim ca unii dintre vor fi prinsi in stransoarea vremurilor haotice, iar speranta noastra este ca va veti aduce aminte de aceasta sugestie simpla si ca veti gasi un lucru pe care sa il apreciati, iar datorita acestei miscari in constiinta, veti descoperi noi usi pe care sa le deschideti.

Avem in inimile noastre, in mintile noastre, o viziune a unor realitati noi si marete, pentru voi si pentru familia voastra umana. Asa sa fie. Fie ca voi sa o faceti sa fie astfel.

Hathorii, 20 iulie 2008

Insula Paros, Grecia

si acum

              
Va ofer un dar de multumire pentru fiecare sufletel ce salasluieste in voi.
Este cel mai frumos "text" pe care l-am auzit vreodata. La inceput, doar cateva minute, sunt rostite cele doua rugaciuni, Tatal Nostru si Crezul, si apoi urmeaza acest Acatist de Multumire care este absolut fabulos. Ascultati cu mare atentie! Asa am aflat si eu - si sper
ca si voi - cate motive de a multumiri avem!  
Ascultati cu inima deschisa.
Textul este scris in zilele noastre!

http://www.trilulilu.ro/florin07/bde8e644f6115e                                                          

marți, 5 aprilie 2011

Luna Noua in Berbec: 3 aprilie 2011

Luna Noua in Berbec: 3 aprilie 2011    Vezi harta
17:05 pm, Rom

Analiza astrologica de Barbara Hand Clow
Autoarea cartilor aparute in limba romana, la Editura For You:
·       Codul intelepciunii mayase: accelerarea timpului si trezirea constiintei colective
si
·       Alchimia celor noua dimensiuni: profetiile despre 2011/2012, cercurile din lanuri si noua dimensiuni ale constiintei
Luna Noua a intrat in Berbec! De vreme ce tocmai ne-am creat noile intentii in timpul echinoctiului, pentru a stabili o noua directie in acest an, e momentul sa ne activam creativitatea, cat de mult putem. Luna Noua din Berbec, din 2011, reprezinta activatorul major! Avand Luna si alte cinci planete in Berbec, in opozitie apropiata cu Saturn din Balanta, care formeaza o cuadratura larga in T cu Pluton din Capricorn, in aceasta primavara ne asteapta o calatorie frenetica. Adaugand la acestea si planetele premergatoare din Pesti, obtinem o harta clasica de tip galeata: Saturn tine de toarta, impreuna cu celelalte planete din galeata, in afara de Pluton, care este locul prin care lichidul se varsa in afara. Lucrurile se vor desfasura atat de rapid, incat inainte de a se incheia aceasta luna calendaristica, e posibil sa va puteti aminti cu greu ce ati facut in urma cu numai cateva clipe. In timpul acestei lunatii, nimeni nu va scapa de schimbarea radicala; cu cat o puteti anticipa mai mult, cu atat mai bine.
Incep sa fac imediat analiza astrologica a hartii Lunii Noi, pentru ca ea este o configurare planetara uimitoare pentru activarea speciei noastre. Voi folosi aceasta analiza pentru a pozitiona aceasta lunatie, in contextul in care se afla lumea. O astrograma ca aceasta de acum ne arata ca trebuie sa ne gandim foarte profund la lucrurile care au cea mai mare probabilitate de a se intampla in curand, in vietile noastre, pe baza a ceea ce se petrece chiar acum, deoarece intelegerea si folosirea potentialului acestei astrograme va poate ajuta sa fiti echilibrati si sa continuati sa inaintati in mijlocul haosului. Schiorii si surferii deosebit de priceputi plutesc pur si simplu pe deasupra zapezii si a valurilor, fara ezitari, deoarece ei au invatat cum sa curga cu valul. Noi plutim pe valurile destramarii civilizatiei industriale tehnologizate, la fel ca pe zapada sau pe valurile marii; totusi, toate aceste campuri de energie curgatoare functioneaza conform geometriei fractale. Oricare dintre noi poate calatori prin realitati, folosind geometria din dimensiunea a sasea, in loc sa fie o victima derutata din dimensiunea a treia; aceasta e o alegere clara.
Luna Noua la 14° in Berbec este in conjunctie cu Jupiter aflat la 16° in Berbec, facand o opozitie stransa cu Saturn la 14° in Balanta – toate aceste planete fiind aflate in gradele de mijloc, loc in care este exprimata „esenta". Asadar, vrem sa luam decizii, sa ne facem treaba si sa mergem mai departe, indiferent de persoana sau lucrul care ne sta in cale. Aceste idei sunt importante si grandioase, pentru ca Luna se indreapta spre Jupiter, la cateva ore dupa Luna Noua, iar Soarele face conjunctie cu Jupiter pe 5 aprilie. Acesta e un moment important de a va extinde si de a va crea visele, insa opozitia lui Saturn va va impiedica sa mergeti prea departe sau prea repede. Opozitia lui Saturn ar putea insemna faptul ca multi oameni vor ajunge sa se simta frustrati si vor avea tendinta de a se impotmoli, astfel incat ma gandesc ca e intelept ca, in aceasta perioada (3 –5 aprilie), sa ne focalizam asupra unui singur vis important, ca sa evitam irosirea acestui potential extraordinar. Sub influenta acestei forte echilibrate, oamenii se vor simti precum caii de curse la poarta de start, gata de galop in momentul in care se da semnalul de plecare. Odata ce tasneste pe poarta, jockeul ii urmareste cu privirea pe toti ceilalti cai, in timp ce-si conduce calul. Daca alergati pentru a va indeplini dorinta inimii, exista sanse ca si oamenii din jurul vostru se vor concentra pe ale lor; nu e deloc necesar sa va ciocniti intre voi. In prezent, realitatea noastra este un camp fractal holografic complet activat, iar atunci cand alegeti binele vostru cel mai inalt si il asezati in inima voastra, ceea ce faceti nu ii afecteaza pe ceilalti. Si ar fi foarte intelept sa stati departe de orice fel de conflicte ce se petrec in jurul vostru, in special de cele de care nu va pasa cu adevarat.
Acum, haideti sa adaugam aspectul lui Marte in conjunctie cu Uranus, in primele grade din Berbec, conjunctie care devine exacta la cateva ore dupa Luna Noua. Uranus a intrat in Berbec pe 11 martie, ziua in care a fost cutremurul si tsuanami din Japonia, urmate de accidentul nuclear. Uranus guverneaza transformarea, schimbarea radicala si revolutia, astfel ca acest Titan traieste la inaltimea reputatiei sale. Perioada de sedere a lui Marte in Berbec (in acest an intre 1 aprilie – 11 mai) este intotdeauna o perioada de activitate si transformare extraordinare. Iar Marte i se alatura lui Uranus, imediat dupa inceperea ciclului de 84 de ani al acestuia; acest parteneriat demareaza niveluri uimitoare ale haosului si transformarii. Dupa cum cei mai multi dintre voi stiu, ne aflam in primele etape ale Ciclului Universal, iar multi dintre noi, cei care suntem atenti la miscarea Calendarului Mayas al lui Carl Calleman, ne-am intrebat deseori cum am putea schimba lumea noastra, intr-atat de mult pe cat e necesar, in timpul anului 2011. [Vezi  Calendarul Mayas, de Calleman si  Codul intelepciunii mayase, de B.H.Clow.] Nu e vorba despre faptul ca totul se va intampla in timpul acestui an, pentru ca acest lucru este imposibil. Insa, se pare ca trebuie sa descoperim comutatoarele principale pentru creare, iar apoi sa le manevram, in timp ce ne jucam rolurile in crearea Constiintei Unimii. Avem dreptul sa lucram cu aceste comutatoare, pentru a crea in lumea noastra, deoarece noi suntem Pastratorii Pamantului. Ca o sugestie, multi oameni din miscarea noastra lucreaza in cadrul grupurilor de meditatii, ca sa atraga puternicile valuri ale Unimii ce sosesc la jumatatea Zilelor si Noptilor Ciclului Universal din 2011. Cu aceste valuri, ne activam inimile, astfel incat sa putem simti toate fiintele de pe planeta noastra. Din fericire, caracteristicile planetelor si unghiurile pe care le fac intre ele, in astrograma acestei luni, furnizeaza multe informatii despre aceste comutatoare principale. Iar mijlocul Noptii Intaia este in zilele de 4 – 5 aprilie, astfel incat el vine cu forta influenta a acestei lunatii si cu aspectele de conjunctii dintre Marte-Uranus si Soare-Jupiter.
Revenind la conjunctia Marte-Uranus: aceasta conjunctie exacta, ce are loc la cateva ore dupa Luna Noua, pune in vigoare revolutia adusa de Uranus in Berbec, intr-o singura zi, cand, in mod normal, un nou ciclul ca acesta al lui Uranus incepe usurel si in ritmuri treptate. Marte in conjunctie cu Uranus din Berbec constituie o forta de nestavilit pentru transformare radicala si, prin urmare, putem intelege mai multe despre ce anume ar putea insemna aceasta transformare, daca avem un subiect. De exemplu, Saturn a facut opozitie exacta cu Jupiter pe 28 martie, ziua in care Obama a tinut cuvantarea in care justifica interventia americana din Libia, asa ca luptele din Libia reprezinta unul dintre subiecte. Un alt subject este accidentul nuclear din Japonia, ce are loc chiar in momentul in care americanii se impotmolesc intr-un al treilea razboi, lansand mai multe avioane militare si bombe. [Acest lucru denota clar ca Obama este o marioneta a elitei, in special de cand a dat ordinul de invazie, in timpul Echinoctiului de Primavara, procedand la fel ca Bush, care a invadat Irakul in timpul Echinoctiului de Primavara din 2003.]
