Soseşte următorul val al tsunami-ului cosmic 8 aprilie 2010 -Karen Bishop

Soseşte următorul val al tsunami-ului cosmic 8 aprilie 2010
Fiţi bineveniţi!
Valul de Lumină al tsunami-ului cosmic ne-a inundat cu un alt aflux, în ultimele câteva săptămâni, iar el poate fi resimţit în multe feluri, în funcţie de modul în care suntem conectaţi şi în care interacţionăm cu energia.
Cutremurul de pe coasta chileană, care a avut loc pe 17 februarie, a fost atât de puternic, încât, literalmente, a deplasat Pământul de pe axa sa. Acest fenomen a creat o mişcare puternică la nivelul planetei, întrucât totul a fost mişcat, într-un fel sau altul, împingând o largă varietate de energii în spaţiile noastre. Unele dintre aceste energii erau din trecutul nostru, iar altele, din viitorul nostru, întrucât toate treptele ierarhiei vibraţionale au fost afectate şi împinse la un loc (antrenând şi unele energii din alte dimensiuni!), chiar dacă doar pentru o scurtă perioadă de timp.
După ce a fost alocat suficient timp pentru înfăptuire schimbării care trebuia să-şi îndeplinească rolul – acela de a alinia şi mai mult Pământul cu noul său spaţiu din cosmos - s-au declanşat următoarele unde ale mişcării Pământului (cutremurul din Haiti a fost în realitate primul dintr-o lungă serie de mişcări în curs de manifestare, iar scopul său a fost să dea impulsul necesar energiei inimii, care este energia dominantă a noii noastre dimensiuni de vibraţie mai înaltă).
Amintiţi-vă, energia noului Pământ vine de această dată de la miez în sus, chiar dacă tsunami-ul cosmic vine cu adevărat din cosmos pentru a susţine acest proces, aşa că schimbările iminente ale Pământului reprezintă o parte vitală din procesul de creare a noului Pământ.
Aceste schimbări ale Pământului creează noua fundaţie, astfel încât Lumina din noua noastră locaţie cosmică să poată fi cât mai mult integrată. Astfel, ne acomodăm mai uşor cu noua fundaţie, în timp ce acest lucru determină afluxul unei cantităţi tot mai mari de Lumină, care aduce cu ea tot mai multă energie a inimii şi un aer de respirat de o vibraţie mai înaltă.
Odată cu stabilizarea noii poziţii a Pământului, Baja California a experimentat în continuare un cutremur, pe 4 aprilie. Imediat după 6 aprilie, în Indonezia s-a produs un cutremur cu o magnitudine de 7,7 grade. De la 4 aprilie încoace, s-au produs nenumărate cutremure pe glob. În acelaşi timp, un nou val de Lumină a început să se reverse asupra planetei, fiindcă aceste mişcări ale Pământului de pe întregul glob au început să se poziţioneze pentru a primi această Lumină.
Odată ce acest nou val de Lumină atinge Pământul, el este imediat transmutat într-un fel de praf magic, pentru a veni şi a fi asimilat mai uşor. Din cauza acestei activităţi intense, mulţi dintre noi resimt tot felul de simptome. Ca întotdeauna, cel mai bine este să cereţi sfatul medicului în legătură cu aceste simptome, întrucât nu orice problemă de sănătate trebuie atribuită procesului Înălţării.
Deci, care ar fi câteva dintre simptomele pe care le manifestăm în aceste vremuri de mişcări masive ale energiilor?
• Dificultăţi de respiraţie sau inflamaţii la nivelul plămânilor, cauzate de sosirea “prafului magic”
• Dureri de inimă, palpitaţii, dureri în piept şi dureri în partea superioară a spatelui, generate de energiile care deschid inima.
• O senzaţie de nod în gât, de la deschiderea inimii.
• Dureri de picioare şi la nivelul tălpilor, de la mişcările Pământului şi noua împământare.
• Dureri în tot corpul, migrene, dureri la nivelul vezicii urinare şi al rinichilor, dureri musculare, datorate detoxifierii necesare alinierii cu aceste noi energii.
• Senzaţii de hiperventilaţie, pe măsură ce energiile de vibraţie mai înaltă vă afectează sistemele.
