Lauren Gorgo Portalul eclipsei :nasterea fiintei 5d pentadimensionale

Portalul eclipsei: nasterea fiintei 5D (pentadimensionale)

de Lauren  pe 12 mai 2012
Mai intai de toate, bun venit la noul ThinkWithYourHeart.COM!
E ATAT DE BINE sa revin, dar si mai emotionant este sa fim, în sfarsit, aici si acum. Inainte sa va pun la curent pe toti, vreau ca mai intai sa valorific aceasta ocazie ca sa-mi exprim recunostinta pentru timpul/spatiul pe care l-am primit si de care am avut nevoie în ultimele patru luni, ca sa ma ingrijesc de propria-mi transformare si de nevoile mele. Stiu din experienta cat de greu a fost pentru multi primul sfert din acest an si, din acest motiv, apreciez foarte mult spatiul sacru pe care l-am putut simti ca a fost mentinut pentru mine, intr-o perioada în care am avut mare nevoie sa ma ocup mai intai de mine insami.
Pentru acest lucru ii multumesc fiecaruia dintre voi si pentru faptul ca sunteti minunati!
De la adresa de site PUNCT NET, la PUNCT COM
Tranzitia de la TWYH punct NET la punct COM simbolizeaza foarte multe noi inceputuri, pe foarte multe niveluri … iar pe multe dintre ele inca nu le stiu … insa, pana acum, cea mai evidenta pentru mine este coordonarea în timp a intregului proces. În 2007, cand am inceput sa scriu online, chiar mi-am dorit adresa cu punct com, insa (ca o ironie) ea a devenit disponibila la vanzare chiar la sfarsitul anului 2011, exact cand imi incheiam primul nivel al misiunii de slujire, pentru etapa I-a a procesului de Inaltare.
Din punctul în care suntem acum (în pragul etapei a II-a), imi este mult mai limpede ca adresa PUNCT NET a fost exact pentru calatoria de iesire din lumea veche si din vechile cai, în timp ce PUNCT COM va fi adresa pentru captivanta expeditie în lumea noua si în noile (5D) cai. Insa, la fel ca în cea mai mare parte a decadei precedente, cand stiam foarte putine lucruri despre incotro ma indreptam … si chiar daca inca habar nu am incotro merg, stiu, în sfarsit, ca SUNT. Din fericire, pentru calatoria ce urmeaza, asta e tot ce avem nevoie.
De la atunci la Acum
De la ultimul meu buletin informativ despre energii, de la inceputul lui ianuarie, si imediat dupa finalizarea noului meu program electronic, Cell Speak™, am intrat în ceea ce s-a simtit a fi o versiune si mai intensa de hibernare a transformarii … daca acest lucru chiar e cu putinta.  Asemenea multora dintre voi, am petrecut o mare parte din ultimele 4 luni cufundata foarte adanc în mine insami … indurand durerile continui ale (re)nasterii, total concentrata pe indepartarea tuturor falsitatilor ramase si a reziduurilor de baza. Daca, în ultimele 7 luni din aceasta calatorie de descoperire a sinelui meu autentic, am crezut ca am fost deconectata de lumea exterioara, acum as considera acea perioada ca fiind „sociala”, în comparatie cu aceste luni de pana acum, din 2012.  Eu una am considerat aceasta recenta scurta calatorie – realinierea totala a aspectelor celor mai dense din noi insine (din corpul emotional si fizic) – a fi CEA mai dificila de pana acum … si toate astea spuse în termeni moderati.
Nu pentru ca deja s-a incheiat, insa, pentru aceia care sunt în chinurile renasterii lor, este cat se poate de usor sa ne dam seama ca ne aflam din plin în contractiile travaliului fizic… avand de dat afara toate emotiile (si durerea!). Este ca si cand am fi mame pentru prima oara, neavand nicio idee despre lucrurile la care sa ne asteptam, în timpul si dupa procesul concret de nastere, fiind deopotriva buimaci de anticipare si nervosi din cauza nelinistii cu privire la necunoscut. Iar din cate aud, urmatoarele patru saptamani vor fi pline de si mai multe transformari interne si externe, pe masura ce procesul de mutatie se intensifica… motiv pentru care Cele Sapte Surori se prezinta, cu amabilitate, ca moase ale destinului nostru, dorind sa ofere cateva sfaturi care sa ne ajute sa ne mentinem focalizarea si sa respiram, în timp ce ele ne calauzesc spre dezvoltarea completa a sinelui nostru 5D.
Viata 5D, lumea 3D
Nasterea acestui website inseamna o schimbare majora… atat în vietile noastre, cat si în lume, în general. Acea diferenta exista intre 3D si 5D… A incepe sa FIIntam… si ce va insemna acest lucru pentru un numar crescand de oameni. Din cate pot spune pana în prezent – si cu aportul celor nevazuti – ne pregatim sa ne ridicam panzele în unele ape cu totul noi, avand un vas total nou si chiar si o busola nou-nouta. Ne dezvoltam, literalmente, ca o noua omenire, intr-o noua lume, avand o perspectiva cu totul noua („cu totul/intreg” fiind cuvantul cheie de aici)… în mod simultan, coexistand insa în vechea lume si demoland structuri, în scopul conectarii realitatilor. O, da – si asta, fara sa avem vreo harta.