Razboiul din Libia si criza ecologica acuta din Japonia constituie esenta lui Saturn din Balanta, aflat in opozitie cu Jupiter din Berbec: lupte prelungite impotriva autoritatii pentru dreptate si echitate pentru oameni. Totodata, in timpul opozitiei Saturn-Jupiter, au fost in desfasurare negocieri frenetice cu privire la potentialul faliment al Portugaliei, asa ca am putea spune ca „Aliatii" distrag atentia de la instabilitatea financiara colosala, prin provocarea unui razboi in zona Mediteraneana. Ca de obicei, mogulii Ciclului Planetar – fabricantii de arme – sunt castigatorii planuiti. Apoi, Jupiter este ajuns din urma de Soare si Luna, chiar dupa ce Marte face conjunctie cu Uranus, astfel incat aceasta conjunctie Marte/Uranus este prevestitoarea celor sapte cuadraturi dintre Uranus din Berbec si Pluton din Capricorn, ce vor avea loc din 2012 pana in 2015, cu o cuadratura apropiata, ce va avea loc in iulie 2011.
Apropierea lui Uranus de cuadratura sa de sus cu Pluton este forta ce va transforma structurile civilizatiei care s-au dezvoltat in timpul Ciclurilor National, Planetar si Galactic, in decursul acestor 5.125 de ani. Imaginile coplesitoare ale distrugerii industriei din Japonia au demonstrat, in mod elocvent, aceasta transformare in actiune; aceste imagini ne avertizeaza ca multe lucruri nu vor rezista si ca ele vor fi inlaturate. Uranus guverneaza revolutia si transformarea radicala, iar Pluton guverneaza transformarea la cel mai profund nivel, a problemelor structurale, deseori legate de mediul marin. Pluton se avanta in obscuritate si in profunzime pentru a indeparta lucruri si a face loc pentru noi progrese. Pluton ne invata ca folosirea tehnologiei nucleare, ca resursa energetica, este de neconceput, deoarece problemele de evacuare a deseurilor nu au fost solutionate, iar cuadratura cu Uranus va transforma aceasta tehnologie. Un alt exemplu privind purificarea fatetei intunecate este ceea ce se petrece cu controlul religios iudeo-crestin-islamic, in domeniul politic si economic, in timpul Ciclului National, cu durata de 5.125 de ani. Orientul Mijlociu a fost scena de teatru a acestei drame, pentru atat de mult timp, incat se sfasie in bucati. Vedem cum dualitatea distructiva a acestor crezuri este neutralizata de valurile de Unime; oamenii se unesc ca sa-i dezarmeze pe cei care i-au divizat. Vor exista totodata multe tranzitii si transformari invizibile, pe masura ce comutatoarele principale sunt reajustate de catre cei care intentioneaza sa creeze o lume noua.
Pluton foloseste multe metode ca sa-si indeplineasca munca, iar mie imi place Pluton, deoarece el face intotdeauna schimbarile necesare. In astrograma Lunii Noi, Pluton este stationar in inaltul cerului, in timp ce planeaza in varful cuadraturii in T, cu opozitia Berbec/Balanta, iar din 8 aprilie pana in 17 septembrie el intra in miscare retrograda. Cat timp Pluton este retrograd, schimbarea se produce in celulele, emotiile si mintile noastre; suntem inzestrati cu puteri substantiale de a reflecta. In calitate de specie careia i se cere sa evolueze pe parcursul celui de-al Noualea Ciclu, in mai putin de un an, reflectiile noastre asupra propriei noastre integritati si a felului in care înrâurim lumea sunt de importanta enorma. Poate ca cel mai potrivit nume pentru Pluton este integritate, care inseamna corectitudine inerenta. Cu alte cuvinte, cu totii am fost coplesiti de incorectitudinea nemaipomenita din partea oamenilor meniti sa apere poporul, astfel incat Pluton ii va indeparta. Sa aveti in prezent claritate in mintea si in inima voastra, pentru ca aceasta emotie simpla va ajuta sa ramaneti in tărâmurile armoniei, in mijlocul campului fractalic ce se schimba cu rapiditate. M-am gandit profund la motivul din care Japonia a fost lovita de valul venit din Arborele Lumii, in momentul in care a inceput Ciclul Universal. In timpul acestei crize, oamenii din Japonia au dat dovada de un curaj, o rabdare si o grija unii fata de altii cu totul remarcabile. Poate ca aceasta s-a produs acolo, deoarece ei sunt oameni care sa ne demonstreze ce inseamna sa fii binevoitor si centrat in inima. Imaginati-va cum ar fi fost daca v-ati fi aflat in mijlocul unui eveniment ca acesta, in Detroit sau in Los Angeles!
Dupa parerea mea, nu putem realiza saltul decisiv, decat daca ne intelegem lunga calatorie de-a lungul timpului, iar acest lucru difera de la o persoana la alta. Unii oameni pur si simplu pot simti aceasta pulsatie a cresterii, ca si cand ar fi o planta care se straduie sa iasa din pamant, la lumina zilei. Altii au nevoie de modele complexe, cum ar fi Calendarul Mayas ca sa inteleaga acest proces ce se apropie de apogeu. Noi toti ne transformam in forme noi, indiferent de gradul in care intelegem si simt ca centrarea in inima, in mijlocul haosului in crestere, este calea de a co-crea cu Pluton – cel mai de ajutor dintre toate fortele astrologice.
Neptun si Chiron sunt inca apropiati intre ei, aflandu-se in primele stagii de a ne deschide catre accesul spiritual total. Pentru corpul si mintea noastra, aceasta va fi o provocare uriasa, mai ales pentru glandele noastre suprarenale. Chiron in Pesti deja si-a mutat atentia de la vindecarea persoanala, la maturitatea spirituala; suntem intregiti cu dramele emotionale si exercitiile mentale. Neptun intra in Pesti (semnul lui de domiciliu) la o zi dupa aceasta Luna Noua, unde ramane pana pe 4 august, cand retrogradeaza inapoi in Varsator. Apoi Neptun revine in Pesti, din februarie 2012 pana in 2026. Din 1846, anul in care Neptun a fost observat pentru prima oara, gigantul acvatic a intrat in Pesti din 1847 pana in 1861 - o perioada in care a existat o trezire spiritualista si oculta, care a constituit valul unimii din Ciclul Planetar. In timpul acestei prime calatorii, cunoscuta la nivel constient, a lui Neptun prin Pesti, masele de oameni au ajuns la un oarecare confort si chiar tihna, astfel incat aveau timp sa se trezeasca si sa descopere alte realitati si dimensiuni, iar Spiritualismul a patruns rapid in lumea occidentala. Pe durata Ciclului Universal, Neptun in Pesti constituie tranzitia planetara de frunte, deoarece atat Neptun cat si semnul Pestilor indeparteaza granitele dintre noi si ne deschid catre Unime, spre Constiinta Unitatii. Ne vom dizolva si ne vom contopi, fiind centrati in inimile noastre.
Mercur, aflat la 24° in Berbec, este neaspectat si in miscare retrograda, din 28 martie pana in 23 aprilie. Mercur retrograd reprezinta intotdeauna o forta subtila, care va modifica intensitatea existenta in aceasta astrograma. Mercur in Berbec s-a intalnit cu Jupiter, pe 15 martie, imediat dupa marele cutremur, iar datorita miscarii sale retrograde, el face conjunctie cu Jupiter, inca de doua ori in Berbec: pe 11 aprilie si pe 11 mai. E posibil ca semnalele acestei triple conjunctii a lui Mercur sa ne extinda cunoasterea privind marele dezastru din Japonia si ca ne vor dezvalui in special adevarul privind tehnologia nucleara. Venus la 9° in Pesti face sextil apropiat cu Pluton din Capricorn, astfel incat Venus va amortiza, cu blandete si armonios, marile transformari ce vin prin Pluton. Partea cea mai dificila a vietii in acest moment din timp este stradania de a avea vreo viziune despre cum va arata lumea noastra, atunci cand trecem prin aceasta transformare. Consider ca va fi de folos sa lucram cu comutatoarele principale, urmarind Zilele si Noptile Ciclului Universal, iar aceste date sunt postate pe www.Calleman.com. Am increderea ca realitatea se va transforma in mod foarte firesc, pe durata incheierii timpului din Calendar, daca ne mentinem realitatile personale in inimile noastre – oazele de armonie si liniste.
De Barbara Hand Clow http://www.handclow2012.com/astroflash.htm                                                                   

