Dar de multumire

Se apropie sarbatoarea Luminii ,bine pentru unii e in fiecare clipa ,asta e alta poveste ,pentru altii e doar o data pe an de Paste si mai ales la Inviere .E alegerea fiecaruia in parte cand sau cum o sarbatoreste :singur ,dar raspandind lumina in tot universul sau alaturi de cativa oameni dragi dar daruind cu masura ,calculat ca la contabilitate cine ce mi-a dat ,cui sa-i dau si eu ,e, nu asta a fost intentia Mantuitorului care ne-a spus clar sa dam inzecit si nu numai celor ce ne iubesc ci mai dihai sa dam celor ce ne urasc ,prigonesc ca doar asa vom fii copii binecuvantati ai Celui Preainalt si doar asa vom putea sa ne numim fii de dumnezeu .E o treaba destul de complicata ce poate sa dureze intreaga viata, pana ii prinzi intelesul, dar o data prinsa simtirea asta -ca nu prea are de a face cu gandirea, ci e pura simtire  garantat nu o  mai pierzi niciodata ,nici in veacul asta ,nici in cel ce vine .Si cum ma gandeam eu zilele trecute, in timp ce aveam un vis lucid in care un aspect multidimensional din mine era in extaz in fata bucuriei depline a vietii si in adoratie fata de frumusetea unui peste si a miracolului vietii ,ma gandeam ca ce-as putea sa daruiesc eu, de Paste cititorilor mei si uite ca acum mi-a venit si raspunsul: apreciere ,pentru toti cei ce vazuti ,simtiti sau tacuti au trecut pe aici si mi-au calcat pragul casei mele virtuale ,celor care cred in mine si celor care apreciaza ce fac eu din cand in cand pe aici si nu  doar asta ,ca ar fii prea asa bombastic si ar insemna ca trag spuza tot pe turta mea, ci apreciere pentru multele mii de oameni care au si alte preocupari :cele adevarate, cele care ii fac sa-si inalte constiinta ,apreciere pentru toti cei care cauta si alte forme de cunoastere si care ,chiar daca au alte intelegeri ,opinii sau conceptii fata de ale mele, au totusi un ceva fin :mult mai mic ca boaba spumii ,cum zicea Eminescu ,care ne uneste si uite asa ajunsei sa demonstrez -daca mai era cazul pentru inteligentiii mei cititori ca indiferent de diferente santem cu toti unul si cum se simte unul ii afecteaza pe toti .Va multumesc si pentru toti o adanca plecaciune si o imbratisare de lumina instantanee .Paste fericit !                                                                         Mai jos un articol un pic mai vechi, dar extrem de actual pentru acum ,vreau sa-l am si eu sa nu-l mai caut prin arhive mereu ,este din partea Hatorilor si este despre .... apreciere .In final este cea mai frumoasa rugaciune pe care am primit-o de Paste si ascultand-o am realizat cat de multe motive de apreciere am ,v-o dau in dar ,cu bine    

Călătorie printre vânturile transformării


Hathorii, 20 iulie 2008
Insula Paros, Grecia

Dorim sa discutam despre cateva aspecte ale reactiei psihologice umane, la schimbarile planetare si interdimensionale care au loc acum. Indivizii sensibili sunt cei mai predispusi la aceste tipuri de reactii, insa ele apar si la cei care sunt inconstienti in plan spiritual si care sunt focalizati, in principal, asupra realitatii materiale.

Ceea ce descriem este o senzatie globala de deznadejde, ce se apropie de disperare, in cazul unora; o senzatie ca nu poate fi facut nimic pentru a schimba cursul evenimentelor. Pentru unii, ea duce la un gen de depresie, o lipsa de motivare; iar ceea ce inainte ii conferea vietii importanta, scop si bucurie, pare acum lipsit de sens.