• Stări acute de frică şi anxietate.
• Stări depresive şi energie scăzută, în cazul anumitor persoane, sau energie în exces, în cazul altora.
• Sentimente de inutilitate, ca şi cum nimic nu vi se potriveşte sau nu vă este familiar, stări de nervozitate sau de mahmureală, ca şi când aţi fi suferit o traumă.
• Emotivitate exagerată, care vă face să plângeţi din orice…atunci când experimentaţi iubirea şi grija faţă de voi înşivă şi când lucrurile nu stau aşa cum ar fi trebuit (din nou este vorba de energia inimii).
• Somnolenţă şi stări de stres, adesea fără niciun motiv concret.
Când trăim experienţa acestor mişcări masive de energii şi ne poziţionăm din nou, energiile mai întunecate şi mai dense se arată întrun fel sau altul, fiindcă ele se află pe drumul lor de ieşire, fiind deja dislocate. De aceea, putem trăi anumite stări ce corespund acestor energii, cum ar fi: depresia, frica şi anxietatea, în timp ce aceste energii ne înconjoară pentru scurt timp.
Dacă ne vom reaminti că aceste stări sunt temporare şi au rezultat dintr-un proces uimitor şi cu adevărat Divin, putem digera mai uşor aceste manifestări. Dacă vom rămâne concentraţi asupra lucrurilor pozitive şi pline de bucurie şi vom sta în compania unor persoane iubitoare şi grijulii, aceste aspecte din viaţa noastră vor fi amplificate atunci când sosesc noile energii şi accelerează totul. Pentru persoanele sensibile, aceste mişcări masive de energii pot agita serios lucrurile. În ceea ce mă priveşte, tot ce îmi trebuie este să am pe aproape un Remediu de Salvare (NT: remediu floral Bach), în acele momente!
Atunci când energiile sunt atât de intense, putem, de asemenea, crea în mod instantaneu. Deci, din nou, ceea ce întreţinem în minţile noastre şi ceea ce suntem noi cu adevărat se vor materialize imediat pentru noi, iar ceea ce simţim se va amplifica. În acest caz, este de mare ajutor să fim conştienţi de ceea ce suntem şi de credinţele noastre, fiindcă ele vor prinde viaţă cu forţa unei locomotive.
Una peste alta, aceste mişcări ale Pământului ne vor aduce tot mai mult în noile noastre spaţii legitime. Ne apropiem tot mai mult de intrarea pe noul făgaş. Până acum, multe dintre proiectele noastre au rămas în mijlocul curentului, fiindcă energiile continuă să sosească în valuri care curg, apoi, se opresc, motiv pentru care noi nu putem crea lucrurile în întregime. De aceea, proiectele noastre par să nu se finalizeze niciodată! Ne aliniem şi mai creăm puţin. Noi creăm doar ceea ce trebuie să ne susţină în această evoluţie pas cu pas.
Deoarece Lumina îşi preia poziţia de maestru legitim de ceremonii al planetei, ceea ce ne aparţine de drept se va întoarce la noi. La nivelurile mai înalte, acest lucru se referă la puterea şi poziţionarea noastră de aici, odată cu noua poziţie a planetei. De asemenea, există niveluri diferite. Fiica mea tocmai a primit nişte hăinuţe pe care le vânduse unei alte mămici, acum câţiva ani, şi care s-au dovedit a fi cele destinate primului său fiu. Acum, ele vor fi purtate de ultimii născuţi, cei doi gemeni, care se vor bucura astfel de hăinuţele frăţiorului lor mai mare. Ea a izbucnit în lacrimi când i-a văzut pe gemeni în hainele fratelui lor, fiindcă crezuse că acele haine erau pierdute pentru totdeauna.
Întrucât această agitaţie masivă continuă, iar noi continuăm să ne aliniem cu noul nostru spaţiu din cosmos şi de pe planetă, putem ajunge să înţelegem că a sosit vremea ca Lumina să învăluie acest nou Pământ. Sosirea Luminii şi mişcarea pe care aceasta o creează, sau ceea ce ne-am pregătit, la nivel subconştient, să obţinem pentru noi, în ultimele câteva săptămâni, ne este acum la îndemână.
Cu multă iubire şi recunoştinţă,
 Karen

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012