luni, 21 martie 2011

Echinoctiul de Primavara 2011: 21 martie 2011 de Barbara Hand Clow


01:21 a.m.
Vezi hartahart

Barbara Hand Clow este autoarea cartilor aparute in limba romana, la Editura For You:
 • Codul intelepciunii mayase: accelerarea timpului si trezirea constiintei colective
si
 • Alchimia celor noua dimensiuni: profetiile despre 2011/2012, cercurile din lanuri si noua dimensiuni ale constiintei

Este Echinoctiul de Primavara la nord de ecuator si Echinoctiul de Toamna la sud de ecuator. In nord, este timpul sa va creati cele trei intentii importante pentru anul acesta, in vreme ce in sud e momentul sa va evaluati si sa va cumpaniti intentiile din primavara, de acum sase luni. Acest site este scris pentru cititorii aflati la nord de ecuator, iar cei de la sud vor trebui sa il citeasca ca atare.
In ce priveste Calendarul Mayas, pe baza interpretarii lui Carl Johan Calleman, acesta este ultimul nostru Echinoctiu de Primavara inainte de sfarsitul Calendarului, din 28 octombrie 2011. Prin urmare, aceasta primavara este foarte personala si emotionanta. Ce vreti sa creati pentru voi si pentru cei apropiati, pe durata celor 13 Ceruri ale Ciclului Universal? Cum va fi timpul, cand Zilele si Noptile au o durata de numai 18 zile? Aceasta comprimare a timpului va modifica modul in care cream in acest an? Pentru mine, acest potential de creatie accelerata este coplesitor si intimidant. Pentru voi, probabil ca simtiti ca acestea pot fi cele mai bune momente din intreaga voastra viata. In ce ma priveste, sunt sigura ca ele vor fi cele mai instructive momente din istorie. Asa cum Ziua Intai din Ciclul Celular, in urma cu16,4 miliarde de ani, a debutat cu Big Bang-ul, Ziua Intai din Ciclul Universal a inceput cu un big bang nuclear - „noua claritate”/„new clear”* - in sine.
[* Pronuntia de la nuclear din engleza, care mai poate fi scrisa si sub forma de 'new clear' – claritate/transparenta noua. N. tr.]