Pentru altii, e o senzatie de a fi extrem de separati de viata lor, ca si cand ar urmari un film. Ei mimeaza ca-si traiesc viata, insa inimile lor nu iau parte la ea. Acelora care sunt conectati constient la reteaua vietii, le este dificil sa faca fata disparitiei de specii, distrugerii ecosistemului. Acelora care sunt concentrati, in primul rand, asupra realitatii lor materiale – viata din 3D pe care o traiesc – aceste vremuri le provoaca o neliniste crescanda, din cauza ca problemele financiare, pe care le-am prezis in urma cu ceva timp, se abat acum asupra lor, iar ele se vor agrava.

In plus, undele de evolute si catalitice venite din spatiul cosmic si despre care am pomenit, continua sa se intensifice. Cei care incearca sa va controleze, prin intermediul economiei, politicii si religiei, constata ca le este tot mai greu sa o faca, cu toate ca isi maresc eforturile, iar unii indivizi constienti de aceste situatii incordate se simt prinsi la mijloc.

Pentru ca, intr-adevar, din perspectiva timpului si spatiului, sunteti prinsi la mijloc. Spiritual vorbind, sunteti prinsi in mijlocul tensiunilor dintre evolutie si involutie. Sunteti in punctul central al timpului si spatiului. In plan energetic, pentru voi el este un loc intens, iar din perspectiva sufletului, sau a scanteii de constiinta care sunteti — realitatea voastra interdimensionala, sau indiferent cum doriti sa ii spuneti — acestea sunt vremuri intense, impresionante.

Din perspectiva noastra, individul nu poate face nimic ca sa impiedice destramarea a ceea ce trebuie sa fie desfiintat. Schimbarile planetare se abat asupra voastra. Daca puteti sa intreprindeti actiuni colective sau individuale, unele dintre formele cele mai puternice ale schimbarii distructive pot fi temperate sau reduse. Insa unele dintre ele nu pot fi oprite – sau, ca sa fim mai exacti, am spune ca acest lucru este improbabil.

Oportunitatea voastra in calitate de suflet – ca fiinta spirituala care traieste o viata umana – este de a trece prin schimbari, in moduri care sa va intareasca si sa va inalte, chiar daca cei din jurul vostru par sa decada in negativitate, in disperare si sa actioneze din dorinta de a se auto-distruge. In timp ce urmariti omenirea si vedeti auto-distrugerea, incapatanarea ei de a nu se schimba, tendinta spre prostie, priviti si la voi insiva, caci aceste seminte exista si in voi.

In mesajele anterioare, v-am facut cunoscute punctele noastre de vedere, privind desfasurarea viitorului vostru apropiat si nu le vom mai prezenta din nou. Daca sunteti interesati, le puteti gasi in arhive. Ceea ce simtim ca este lucrul cel mai important pe care sa vi-l transmitem in acest moment este modul in care trebuie sa gasiti curajul spiritual de a va inalta, dat fiind ca multi din jurul vostru par sa cada. Prin cadere, ne referim in mod exact la intrarea in stari inferioare de natura spirituala. Cum va orientati viata pe un ocean care este plin de frica, ostilitate, paranoia, constrangere, minciuni si manipulare?

Calatoria unui Initiat – care reprezinta un drum al inaltarii in constiinta, indiferent de descendenta spirituala sau de modul in care e descrisa – inseamna pur si simplu a trece prin urechea unui ac, sau prin ochiul uraganului.

Permiteti-ne sa folosim metafora cu uraganele sau cicloanele – caci ele vor creste in numar si intensitate. Daca stati la marginea furtunii, sunteti expusi la fortele distructive ale vantului si ale apei. Dar daca sunteti in ochiul furtunii, in mod paradoxal, acolo e liniste. Puteti vedea la orizont, marginea furtunii intr-un cerc, insa in centrul ei totul e linistit si calm.