Apropo, daca incepeti sa va simtiti ca un (nou) experiment uman, alaturati-va noua. Aceasta faza urmatoare mi se pare foarte melodramatica. De fapt, de aceea a si fost creat  PUNCT COM …. ca un loc de reuniune, în care sa fii în contact cu cei care simt la fel – în special ca sa verificam, din cand în cand, „realitatea”, pe masura ce exploram, descoperim si, în cele din urma, (co)cream noua lume. Proces în care, potrivit recentelor mele conversatii cu Surorile, va exista o nemaipomenita curba a invatarii. Factorul decisiv este ca habar nu avem cum/ce trebuie sa facem în acest nou spatiu – si cam asta e ideea … ca nu trebuie sa mai facem nimic … avem nevoie doar sa facem ceea ce este în inimile noastre, ceea ce ne inspira, lucrurile care ne atrag, care ne aduc pasiune creatoare reala si bucurie nemarginita. Cuvantul obligatie suna foarte 2011. Alegerea datatoare de putere constituie noua tinta.
Si nu doar asta, insa ne pregatim sa-i aducem aceste perspective noi-noute, lumii în general, intr-o maniera foarte reala si practica… sustinand sau extinzand prezenta pentadimensionala, în timp ce ne mentinem existenta fizica (si traiul) in lumea (moderna) tridimensionala. Din punctul de vedere pleiadian, acest lucru nu a fost niciodata facut în acest mod, astfel ca avem ceva de munca la intelegerea lui. Lucruri precum … cum relationam cu lumea exterioara acum, cand stim, într-un mod visceral, ca intreaga lume se afla în noi? Sau cum ne mentinem o legatura nefiltrata cu Sursa, în timp ce ne cumparam ceva de la  supermarket? Cum  co-existam intre lumi, cum relationam cu altii, cum ne gasim comunitatea, cum ne gestionam relatiile si granitele, cum ramanem impamantati si lucizi în mediile dizarmonioase, cum administram si ne intretinem noul costum biologic etc. etc.?  Avem de facut atatea experiente!
[Sectiune protejata - doar pentru membrii platitori]
La acest lucru se refera urmatoarea etapa din aceasta calatorie … sa intelegem cum sa existam, realmente si fizic, intr-o lume pe care o cream în mintea noastra, de foarte mult timp. Am inchis cercul si, astfel, trebuie sa ne intoarcem din nou la elementele de baza si sa invatam cum sa traim o viata pe un Nou Pamant, intr-un nou corp omenesc … insa avand o perspectiva galactico-umana. Cei mai multi dintre noi, care ne aflam în aceasta calatorie, ne simtim de parca am fost aruncati pe planeta gresita, astfel ca s-ar putea sa fiti de acord cu faptul ca a intra intr-un corp fizic (si a ramane în el… de bunavoie), în timp ce invatam cum sa ne mentinem în lumea fizica (din punct de vedere biologic/financiar) este o adevarata vrajitorie.
Stim cu totii ca aceasta treaba cu intruparea este neplacuta, fiind cea mai grea munca pe care o vom face vreodata în viata… si este exact motivul pentru care atat de multi oameni prefera sa pretinda ca ea nu e necesara, transferandu-si puterea în sursele din afara, ca sa ii salveze/sprijine/sustina. Si nu pot spune ca ii acuz… a ne lua puterea inapoi si a ne impamanta sinele autentic constituie o munca crunta.
Dar fara ea – fara sa aducem fiecare aspect al nostru în ACEASTA viata fizica, în ACEST corp fizic, in ACEASTA fiecare clipa – nu avem absolut nicio sansa sa ne mentinem în ACEASTA lume fizica … acesta fiind motivul pentru care, în clipa de fata, suntem despuiati de orice ultima iluzie, amagire sau evadare din realitate, ce ameninta sa ne impiedice sa ne revendicam puterea, drept adevarati creatori ai realitatii noastre. Iar asta nu e o sarcina usoara… vor aparea la suprafata cateva revelatii incomode, iar ele vor continua sa apara, în incercarea de a dezvalui adevarul, în orice mod si în orice forma.
La nivel mental, stim cu totii ca nu exista nimeni „în exterior” care sa ne salveze de ceva – si ca nu a existat niciodata. Insa intreaga munca adevarata consta/a constat în integrarea acestei cunoasteri, la nivel fizic. Noua lume este aici, dar ea exista în fiecare dintre noi si depinde 100% de noi, sa pasim în ea. Ea nu e un spatiu fizic pe care sa il locuim (deocamdata), ci este un taram de constiinta, pe care il intrupam. Este/va fi o lume creata de conducerea si de inteligenta IUBIRII (universale), de aceia care au atins stralucirea deplina a IUBIRII (universale) … o fuziune a celor care au traversat si a celor care se pregatesc sa o faca.
(cu privire la traversare … Surorile au adaugat imediat ca, în urmatorii aproximativ zece ani, unii dintre noi vor mentine spatiul în care vechiul si noul converg (atat în lumea fizica, cat si în cea conectata/online). Aceste convergente sunt locurile în care acei noi oameni, care au contracte de a servi drept conectori (instructori/ghizi/vindecatori etc.), vor avea oportunitatea sa-i insoteasca pe noii veniti dincolo, în lumea noua. Acest grup isi stabileste/si-a stabilit cu sarguinta sa-si prezinte noul nivel de daruri de a-i sluji pe cei care au nevoie sau care se pregatesc sa faca tranzitia.)