Gerry si cu mine am intampinat Ziua Intaia din Ciclul Universal, in 9 martie, cu o ceremonie de grup speciala, in Bellingham, Washington, la Wise Awakening. Ceremonia noastra a fost foarte degajata, deoarece noua instructori au activat o forma menita sa deschida Constiinta Unimii, dupa care toti cei care ni s-au alaturat au cantat din fluiere peruane, ca sa trimita forma in Centrul Galactic. Tema noastra a fost creatia unitara, si am cutreierat printr-o pestera cu picturi din paleolitic, pe care cei din vechime au activat-o in timpul Zilei a Cincea din Ciclul Regional (37.500-29.600 i.Ch), pentru a gasi aceasta frecventa. Intentia noastra a fost sa ne acordam cu inima naturii si sa devenim puncte nodale de legatura pentru Constiinta Unimii cu toate fiintele de pe planeta. In dimineata urmatoare, pe masura ce se desfasura Ziua Intaia, eu am intrat intr-o meditatie de cinci ore si am putut identifica chestiunile care ar putea fi semanate, astfel incat ele sa se poata dezvolta in cursul Ciclului Universal. Nu a trebuit sa cercetez sau sa astept prea mult: pe 9 martie a existat un pre-cutremur de intensitate 7.2, in placa tectonica a Pacificului, in afara coastei Japoniei, langa Sendai, dupa care, pe 11 martie, s-au dezlantuit Marele Cutremur si tsunami. In timp ce se petreceau acestea, Uniunea Europeana a organizat intalniri de urgenta pentru a strange mai multe ajutoare din partea natiunilor mai bogate, pentru cele care sunt tensionate din punct de vedere economic: Grecia, Spania si Portugalia, pe care le-au stabilit cu rapiditate. Un fapt si mai uimitor, acum ca Mubarak a plecat, este acela ca, pe 11 martie, o nava chineza a traversat Canalul Suez pentru a-i ajuta pe cetatenii lor din Libia, in timp ce pe 9 martie, o nava din Iran a trecut prin Canal, efectuand cateva manevre militare in zona estica a Mediteranei! Inainte, vasele provenind din aceste doua tari nu aveau permisiunea sa treaca prin Canal.
Ma concentrez pe evenimentele din Japonia, pentru ca distrugerea si criza nucleara scot in evidenta, in mod grafic, aroganta si atitudinea de sfidare a zeilor din cadrul Ciclurilor National, Planetar si Galactic – problemele enorme care trebuie sa fie transformate in mod radical, in anul 2011. Imaginile pe care lumea le-a vazut au fost mormane de containere si masini imprastiate prin jur, ca niste jucarii Lego; nave mari strivite ca niste cutii fragile de chibrituri; cladiri inalte laganandu-se ca niste pietre funerare ametite; si totul a fost maturat intr-o mare de namol, plina de ramasite ale civilizatiei si de corpurile neinsufletite ale locuitorilor ei. Aceste imagini socante i-au lasat pe oameni fara grai. In timp ce contemplam distrugerea masiva si coplesitoare a unei tari frumoase, asistam la distrugerea ultimelor trei Cicluri - National, Planetar si Galactic. Expresiile de groaza de pe fetele inspaimantate ale oamenilor ne obliga sa recunoastem ca Dr. Carl Calleman a inteles corect acest lucru: 2011 nu este un basm mayas. In timp ce au inceput eforturile de cautare si salvare si au fost evaluate utilitatile si stocurile de alimente, a devenit evidenta distrugerea si mai cumplita: Japonia – chiar tara pe care SUA au bombardat-o cu arme de distrugere in masa, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial – se confrunta din nou cu distrugerea in masa, de catre aceiasi forta anormala, prin intermediul unor multiple accidente nucleare. Ce ni se cere sa intelegem, in mijlocul suferintei coplesitoare a acestor oameni buni?

Dupa cum stiti din citirea materialelor de pe acest site, Saturn tranziteaza Saturnul SUA din 1776, insemnand ca este momentul ca SUA sa-si transforme formele disfunctionale. Ma intreb daca aceste accidente nucleare sunt inceputul unei pedepse karmice pentru SUA? [Observati ca daca SUA ar fi sa inceteze sa administreze dezvoltarea si controlul puterii nucleare mondiale, economia sa ar suferi un declin si mai mare decat se inregistreaza in prezent].
Saturn a fost in conjunctie exacta cu Saturnul SUA pe 9 martie (inceputul Zilei Intaia), in timpul pre-cutremurului. Dupa aceea, Uranus a intrat in Berbec, pe 11 martie, imediat dupa Marele Cutremur si tsunami – ceea ce inseamna ca aceste evenimente constituie doar inceputul transformarii de amploare. Nu putem intelege ca omul nu ar fi trebuit niciodata sa dezintegreze materia? Manipularea elementalilor este pericolul karmic extrem din univers – iar noi asistam la apogeul acestui comportament de dumnezeu [sfidarea zeilor?]. Ciclurile din Calendarul Mayas dezvaluie acest adevar: SUA a dezintegrat si a lansat Bomba asupra Japoniei, in timpul Noptii a Cincea din Ciclul Planetar (1932-1952 d.Ch.), iar in prezent ne aflam in etapa de maturizare a tehnologiei nucleare, in timpul Zilei a Saptea. [Astrologii ar putea revedea Capitolul treisprezece, „Chiron si Bomba", din cartea Chiron: Punte de curcubeu intre planetele interioare si cele exterioare, de B.H.Clow.]

Folosind astrologia elementara, pentru a intelege procesele karmice majore, incepem cu nodurile Lunii, ca sa gasim semnificatia evenimentelor din Ziua Intaia curenta. Dupa cum am mentionat in lunatia anterioara (Luna Noua in Pesti, din 4 martie), Uranus in ultimele grade din Pesti a facut cuadratura exacta cu nodurile lunare, fapt ce a indicat  o „criza karmica enorma, al carei program e stabilit de planeta care face cuadratura" – adica de Uranus. Uranus guverneaza transformarea si revolutia, iar in lumea fizica tranzitele lui Uranus declanseaza deseori cutremure de pamant, eruptii vulcanice, valuri tsunami si inundatii. In acest caz, intrucat Nodul lunar Nord a fost si este pe Centrul Galactic, aceasta este criza karmica a planetei noastre. Atunci, ce ar putea fi mai transformativ decat un eveniment nuclear? Cetatenii Pamantului vor trebui sa reexamineze faptul de le ingadui guvernelor sa ii constranga pe Titani sa le indeplineasca cererile. Intrucat pentru SUA are loc cea de-a opta revenire a Saturnului ei si intrucat SUA au creat mai intai aceasta tehnologie, americanii au in prezent ceva de invatat.