Din perspectiva noastra, acest punct central al furtunii este ceea ce trebuie sa gasiti in voi insiva. Acesta este drumul Initiatului, al Maestrului Spiritual. Nimeni nu va poate invata acest lucru. Nimeni nu va poate salva din furtunile ce se abat asupra voastra – si avem in vedere furtunile exterioare din natura, din politica si economie, precum si schimbarile terestre, insa ne mai referim si la furtunile interioare, conflictele voastre mentale si emotionale, in timp ce traiti intr-o lume care se dizolva intr-o noua lume, care inca nu a prins forma. Exista foarte putin teren stabil in acest proces, iar astfel de stari de recunoastere ii provoaca neliniste, majoritatii oamenilor.

Mare parte dintre voi nu ati invatat cum sa dansati cu haosul, intr-o maniera gratioasa – dar nu va faceti griji. Pentru ca veti avea in curand multe lectii de dans si oportunitati de a fi in relatii de pace cu partenerul haosului, adica cu incertitudinea ametitoare.

In aceste timpuri, va fi mai lesne sa va abandonati spiralei descendente, decat sa traiti o viata inaltatoare. Si totusi, ratiunea pentru care traiti aici, in aceste timpuri, este aceea de a va inalta in constiinta – din perspectiva noastra.

Pe Pamant se duce o lupta pentru insusi spiritul vostru, pentru inima si mintea voastra. Am discutat in mesajele anterioare, despre natura acestei manipulari, asa ca nu mai e necesar sa o discutam aici. Va indrumam din nou sa consultati arhivele, daca sunteti atat de interesati. Ideea fundamentala pe care vrem sa o subliniem aici este ca aceasta constituie o perioada in care sa va inaltati in voi insiva, sa alegeti baza spirituala superioara, sa descoperiti in voi insiva curajul spiritual de a nu ceda ispitei de a aluneca pe spirala descendenta, sa gasiti o cale de a trai inaltator in voi insiva – chiar si in mijlocul haosului, a greutatilor si a asa-ziselor dezastre, din ce in ce mai mari.

Spunem asa-zise dezastre, pentru ca, sub aspect interdimensional, evenimentele care au loc in viata voastra, cum ar fi catastrofele, furtunile, foametea, pierderea locurilor de munca etc., sunt de natura multidimensionala. Cu siguranta ca, din locul limitat in care fiinta voastra este prinsa in timp si spatiu – sinele vostru intrupat – e dificil sa faci fata acestor evenimente, ele fiind catastrofe de proportii variabile. Insa, din perspectiva sinelui vostru interdimensional – sufletul vostru, scanteia de constiinta, oricum doriti sa o numiti – aceste evenimente constituie oportunitati extraordinare de crestere si de accelerare a evolutiei spirituale.

Nu situatia in care va aflati este cea care va limiteaza, ci felul in care o priviti este cel care va leaga in lanturi, sau care va elibereaza.

Astfel ca, indiferent de situatiile in care v-ati putea afla in anii urmatori, va spunem ca exista multe cai de acces, ce va conduc la libertatea de constiinta. Unele dintre aceste cai vor implica sa interactionati in moduri noi, cu cei din jurul vostru – parasind perceptiile limitate, care v-au fost vandute.

Unele dintre aceste cai de acces pot implica gasirea unui teren comun cu cei pe care i-ati putea numi dusmanii vostri. Unele sunt cai personale – ele constituind, pur si simplu, spatiul unei noi relatii intre voi si realitatile voastre interdimensionale. Unele dintre aceste cai va vor conduce la interactiunea cu problemele acestui Pamant, ale omenirii, la descoperirea a noi moduri de solutionare a problemelor, ce exista in afara constrangerilor gandirii voastre actuale, iar unele dintre ele va vor conduce dincolo de Pamant, in alte realitati spirituale. Caile de acces pe care le alegeti va conduc spre noi destine.