Calatoria de inaltare ne-a purtat, literalmente, pana în cosmos si inapoi – si, totusi, nu a trebuit niciodata sa mergem undeva, ca sa descoperim ca universul a fost tot timpul în interiorul nostru. Iar acum, pentru fiecare dintre noi, e timpul sa ne adaptam universul interior la lumea exterioara … sa ne folosim eficient fiecare parte din noi insine, în viata cotidiana … sa fim mereu cine suntem cu adevarat si în mod autentic … sa facem ceea ce, în mod metaforic, propovaduim si sa traim în mod exemplar.
Este floare la ureche sa existam in „Iubire si Lumina”, in mintea si în vorbele noastre – insa a aduce acea energie în inima noastra, în caminul si în mediul nostru… în corp, minte si celule… în munca si în scopul nostru, în toate relatiile noastre (inclusiv si în special în relatia cu noi insine) este cu totul alta mancare de peste. Acesta e motivul pentru care a fost necesar ca cei mai inversunati razboinici sa mearga primii … cei cu inimile cele mai pure si mai lipsite de griji si avand viziunile cele mai clare despre ceea ce este în realitate posibil, dincolo de acel amagitor voal de separare.
În a doua jumatate a acestui an, vom ajunge cu totii sa intelegem exact cat de mult succes am avut în a lasa cu adevarat sa intre „Iubirea si Lumina”, în fiecare aspect din corpul si din viata noastra. Iar dovada acestui lucru deja apare în mod regulat, intrucat toata truda noastra incepe, în sfarsit, sa dea roade.
 [Fragment protejat – doar pentru membrii platitori]
Portalul
Din 20 mai pana în 20 iunie, avem o ocazie foarte speciala de a lasa în urma lumea dualitatii (dominata de ego) … pentru totdeauna. Ziua de 20 mai vesteste o rara aliniere de eclipsa solara, intre Pamant, Luna, Soare, Centrul Galactic si Soarele nostru central,  Alcyone (una dintre cele Sapte Surori din Pleiade!). Surorile considera ca aceasta  aliniere este inceputul real a ceea ce ele numesc „fiinta lumii unice”.
[Fragment protejat – doar pentru membrii platitori] Aflu ca, în ultimele cateva zile, ni s-a oferit un scurt moment de respiro… o sansa de a ne centra, de a ne redobandi curajul si de a inspira foarte adanc, inainte sa sarim, cu inima inainte, în necunoscut. Imi imaginez ca asta va semana cu acel ultim efort din travaliu, cand suntem atat de epuizate, ca ceva din adancul nostru trebuie sa iasa la lumina, ca sa preia controlul, insa, în momentul în care reaparem pe partea cealalta, Surorile spun ca vom face realmente primele respiratii ca re-nascuti … ca sinele nostru adevarat, autentic, al noului om.
Recalibrarea fizica
O mare parte din concentrarea noastra de pana acum, din acest an, a fost pe planul fizic… corpul nostru, sanatatea, noul nivel al scopului si proiectelor noastre, caminul, mediul nostru etc. Toate aceste lucruri exterioare din viata noastra, care necesita pregatiri finale, au fost intense – insa toata aceasta restructurare este necesara ca sa alinieze fiecare aspect din sinele si din viata noastra, cu experienta 5D… sa ne alinieze universul launtric, cu lumea noastra exterioara. În mod simultan, dam deopotriva nastere sinelui nostru fizic si noii noastre lumi – iar acest lucru este in acelasi timp eliberator si uimitor.
Materializarea noii si adevaratei noastre vieti este în plina desfasurare. Ea a inceput din perioada echinoctiului din martie si va continua mult dupa solstitiu. Tocmai incepem sa fim martori la transformarile miraculoase ce vor aparea, dupa ce se va linisti aceasta tranzitie. Corpul, mintea si sufletul trebuie sa ajunga la o aliniere totala, ceea ce inseamna ca acele recente perioade de ameteala, OBOSEALA, apatie, depresie, dureri corporale etc. pot fi atribuite acestei necesare recalibrari biologice.
[Fragment protejat – doar pentru membrii platitori]
Ca intotdeauna, singurul lucru necesar este sa FIM. Permiteti, permiteti, permiteti… fiindca, gata sau nu, am pornit!
*NOTA: Pentru a avea acces total la articole e necesar sa fiti membru platitor. CLICK AICI ca sa aflati cum.
©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D/5D Report, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca deplin meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.
Ana Nicolai

Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner

www.TheReconnection.com

Tel:  + 40 (0) 727 02 10 77;
        + 40 (0) 744 488 527;
         +40 (0) 368 / 00 24 38

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012