Haideti sa ne amintim ca harta Solstitiului de Iarna a prezis o „iarna grea, de confruntare cu adevaruri incomode si cu provocari”, iar acest lucru este atat de adevarat! Ca sa ne pregatim sufletele pentru anotimpul de primavara, trebuie ca mai intai sa ne acordam un pic de timp, pentru a ne gandi la ce anume am invatat, de fapt, in timpul acestei ierni grele. Multi dintre voi au dat curs recomandarii mele de a citi cartea Karlei McLaren, Limbajul emotiilor, iar multora dintre voi le-a placut. Daca va chinuiti cu zbuciumuri emotionale dificile, asta v-ar putea salva viata. Aceasta primavara este perioada pentru o noua creatie – asadar, cu ce v-ati confruntat si ce ati transformat in aceasta iarna? In ce fel s-a schimbat rolul vostru in comunitate si relatia voastra cu planeta?
 
Inceputul Ciclului Universal vesteste ca Gaia este vie si constienta de comportamentul uman si ca nevoile ei sunt mai importante decat orice program omenesc. In ce fel se potriveste viata voastra, in cadrul acestui parametru organic – si cum veti crea realitati noi, intr-un camp atat de supra-accelerat? De exemplu, a existat o renastere instantanee a miscarii anti-nucleare in Europa, ce demonstreaza ca exista multi oameni care stiu ca aceasta tehnologie a fost, de la inceput, o schimbare de directie gresita. Exista doar cateva lucruri care sunt interzise pe aceasta planeta – interzise de catre universul holistic. Asadar, poate ca veti crea intentii care sa ajute ca producerea energiei sa se indrepte intr-o alta directie? Orice alegeti, a venit vremea sa cream trei intentii pentru acest an*, sa le scriem pe hartie, dupa care sa consultam analiza acestui Echinoctiu de Primavara, ca sa ne formam o imagine despre felul in care acesta ar putea fi bun pentru voi.
* In cartea Alchimia celor noua dimensiuni, la Dimensiunea a opta, pag. 205, puteti citi descrierea metodei recomandate pentru procesul de materializare. Sau ati putea cauta in arhiva de newslettere de anul trecut care a avut ca tema sezonalitatea si procesul de materializare. N.tr
Harta pentru Echinoctiul de Primavara 2011 nu lasa niciun loc indoielii: transformarile puse in miscare in timpul Zilei Intaia a Ciclului Universal vor continua, se vor intensifica si vor creste exponential, pe durata primaverii. Asta, deoarece Soarele echinoctiului, aflat la 0° in Berbec, este la 30 de secunde de o conjunctie exacta cu Uranus, zece ore mai tarziu. Apoi, pe 28 martie, cand tocmai vom incepe Noaptea Intaia din Ciclul Universal, Jupiter in Berbec se apropie de ultima sa opozitie exacta cu Saturn din Balanta. Exista o Luna Plina in Fecioara, in ziua de dinaintea echinoctiului, care activeaza foarte mult toate elementele din harta Echinoctiului de Primavara. Aceasta Luna Plina conduce la punctul culminant, procesele puse in miscare in timpul Lunii Noi din Pesti - criza karmica provocata de conjunctia exacta a lui Uranus cu nodurile lunare, de pe 4 martie. Evenimentele se intensifica exponential, pentru ca Luna Plina formeaza o cuadratura mare si exacta cu nodurile lunare, avand Nodul Nord  exact pe Centrul Galactic. Aceasta reprezinta o apoteoza a rasplatii karmice, iar inimile noastre sunt greu incercate in prezent. Trebuie sa avem incredere, sa capitulam in fata fortelor ce sunt mai presus de controlul uman si sa raspundem cu compasiune. Desigur, nu stiu ce se va intampla in timpul Lunii Pline din 19 martie, avand in vedere ca aceasta analiza va fi trimisa inainte de Luna Plina. Sa speram ca asta nu inseamna ca vom avea accidente nucleare si mai mari in Japonia si mai multe evenimente tectonice, insa ar fi posibil. In mod cert, nu putem evita implicatiile acestei cruci mari cu nodurile lunare, de cand Uranus a facut cuadratura cu nodurile lunare, in timpul Lunii Noi in Pesti, din 4 martie; criza karmica este o criza nucleara, pentru a fi o tema centrala a Ciclului Universal. Adevarul real cu privire la ce anume a creat omenirea, incepand din 1943, va fi total vizibil, obligandu-i pe oameni sa se confrunte cu el, in aceasta primavara.

Sentimentele intense si importanta foarte mare a Lunii Pline in Fecioara, din 19 martie, vor da tonul pentru Echinoctiul de Primavara si s-ar putea sa simtiti ca dorintele voastre personale din aceasta primavara sunt banale. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevar. Cu totii avem un vot in Platonia, dimensiunea a sasea formativa viar acest potential este cel mai intens in timpul Echinoctiului de Primavara.

Cercetand harta, aceasta primavara va fi intens de creativa si extrem de emotionala, dezlantuind oportunitati pentru schimbare pe termen lung si noi cai. Ca sa cred ca oamenii pot face un salt evolutiv urias, caut imagini potrivite pentru modul in care sa activam Constiinta Unimii in creierul nostru, zi de zi. [Pe 13 martie, am avut un interviu radio cu James Arthur Jancik, „Cavalerul negru al emisiunilor radio de dezbateri", ceea ce a fost foarte dificil, pentru ca se producea cea de-a doua explozie de la un reactor nuclear. Atat James cat si eu am fost atat de uluiti, incat am simtit ca e greu sa ne facem treaba – sa fim verbali!] Noaptea trecuta mi-a venit o imagine buna pentru Constiinta Unimii – o imagine din Ciclul Tribal. In timpul acestei perioade de 2 milioane de ani, evolutia ominidelor a inceput prin aparitia lui homo habilis; iar in timpul punctului ei culminant, in urma cu un milion de ani, homo habilis a creat tehnologia instrumentului de piatra, de tip acheulian. Acest stramos uman a confectionat topoare de piatra, vreme de un milion de ani, care sunt atat de standardizate ca dimensiune si forma, incat acesta trebuie sa fi fost rezultatul transmiterii de cunoastere intre specii; topoarele din piatra scot in evidenta prima aptitudine matematica. Topoarele acheuliene au fost gasite peste tot in Europa, Africa si Asia, iar ele sunt o dovada puternica a capacitatilor pre-umane de a raspunde global la impulsul evolutiv. Prin urmare, pentru mine, aceasta este o imagine puternica privind modul in care mintile noastre sunt stimulate la nivel global, de Constiinta Unimii, care este pasul urmator din evolutia noastra.