Daca continuati sa folositi caile de acces care v-au fost date de cultura voastra, prin intermediul minciunilor si manipularii, veti lua parte la o catastrofa uriasa. Dorim totusi sa intelegeti bine un fenomen de creatie. Usile pe care le deschideti va vor conduce spre un destin unic – chiar daca multi din jurul vostru patrund prin alte cai de acces. Cu alte cuvinte, nu aderati la hipnoza de masa, in legatura cu usa anume pe care ar trebui sa o deschideti si pe care sa intrati.

Prin usa referitoare la hipnoza de masa ne referim la faptul ca cei care doresc sa va controleze prin intermediul economiei, politicii si religiei, realizeaza acest lucru prin sugestii subtile si mai putin subtile. Nu noi trebuie sa va spunem pe care dintre usi ar trebui sa o deschideti, caci aceasta e sarcina voastra ca maestru spiritual – insa ceea ce noi va putem spune este: deschideti usa care va ,,cheama spre ea".

Fiecare usa duce spre o destinatie sau un destin unic, iar voi puteti alege usi care va dau acces la bucurie si fericire, chiar daca altii aleg usi ce ii conduc la disperare si tristete. Repetam, nu situatia este cea care va limiteaza, ci perceptia voastra despre situatie.

Haideti sa fim un pic mai expliciti. Sa spunem ca v-ati pierdut serviciul, sursa voastra de venit. Situatia aceasta este foarte grea si va provoaca neliniste. Panica e una dintre usile care va sunt accesibile. Invinuirea este o alta usa care e mereu accesibila. Dorinta de a sti ce ar putea aparea mai departe este si ea o usa care va e la indemana. Daca alegeti usa curiozitatii, deveniti receptivi la noi posibilitati. Iar atunci nu v-ati fi decuplat constiinta, coborand in vibratiile joase ale panicii, maniei si invinuirii. S-ar putea ca, din cand in cand, acestea sa iasa la suprafata – dar daca va mentineti atentia asupra dorintei de a sti ce vă va aduce, in continuare, haosul, puteti descoperi mult mai repede solutii noi la problemele voastre.

Constiinta umana are tendinta de a repeta sabloanele vechi; acest lucru se bazeaza pe asteptari, care sunt o forma de memorie inradacinata in iluzia timpului, asa cum il percepti voi. Exista posibilitatea de a trece peste perceptia voastra asupra timpului si de a accelera aparitia solutiilor la probleme, mai repede decat ar putea aparea ele, insa acest lucru se face cu ajutorul usii constiintei, pe care doar voi o puteti deschide. Se face prin intermediul intentiei si actiunii personale, in egala masura.

Referitor la cei care citesc aceste randuri, ne dam seama ca exista multe niveluri de intelegere. Dezideratul nostru este sa transmitem ceva care sa le fie de folos tuturor celor care citesc mesajul. Unii dintre voi stiu deja, cu exactitate, despre ce vorbim, stiind ca exista in interiorul lor usi pe care le pot deschide si care ii vor conduce la destine mai inalte, la solutionari rapide ale problemelor – fara a se impotmoli, asa cum fac multi dintre cei din jurul lor.

Unii dintre voi gandesc si simt ca nu au dreptul la fericire sau la libertatea mintii si a inimii, atata timp cat altii sufera si sunt limitati. Noi va spunem insa ca cel mai mare serviciu pe care il puteti aduce semenilor vostri e sa va eliberati din inchisoarea constiintei limitate, pentru ca atunci puteti interactiona cu altii in moduri noi – iar datorita acestor interactiuni se pot dezvalui noi usi.

Asa ca, atunci cand va simtiti demoralizati, deziluzionati, deconectati si fara nicio dorinta pentru viata voastra, intelegeti ca, pur si simplu, ati hoinarit printr-una dintre usile constiintei voastre si ca exista forte care sarbatoresc starea voastra de apatie, pentru ca, in acel moment, sunteti mai usor de controlati. In acele clipe de recunoastere a faptului ca va aflati intr-o expresie de vibratie mai joasa a potentialului vostru, traiti clipa, retrageti-va de acolo si accesati alta usa.

