Iubirea este cheia

Iubirea este cheia

Azi te invit să-ţi redescoperi inima, să deschizi lacătul cel ruginit cu care ai închis cândva poarta inimii tale şi să vezi ce se ascunde dincolo.

Vrem să-l cunoaştem pe cel iubit, vrem să-i cunoaştem pe cei de lângă noi dar nu ne cunoaştem cu adevărat pe noi înşine. Nu ştim ce mesaj ne aduc emoţiile noastre, reacţiile dinăuntrul corpului care se văd la exterior. Ţi-ai pus vreodată întrebarea ce se întâmplă în interiorul tău atunci când iubeşti?

Te întreb asta pentru că iubirea e un balsam pentru suflet, iar ceea ce se întâmplă cu noi atunci când suferim e şi mai greu de cunoscut. Și totuşi, spaţiul inimii rămâne încă un mister, un spaţiu care nu poate fi explorat decât cu lumina iubirii.

Deşi fiecare om e înzestrat cu liber arbitru, în faţa iubirii acesta pare anihilat. Iubirea e focul cre arde tot ceea ce credeai că ştii despre tine şi transformă totul în cenuşă, e apa care te invită să înoţi şi să te pierzi în adâncurile ei, e vântul care îţi dă aripi şi care te poartă ca pe o frunză rătăcită de toamnă. Și mai ales, iubirea e pământul care hrăneşte tot ceea ce tu semeni.

Iubirea e soluţia universală, e cheia care deschide orice lacăt, e firul care ne leagă pe toţi. Nici răutatea, nici ignoranţa, nici cel mai mare rău din lumea asta nu poate să reziste în faţa iubirii. Iubeşte tot ce te înconjoară, cu bine şi cu rău, iubeşte orice fiinţă vie şi mai ales iubeşte-te pe tine. Cunoaşte-te pe tine însuţi prin iubire, descoperă-ţi corpul prin iubire, calmează-ţi mintea prin iubire, simte ceea ce eşti… iubire!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012