Revenind la harta Echinoctiului de Primavara, Soarele se indreapta spre o conjunctie cu Uranus – ceea ce indica revolutie si schimbare radicala. Luna in Balanta tocmai trece de Saturn, iar amandoua corpurile ceresti fac opozitie cu Jupiter/Mercur din Berbec. Aceasta opozitie e fierbinte, formativa si tensionata emotional. Luna in Balanta este in opozitie apropiata cu Mercur din Berbec; asadar, atunci cand ne cantarim sentimentele, mintea noastra se ambaleaza cu concluziile noastre, incepe sa penduleze rapid si abia mai putem simti ceva. Saturn din Balanta este in opozitie apropiata cu Jupiter din Berbec, astfel incat, pe masura ce continuam sa ne extindem, Saturn ne indeamna in permanenta sa cantarim si sa stabilizam controversele din vietile noastre. Acest aspect, care este exact pe 28 martie, semnaleaza o reevaluare la niveluri profunde, a problemelor si angajamentelor majore, asa ca fiti receptivi la schimbarile pe care trebuie sa le faceti, insa evitati sa fiti impulsivi. Aceasta este cea din urma dintre cele trei opozitii Jupiter-Saturn care creaza cai si intentii noi. De asemenea, Marte in Pesti face o inconjunctie larga cu Saturn/Luna in Balanta, ceea ce ne stimuleaza sa ne deschidem in fata compasiunii pentru alegerile pe care le facem in viata noastra. La cateva ore dupa Echinoctiu, Luna face inconjunctie exacta cu Marte – ceea ce ar putea declansa sentimente triste, privind viata si o senzatie de disperare. In general, intuiesc ca in aceasta primavara ne vom simti mai degraba deprimati si fara speranta – prin urmare, raspunsul nostru cel mai bun este curajul din inima noastra.

Neptun in ultimele grade ale Varsatorului este combust (ars) de Ceres si inca apropiat de Chiron din Pesti. Conjunctia lui Neptun cu Ceres ne ajuta sa accesam Constiinta Unimii si sa fim sensibili fata de toate fiintele de pe Pamant. Aceasta grupare ne aminteste ca putem vindeca orice, prin abordarile spirituale si prin intelepciunea zeitei graului. Ne intoarcem in prezent, la principiile fundamentale. Neptun va intra apoi in Pesti, vibratia spirituala a domiciliului sau, la inceputul lui aprilie – care marcheaza mijlocul Noptii Intaia – ceea ce va inspira un val masiv de Constiinta a Unimii. Intre timp, Venus in Varsator face trigon larg cu Luna Echinoctiului de Primavara din Balanta si sextil cu Mercur din Berbec, asa ca receptivitatea feminina si darurile zeitei vor fi foarte vindecatoare in aceasta primavara. Acest anotimp nu va fi usor – harta arata cu claritate acest lucru – insa aceste aspecte feminine ne amintesc sa facem o sauna, sa sarutam un copilas si/sau sa mancam ciocolata, atunci cand inaintarea devine anevoioasa. Bucurati-va de o primavara fericita si ma gandesc ca, in acest an, urmarirea Zilelor si Noptilor din Ciclul Universal va vor oferi o indrumare importanta. La analizele fiecarei Luni Noi, voi face exact acest lucru, asa ca incepem cu ce s-a intamplat in timpul Primei Zile din ciclurile anterioare:
 • Ciclul Celular de 16,4 miliarde de ani: Big Bang-ul
 • Ciclul Mamifer de 820 milioane de ani: primele manunchiuri de celule - procariotele
 • Ciclul Familial sau Antropoid de 41 de milioane de ani: primele maimute
 • Ciclul Uman sau Tribal de 2 miliarde de ani: Homo habilis
 • Ciclul Regional de 102.000 de ani: Neanderthalul sud-african/Minele de ocru-rosu
 • Ciclul National de 5.125 de ani: prima Dinastie egipteana si dezvoltarea Sumerului
 • Ciclul Planetar de 256 de ani: inceputul industriei, telegraful, prima constitutie a Confederatiei din SUA
 • Ciclul Galactic de 12,8 ani: evolutia IT, Y2K* si emiterea monedei Euro
* Y2K este un numeronim si a fost abrevierea obisnuita pentru problema de software a anului 2000. Abrevierea combina litera Y pentru „an/year" si k de la kilo, insemnand 1000; 2K inseamna deci 2000. N. tr.
 •  Ciclul Universal de 234 de zile:  cutremurul/tsunami de 9.0 din Japonia si criza nucleara