Greutatile prin care unii dintre voi poate ca treceti, ar putea ca, in mod aparent, sa excluda posibilitatea oricarei alegeri in realitatea voastra exterioara; noi va spunem insa, ca puterea de a alege exista in interiorul vostru, oricare ar fi circumstantele in care va aflati. In clipele cele mai grele, atunci cand toate usile par ca va sunt inchise, cand, dupa cate s-ar parea, nu exista optiuni la indemana, avem o sugestie simpla. Ar putea parea banala si prea simplista, insa ea este doar un punct de parghie. Pentru ca tot ce va trebuie ca sa schimbati o situatie este o mica miscare in constiinta, dupa care, pe masura ce amplificati aceasta miscare, sunt puse in libertate forte vaste din interiorul vostru. Insa, pana cand in interiorul vostru nu are loc vreo miscare, nimic nu se poate schimba.

Asadar, aceasta e sugestia noastra, privind modul in care sa creati o mica miscare in interiorul vostru, atunci cand orice altceva a esuat. Chiar si atunci cand treceti prin necazuri personale, prin greutati exterioare – orice lucru care constituie pentru voi o problema – gasiti ceva de apreciat.

Ar putea fi la fel de simplu ca si faptul ca puteti respira sau, daca respiratia va este stanjenita, in clipa in care puteti respira liber, apreciati respiratia. Ar mai putea fi aprecierea unei culori de pe cer, sau a ceva care v-a facut sa radeti. Lucrul important este ca, atunci cand toate optiunile sunt blocate, daca gasiti ceva – oricat de mic – pentru care sa simtiti apreciere, ati creat o mica miscare in constiinta si, pornind de la aceasta miscare, pot aparea lucruri extraordinare.

Intuim ca unii dintre voi vor calatori prin aceste furtuni ce se abat asupra voastra – vanturile transformarii – cu mai multa gratie decat altii. Insa chiar si voi, cei care va considerati a fi evoluati spiritual, ati putea fi pusi la incercare din cand in cand, in timp ce vechea lume se preschimba in ceva nou. Si mai intuim ca unii dintre vor fi prinsi in stransoarea vremurilor haotice, iar speranta noastra este ca va veti aduce aminte de aceasta sugestie simpla si ca veti gasi un lucru pe care sa il apreciati, iar datorita acestei miscari in constiinta, veti descoperi noi usi pe care sa le deschideti.

Avem in inimile noastre, in mintile noastre, o viziune a unor realitati noi si marete, pentru voi si pentru familia voastra umana. Asa sa fie. Fie ca voi sa o faceti sa fie astfel.

Hathorii, 20 iulie 2008

Insula Paros, Grecia

si acum

              
Va ofer un dar de multumire pentru fiecare sufletel ce salasluieste in voi.
Este cel mai frumos "text" pe care l-am auzit vreodata. La inceput, doar cateva minute, sunt rostite cele doua rugaciuni, Tatal Nostru si Crezul, si apoi urmeaza acest Acatist de Multumire care este absolut fabulos. Ascultati cu mare atentie! Asa am aflat si eu - si sper
ca si voi - cate motive de a multumiri avem!  
Ascultati cu inima deschisa.
Textul este scris in zilele noastre!

http://www.trilulilu.ro/florin07/bde8e644f6115e                                                          

Comentarii

DOAR NOI a spus…
Imbratisari optimiste si ganduri alese!

Pupici si UnPaste Luminos, cu bucurii, incredere si sanatate, precum si putere de a reusi in tot ce faci.

Sa ne vedem cu bine.

Postări populare de pe acest blog

Solstitiul de Iarna 2009: 21 decembrie 2009

PORTALUL LEULUI SI DINCOLO DE EL CATRE NOUL PAMANT MULTIDIMENSIONAL Noile energii ale Pamantului – August 2012