Gandalf

Imi pare rau ca nu mai am chef sa scriu pe blog ,ca viata mi-e data peste cap si nu stiu cand va mai reveni la un asa zis normal ,care cred ca va fii cu totul altfel decat a fost, inainte de marea ruptura ,imi pare rau ca imi pleaca cititorii ,dar asta e viata, va cerne cine trebuie sau nu sa -mi fie prin preajma,in viata, in blog ,in situri in prietenii ,in pat sau in casa ,dar in acelasi timp imi place ca tot timpul imi aduce alti oameni in casa ,in calculator ,in suflet .Abia astept sa se termine toata perioada asta haotica si sa pot sa mai am timp sa scriu ,sa pictez ,sa meditez-hai sa nu mint am timp, sa visez  mai mult  si mai frumos ca si asa visez dar  mesaje din subconstient ,intre timp imi fac temele :sriu in fiecare zi in caietul viselor ,ma perfectionez fizic ,spiritual ,social ,mental .A fost un an atat de plin, pentru mine ,de evenimente si greu de parca ar fii fost la fierarie batut pe nicovala ,sper ca sfarsitul lui sa ma gaseasca ca pe o lama de sabie de samurai bine batuta si calita la foc :cand mic, cand foarte intens ,incat sa pot face fata oricarei lupte si oricarui razboi ce-l voi mai avea de dat prin aceasta lume efemera ,o sabie menita sa reziste sute de ani si de a ale carei fapte sa povesteasca si urmasii mei ,spet ca acesta calire sa ma lase totusi in viata si presiunea care e depusa pe mine din toate partile sa ma intareasca nu sa ma rupa ,sper sa pot sa transmut tot raul ,sa-mi folosesc bagetele magice de putere si sa pot invinge raul ,ispitele care mi-au tot dat tarcoale si la sfarsit sa simt ca lumina lui Dumnezeu e in mine si a invins ,sper sa fiu o samanta viabila care sa merite sa merarga in noua constiinta ,si care stie ca e incercata in fiece secunda .
  sper sa ma mai bucur de multe si sper ca stie ca-l iubesc .

Pe Gandalf l-am pus in titlu si in poza pentru l-am vazut azi dimineata cand m-am trezit ,era in oglinda ,ca un abur, ca o entitate de lumina ce ma protejaza si ma ajuta ,sau eram eu in alta dimensiune? ooooooo daaaaaaaa!

Comentarii

DOAR NOI a spus…
spre rusinea mea nu am citi, nu am vizionat filmul "Stapanul inelului"... dar te cunosc pe tine. sensibila, talentata, culta, puternica la socuri si rautati, cu suflet bun, care ai foat alaturi de nebuniile mele... si mi-ai daruit din multul sau putinul tau, intotdeauna.

eu iti sunt alaturi... mereu!
DOAR NOI a spus…
:) si te apreciez... si iti spun ca vei fi o bunica minunata si ai pentru ce trai...

unul din motive..sa imi fii alaturi la lansari de povesti, la nunta si la toate momentele de fericire nebuna pe care le pun in plaunul lui 2011.

imbratisari cu mare drag!
Anonim a spus…
Indiferent prin ce încercare treci, în mod sigur, ea va avea o finalitate, şi un sens! Nu e o teorie, lucrurile astea le-am trăit şi eu.

Pe Gandalf îl iubesc şi eu, şi îl văd drept prototipul Magului Alb.
Poate toţi avem ceva din el în Sinele nostru!

Sărbători fericite, cu lumină şi rezolvări!
Unknown a spus…
Sa iti fie Gandalf the white ghid pe drumul frumos pe care ai pornit.
BAFTA!

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012