De Barbara Hand Clow

Ana Nicolai

sâmbătă, 19 martie 2011

Un mesaj planetar din partea Hathorilor prin Tom Kenyon

Un mesaj planetar din partea Hathorilor

prin Tom Kenyon
 
Remediile de Lumina/Medicines of Light:
Protectia si vindecarea de iradiere, neurotoxine, bacterii si virusi.
Odata cu cutremurul din Noua Zeelanda, urmat de cel din Japonia, este clar faptul ca ati intrat intr-o etapa mai complexa a Nodului de Haos.
Dorim sa va facem cunoscuta o metoda de protectie si vindecare de iradiere si alte stari fizice. Noi le numim Remedii de Lumina.
In mod evident, acest lucru are legatura cu evenimentele actuale ce se desfasoara in Japonia, insa, pe masura ce se produc viitoarele schimbari terestre, ati putea face fata si provocarilor similare din viitorul vostru apropiat, care survin in alte zone din lume.
Aceasta metoda va va ajuta deopotriva sa va aparati si sa va vindecati de expunerea la elementele nocive – expunere nu doar la radioactivitate, ci si la neurotoxine si la formele mutante ale bacteriilor si virusilor. Din perspectiva noastra, va puteti astepta sa sesizati o crestere a acestora, in cadrul liniei voastre temporale apropiate.
Metoda implica sa va conectati cu Sufletul vostru Celest, corpul BA. Aceasta se face in vederea conectarii la taramurile de Lumina, ce fac parte din fiinta voastra.
Tot ceea ce exista in cosmosul vostru poate fi privit ca fiind o caracteristica sau o expresie energetica a Luminii – chiar si formele voastre materiale cele mai dense sunt, in esenta, o forma de Lumina.
In aceasta metoda, va conectati cu Sufletul vostru Celest, mentinand intentia si expectativa ca acesta va va aduce o energie care va protejeaza si/sau va vindeca. Trimiteti aceasta intentie Sufletului vostru Celest, emitand vibratia emotionala a aprecierii sau recunostintei. Aceasta este rezonanta vibrationala care activeaza acest aspect mai inalt al fiintei voastre.
Odata cu trimiterea acestei intentii, impreuna cu sentimentul de apreciere sau recunostinta fata de BA-ul vostru, va indreptati constienta in chakra inimii, primind in aceasta chakra, energia pentru vindecare sau protectie. Ati putea percepe aceasta energie ca pe o forma de Lumina, sau ca pe tipare geometrice, ori ati putea simti senzatia unei energii ce coboara asupra voastra. Ati mai putea percepe aceasta energie, ca pe un gand/sentiment.
Odata ce energia este primita in chakra inimii, aceasta este gata de a fi trimisa.
In aceasta faza, veti avea nevoie de niste apa pura, intrucat apa pastreaza extrem de bine acest gen de informatii. Tinand in maini un recipient cu apa, prin intentie, trimiteti aceasta energie din chakra inimii prin brate si prin maini si prin chakrele existente in centrul fiecarei palme. Energia patrunde in apa, pe aceasta cale.
Va sugeram sa amplificati aceasta energie, repetand procedura de trei ori – sa o parcurgeti de trei ori. Dupa asta, beti apa din recipient. Apa permeaza elementul apa din corpul vostru, iar calitatile de vindecare si protectie patrund, in final, in fiecare celula.
Prin aceasta actiune, ii atribuiti Luminii o calitate, facand-o sa coboare in inima, prin canalul central al corpului si transmitand-o apoi in elementul apa. Constiinta apei primeste aceasta energie, iar atunci cand o beti, corpul vostru o primeste si el.
Daca va aflati intr-o situatie in care ati fost expusi radioactivitatii, veti incepe sa folositi aceasta procedura, asa cum am prezentat-o, atribuindu-i energiei care coboara din BA, calitatea de a va proteja si de a va vindeca de orice posibilitate de a fi iradiati. Daca aveti alte mijloace de a va proteja, este clar ca ar trebui sa le folositi si pe acestea, insa chiar daca nu va raman decat instrumentele propriei voastre constiinte, va puteti proteja si vindeca.
Daca ati fost expusi la neurotoxine, veti proceda in mod similar. Daca va aflati in mijlocul unei epidemii care implica infectii bacteriene sau virale, va sfatuim sa urmati aceeasi procedura.
In plan colectiv, pe masura ce patrundeti mai profund in aceasta faza mai complexa si mai intensa a Nodului de Haos, bacteriile si virusii vor suferi mutatii mai rapide. Aceasta metoda va va permite sa va protejati si sa va vindecati de aceste forme de viata mutante.
Este important sa intelegeti ca voi creati mijlocul de protectie si de vindecare, prin puterile propriei voastre constiinte. Aveti acces direct la propriile voastre taramuri de Lumina. Aveti dreptul suveran de a angrena taramurile Luminii in numele vostru si in numele celor pe care-i iubiti.
Daca va aflati intr- una dintre aceste situatii dificile pe care le-am descris, va sugeram sa luati Remediile de Lumina — care sunt apa pe care ati incarcat-o energetic — de cateva ori pe zi, dupa cum va indruma intuitia.
Sunt foarte greu de rezolvat ramificatiile de ordin fizic ale activitatii seismice din Japonia si ale valului tsunami declansat. Noi dorim insa sa ne indreptam atentia de la efectele fizice, la efectele mentale, emotionale si spirituale, create de un asemenea dezastru.
Datorita faptului ca va aflati intr-un Nod de Haos, iar energiile venite din spatiul cosmic, impreuna cu activitatea exploziilor solare va afecteaza corpurile energetice, voi, ca o colectivitate, sunteti si mai afectati. Prin aceasta vrem sa spunem ca faptul de a fi martori la suferinta semenilor vostri va zdrobeste inima. Admiteti ca necazul lor ar putea fi cu usurinta si al vostru. Aceasta recunoastere poate crea o deschidere in inima voastra, iar prin inima – inima voastra – sunt atinse acele stari mai elevate de constiinta, astfel incat, in multe privinte, cutremurul din Japonia este un cutremur al inimii colective.
Vremurile ce se astern in fata voastra nu sunt usoare. Din perspectiva noastra, va asteapta schimbari terestre intense. Insa unul dintre rezultatele unor astfel de evenimente este acela ca sunteti zdruncinati pana in strafundurile voastre, iar hipnoza de masa inceteaza pentru un timp. Iar intr-o asemenea stare de devastare cumplita, ce intrece imaginatia, multi dintre voi inteleg foarte clar ca civilizatia voastra se bazeaza pe un teren nesigur. Ne referim la acest lucru, atat in sens literal cat si figurativ.
Asadar, sfatul nostru pentru aceasta faza din Nodul de Haos este sa invatati sa stapaniti aptitudinea de a crea Remedii de Lumina pentru voi insiva, astfel incat, atunci cand vine momentul, sa stiti cum sa folositi aceasta putere de a va proteja si vindeca, pe care o detineti in insasi natura voastra. Va sugeram sa navigati prin aceste vremuri nu doar cu mintea, ci si cu inima voastra – si lasati ca inimile voastre sa fie miscate, deoarece cu ajutorul lor veti urca pe calea in spirala, spre propria voastra maretie.
Hathorii
16 martie 2011

Gandurile si remarcile lui Tom
Am transmis mesaje prin channeling de la Hathori, de aproape douazeci de ani, incepand sa postez Mesajul lor Planetar, in februarie 2003. Si, in toti acesti ani, nu am simtit niciodata in ei o asemenea urgenta de a le posta mesajele. De obicei, mi se dau cateva zile in care sa ma gandesc si sa meditez la mesajele lor, inainte sa-mi scriu comentariile. Insa, in acest moment, nu mai exista acel lux. Ei ne-au cerut, lui Judi si mie, sa postam acest mesaj deosebit cat mai repede posibil, asa ca imi voi impartasi gandurile, succint si la obiect.
Mesajul central este ca toate fiintele umane au aptitudinea de a crea ceea ce Hathorii numesc Remediile de Lumina. Iar acest gen de remediu are o capacitate si un potential inerent de a ne proteja si de a ne vindeca nu numai de iradiere, ci si de efectele neurotoxinelor si de infectiile cu bacterii si virusi.
Metoda e simpla si la obiect. Intrucat pentru unii dintre voi, care cititi aceste randuri, conceptul de Suflet Celest (sau Ba) s-ar putea sa fie ceva foarte nou, permiteti-mi sa aduc lamuriri privind locatia sa si modul in care sa il angrenati. BA sau Sufletul Celest, este un aspect al propriei voastre constiinte, care exista in afara constrangerilor de timp si spatiu. Unii dintre voi v-ati putea referi la Sufletul Celest, ca fiind Sinele Divin. Insa, indiferent cum il numiti, Sufletul vostru Celest exista in ceea ce Hathorii numesc Taramurile Luminii, iar acest aspect al vostru este angrenat de fiecare data cand ii trimiteti apreciere sau recunostinta.
BA-ul vostru nu are o locatie in timp si spatiu, intrucat el le transcende pe amandoua.
Insa el are un punct de acces in campul vostru energetic, ce se afla cam la inaltimea bratelor, ridicate deasupra capului. Daca ar fi sa va ridicati ambele maini deasupra capului si sa va uniti varfurile degetelor, degetele s-ar afla in apropierea acestui punct de acces. Si acesta este punctul in care va concentrati atentia in prima faza a metodei lor de creare a unui Remediu de Lumina. (Retinei ca va ridicati bratele deasupra capului, doar in scopul determinarii acestui punct. Atunci cand creati Remediile de Lumina, nu va ridicati mainile deasupra capului).
Odata ce va indreptati constienta in zona punctului vostru BA, mentineti in minte calitatea Luminii pe care doriti sa o primiti. De exemplu, sa spunem ca ati fost, sau veti fi expusi, la formele periculoase de radioactivitate, fiind in pericol de a fi iradiati. Dupa ce v-ati concentrat atentia asupra punctului BA de deasupra capului, mentineti intentia că energia care coboara din BA va fi o energie de vindecare si/sau protectie de iradiere.
Apoi trimiteti sentimentul de apreciere sau de recunostinta in sus, din chakra inimii spre punctul BA de deasupra capului in timp ce mentineti intentia sau  premiza ca energia care va este trimisa din BA va va proteja si/sau vindeca de iradiere.
Dupa care va mutati atentia din punctul vostru BA, in chakra inimii (in mijlocul pieptului, sub stern) si asteptati sa primiti energia de protectie si vindecare din BA-ul vostru.
Aceia dintre voi care sunt incepatori in acest exercitiu ar putea avea nevoie sa trimita intentia sau premiza, impreuna cu sentimentul de apreciere sau recunosctinta spre BA, de cateva ori inainte de a sesiza un raspuns. Continuati insa sa trimiteti aceasta intentie, impreuna cu sentimentul de apreciere sau recunostinta, in sus spre BA, pana cand simtiti o energie ce coboara. Atunci cand simtiti coborarea energiei din Sufletul vostru Celest, mutati-va constienta in chakra inimii. Permiteti-i centrului inimii sa primeasca aceasta energie de protectie si vindecare.
Dupa aceasta, asezati-va mainile in jurul unui recipient cu apa pura si transmiteti-i apei aceasta energie primita de la Sufletul vostru Celest. Energia de vindecare si/sau protectie care a patruns in centrul inimii voastre se va deplasa in jos, prin maini, in apa, prin cele doua chakre ce se afla in centrul palmei fiecarei maini.
Repetati acest proces de trei ori. Apoi beti apa.
Daca va aflati intr-o stare de sanatate precara, Hathorii va sfatuiesc sa creati Remediile de Lumina de cateva ori pe zi si sa le beti dupa cum va indruma intuitia.
Dupa cum subliniaza Hathorii, Remediile de Lumina au mult mai multe aplicatii, in afara de protectie si vindecare de iradiere. Le puteti folosi pentru a va proteja si/sau vindeca de neurotoxine, dar si de infectiile bacteriene si virale. Desi Hathorii nu au mentionat acest lucru, dupa ce au transmis acest mesaj, i-am intrebat daca metoda ar fi eficienta pentru alte provocari fizice, cum ar fi cancerul. Ei au spus ca, in cel mai categoric mod, Remediile de Lumina ar putea fi create in aceeasi maniera, pentru a rezolva acest tip de situatie precum si altele.
Evident ca daca va confruntati cu o situatie serioasa cum ar fi iradirea, expunerea la neurotoxine si/sau epidemii de infectii bacteriene sau virale veti dori sa va folositi de toate remediile medicale. Cu alte cuvinte, aceasta metoda nu e menita sa inlocuiasca solutiile medicale sau de sanatate publica, ci e menita sa fie ceva suplimentar, un lucru pe care il puteti face voi insiva —pentru voi.  
Dupa transmiterea mesajului lor, i-am intrebat pe Hathori despre crearea Remediilor de Lumina pentru cei care nu au posibilitatea sa o faca pentru ei insisi, cum ar fi copiii si animalele de companie. Ei au spus ca veti putea folosi aceeasi metoda, cu deosebirea ca veti desemna intentia pentru copilul sau animalul caruia urmeaza sa ii dati Remediul. De exemplu, daca ar fi sa creati un Remediu de Lumina pentru a va proteja sau a va vindeca pe voi de iradiere, veti trimite gandul ca energia pe care o veti primi de la Sufletul vostru Celest este pentru protectia sau vindecarea voastra. In cazul in care veti face aceasta pentru un copil sau un animal, veti trimite gandul ca energia pe care o veti primi de la Sufletul vostru Celest este pentru protectia sau vindecarea fiintei careia ii veti da Remediul adica copilului sau animalului vostru.
Iar aici as dori sa inserez ceva. Este mult mai bine sa inveti pe cineva cum sa creeze un Remediu de Lumina, decat sa creati o dependenta. Aptitudinea de a crea Remedii de Lumina este o aptitudine innascuta in toate fiintele umane. Ea face parte din mostenirea noastra multidimensionala. Iar faptul de a-i da cuiva puterea de a face acest lucru pentru el insusi este un serviciu adus maiestriei sale.
In ce ma priveste, mi-ar displacea sa vad ca aceasta metoda e folosita de „vindecatori”, care sa creeze Remedii de Lumina pentru altii, sub pretextul ca ei au ceva puteri speciale, pe care ceilalti nu le au. Aceasta metoda de creare a Remediilor de Lumina este un drept din nastere al oamenilor, iar sentimentul meu este ca ar trebui sa fie impartasit cu toate persoanele.
Sunt multe lucruri pe care mi-as dori sa le impartasesc, legat de aceasta metoda simpla pentru crearea Remediilor de Lumina, insa remarcile mele filosofice si metafizice vor trebuie sa astepte pentru altadata.
Hathorii insista ca noi sa postam si sa transmitem aceste informatii, cat mai repede posibil.
© 2011 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com
Aveti acceptul sa faceti copii ale acestui mesaj si sa il distribuiti in orice canal media doriti, atata timp cat nu cereti bani pentru el, nu il modificati in nici un fel, mentionati autorul si includeti aceasta nota de copyright.(ii multumim Anei Nicolai)
 

 
contoare